Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Festivali > Domači festivali
  New Posts New Posts RSS Feed - Protestno pismo organizatorjem Metal Krampa! by Prdosnif
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Protestno pismo organizatorjem Metal Krampa! by Prdosnif

Post Reply Post Reply
Poll Question: Striptiz naj odpleše:
Poll Choice Votes Poll Statistics
24 [22.22%]
4 [3.70%]
22 [20.37%]
9 [8.33%]
49 [45.37%]
You can not vote in this poll

Author
Admin Group
Admin Group

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Protestno pismo organizatorjem Metal Krampa! by Prdosnif
    Posted: 12.Aug.2010 at 10:48
Tako kot na lanskem Metal Krampu, bo tudi letos zadnji dan na odru zaplesala striptizeta. Izbira med lusnimi puncami je zelo velika. Usoda mi nikoli ni bila naklonjena in tako sem letos jaz dobil to zahtevno, prav nič zavidanja vredno nalogo izbrati najboljšo striptizeto. Naj se vam potočim, kako težko je izbrati kar najbolj pohotno ter z oblinami obdarjeno deklino, ki vas bo, mrtvo pijane metalce, spravila v delirij! V takšni dilemi se še nisem znašel. Zato bi vas prosil, da mi pri izbiri le te pomagate. Spodaj si lahko pogledate slike punc in in zanje glasujete. Naj povem žalostno novico, da Vasja letos ni v ožjem izboru, saj se je v teh poletnih mesecih pošteno zredil in se zaradi tega ni uvrstil v ožji krog striptizet! Smo pa zanj našli zamenjavo, prečudovito Jurico Jurjevič, ki je novinka v tem težkem poklicu, in je vsekakor konkurenčna Adriani, Naji, Kim in Piji.
Na voljo pa vam ponujam tudi drug (boljši) način, da si zagotovite najkakovostnejšo izbiro. Predlagam sistem prepričevanja organizatorjev Metal Krampa, da iz metalske blagajne vzamejo nekaj ojrotov, ter mi s tem omogočijo, da osebno preizkusim 3 izmed vaših TOP punc, saj vam samo tako lahko jamčim najboljše. Uprava Metal Krampa je mojo prošnjo prvič gladko zavrnila, tako da se v tem trenutku lahko zanašam samo še na vas. Prosim da s pritiski upravo spodbudite k bolj človeškim ravnanjem z običajnimi delavci festivala. Tega ne delam zaradi lastnega užitka temveč zaradi kvalitete festivala. Do zmage v bitki ter kasneje v vojni so zmeraj potrebne žrtve in v tej bitki sem žrtev jaz, zato da ste vi lahko zmagovalci!

Prdosnif

Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Aug.2010 at 10:58
hehe, tretjo iz leve pa poznam :)

Edited by sajmon - 12.Aug.2010 at 10:59
live for metal,die for metal !!!
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Aug.2010 at 15:10
al je to tretja z desne?.. :P
ma jsm kr za jurico, k mi zgleda najbl avt-en-tic-na.. :)
drgac pa, kaj pomaga slika, ce ne ves, kako se giblje.. lahko ma super obline, pa ce je hlod, vse skupaj nic ne pomaga..
ergo, od vseh predlogov, ki so ponujeni, sm se najbl za to, da jih prdosnif sproba.. :P
se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Aug.2010 at 15:17
hehe, deklico iz zlate sredine poznam namrec, torej kim iz stajerskega konca, vec pa ne bi govoru :P

men je usen katera zmaga, itak bom prsu izkljucno samo zaradi glasbe, striptiz gor al pa dol, jst od tega ne bom mel nic. .
Back to Top
mortes View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mortes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Aug.2010 at 15:38
KIM, itak! :D tabolši stritizeta.  Ostale so samo ene kobile... če te cbne te ubije...
Back to Top
Katana View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Katana Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Aug.2010 at 19:51
Najlepša mi na sliki zgleda prva z leve. Ostale fuj
Back to Top
plegueangel View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plegueangel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Aug.2010 at 20:29
Evil%20Smile
Originally posted by Pero Pero wrote:

Predlagam sistem prepričevanja organizatorjev Metal Krampa, da iz metalske blagajne vzamejo nekaj ojrotov, ter mi s tem omogočijo, da osebno preizkusim 3 izmed vaših TOP punc, saj vam samo tako lahko jamčim najboljše. Uprava Metal Krampa je mojo prošnjo prvič gladko zavrnila, tako da se v tem trenutku lahko zanašam samo še na vas. Prosim da s pritiski upravo spodbudite k bolj človeškim ravnanjem z običajnimi delavci festivala. Tega ne delam zaradi lastnega užitka temveč zaradi kvalitete festivala. Do zmage v bitki ter kasneje v vojni so zmeraj potrebne žrtve in v tej bitki sem žrtev jaz, zato da ste vi lahko zmagovalci!

Prdosnif

Kakšen človek ClapClapClapClap Res požrtvovalno. Strinjam se... dajte mu na probo vsaj eno... tisto, ki trenutno vodi.

LOL
Evil%20Smile
Faggot.... mislim fagot, pa flavta...
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Aug.2010 at 20:52
:((
kje je pižmovka ko ga rabm
bi bla bolš pa še težja sva kot vse babe kle gor
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Aug.2010 at 00:54
Originally posted by Freia Freia wrote:

nasplosno bom govoru. . kaj pa pomaga lepa baba, ce plesat ne zna. . to je prvo. . kot drugo pa se to. . so tud misice, ki dobijo enostavno geografsko vprasanje. . recimo : " glavno mesto ZDA ? " odgovor je sledec. . " florida "   

hocem povedat da znajo bit tud najlepse za en drek, ce niso prakticne, oziroma nimajo nic u glavi :)

Edited by sajmon - 13.Aug.2010 at 11:24
Back to Top
Davorin.L. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Davorin.L. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Aug.2010 at 07:31
Gospodična Pia ima fuuuuul lepe... obline.

I kill people all day long,
I sing my song,
because I'm John Lawman.
Back to Top
Katana View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Katana Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Aug.2010 at 13:38
Originally posted by sajmon sajmon wrote:

nasplosno bom govoru. . kaj pa pomaga lepa baba, ce plesat ne zna. . to je prvo. . kot drugo pa se to. . so tud misice, ki dobijo enostavno geografsko vprasanje. . recimo : " glavno mesto ZDA ? " odgovor je sledec. . " florida "   

hocem povedat da znajo bit tud najlepse za en drek, ce niso prakticne, oziroma nimajo nic u glavi :)

Ja vem :) No, pr striptizetah ni važn kaj majo v glavi, vsaj za njihov nastop ne. Si že videl kako pleše prva z leve?
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Aug.2010 at 14:00

Ja vem :) No, pr striptizetah ni važn kaj majo v glavi, vsaj za njihov nastop ne. Si že videl kako pleše prva z leve?
sj pravm, pomembno je tud to kako prakticna je, sj sm napisou :) ker mas se tko lustne striptizete ki so povsem netalentirane. . prve z leve se nism vidu kako plese in ce sm povsem iskren, me niti pretirano ne zanima. . zarad mene vsen ce teh striptizet sploh blo ne bi. . pridem zarad glasbe ( in druzbe ) , ki me ze od nekdaj obdaja z radostjo :)

Edited by sajmon - 13.Aug.2010 at 14:01
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Aug.2010 at 14:09
Uno tasrednjo sm enkrt vidu, pa je bla kr fajna Approve

Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Aug.2010 at 14:12
Originally posted by JuRiJ JuRiJ wrote:

Uno tasrednjo sm enkrt vidu, pa je bla kr fajna Approve
sj, to tud jst poznam. . pa se nam podobno glasno poslusa, torej metal :)
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Aug.2010 at 14:46
Od teh sem v živo vidu sam Pio, pa še to cca 5,6 let nazaj ko smo igrali na enmu car-tuning show-u v ajdovščini in mi je bla prijetna deklica...
Back to Top
Prophet View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Prophet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Aug.2010 at 15:20
Kim res zgleda lepa, ostale mi zgledajo preveč kurbljive v slabem smislu.
Never allow yourself to be used as an instrument of another man's hatred
www.profanity.si
Back to Top
Inkvi View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Inkvi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Aug.2010 at 22:47
Originally posted by Prophet Prophet wrote:

Ja, najbol kurbljiva od njih je pa Jurica, a ne?
Confused
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Aug.2010 at 15:06
Originally posted by Inkvi Inkvi wrote:

Originally posted by Prophet Prophet wrote:

Ja, najbol kurbljiva od njih je pa Jurica, a ne?
Confused

pol pa njo za kurbo pa jeWink
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Prdosnif View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Prdosnif Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Aug.2010 at 16:15

Hellouuuu!!!!!

Zahvaljujem se za vso podporo. Mislim da organizatorji sedaj drugace gledajo na nas "navadne delavce". Upam da jim bomo s pritiski odprli sef in s tem omogočili na MetalKrampu kar najboljšo plesalko.  V skladu s pričakovanji ste za največjo kurbo izbrali Jurico (sumim da jo poznate), druga na lestvici je trenutno Adriana tesno pa ji sledi Kim. Anketa bo odprta do četrtka popoldne tako da je časa za spremembo še dovolj.

Kratko obvestilo za Sajmona: Če bi katera od punc imela opravljen doktorat se po mojem ne bi preživljala s kazanjem češplje na javnih prireditvah.

Vzeto iz Wikipedie: A striptease is an erotic or exotic dance in which the performer gradually undresses, usually to music, either partly or completely, in a seductive and sexually suggestive manner. The person who performs a striptease is commonly known as a stripper or exotic dancer.

Kot vidiš v opisu ni navedenih nobenih intelektualnih presežkov ali nadpovprečnih IQ-jev s strani striptizet.
Je pa res da so nekoč naredili raziskavo v kateri so ugotavljali, če so ženske z večjimi oblinami bolj inteligentne kot ženske z manjšimi. Rezultati so bili sledeči: Da! Ženske z večjo košarico so se na testu izkazale neprimerno bolše kot ženske z manjšimi prsmi. Je pa res, da znanstvenik, kateri je delal reziskavo, žensk sploh ni poslušal! Kaj ima to s striptizom? Nič! Samo ena brezvezna informacija za primer, če se je kdo spraševal če imajo ženske z večjimi joškami večji IQ. Odgovor je: DA!

Lep dan še naprej in veselo glasovanje!

Prdosnif

Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Aug.2010 at 18:22
joj majster, ti si zaplaval cist u drugo sfero. . ocitn nis postekal kaj sm zelel povedat, pa niti se mi ne da vec s tem ukvarjat. . ce bi izbiral, bi raj vidu da bi se namesto striptizete na odru pojavu se en dobr metal bend. .
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Aug.2010 at 20:11
Življenje povprečnega metalca je precej stresno, joški in pir pa dokazano zmanjšujejo stres LOL
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Aug.2010 at 23:00
Haha :D
Back to Top
Zupan View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zupan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2010 at 18:02
AAAHAHAHAHA .... PJR - sign. to morte letos pr vhodu delit. i want one
Back to Top
Prdosnif View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Prdosnif Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2010 at 17:14
Hellouuuuu!!!!

GLASOVANJE KONČANO!!!!!!!!!

Hvala vam za vso pomoč! Uprava Metalkrampa je v stilu Hilde Tovšak le popusila in prispevala denarna sredstva za striptease-battle! Kot že veste so se na glasovanju najbolje odrezale Kim, Adriana ter Jurica! Sam bom osebno preizkusil vse tri in se na podlagi njihove uspešnosti odločil za največjo kurbačo.

Punce bodo morale svoj talent ter veščine dokazati pod budnim očesom komisije ter moje malenkosti. Ocenjevali bomo seksapilnost, gibljivost, obline ter zgonjenost muce.

Najboljši dve se bosta potem uvrstili v finale v katerem bodo za končno zmago morale prikazati kar najboljši nastop.   

Kriterij ocenjevanja bo glede na velikost nasih lul. Z drugimi besedami: Tista ki bo iz nas izvabila največ centimetrov bo zmagovalka. Naj povem še to, da če bo Jurica slučajno v finalu, njenih cm ne bomo upoštevali saj bi to škodovalo kredibilnosti tekmovanja.

Rezultati bodo znani v tednu dni!

Lp Prdosnif

Back to Top
Katana View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Katana Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2010 at 19:46
A se ne zbira tle striptizete? Beseda kurbača se mi zdi precej nesramna
Back to Top
Gorjanec View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gorjanec Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2010 at 20:27
In?
Back to Top
Pelin View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pelin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2010 at 21:57
Originally posted by Zupan Zupan wrote:

AAAHAHAHAHA .... PJR - sign. to morte letos pr vhodu delit. i want one
+1!

Koji Kurac?!?!
Back to Top
Prdosnif View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Prdosnif Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Sep.2010 at 13:16
Hellouuuuuuuu!!!!!!!

Po preizkusu vseh deklin smo skupaj s komisijo ugotovili da bo na letošnjem MetalKrampu nastopila................. ADRIANA!!!!!!

Razlog za to so bile njene veščine: bujno oprsje ter  (prevelika kurbljivost Jurice!)

Se vidmo!

With Lube Prdosnif
Back to Top
Voith View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Voith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Jul.2011 at 00:21

hehe, deklico iz zlate sredine poznam namrec, torej kim iz stajerskega konca

Tut js. Škoda, da ma na podstrešju šrodingerjevo mačko.
Back to Top
Provo Kator View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Provo Kator Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Jul.2011 at 22:11
Originally posted by Voith Voith wrote:

Tut js. Škoda, da ma na podstrešju šrodingerjevo mačko.
Kje si pa tale predpotopen thread staknu?
Vodkodlaki in vamparji
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.203 seconds.