Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Festivali > Tuji festivali
  New Posts New Posts RSS Feed - Thrash Assault 3 - 11.10.2008
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Thrash Assault 3 - 11.10.2008

Post Reply Post Reply Page  <1 567
Author
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Oct.2008 at 16:14
no kul.
ce si pa kj prej v celju pa poklic - 041 213 831 (moja nova cifra).

no pac, kdorkoli k rab mojo cifro za kdajkoli pac

eeehhh borovnicke dajo ko se gre na killswitch engage, upam spet na vreco presenecenja

pocasi pocasi

Edited by FABO-SUPERGRIZL - 10.Oct.2008 at 16:14
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Oct.2008 at 17:18

Lepo vreme nam ne bo v breme

KRATKE HLACE
Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Oct.2008 at 17:20
Methooooooooooooooool! Krieg <666

Lušno bo:)
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Oct.2008 at 19:57
1,2,3 ... ŠTART! Se vidmo gor :)

www.myspace.com/kellermetal

Hide your head or join the dead!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Oct.2008 at 20:35
sm ze spil ene par biric, ma sm se mogo it mal na paranoid

cez dobro uro via - lubljana!

Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Oct.2008 at 02:16
Gremo v MEDLLLLLLLLLLLL! Big%20smileWackoStar
FUCK THE WORLD
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Oct.2008 at 15:21
evo nas.....

mini report v kratkem, bana + kavc - zdle
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Oct.2008 at 19:42
zaaakon je blo Clap 

TNX vsem iz slovenije, k se vam je dalo bit že ob 15h tam in nas podpret!!!

cel fest je bil ql. Sicer meni osebno razen Devastation in Heathen so mi bli vsi bendi totalno nezanimiviConfused ok, Sadus sm mal preveru ampak samo zaradi respecta. Di Giorgio je pa tko res največja faca....sploh cel ta crew.... Derren, Lee, David, celi Sadusi, Devastationi - spet vsi totalno prijazni in prizemljeni ljudje! RESPECT TO ALL OF THEM AND ALL OF YOU!!! Clap
Back to Top
sovdat View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sovdat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Oct.2008 at 21:12
Ja, fajn je blo :)
NEGLIGENCE - zakon!!! Res v nulo odigrano (razen back vokalov :)), dobra set lista, dober zvok, vsaka čast :) mate že kej novega potrjenega v tujini?
HELLISH CROSSFIRE - nisem gledu
MINOTAUR - bolj švabskega thrasha ni :)) Ful dobro odšpilano, samo da nimajo glih nekih kvalitetnih komadov :)
DEVASTATION - so mi bli najboljši bend na TA, škoda edino za slab zvok (vokala se je v prvi vrsti komaj kaj slišalo) ... pa še Tomorrow We Die so igral :)
SACRED STEEL - /
ACCUSER - živo sranje, mislim da je bil celo 1 komad iz prvih plat, ostalo pa samo novo ...
SADUS - nisem nikoli kej preveč poslušal, tak da jih niti nisem preveč pogledal, pa še na začetku so mi zamorili s tanovimi komadi :))
HEATHEN - hehe ... :)))) No men so bli čist OK, v glavnem zarad zakon set liste, ki je bla dosti popolnejša glede na KIT (Death by Hanging, Goblin's Blade, Pray for Death, Breaking the Silence, samo pol Open the Grave ... :)), samo zvok - porazen, fušali so dosti preveč, Hypnotized je bil skor neprepoznaven itd., še največji minus pa vso talk show sranje s strani Leeja in Douga ... shut up and play! :)  Še slabše kot Manowar na Earthshakerju 05, naj si vzamejo Mustaina za vzor :)

pivo - ogabno
metal market - v pizdi, zmeraj na slabše gre :)
folk - ful malo, pa še to ga je tretjina prekomirala :D
itd. :)

Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Oct.2008 at 21:23
sm se eno uro nazaj glih prbalinou iz nemcije. .
najprej morm povedat,skoda da smo zamudil negligence, sam kurc, odvisn smo bli od prevoza, tko da smo sele ob sestih prispel na prizorisce koncerta,oz. festivala ..
so pa sus u nulo nardil devastation, sadus in heathen hvala vm k ste mi polepsal vecer, ceprou sm se meu ze tko al tko dobr
ce potegnem crto, je blo sexi mega spon

Edited by sajmon - 13.Oct.2008 at 06:48
Back to Top
UNSTABLE View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote UNSTABLE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Oct.2008 at 21:25
Na Heathen so ljudje res ležal vsepovsod (vključno z mano). Men je blo vse skup zelo zabavno, sam jako nekoncertna izkušnja, ker sm večino časa prepil, pa sm šov vsak band od začetka prečekirat, da sm vidu da lahk grem naprej pit Big%20smile (kr salbo, sam sm biv res žejn). Me je pa to stal, da sm Sadus prekomiru, pa Heathen tud, sam tist sm prostovoljno, k so bli bl pijani ko js in se je poznal na igranju. ZELO DOBER VIKEND je bil

Edited by UNSTABLE - 12.Oct.2008 at 21:26
Ni treba, da je umetnost, da je najbolš ;)
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Oct.2008 at 22:02
Originally posted by sovdat sovdat wrote:

... še največji minus pa vso talk show sranje s strani Leeja in Douga ...

Si mislu Davida namest Douga Smile... sej Lee je bil čist fest - težki kronik pač... ornk je le zajebu, ko je pozornost na Exodus preusmeru in ko je nekej 'nasprot' Dougu bentu v prid največjega zajeba Heathnov - Kragen Lum Thumbs%20Down ... vsi so se nekej pritoževal nad zvokom - tam kjer sva s Sovdatom stala je bil perfekten zvok - pač parkat je Darren zajebu ritem, parkrat David vokale, 'Krakena' sploh ne jebem več... drugače pa zakon!

Pivo - predlagam, da naslednjič vzamemo s seboj kontejnar gnojnice in jo tam prodajamo v plastičnih kozarcih za 3,5€ - se zna zgodit, da obogatimo.

Metal stojnice - Megadeth prva izdaja Rust in Peace 8€, plata od Dimmu Borgir 15€... dovolj povedano.

cca. 20 fajn ljudi je blo tam (mi), ostalo pa ena mega prašičja farma pofukanih švabov - marsch raus... resno razmišlam, da ne bi več hodu tja na koncerte... pa sej tko al tko so vsi ti revivi in reunioni klasik bendov ena ornk nesmiselna bedarija... sem vesel, da sm vidu Forbidden in Heathen ampak se mi jebe za njih današnje. Ko so začel ustvarjat je bla scena sveža in živa, dones samo pripomorejo k prenasičenosti bedne kurbirske scene.
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Oct.2008 at 22:25
zakon je blo :)))

Itak nevem kva nej povem sej se je use že povedal pa se še bo...sam heathen mi useen niso bli huj z govori kt pa manowar na earthshakerju...sm gledala na uro takrt pa so manowar mel tut po 10minutne govore...te zdj so bli krajši ampak useen jih je blo preveč!!
sacred steel sm prespala :)) in mi je prou pršl takrt da je špilu men en nezanimiu bend da sm mau k seb pršla k prj nism bla za nkamor.
sadus nism use vidla ...mau na začetku pa tko no...uno elektroniko bi loh vn spustil..sj je zanimiu sam ne spet tok...in smo šli raj z evico pa lipnikom vn na sprehod...super sprehod...ga morem pohvalt :D :D

švabi so mi en res smešn narod...sploh k vidš tm enga u tigrastih pajkicah z jacketko iz našitkou k neveš a je glemr, baba al neki thrasherskega...neki pač :)

aja pa ena miška mi je pršepnla da bojo mogoče heathen pršl v SLO.

enivej...grem jes lepo zj ležat k sm že ceu dan preležala na poti dam in sm čist zaležana in se morem odležat...hehe :P

Edited by Kali - 12.Oct.2008 at 22:28
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Oct.2008 at 23:41
Ne vem jest sm dobu kar sm hotu.

Destruction za 8e,sanctuary,possesed,exodus,paradox.Zame je blo kul dobu sm kar sm iskal.
Back to Top
WILDEN MATIKEN View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WILDEN MATIKEN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 01:20
Evil%20Smiledobro jeblo,hrane nismo dosti rabli je bil malo alkič,pot domow je bla napow preležana,klapa super,piva upizdi ko zliješ laško vase po vsem tem je res lepo.heathen tabwjši,vse skupej pa se je prehitro končalo.....vsi metalci bi po koncertu mogli it v kaki park in se ga končat,vsaj paranojdovci:)
666 lahko noč

Edited by WILDEN MATIKEN - 13.Oct.2008 at 01:21
lepo je,če si pijan kot krava in ležiš u travi pokozlan po glavi!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 01:39
HELLISH CROSSFIRE, MINOTAUR in nažalost tudi NEGLIGENCE smo zamudili.
DEVASTATION - Zvok u pizdi, gledou sm jih 30 sekund.
SACRED STEEL - Gledou sm jih 10 sekund.
ACCUSER - Nu-Metal bend.
SADUS - Jih ne poslušam in so mi težili (sm pa pogledal cel koncert odspredaj, ker sm mislu da bo težko pridet naprej za Heathen, potem pa ugotovu da je folka pred odrom manj kot na tamalih vaških motozborih).
HEATHEN - zaradi njih sm šou in biu razočaran. Zvok (spredaj)v kurcu, Leeja se sploh ni čulo kitare, samo nakladanje, biu je pijan itd. Kraken nima pojma, v slovenski Metal sceni je najmaj ene 15 kitaristov ki bi boljše od njega nadomestilo Piercya. Basist in Dave sta bla še najboljša, čeprou je biu Dave ful prepotiho, bobnar oz. vsi pa fušali 100km/h.
OK, ni bla lih totalna polomija, samo res ne vredno več kot 1500km vožnje. Naš folk face itak, pozdrau vsem ki smo se vidli!
FUCK THE WORLD
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 01:40
Originally posted by WILDEN MATIKEN WILDEN MATIKEN wrote:

..vsi metalci bi po koncertu mogli it v kaki park in se ga končat,vsaj paranojdovci:)
in kdo je silu hitr it nazaj u autodom!!! jes že ne Evil%20Smile sm hotla pit pa ste bli usi tipi slabi...brezmene pa avtodoma pomoje še par ur neb najdl :P
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 01:43
Originally posted by Sunshine Sunshine wrote:

ena mega prašičja farma pofukanih švabov

Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
Big%20smile
FUCK THE WORLD
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 02:52
uh ja pa jes sm 2 CDja od mejdnou pozabla u autu!!!!
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 10:15
Jp, sm opazu pol k smo ze prsli domu :)
Uglavnem fajn, malo mi je tezilo kr mi je zmankalo kesa in sm biu za heathen ze prakticno trezen ... ce bi bil pijan bi mi bli sigurno vsec tko pa so me FUL razocarali ... pizda nemors si prvoscit takega fusanja no ... sound je bil (razen za Sadus in Negligence) za vse bende se mi zdi da precej slab ... Hellish nism pogledu, Devastation so mi bli dolgocasni in sm jih gledu 3 komade, Minotaur sm si pogledu par komadu od dalec in morem rect da sploh ni slabo, ni pa nevem kej ... Accusser bedno, zmagovalci vecera pa definitivno Sadus in Negligence.
Mah kakorkoli, vazno da je gas!
Mene me pa sploh ne motijo nemci, prou zabavno mi je blo videt tisto klapo z lasmi ostrizenimi na pinjo, crtaste/tigraste/leopardkaste hlace, nasitki in hajtopke ... fak, ku da bi prsu leta 81' na Priest koncert :D

Kali: Bolj zaspanga cloveka ku si ti se nism spoznau pomojem :D 

Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 12:01
blo jhe prow fajnApprove
ekipa na kombiju dbest.vodič jaka tud vredu desc.
bendi:
negligence,pa ta2,pa3-mau-prespauLOLjebiga zmatran sm biu ka smo ga še vzuni pil je blo kul,notri na toplem pa sam mrk
minotauwr so bli kr vredu no.sekretni štil ne glih.accueser pa widu ene dva kumada pa sta mi res zadugajala.
no sadus pa heathen pa sploh zakonThumbs%20Upčeprav mi heathen niso tok zadugajali ka so mal preveč nakladali o brezvezni stvari-pivoThumbs%20Downbl nagrawžne stvari še nism piu.mislim da majo clo italjani bolši pirStar

skratka blo je fajn

taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Ewelin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ewelin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 12:37
Originally posted by Ventor Ventor wrote:

Jp, sm opazu pol k smo ze prsli domu :)
Uglavnem fajn, malo mi je tezilo kr mi je zmankalo kesa in sm biu za heathen ze prakticno trezen ... ce bi bil pijan bi mi bli sigurno vsec tko pa so me FUL razocarali ... pizda nemors si prvoscit takega fusanja no ... sound je bil (razen za Sadus in Negligence) za vse bende se mi zdi da precej slab ... Hellish nism pogledu, Devastation so mi bli dolgocasni in sm jih gledu 3 komade, Minotaur sm si pogledu par komadu od dalec in morem rect da sploh ni slabo, ni pa nevem kej ... Accusser bedno, zmagovalci vecera pa definitivno Sadus in Negligence.
Mah kakorkoli, vazno da je gas!
Mene me pa sploh ne motijo nemci, prou zabavno mi je blo videt tisto klapo z lasmi ostrizenimi na pinjo, crtaste/tigraste/leopardkaste hlace, nasitki in hajtopke ... fak, ku da bi prsu leta 81' na Priest koncert :D

LOL,ja Kajo je treba prjavt v guinnessovo knjigo rekordou za največjega zaspanca evrTongue
Drgač pa ja,zakon je blo itak,tko nš folkThumbs%20Up ,unh švabou niti nism neki opazla sploh, k sm bla u rožcah, smo spoznal pa ene američane k so bli čist fajn,od bendou itak Negligence Clap,pol Sadus so mi bli tud hudi,taki odpulenci res,Heathni pa tk kt ostali pravte mal preveč govorjenja,uno fušanje me niti ni neki zmotlo,pač posledica 2dnevnega pitja,za ostale bende pa niti neb komentirala, kr sm skoz nek okol skakala pa komirala, itd...
Out of control
Back to Top
JEY666 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JEY666 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 12:39
MEN JE BLO ČIST VSE TOTALNO-ZAKO-HUDO-DABEST-FENOMENALNO!!!!
:=)
HVAL VSEM K STE SE PRPELAL IZ NAŠE LEPE DEŽELCE,PA SE DRL POD ODROM,RES JE BLO LEPO:)
DRGAČ PA SM BL MAL BENDE GLEDU PA BL OKOL SKAKU,PA PIL,PA JEDU,PA KADIL:D
 P.S.DIGORGIO NAJVEČA FACA SPLOH!!!!!!!
P.P.S.: K.F.FUCKING.C IS THE BOMB!!!!!

Edited by JEY666 - 13.Oct.2008 at 12:45
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 13:32
Heathen so ga kr precej fušal, sam glede na koncerta v S.F. 2001 in Wacknu 2002, k sm jih nazadnje gledal, kej drugega nism prčakval. Pač ta bend nikol ni neki ful resno delal, zarad tega tud nikol niso neki bli ful znani.....
 - se vidi iz attitudaTongue so bolj na izi... filing mi je bil drugač kul, sploh te šale  na odru med komadi mene sploh ni motlo, je blo prou fora.... .... me pa je motlo, da je bil Lee nabasan tolk, da sm mislu, da bo z odra padu in pol temu primerno tud igranje LOL  Goblin's blade so kr tko vsak mal po svoje zaigral....

drugač un solo kitarist od Heathen meni ni slab - samo tud ga je mal na cajte odnesl nekam, vrjetn je bil tud nabasan, pa preveč naglas je mel sound za sulašce .... baje so modeli prejšno noč za 300eur pera spil..... Embarrassed

Jon Thores je bil zakon (bas - Heathen :):):)  ta model se je kr povsod nekje pojavljal.... model je v resnici posnel basko na NOTHING'$ $ACRED, Dominguez pa Sergeant sta bla samo na turneji!!!! pa sploh ni to napisano!!! ful grdo! Drugač pa Jon - FUL FACA!!!!

zvok sam men ni bil tolk zlo slab, edino vse skup je blo čist prenaglas, pa kitare so ble čist nerazločne, so se utapljale v ferceranju srednjetoncev...vse skup eno škripanjeTongue edino bobni pa vokal so se meni uredu slišali.... za silo no....

DEVASTATION so bli meni kul!!!! Indijanci Hug prou miljon boljši od teh nemcou ej  :) :)

per je bil pa res zanič - Cuba Libre je bil kr uredu LOL

Jey - uni KFC saved my day, k sm skor umrl po ene 22 urah ne spanja in ene 18 urah ne hrane :) pol sm ga res zapančal k v nebesih LOL

hvala še enkrat vsem iz slovenije, ki ste bli pod odrom, ko smo igrali!!!! MADE THINGS SO MUCH BETTER!!!!!! Clap 

Edited by Wind Carrier - 13.Oct.2008 at 13:35
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 14:11
Originally posted by Wind Carrier Wind Carrier wrote:

Heathen so ga kr precej fušal, sam glede na koncerta v S.F. 2001 in Wacknu 2002, k sm jih nazadnje gledal, kej drugega nism prčakval.

Js sm pa pričakoval ful, ker so bli letos aprila na KIT res ODLIČNI. Imeli zakon sound in super igrali.
FUCK THE WORLD
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 14:31
se js.

NEGLIGENCE - perfektno!!!!!    res tezk rect da je bols ko pred forbiddni al pa v sentjurju (men vasa najbolsa spila dozdj), ampak sigurn je blo glih tok dobr    mislim da sm ze vsem clanom posebi povedo in upam da vam ni kj prevec ego zrasto

Hellish Crossfire - gledo, fajn

SADUS - ZAKON!!!!!!     dost komadov nism poznal (vrjetn novejsi), ampak   prav ta prav punch

HEATHEN - se mi zdi da mal prevec kritizirate, k js sm bil na njih trezn in lepo skoncentriran in so bli pac, povprecno dobri
so fusal, so dolgovezl (usejn je altus najvecji car ), ampak in general cist fajn
sploh pa ritem sekcija, dva najbol heavy & evil pjeba na odru

bobnarja sm ze prej spoznal uzuni, pa sm najprej mislo da so me nasral da je heathen bobnar, k mi res nie zgledo. ne

edino kar sm mal podvomo je to, da heathen dejansko snemajo (oz. pac, delajo na) novi plati, kr edini 3 nove komade k so igral so uni k so jih ze izdal na demotu 4 lete nazaj, tak da pomoje kr nc ne bo z novo plato se ene par let

nasa klapa (vsi ) -     pomoje ce bi bil sam gor bi mi bil najbol bedn festival, ampak itak smo bli pomoje ena osmina vseh ludi gor in se je useposod najdla kompanija

pivo notr si sploh nism upo probat, kr je ze smrdel u unem placu ko so ga tocl prevec po necem ugabnem, KELLERBIER je pa zlo dobr pir!   

Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 15:33
Uf, bjra je bla notr res v pizdi ... samo po dveh, treh se ze navadis okusa, pol k sm u ljubljani pil lasko mi je bil prvi pozirek prow u kurci :D

Hvala tini ker nam je velikodusno odstopla skatlco marlboro rdecih, so prsli prow na poti nazaj :)

Vsa slo klapa je bla res zakon  Thumbs%20Up

Publika se mi je pa sicer zdela precej mrtva, razn tistih parih nazganih nemcev in italjanov, ki so bli v circle pitu tku ene 4 ure :D

Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 16:12
Originally posted by Ventor Ventor wrote:

hahaha :)) jah kurc če mam obrnen bioritm...sej spat sm šla pa pol ob 7 zjutri dans. sam spat je res fajn...bi šla kr nazaj pa morm na en koncert pa pol na metelkovo eh eh..pit pit
Back to Top
_wasted-tina_ View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _wasted-tina_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2008 at 19:02
no pa še jst:))

blo je zakon...najbolši so mi bli negligence, pa na sadus mi je čist potrgal:)
na heathen sm se pa nekej še trudla bit pokonc sam mi ni znesl...tko de sm mal počila:D hmm za ostale bende se pa nism nč kj pomatrala de bi jih gledala..

drgač pa klapa zakon itak an... Thumbs%20Up

ventor za čike pa np... vam pa thanks za zelišča hehe in sevede puzavnarju tud:D :D

.....
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Oct.2008 at 13:29
Kaki pa so bli Sacred Steel?
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Oct.2008 at 13:56
Originally posted by Ivan Ivan wrote:

menda obupni, jst jih nism gledou, sm ga raj uzun piu k so bli na odru

Edited by sajmon - 14.Oct.2008 at 13:56
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Oct.2008 at 19:54
Originally posted by Ivan Ivan wrote:

men niso bli ušeč kej preveč...sm jih mau prespala nekje na tleh...tko no enkrat je peu s takim bl kko b rekla black/death vokalom enkrat pa neki piskau u mikrofon...mi ni glih pasal skp
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Oct.2008 at 09:37
Meni so bli tudi sacred steel precej v kurcu, sm prcakovau vec od njih ... pevc totalno antipaticen in s strani vokala in z vizualne strani, muzika pa je bolj dolgocasna ... z unim otrokom na odru so pa res usekali mimo za moje pojme ...

Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Oct.2008 at 04:49
sj res...a je kdo kšne fotke naredu?? :)
Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Oct.2008 at 21:40
Evo še moj "report" z velik zamude.

Negligence smo na žalost ujel samo zadn komad, ker smo na poti do Nemčije stal v premnogih kolonah. Kar smo vidl je blo pa klasika... torej odličnoSmile.

Devastation sem pogledal eno malenkost in sem bil malo razočaran. Pričakoval sem veliko več.

Minotaur sem poslušal par komadov in so mi bli ful zanimivi. Definitivno za se poglobit v ta band.

Sacred steel so bli bedni, Accuser pa za nikamor. Sem nekak računal na kej starejšega, kar mi je še kr relativno dobr, čeprav z velik velik preveč ponavljanja istih riffov.

Sadus so mi bli super in od njih sem dobu ravn to kar sem pričakoval. Res zakon.

Heathen so me pa na celi črti razočaral. So mi definitivno med top 5 bandi in si ne bi ravno mislu, da lahko en band s takim imenom tako fuša. Altus je bil na začetku s svojo predstavo še zabaven, pol je ratu pa že mal dolgočasen. Setlista je bla sicer za moje pojme odlična, sam odigrana zlo slabo. Zvok je bil pred odrom slab, je bil pa Dave zlo komunikativen in skuliran. Ne vem no... upam da so mel mega slab dan, ker jih grem decembra gledat na Dunaj in ne bi rad spet videl tega.

Drgač pa all in all je bil festival odličen, družba najboljša, švabi večinoma bedni, obkoncertne aktivnosti pa zmagovalneSmile.

You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
Back to Top
JEY666 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JEY666 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Oct.2008 at 08:14
Back to Top
Ewelin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ewelin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2008 at 15:28
Ej a ni tud Žid neki slikou,bi blo fajn še tist vidtBig%20smile Drgač ga pa tale nemc zmaga s temiLOL thrashed fotkami
Out of control
Back to Top
JEY666 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JEY666 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2008 at 17:15
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2008 at 22:26
zakon fotkeThumbs%20Up
in imam 3000 postLOLCool
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
MIIB View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MIIB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2008 at 23:31
Originally posted by puzavnar puzavnar wrote:

zakon fotkeThumbs%20Up
in imam 3000 postLOLCool

Auš dau za enga tahvadnga? Smile
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 567

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.188 seconds.