![]() |
2010/10/01 - 02 / Metal Fest @ Bazen, Kranj |
Post Reply
|
Page <123 |
| Author | |
Buco
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2133 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Oct.2010 at 13:29 |
|
Kukr poznam situacijo je za 50€ band prpravlen raj plačat vstopnino pa gledat druge bande, kt ša pridt špilat :D
|
|
![]() |
|
Siph
Newbie
Joined: 25.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 300 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Oct.2010 at 13:35 |
|
Glede cene karte mam mešane občutke, glede zvišvanja cene pira po polnoči pa niti ne. Svinjarija. Pa naj mi kdorkol kakršnokol reasoning predstav, to se mi zdi narobe. Muska je bla pa pač v redu.
|
|
|
Troll
|
|
![]() |
|
BudZpencer
Organizator
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4504 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Oct.2010 at 13:37 |
|
Šujo ma kompletno prav.
Pijačo ponavad ne dobi organizator ampak dvorana, tko da to je vseen iz organizatorjevega stališča. Ma dandanes bi itak vsi vse zaston, zato je pa muska v živo komplet razvrednotena. Un k je fan metala mu ne bo panike dat 20 eurov, če bo kul zadeva... pa noben ne bo reku da ni uspel prihranit v dveh mescih toliko. Tist ki pa tega ne more oz. mu je podčastjo zmanjšat svoje pivske navade zavoljo muske, ki je del njegove subkulture... mu pa ni pomoči. Naj ga pije v parkcu in naj bodo njegova usta zapečatena. |
|
|
http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002
|
|
![]() |
|
engl
Senior Member
Joined: 07.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1223 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Oct.2010 at 14:39 |
|
no pa še par mojih besed.
kar se tiče kart ... kljub krizi tolk socialni spet ne moremo biti, da bi za to ceno preveč težili. Jebat ga, bande ni pravično finančno izigravat, organizacija pa tud ni preprosta pa nima veze kak nivo profesionalnosti je. in še bandi... Brezno - luštna stvar, pa tud če so bile tehnične nevščenosti na začetku mal problematične, je stvar na koncu lepo zvenela in se je fajn izpeljala. Nephrolith - zelo vredu muzka, black metalski ples na odru, zvok kar vredu. Če sem bil na MCju razočaran, sem tle bil tok bolj vesel ... drugače pa pevec je gay kak standartni blekiči, mi je kar dost cajta težil po špilo z fasado pol si je še spuco fasado ampak ni nič pomagalo, ne maram pač fantov. Dekadent - lahk bi vsaj slemali kaj na odru. novi komadi so zakon, koncert je bil zakon .... Keller - sem videl sam 3 komade, in mi je žal .... SLAYEEEER!!! bv da kaj pišem ... ZAKON!! |
|
![]() |
|
sajmon
Senior Member
Joined: 29.Jul.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4878 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Oct.2010 at 15:30 |
|
jst ne bom dolgovezil. . men je blo fletn, zura se ga odkar se je ustal. . so pa bli ucer zmagovalci vecera vsekakor KELLER ! no ja, pa tud dekadent niso bli svoh :)
Edited by sajmon - 02.Oct.2010 at 18:44 |
|
|
live for metal,die for metal !!!
|
|
![]() |
|
pestilence.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Oct.2010 at 15:34 |
|
DEAAAAAATH COMMAND! Fajn je blo, čeprav sem notri preživel bolj malo časa. Bo pa danes drugače:)
Naj bi se danes začelo točno ali z kaj zamude? Dead Dildo bi šel pogledat, pa ne vem kako bo z časom.. |
|
|
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 12340 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Oct.2010 at 16:03 |
![]() |
|
Kipar
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1016 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Oct.2010 at 16:13 |
|
Jst mam dans še dva placa na relaciji Celje - Ljubljana - Kranj - Ljubljana - Celje fraj.
Kliči na 031 657 763. Iz Celja štartam okol petih, iz Ljubljane pa nekij pred osmo. Mal se prispeva za benz :) |
|
|
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Oct.2010 at 16:45 |
|
|
|
![]() |
|
Katana
Senior Member
Joined: 25.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1838 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Oct.2010 at 18:49 |
|
Se vidimo danes! :)
|
|
![]() |
|
Lejla
Groupie
Joined: 25.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 516 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Oct.2010 at 23:12 |
![]() Ostale slike: http://picasaweb.google.com/LejlaSef/1012010?feat=directlink Edited by Lejla - 02.Oct.2010 at 23:13 |
|
![]() |
|
Bwaze
Newbie
Joined: 16.Feb.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 38 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 09:33 |
|
Kul je blo v petek, sem se bal, da bo manj folka. Je bla pa neodzivnost publike verjetno zarad preširokega razpona glasbenih zvrsti, je šlo vse od frulic do old school blacka in thrasha, in posledično je mela potem vsaka od njih premal kritične mase, da bi se folk res sprostil. Pa zvok, jao, kaj je toncu dogajal. Sej verjetno so temu botrovale tehnične težave z opremo. Jaz sem v bistvu uletel na Brezno in Dekadent, in ta dva benda sta imela tud dober nastop (če odštejemo kolobocije z zvokom). Within Destreuction so me kar presenetl s svojo uigranostjo, sam ta muska mi pa ni preveč poslušljiva. Nephrolith so bli OK, tud drugače ne poslušam, Kellerjev pa nisem čakal, v soboto šiht. |
|
|
Pezzer Ritter Wenne Knecht!
|
|
![]() |
|
doda24
Organizator
Joined: 23.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 13:09 |
|
Eruption:):)
http://www.youtube.com/watch?v=-CGWO2oRlpA Lintver Edited by doda24 - 03.Oct.2010 at 15:44 |
|
![]() |
|
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8890 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 13:17 |
|
Jaz imam zelo mešane občutke.
Na začetku je pri Within destruction pevcu crknil mikrofon, muziko se je slišalo okej. Brezno so bili super, violina lepo paše notri, vesel sem da je pevka ostala ista. Nov komad je zakon, nova priredba tudi lepo izpade. Pa kakorkoli se je folk pritoževal, meni je bil tudi Trollhammeren z ženskim vokalom zanimiv. Še skoraj bolj kot pri originalnih z Skrymerjem ki pa meni ni ravno. Neprolith niso ravno moje sorte muzika, so mi bili preveč monotoni. Dekadent ki sem jih najbolj pričakoval pa mi je bil to najslabši njihov špil. Malo je škoda da ni več sintesajzerja, drugače pa se je vsakič ko so povečali tempo slišalo samo še hreščanje. Vokal je bil tudi precej nerazločen, growlow se ni slišalo nič, bolje je mikrofon prenašal višje vokale, ampak so prišli skozi preveč vreščeči. Poleg tega se mi je kar preveč poznala luna in slabo vreme ker sem bil ves zaspan in matast, tako da zaradi tega in razočaranja nad Dekadent ki mi na dobrem ozvočenju izpadejo med top slo bendi nisem več čakal na Keller, čeprav so mi tudi oni navadno zelo všeč. Je bilo pa kul da je bil tak obisk, ne verjamem da sem že kdaj videl toliko folka na bazenu. Včeraj me pa ni bilo ker me ni zanimal noben od bandov. Cena se mi ne zdi za tako število bandov in tak rang nič predraga. Next stop Dark tranquillity. Edited by devlin - 03.Oct.2010 at 13:20 |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 13:20 |
|
še iz drugega kota... za primerjavo, isti komad, isti plac, druga zasedba, 2 leti nazaj... Edited by frogstomp - 03.Oct.2010 at 13:20 |
|
![]() |
|
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 13:21 |
|
Bom dal potem še svoj posnetek ki je boljši zvok na mojem aparatu...
|
|
![]() |
|
Siph
Newbie
Joined: 25.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 300 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 13:47 |
|
A lahko kdo lučkarju na bazenu pove, da je namen oderskih luči osvetlit bend na odru, ne pa publike? Ne najdem besed kako zelo tečno je poskušat gledat bend, medtem ko so modeli na odru skor v temi, luči pa flešerajo obiskovalce....
|
|
|
Troll
|
|
![]() |
|
Buco
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2133 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 13:48 |
|
Kranj!
Js sm se mel super, tako na odru kot pod njim! Med prvim bandom je blo res vse prenaglas, pa se je pol z vsakim bandom zvok mal popravu se mi zdi... Perforated: Muska mogoče malo dolgočasna ampak je blo fajn gledat predvsem zarad Blažove ogromne energije! DDD: Men je blo to čist awesome! Crazy band, nice guys! Tnx za Jacka po špilu hehe Lintver: Dost kul, precej švabsko, Kreatorsko mi je vse skup zvenel. Necrotic: Sem pogledal zlo mal, ker sm bil že mal živčn :D Kar sm pogledu je blo ok, čeprov tist videospot komad mi ni zvenel tok kul kt na posnetku, ostalga pa bl nism poznal. Chaosstar: Pogledu bežno, ker smo pospravljal opremo, ampak kar sm slišu je blo kul. Hvala vsem ki ste pršli, rd vs mam vse! |
|
![]() |
|
HellFucker
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 14:31 |
|
Sem se končno mal skupaj sestavil po dveh dneh razgrajanja
Jst bi se rad samo zahvalil vsem, ki ste se udeležili letošnjega Metal Festa, predvsem pa vsem nastopajočim skupinam za potrpežljivost, razumevanje in odlične nastope
|
|
|
Satan Is My Boyfriend
|
|
![]() |
|
sajmon
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 14:31 |
|
a je ucer kdo na bazenu opazu kksno cepico z gama bomb nasitkom ?
|
|
|
|
|
![]() |
|
WD-40
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 14:48 |
|
sajmon ti pa velikrat zgubis tole kapo? ;)
|
|
![]() |
|
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 16:38 |
|
Evo še moji posnetki.
Brezno: http://www.youtube.com/watch?v=FkK4fQPCbcw Neprolith http://www.youtube.com/watch?v=q12vQGphhVo Dekadent http://www.youtube.com/watch?v=TkANjuhBVs0 |
|
![]() |
|
Železnk
Organizator
Joined: 05.Jun.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1616 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 19:16 |
|
Bazen zmaga. Bil sem oba dni, sicer nisem uspel pogledat vseh bendov, ampak kar sem slišal in videl je povsem upravičilo ceno vstopnine (ki se mi, če pomislim kako se denar razdeli na bende in organizacijo, ne zdi predraga).
|
|
![]() |
|
Hysteria
Newbie
Joined: 05.Apr.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 19:25 |
|
http://www.mojalbum.com/bernardaa/2-10-2010-metal-fest-kranj-bazen
mal slik od učer...mau iz frogijevga, mal iz mojga digitalca:) drgač pa kul večer ![]() |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 21:48 |
![]() |
|
pestilence.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2010 at 22:25 |
|
D.D.D. = Zakon.
Eruption so bli fajn.Chaosstar pa sem videl že v boljši luči. @Eruption: Pa ne pozabit na Voivod^^ |
|
|
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
|
![]() |
|
BOCO
Senior Member
Joined: 10.Jan.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3088 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Oct.2010 at 09:18 |
|
kakor vidim po posnetkih je vsekakor napačen program na lučeh nastavljen.a noben v bazenu ne zna upravljat z light mikserejem?
|
|
|
eh,fuck that shit and make some noise!!!
|
|
![]() |
|
FIFS666
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Oct.2010 at 11:10 |
|
Dead dildo drome ZAKON pevc totalno hud vokal!! Zarad lintver pa nism mogu več čupat na eruption ka so bli pa totalno hudi isto :D uglavnem ZAKON! |
|
|
Pojej jogurt.
|
|
![]() |
|
Slay
Groupie
Joined: 13.Mar.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 723 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Oct.2010 at 15:04 |
|
Eruption 10/10
Lintver 10/10 Keller 10/10 Nevem men je blo odfukano zakon |
|
|
Criminally insane
|
|
![]() |
|
sajmon
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Oct.2010 at 15:14 |
kot sm reku, dekadent so mi bli se dokaj uredu, vse ostalo sm biu al zunaj al pa sm biu notr le statist. . na tiste prej omenjene ansamble mi je pa cist potrgal. . |
|
|
|
|
![]() |
|
Mirage
Groupie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 803 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Oct.2010 at 16:49 |
|
Kranj rulz if you don't like it, die!! Hvala usim k ste pršli in hvala organizatorju! Lintverji smo se imeli super d best. drgač pa Eruption so bli res zakon.
heljeahh! |
|
![]() |
|
[Beast]
Groupie
Joined: 28.Oct.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 561 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Oct.2010 at 16:08 |
|
Tudi iz tabora Chaosstar hvala vsem, ki ste prišli. Jaz se opravičujem vsem, ker sem strgal dve struni na dveh kitarah in bil na koncu prisiljen igrati na eno bukovo lato brez štime. Takšnih stvari enostavno ne moreš predvidet, me je pa kr mal iz tira vrgl. Plus to, da mi je neki crknu preamp in bo treba menjat pol notranjosti.
Pa še to: prvič smo špilal na Bazenu 2003 in tudi takrat sem strgal struno. Takrat jo je usekal tud JJ in sva morala sred koncerta strune menjat v backstage LOL. Ta plac je očitno zaklet. |
|
![]() |
|
Windir
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Oct.2010 at 22:30 |
|
eruption so bli ql, ostalo pa nism gledala. ful vas je blo vse lepo spet vidt
|
|
![]() |
|
HellFucker
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Oct.2010 at 00:14 |
|
še fotke
|
|
|
Satan Is My Boyfriend
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Oct.2010 at 07:42 |
|
kr lepo medijsko pokrit dogodk :)
|
|
![]() |
|
GromBlaster
Newbie
Joined: 01.Sep.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Nov.2010 at 19:47 |
|
Še Necrotic prispevek...
Necrotic - He's a Pirate + Bringer of War Necrotic - My Apostasy Edited by GromBlaster - 11.Nov.2010 at 19:33 |
|
|
...Satan is an artist and I'm his masterpiece...
|
|
![]() |
|
Atheist
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 8756 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Nov.2010 at 23:01 |
|
Linka ne delata...
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Nov.2010 at 23:38 |
fixfixfix666. Edited by frogstomp - 11.Nov.2010 at 00:00 |
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <123 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |