Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Festivali > Domači festivali
  New Posts New Posts RSS Feed - ŠKLAB FEST
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

ŠKLAB FEST

Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote W.U.K.O Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Jul.2009 at 18:01
hotu dans prit, pa se mi je davčna mal na račun usedla. pizda jim materna ej AngryCry
pa spet ceu mesc brez keša zj Dead

Edited by W.U.K.O - 11.Jul.2009 at 18:04
Weed ain't dope, it's everything from rope to hope!
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Jul.2009 at 12:19
Super je blo.Chaosstar lepi,ampak kratkiThumbs%20Up.Toy dollsi so zakon.Olga se je mal zreduLOL.Kud Idioti so mi bli pa najboljši.Gledu sm jih že 3 x pa so skoz odlični.Enkrat so igral še v našem klubu na Vrhniki,k je občina še dala kej keša,pa k je bil keš v klubu.V glavnem super je blo.

Edited by doda24 - 12.Jul.2009 at 12:20
Back to Top
mati zemlja View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Jul.2009 at 12:21
Smile ooooooooooo, ku fajn !!! so me mikali toy dolsi pol sem bla pa cel dan v pojstli Confused matr, k človk star rata LOL
~      V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo.      ~
Back to Top
ambassador-dany View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ambassador-dany Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Jul.2009 at 12:33
Bil drug dan! Vse kar vem puvedat je, da so bli bendi zakon, da smo ga velik spil, pa da je Trbovlje Hard core!Hug
I am sent from hell
When I'm done with you, you won't have a cunt left
Back to Top
Forbidden View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Forbidden Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Jul.2009 at 13:59
fajn je blo... biu oba dni... exploited zakon... mal prevč so star materjal igral, mam rajši beat the bastard :) ostalo kar sm vidu pa tko tko..chaosstar ful prekratki... kud idijoti so bli ok - jebem ti rat :). 

Edited by Forbidden - 12.Jul.2009 at 14:02
Master of puppets I'am pulling your strings, Twisting your mind and smashing your dreams!
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Jul.2009 at 17:43
ja ja, ful se je zredu :))))))) hehe :))) ammm... uglaunm cela shtala toti trbovelj... pach, mal staro posako sm mela s sabo... pol je pa shtala :)))))) prvi dan je blo treba po vsej sili postavlat shotor, k kao ne rabi klinou... nakar se izkazhe, da pach, so kline pozabli... pa je bla improliga z okolishkimi vejami in kamnom (zelo odraslo)... si zabila neke luske v roko... eksploitid najprej tko... zzzz... pol sm pa chist nutr pala... ouvrflou so bli lepi kot vedno... i i i i... sledil je dan po trbovelj... sama neka penzionistichna  scena... spet... kot pravm, che gresh s staro posadko... delali smo druzhbo penzionistom v bifeju nasproti lazarevicha, pa v kupoli... aja, pa na trzhnci prasham mamko kje se da kej pojest, pa me poshle u drushtvo penzionistov, da majo ful fine malce... zhou so tm glih kuhno popravljali, tako da sm konchala na shvicarskem (!!!) zresku pr lazarevichu med zidarji... sm se pochutla ku doma... no, pol je pa she sekica uletela, pa deja, pa nam je blo neki cajta fajn, nakar jo je deji zagodla bolechina v krizhu (:((((() in je shla domov... me smo pa uzhivale na toy dolsih (cheprou so shpilali sam par starih komadu; bah zmaga!!!) ob bolechinah v kolku in krizhu (:S), kud idioti so mi bli pou ure fajn, pol so se mi pa she oni zazdeli eni penzionisti, pa smo pochasi zakljuchli... pou posadke pustili gor komirat (zelo odraslo) in zapustili dolinico... aja, pa zakon je blo benota pa dodo vidt, sonchka kot vedno :)))
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Jul.2009 at 04:42
Originally posted by PiWi PiWi wrote:

ja ja, ful se je zredu :))))))) hehe :))) ammm... uglaunm cela shtala toti trbovelj... pach, mal staro posako sm mela s sabo... pol je pa shtala :)))))) prvi dan je blo treba po vsej sili postavlat shotor, k kao ne rabi klinou... nakar se izkazhe, da pach, so kline pozabli... pa je bla improliga z okolishkimi vejami in kamnom (zelo odraslo)... si zabila neke luske v roko... eksploitid najprej tko... zzzz... pol sm pa chist nutr pala... ouvrflou so bli lepi kot vedno... i i i i... sledil je dan po trbovelj... sama neka penzionistichna  scena... spet... kot pravm, che gresh s staro posadko... delali smo druzhbo penzionistom v bifeju nasproti lazarevicha, pa v kupoli... aja, pa na trzhnci prasham mamko kje se da kej pojest, pa me poshle u drushtvo penzionistov, da majo ful fine malce... zhou so tm glih kuhno popravljali, tako da sm konchala na shvicarskem (!!!) zresku pr lazarevichu med zidarji... sm se pochutla ku doma... no, pol je pa she sekica uletela, pa deja, pa nam je blo neki cajta fajn, nakar jo je deji zagodla bolechina v krizhu (:((((() in je shla domov... me smo pa uzhivale na toy dolsih (cheprou so shpilali sam par starih komadu; bah zmaga!!!) ob bolechinah v kolku in krizhu (:S), kud idioti so mi bli pou ure fajn, pol so se mi pa she oni zazdeli eni penzionisti, pa smo pochasi zakljuchli... pou posadke pustili gor komirat (zelo odraslo) in zapustili dolinico... aja, pa zakon je blo benota pa dodo vidt, sonchka kot vedno :)))

Tebe je blo tud fajn vidt:):).Un tip zravn sestre je bil pa tečnConfused
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Jul.2009 at 08:46
to je bil kokta :)))))) prva generacija krashkih punkichev... sej drgach je fajn... sam morsh mal u njegove fore past... pa krashuci (srednje generacije) so zhe po defoltu tezhki ldje... pastirski sindrom nadmudrivanja... :))) metalci so zakon, punkichi mal mn :PPP vsi smo pa veseljaki :))))
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
Back to Top
Tokio View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tokio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Jul.2009 at 08:59

Prjatu, čist nor na eksplojtede, je v soboto pelu frenda na Brnik in jih sreču tm. Veselje nepojemlivo, podpisani pomoje vsi deli njegovga telesa/oblekLOL

Metal je muska za grde.
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Jul.2009 at 11:09

to je bil kokta :)))))) prva generacija krashkih punkichev... sej drgach je fajn... sam morsh mal u njegove fore past... pa krashuci (srednje generacije) so zhe po defoltu tezhki ldje... pastirski sindrom nadmudrivanja... :))) metalci so zakon, punkichi mal mn :PPP vsi smo pa veseljaki :))))

Haha,kokta.Sam ta v življenju ni vidu kokteLOLLOLLOL
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Jul.2009 at 13:11

:)))))

Back to Top
Forbidden View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Forbidden Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Jul.2009 at 16:57
spet so klical MARJANAAA!
Master of puppets I'am pulling your strings, Twisting your mind and smashing your dreams!
Back to Top
Forbidden View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Forbidden Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Jul.2009 at 17:31
Originally posted by doda24 doda24 wrote:

Tebe je blo tud fajn vidt:):).Un tip zravn sestre je bil pa tečnConfused

aja Doda tnx za pir dobiš kontra na municipalih :)
ki si biu pa pol zvečer? se nismo nč srečal..
Back to Top
smozina View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote smozina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Jul.2009 at 19:00

Evil%20Smile Prou zakon fešta pr matkurbah-Exploited so zrušil,Toy Dolssi pa tak sound k deb CD-not dau-prou fajn je blo mal poplesat.Folk najboli na kup-smeha pa limonc komi sprot.Ranč Vedno je pa tk zmagu-hehe 

Back to Top
WD-40 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WD-40 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Jul.2009 at 15:25
Trbovlje so kul :) z veseljem se vrnem ce bo spet kaj podobnega
the Exploited so zgali nenormalno nadmocno :D pa veliko tastarih komadov so spilal, zakon Star men je cist strgal, nazadne ko sem se mel tolk fajn je blo 25.6. letos na gospodarcu :D

trboveljcani - nice folks, alkohola na pretek, spanja nic, dobra druzba, ubijalski koncert to je blo prvi dan. toy dolls pa ostale drugi dan sm pa preskocil, ker smo sli na morje na disconautico
Back to Top
J. J. View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote J. J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Jul.2009 at 20:50
Fajn je bil tale Šklab ja morm rečt da sm biu res prijetno presenečen nad naslednjimi bandi: Kud idioti, Milenkojl al kwa so že, Toy dolls res zakon

Na žalost smo mogl naš repertuar mal skrajšat ker nam je načrte prekrižal dež tk da smo bli res malo premalo na odruCry Set lista bi mogla bit:
Intro
Devils whisper
HOM
Rebirth
Dreams of reality
On my way
God save the queen

In pol smo odstranil še dva komada (Dreams of reality in pa God save the queen) na željo organizatorja Confused Jebi ga bomo že prežvel...
Drgač pa fest uspeu totalno! Pripomb, razn na vreme, nimam!!! Upam da bo naslednje leto s5!
www.scratch.si   
Back to Top
saiysoFLAMER View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote saiysoFLAMER Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Jul.2009 at 10:25
Kje kake slike, da vidim lokacijo.
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Jul.2009 at 13:41
http://zasavje.org/news/2009/07/foto-sklabfest-%e2%80%93-1-dan-izvajalci/
tuki mash neki slik... drgach pa je blo to na ribniku, nad petelinjo vasjo al neki :PPPP en vikend prej je bil tud nek moto zbor tm
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.172 seconds.