![]() |
Klavniški Vikend |
Post Reply
|
Page <12 |
| Author | |
fuck the usa
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Apr.2008 at 23:11 |
|
in vino slabo , še zej mi je slabo
|
|
![]() |
|
HCPLPS
Newbie
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 269 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Apr.2008 at 23:18 |
|
Si pa edin ki mu je blo slabo...
Verjami je cist kul vino, sam ga pac ti ne prenasas ker je mesano z smarnico... to pa je za HARDCORASE :D |
|
![]() |
|
ambassador-dany
Newbie
Joined: 22.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 216 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Apr.2008 at 23:31 |
|
wua! Tale vikend v Murski Soboti je bil res cool! Grad, jezero, plac za špil, backstage, druženje, šnopc-šljivovica,... in še kej bi se našlo!
Pa razglašam, da res edini od Ambasadorjev nisem zakumiral, sem pa spil par štamprl-čkov šljivovice, pa ene dva pira in sem bil pjan ko opica! Pa še u en diskač smo šli (Spartucfirusmarus kus kus al kak?
Glede placa...odlično urejeno, pa zjutri je bla glavna tema, da so bli sekreti skoraj čisti - spodobni. To pomen, da je bla kultura prisotna
Še takih koncertov! Nastopi Terminal Disease, Obnounce, Crossbreed, Sweet Sorrow - odlični, tud Ambassadorji smo se trudili!
U glavnem lepo !
|
|
|
I am sent from hell
When I'm done with you, you won't have a cunt left |
|
![]() |
|
Stock
Newbie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 440 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Apr.2008 at 23:47 |
|
MA ej vino je blo carsko :]]] hihi^^
drgač pa vsaka čast za organizacijo - Hrana dobra, pijača dobra, muska odlična, itd.... :] |
|
![]() |
|
Einherjar
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.Apr.2008 at 08:54 |
|
Herman... Si opazil, da smo ti ponoci, ko smo pili pocistili lokal...
|
|
![]() |
|
Master Rope
Organizator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.Apr.2008 at 09:07 |
|
ZAKON je blo jst sm učeri cel dan prespal, glava me sicer ni nč bolela ampak celonočna debata z pirčki in vinčki je bila super!!! to je treba ponovit hehe
|
|
|
BAND SERVICE ROPE
www.myspace.com/bandservicerope www.myspace.com/pssesound www.myspace.com/sweetsorrowslo www.myspace.com/negligence www.myspace.com/dicklesstracygrind |
|
![]() |
|
Zupan
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.Apr.2008 at 09:10 |
ŠMARNICA? Nič čudnega da sem delal take bedarije :D |
|
![]() |
|
Einherjar
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.Apr.2008 at 12:51 |
|
Jaz sem vceraj umiral cel dan, dokler nisem ob 20h spil 3 pire, pol sem bil pa takoj bolje...
|
|
![]() |
|
matko
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Apr.2008 at 10:57 |
|
meni je tudi bilo fenomenalno...
...v petek je moja trtica mela bližnje srečanje s podom, tako da sem v soboto biu bolj oz. v celoti v mirovanju...kar je škoda, kajti mosh-piti, wall of death, no ja circle pit smo tud probal pa nekak ni najbolj ratal-se bomo za naslednjič potrudili...:D:D so se kar vrstili, headbanging...vsega je bilo...in to vse do konca, neutrudni smo bili tudi pri bandih, ki so igrali zadnji in zaključili ob 2 uri zjutraj... in oba dni je za konec s strani publike bilo slišati le še: We want MORE!!! |
|
|
www.myspace.com/vulvathrone
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <12 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |