![]() |
Jackson Custom Shop Strat USA 87-89 |
Post Reply
|
| Author | |
apenko
Newbie
Joined: 08.Apr.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Jackson Custom Shop Strat USA 87-89Posted: 01.Feb.2016 at 21:57 |
|
Za vsakega ljubitelja trših zvrsti je tu na voljo :
Jackson Custom Shop Strat USA ![]() Kupil sem jo od prvega lastnika iz Nemčije. Serijska številka je 6883, kar kitaro uvršča v letnik med 87-89. V tem obdobju so pri Jacksonu imeli probleme s strojem za vgraviranje serijskih številk, zato so številke nekonsistentne. To se da preveriti tudi na internetu z nekaj brskanja. Na ploščici je napis "San Dimas", kar ni ravno običajo za CS Jacksonke iz tega obdobja, pogostejši je napis "Ontario". Obstaja možnost da je kitara sestavljena iz San Dimas kosov. Konfiguracija magnetov HSH je pri Jacksonu bolj izjema kot pravilo. - Jackson (Schaller) mehanika (floyd rose, navijalci) - J80C bridge in neck, J200 middle (če se prav spomnim) - aktivna in pasivna elektronika - zdraven pride popravljen original kovček s kitari pripadajočim pasom - na kitari je napis "DŽEKSON" v ruski cirilici Slike so tu: http://imgur.com/a/UO6HI Za več slik ali informacij mi pišite. Ali pa güglajte :) 750€ :) za tako ceno ne boste nikoli dobili USA Custom Shop Jacksonke ![]() pišite zs ali na penko.andrej@gmail.com |
|
![]() |
|
Mitja M.J.
Senior Member
Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5322 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Feb.2016 at 22:31 |
|
mater smo padli s temi cenami. Danes se da kupit vrhunski inštrument krepko pod jurija... jaz mojih ne prodam niti pod razno. Raje visijo tam na steni namesto slik. Mislim... če se to prodaja za 750, kolko bi jaz dobu za moje? Včasih se mi zdi, da bi moral še plačat, da jih odpeljejo (no, zdaj sem malo pretiraval, ampak pointje tu
).Po drugi strani ti pa na bolhi kdo hoče prodat kitajsko epiphonko, ki je niti uglasit ne moreš prav za 450 eur?! A? Narobe svet
![]() |
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
apenko
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Feb.2016 at 23:11 |
|
ja se strinjam s tem kar pišeš ... trg je v treh marjeticah na kratko povedano :) in to že kar nekaj časa.
Jaz moram priti malo na zeleno vejo glede evrov :) pa od 11 kitar bo ena mogla it... cena seveda ni realna, je taka da je sploh kaka šansa da se kitara proda... :/ oziroma da jo bo kdo sploh pogledal. Na bolhi nisem dobil niti ene menjave sploh. Niti v stilu "ali menjaš za squier statocasterja in cube ojačevalc"... pa je na bhi že lep čas gor. Tudi epija težko prodaš :) prijatelj ima Epiphona LP češkega poštimanega, prodaja za 270€ in ga ni še noben vzel hehe Pa tudi tale model Jacksona ni toliko znan... pač ni Soloist, Dinky, RR ali KV. Ta model imenovan "Strat" so delali samo 3 ali 4 leta. In še to samo v sklopu Custom Shopa. Od Dinky-a se razlikuje po dot inlayih namesto sharkov, večjem trupu (dinky ma 1/4 manjšega) in 22 poljih. Ta Strat model je bil mišljen kot en poskus Jacksona, da bi naredili "full size" Fender stratocasterja :) Najrajši ga nebi prodal ker mi zelo leži vrat... (mam doma še belga 1990 Soloista PRO MIJ in SL1 pre-fender med drugim) |
|
![]() |
|
apenko
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Feb.2016 at 11:05 |
|
kaj bi mi brez ebaya :)
Kitara gre v Švico ![]() Zaklep |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |