![]() |
Komadi za katere vas je sram da so vam ql |
Post Reply
|
Page <12 |
| Author | |||
Biomorph
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18.Dec.2011 at 21:35 |
||
Taksne komade je včasih zanimivo slišat v avtih z ozvočenjem najmanj 1000W RMS moči za bas zvočnik. Ziroma po domače, pri takih avtih k majo ceu prtlaznik za bas zvočnik in nc druzga. Ker ima takšna muska ponavad zelo globoke base, da kar piha naokoli. Seveda če je dovol ojačan bas. Sicer majo pa probleme z Metel musko kajti kmalu vskočijo varovalke zaradi pregrevanja. Dvojni bas v kombinaciji s bas kitarami z dodatnimi (ta debelimi) strunami, naredi svoje.
|
|||
![]() |
|||
Mitja M.J.
Senior Member
Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5322 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18.Dec.2011 at 22:50 |
||
|
Uff mene pa teli zmodulirani vokali ful ziritirajo. Sej dokler ne pride do tam je še nekako, pol mi pa pade vse v vodo...
Mi ima kot nemetalski ženski vokal ta zadeva ultra kot bi ti rekla pofukljiv
Sej v bistvu, mi je po tistem kar sem njihovega slišal samo ta komad všeč. Je pa kar se teh "počenih" glasov Dolores O'Riordan itak boginja za moje pojme
aja, pa ni v skladu z naslovom teme, kr me čisto nič ni sram, da so med Cannibal Corpse in Carcass Cranberries CD-ji Edited by Mitja M.J. - 18.Dec.2011 at 23:03 |
|||
|
MacGyver je zakon!
|
|||
![]() |
|||
KrAyZiE
Groupie
Joined: 30.Mar.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 568 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18.Dec.2011 at 22:53 |
||
![]() ![]() gabber <3 |
|||
![]() |
|||
Post Reply
|
Page <12 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |