![]() |
kako pogosto |
Post Reply
|
Page <12 |
| Author | ||
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8890 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2011 at 14:05 |
|
|
Men je zanimiva.
|
||
![]() |
||
AmaJezterHead
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2011 at 18:07 |
|
|
Vsako nedelo.
|
||
![]() |
||
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2011 at 18:24 |
|
|
Grem pogledat raznovrstno arhitekturo, se posebno, ce sem v kaksnem bolj eksoticnem mestu.
En namig: poleti se fino pohladite in spocijete in black, ahhhh, kako se ta prileze na lesenih klopeh ob pogledu na brezmadezne anglcke in kipce vse tja do bozjega. Samo skoda, da muzka ni v zivo, ampak preko slusalk. Metal v vsako cerkev! |
||
![]() |
||
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2011 at 20:05 |
|
|
A veš da so 'rock maše' bile že tudi pri nas?
|
||
![]() |
||
Kali
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3419 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2011 at 20:29 |
|
ma k sm bla mala so me vlekl u cerku...zmeri k smo bli na primorskem z nono pr njeni družini pa za velko noč jajčka žegnat... krščena hvala hudiču nism...sm pa enkrat k sm bla mala in sm vidla use une ljudi k so stal u vrsti in neki dobil za jest še jes šla u vrsto...sm misnla da tala čips :D ...se spomnm k so me usi klical nej ne grem pa pridm nazaj pa me je brigal...sm hotla čips in sm ga dobila :D dougcajt okus od hostije. so bli pa neki jezni name ja pol pa tetke so se bale kaj bojo drugi rekl hehe...ma men je blo pa čist useen :D zdej pa na žive in mrtve ne stopm u cerku...ena sama cerku je u kero bi stopila: http://www.outsideprague.com/kutna_hora/bone_church.html ![]() ![]() Edited by Kali - 19.Aug.2011 at 20:32 |
||
|
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
||
![]() |
||
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2011 at 20:47 |
|
|
Been here. Dobra je. Sicer pa je uradno 'kostnica' ne vem če to pomeni ravno isto kot 'cerkev'.
|
||
![]() |
||
Kali
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2011 at 20:53 |
|
|
lol...ne ne je kr verska zgradba...kostnica je ratala pol k mislm da k je bla kuga pa niso mel več placa za usa trupla pa kosti pa so jih neki ponucal v umetniške namene v tej cerkuci...no kle wiki piše da je kapelca ma whatevr
http://en.wikipedia.org/wiki/Sedlec_Ossuary |
||
|
|
||
![]() |
||
WD-40
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2011 at 21:14 |
|
|
ko sem bil mulc sem bil dostikrat u cerkvi pri masi (t.i. verskem obredu) ze takrat mi je blo zelo dolgocasno. tko da tisti ki se niste bli... nic ne zamujate :D
pol ko sm bil star tam okoli 12 let nisem sel vec. razen nekajkrat kadar me je v to prisilila poroka/pogreb kakega bliznjega. aja pa enkrat kake 5 let nazaj sem bil u nekje na dunaju v eni cerkvi ko je bil orgelski koncert nekega priznanega glasbenika ki se mu ne spomnim imena :P je blo ful dobro! res nekaj kar se splaca slisat v ogromni cerkvi, so to ogromne orgle! samo nismo ostali do konca, smo sli prej ven zato ker smo zauzili "koncentrirane hostije" v prirocni obliki tabletov in je zacelo dobro prijemat. zato smo se rajsi odpravili naprej na zur do jutranjih ur na bliznji festival elektronske glasbe :) Edited by WD-40 - 19.Aug.2011 at 21:16 |
||
![]() |
||
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2011 at 21:33 |
|
Sem slisala, pa ne vem podrobnosti. So pa v preteklosti, se mi zdi da Rakovniska cerkev pri Ljubljani, pa je dala neke prostore rock skupini za povadit :). Fajn ambient bi bil za kaksen metal koncert, mogoce tudi akusticno, cerkvene orgle se fajn slisijo, mogoce bi se metalsko orodje tudi:)Pa vokali...beautiful.
|
||
![]() |
||
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2011 at 22:04 |
|
|
Najboljš da greš pa malo potreniraš vokale. Mislim da nujno rabijo en kredibilen primer obsedenosti da se svetu zopet vbije v glavo da je satan real in evil, pa te bodo sprejeli z odprtimi rokami. Samo ne se čudit če bo kdo medtem ko boš vadila kaj mahal okrog tebe pa te spraševal debilne stvari. Rok pa raje ne pustiti polagat.
Kali, sam da niso naredili nek faggy art ![]() Edited by devlin - 19.Aug.2011 at 22:06 |
||
![]() |
||
mati zemlja
Senior Member
Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2011 at 22:20 |
|
recimo... takšnih izjav ne razumem (ti nečem težit, si fejst punca
¿ hah, in lihkar odkrivam toplo vodo)... ampak... ne wem... v takšnih zadevah ne vidim ničesar vrednega ali bolje rečeno... ničesar kar bi me navdajalo z zadovoljstvom... to je tko kot ku župniki hočejo polne cerkve... ne wem zakaj... zato, da se da več keša v pO(
*ali kot s fizičnim nasiljem doseči želeno obnašanje... fizično nasilje je vsaj očitno, ljudje opazijo... psihično nasilje pa... ok... razen, če razmišljajš v smeri... da si na svoji poti uspela prehoditi toliko, da si že (v tvojem primeru) naprej od tega... tega, česar si ne želiš oz da si to že prehodila :) Edited by mother earth - 19.Aug.2011 at 22:22 |
||
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
![]() |
||
Kali
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 20.Aug.2011 at 00:34 |
|
|
maš miljon ljudi, miljon zgodb kako krst/nekrst vpliva na njihovo notranjost preko odraščanja k hodjo alpa nehodjo k tem cerkvenim izobraževanjem...eni so veseli da so krščeni in hodjo u cerku k si drgačnga žiulenja ne znajo predstavlat, eni so jezni k so krščeni in nočjo hodt u cerku, eni s(m)o veseli k nis(m)o krščeni in nismo nikol rabl poslušat teh nebuloz...eni se pa še bojo krstil k jim to manka in rabjo...kva že prau neka teorija o vzporednih vesoljih - da kerkol dogodek v lajfu k bi se ti loh zgodiu se v nekem vzporednem vesolju je zgodiu, ali se ti pa je neki kle zgodilo, tm pa ne..who knows - mogoče sm pa u kšnem vzporednem vesolju clo pobožna nuna u samostanu
![]() ...jes pač rečem hvala hudiču namest hvala bogu ker v boga ne vrjamem in sm po krščansko zaradi zanikanja le-tega že tko al tko grešnica obsojena na pekel..so why the hell not-let's go with the devil :P |
||
|
|
||
![]() |
||
rožica
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 20.Aug.2011 at 10:36 |
|
Obstaja še veliko več podobnih placov kot samo ta. Naprimer: klik |
||
|
All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.
It’s called the 2nd Law. |
||
![]() |
||
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 20.Aug.2011 at 11:40 |
|
|
Kul, gremo v Capuchin crypt na en kapučino. Drgač pa če se izogibaš cerkvam pa ti vseeno dogajajo kosti, greš lahko gledat Ćele kulo pa muzej polj smrti pa podobne grim zadeve...
|
||
![]() |
||
Kali
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 20.Aug.2011 at 12:33 |
|
|
heh kul :) ...sam zanimiu - jes bi tako razkazovanje posmrtnih ostankou prej pripisala kšnim poganskim religijam...ampak dobr itak je 99% krščanstva pokradenga poganom tko da se tut kle niti ne čudm
|
||
|
|
||
![]() |
||
grafin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Aug.2011 at 11:50 |
|
da izreces alahuakbar.. lailahailalah.. pa se neki.. (ne vem, kako se napise) - itak predstavlja prvega od petih stebrov islama (sehada).. to je treba vsakdan izrec.. hotla sm pa rect, da te med muslimani naceloma noben ne posiljuje z vero, ko si majhen (jasno, da so zlo raznolike prakse, ampak v koranu - ki je temelj islama, bolj kot recimo mohamed - so otroci izvzeti iz prakticiranja islama).. odlocis se sam, ko ti je.. |
||
|
se oprasicujem za oftopik :>
|
||
![]() |
||
grafin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Aug.2011 at 11:55 |
|
|
|
||
![]() |
||
grafin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Aug.2011 at 12:02 |
|
ljudje, ki so zivel v raznih diktatorskih sistemih, vojnah, so se navadli igrat.. to je bla pac njihova temeljna strategija prezivetja.. jih ne obsojam.. mi mamo res zegen, ker zivimo ze tok cajta v miru in smo loh taki, kot se nam sprdne in se nam ni treba pretvarjat.. bit v credi je v bistvu najbolj varna pozicija - na kratek rok.. tut cerkev je izkljucevala.. vcasih je blo neki najhujsega, ce si dozivel cerkveno anatemo (ne nujno, da ravno formalno).. so se te tut drugi izogibal.. |
||
|
|
||
![]() |
||
Post Reply
|
Page <12 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |