Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Domači koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - 26.4.08 NEGLIGENCE + BURNING LEGION + CROSSBREED
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

26.4.08 NEGLIGENCE + BURNING LEGION + CROSSBREED

Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2008 at 17:53
ZAKKOOONNN BLO!!!!!!!!Tongue

ŠE treba ponovit...
Drgač slike bodo ... samo zna bit da šele drug tedn..

http://myspace.com/tyr_84
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2008 at 18:15
Kaly, svaka čast, škoda da nisi imela lisic da bi ga priklenila kam nato pa ČMOK metlo v fekalije in v faco kot vzgojni ukrep pri mladem kužku da se navadi da stoli in pod niso stranišče : ).

Drugače pa mi je malo dvignil pritisk attitude trešerjev ki so se pred Burning legion - ala to pa ni treš, zdej je pa kr vse slabo - pobrali ven ne da bi slišali vsaj par rifov in videli če jim slučajno paše. Papež ma vas rad.

Vixen ti si pa tista ki sem jo pobaral odkod je palčka ne? Sem mislil da je dragocena trofeja ko si jo tako ljubeče objemala.
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
MajTits View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MajTits Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2008 at 18:33
Ful zakon koncert, koncno dozivel Negligence v celoti tudi mentalno. In morm rect - perfect!!! Drgac Crossbreed tut zakon, Buco zaaaakon si pel!!! Am, to da nism vidu Burning Legion pa ni kriv noben attitude ker so mi zakon, vsaj kar sm slisu na myspace-u, ampak ocitno je bila to ravno tocka moje najvecje pijanosti tist vecer in sm se uzuni zaklepetal, vn se pa ni tok slisal, da bi prepoznal razliko med pavza-musko in njimi :/ in mi je res zal tega koncerta :(
Pa drugic, sej bojo zihr se spilal :D

Drgac overall je blo res nepozabno, vkjucno z nocno invazijo na mojo bajto, pridni ste bli, razn Alesa in Eve, ki sta mi zgubila psa! :D seeej neee
(Hvala bogu je prsou dam prej od niju :))
Back to Top
spoonman View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote spoonman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2008 at 18:36
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2008 at 18:38
devlin: lol...sj sm mela lisice za pasom sam se nism spomnla :)
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Status: Online
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2008 at 19:05
spoonman že resno ogroža šoferjov fotografski monopol:)
konkurenca narašča.

fak videoti so pa zakon, za takle fotič k niha sem pa tja po placu je ful dobr sound, minimalno popačenje, dbest.
Back to Top
Alex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Alex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2008 at 19:56
Hahah:D Ej ful zakon filmčki sam tko, do zdj se je snemu direkt koncert iz šentjurja in kranja in na obeh smo bli obvezno čist gnili:) Drgač pa dbest:)

Edited by Alex - 28.Apr.2008 at 20:00
Back to Top
jajčk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jajčk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2008 at 20:28
devlin: če se pogovarjaš o burning legion palčki potem to ni bla ona ampak js. pač bla sm mal vinjena, hotla sm palčko in potem so mi jo hotl vsi ukradit(sploh simon.barabaShocked) in pač bilo je lepo Tongue

aja še neki mojih fotk. večinoma je folk, ker mi še neki slik kr loada gor...http://s107.photobucket.com/albums/m285/jajchk/KranjTrippleThrashTreat/

Bolje ispasti glup, nego iz avijona ^^
Back to Top
Eva! View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Eva! Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2008 at 22:08
Originally posted by MajTits MajTits wrote:

razn Alesa in Eve, ki sta mi zgubila psa! :D seeej neee

dej nehi, da si ne bo ales kake dozivljenske pokore nalozu, on je bil res FEJST zaskrbljen..Big%20smile dej slike gor!

koncert je bil tko povprecno fajn men.
aja pa neslavno so manjkali celjani! Big%20smile

Edited by Eva! - 28.Sep.2009 at 06:37
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2008 at 23:09

Pes, ki laja,...ne grize...

Naslednji stavek ni mišljen za to ekipo, niti nevem kdo naj bi ti "celjani" bili(če je to Fabo in ostali, ki so na veliko koncertih, so verjetno imeli razlog, da jih ni bilo), dejstvo pa je, da je večinoma tako, da vedno ful folka najprej v en glas joka "pridemo, pridemo, itak, zakon bo, komaj čakam" potem pa nikogar od nikjer...

Empty words...

Videoti so res zakon, Burning Legion über alles...Komaj čakam, da bomo delali "best of the deadly strikes" koncert, da vas zopet pokličem...Ledinek je še vedno gejTongue, ker mežika z očmi 134963445 na sekundo:):):)
lp
Back to Top
DEATH View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote DEATH Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 00:33
Originally posted by Atheist Atheist wrote:

Naslednji stavek ni mišljen za to ekipo, niti nevem kdo naj bi ti "celjani" bili(če je to Fabo in ostali, ki so na veliko koncertih, so verjetno imeli razlog, da jih ni bilo), dejstvo pa je, da je večinoma tako, da vedno ful folka najprej v en glas joka "pridemo, pridemo, itak, zakon bo, komaj čakam" potem pa nikogar od nikjer...

Empty words...

Videoti so res zakon, Burning Legion über alles...Komaj čakam, da bomo delali "best of the deadly strikes" koncert, da vas zopet pokličem...Ledinek je še vedno gejTongue, ker mežika z očmi 134963445 na sekundo:):):)
lp

Lol...so true... Embarrassed
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 07:58
js nevem kaj zdj delate iz tega ko pac ene par ludi iz cjela ni prsl

pac se je stvar zadni dan obrnala (prevoz!), vlak pa tokrat ni blo primerno prevozno sredstvo...

sicr pa vidm da je blo fajn....
Back to Top
Šufko View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šufko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 08:25
Originally posted by frogstomp frogstomp wrote:

spoonman že resno ogroža šoferjov fotografski monopol:)
konkurenca narašča.

In tako je prav ! Jaz tudi ne morem bit na treh koncih hkrati. V soboto sem bil za fotografa na Zmelkoow...
Za letenje ne rabiš kril !!!
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 11:23

Drgac overall je blo res nepozabno, vkjucno z nocno invazijo na mojo bajto, pridni ste bli, razn Alesa in Eve, ki sta mi zgubila psa! :D seeej neee

jajaja :))

Sej ko boš pogledu moje slike in vidu da je tvoja kužka bla u tvoji postelji... Khmmm... Mislm da boš pozabu da sva jo zgubila :))
In jojjjj Namesto da bi te za naju skrbelo da se ne zgubiva v tisti goščavi Wink

hehe
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 11:34
Originally posted by Eva! Eva! wrote:

razn Alesa in Eve, ki sta mi zgubila psa! :D seeej neee

dej nehi, da si ne bo ales kake dozivljenske pokore nalozu, on je bil res FEJST zaskrbljen..Big%20smile dej slike gor!

koncert je bil tko povprecno fajn men. cez bende in druzbo ni pripomb, jih mam pa neki cez moje antibiotike..:)
aja pa neslavno so manjkali celjani! Big%20smile

Ja dej nehi da mi ne bo prehudo CryCryCry
Sej bomo hmal ponovil celo vajo- pa bom bolj poskrbel za tvojo kužkoTongue
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 13:15
Nekaj slik ....
http://s207.photobucket.com/albums/bb198/Tyr_84/Negligence%20CrossBreed%20Burning%20legion%20KRANJ/
Back to Top
Sanja View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sanja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 14:07
men je blo prov dobr! bendi totalno hudi, zakon folk, prehitr je zmankal alkohola in smo pol na konc jedl cokolado. zmagal so pa itak wuko, puzavnar in zupan s svojo pijanostjo! 
Back to Top
_tina9 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _tina9 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 14:33
Originally posted by Sanja Sanja wrote:

men je blo prov dobr! bendi totalno hudi, zakon folk, prehitr je zmankal alkohola in smo pol na konc jedl cokolado. zmagal so pa itak wuko, puzavnar in zupan s svojo pijanostjo! 

ti pa s čokolado Wink
Back to Top
jajčk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jajčk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 15:25
to sanjino čokolado smo še drugo ju3 jedl, medtem ko je wuko lego kocke sestavluBig%20smile
puzavnar, wuko in zupan so pa itq zmagalBig%20smile
Bolje ispasti glup, nego iz avijona ^^
Back to Top
Tangerine View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tangerine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 15:34
Originally posted by jajčk jajčk wrote:

to sanjino čokolado smo še drugo ju3 jedl, medtem ko je wuko lego kocke sestavluBig%20smile

Shocked a to tam u eni gostilni u bližini bazena??? kr tam sm se jst lani neki igrala z lego kockami....

Drgač smo pa res bedni k nas ni blo:/
Back to Top
_tina9 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _tina9 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 16:34
Originally posted by Tangerine Tangerine wrote:

Originally posted by jajčk jajčk wrote:

Shocked a to tam u eni gostilni u bližini bazena??? kr tam sm se jst lani neki igrala z lego kockami....

Drgač smo pa res bedni k nas ni blo:/

tm na parkir placi pred vhodom
toj wuko specialc sestavlu na polički za kuferam Smile
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 19:40

Empty words...

lp

ne se delat norca iz turettovega sindroma
Back to Top
Crazy Vixx View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Crazy Vixx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 20:33
Originally posted by devlin devlin wrote:

Kaly, svaka čast, škoda da nisi imela lisic da bi ga priklenila kam nato pa ČMOK metlo v fekalije in v faco kot vzgojni ukrep pri mladem kužku da se navadi da stoli in pod niso stranišče : ).

Drugače pa mi je malo dvignil pritisk attitude trešerjev ki so se pred Burning legion - ala to pa ni treš, zdej je pa kr vse slabo - pobrali ven ne da bi slišali vsaj par rifov in videli če jim slučajno paše. Papež ma vas rad.

Vixen ti si pa tista ki sem jo pobaral odkod je palčka ne? Sem mislil da je dragocena trofeja ko si jo tako ljubeče objemala.

če mislš mene , nism js nobene palčke objemala , si mau zamešou :)
I'm crazy after all.......
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 20:47
maja je mela palčko
Back to Top
Crazy Vixx View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Crazy Vixx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 20:59
pol p sploh ni mene mislu ErmmWacko
I'm crazy after all.......
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Apr.2008 at 21:53
hehe mal pozn(mal me jebe forum neki tok da nemorm napsita 1421354426 postowBig%20smile ampak:
mačka sm mu čist.
kr mal prehudega
crossbreed-zakon.končn widu z bucotom na vokalu pa je čist potrgal
burning legion-odlično.arch enemy zakon odpet hehe
negligence-pa itak tko kukr sploh popolni
tist kar je blo nakonc-še lipnik bi mogu bit na basu pa černe na kitarci hehe

po koncertu mam pa bl black out.sam wem to da sm se zju3 zbudu

Edited by puzavnar - 29.Apr.2008 at 21:53
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Apr.2008 at 02:04
ja po koncertu sm te jes našla ob 3 zjutri komirat pred bazenom na enmu stolu al klopc pa sm te not na kavče strpala :)
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Apr.2008 at 13:00
Originally posted by frogstomp frogstomp wrote:

Empty words...

lp

ne se delat norca iz turettovega sindroma
LOLFrogy...Ledinek ga NIMA! (sindroma)
(Matic, che beresh, pozdravi GorazdaBig%20smile)

Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Apr.2008 at 13:46
Originally posted by Kali Kali wrote:

ja po koncertu sm te jes našla ob 3 zjutri komirat pred bazenom na enmu stolu al klopc pa sm te not na kavče strpala :)

ConfusedEmbarrassedBig%20smile

hvala.
dobiš drinko naslednič ka se weedva

Big%20smileEmbarrassed
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.156 seconds.