![]() |
WACKEN 2009 |
Post Reply
|
Page <1 345 |
| Author | |
Abyss
Groupie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 512 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2009 at 11:18 |
|
Joooooj Running Wild!!!
|
|
![]() |
|
Mighty Hammer
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2009 at 13:08 |
|
No, me veseli, da vas je tolk prebral cel sestavek.
Lahk bi napisu še parkrat tolk, ampak nej bo to dovolj. Anegdot je blo res cel kup, ampak vsega vam pa tut ni treba vedet. ![]()
Sicer sem tole poiskal na netu, ampak bo kar držalo (vsaj kolkr se spomnem). Running Wild: 1. Chamber Of Lies 2. Intro 3. Port Royal 4. Bad To The Bone 5. Riding The Storm 6. Soulles 7. Prisoner Of Our Time 8. Black Hand Inn 9. Purgatory 10. The Battle Of Watrloo 11. Drum Solo 12. Raging Fire 13. The Brotherhood 14. Draw The Line 15. Whirlwind 16. Tortuga Bay 17. Branded And Exiled 18. Raise Your Fist ----------------------------- 19. Conquistadores 20. Under Jolly Roger Heaven & Hell 1. E5150 2. The Mob Rules 3. Children Of The Sea 4. I 5. Bible Black 6. Time Machine 7. Fear 8. Falling Of The Edge Of The World 9. Follow The Tears 10. Die Young 11. Heaven Anf Hell ------------------------------ 12. Country Girl (samo en del) 13. Neon Knights Edited by Mighty Hammer - 05.Aug.2009 at 13:19 |
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2009 at 13:13 |
|
Fak, oba set-lista sta dobra! Hvala.
|
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
puzavnar
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2009 at 13:19 |
|
[QUOTE=Mighty Hammer]No, me veseli, da vas je tolk prebral cel sestavek.
Lahk bi napisu še parkrat tolk, ampak nej bo to dovolj. Anegdot je blo res cel kup, amapk vsega vam pa tut ni treba vedet. ![]() kva da ne ![]() si biu le tolk pijan da se ne spomneš ![]() kej pa lohka poveš še pa kšn fotko daš,sej si le majti šketa ![]() |
|
|
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
|
![]() |
|
GWDC
Newbie
Joined: 06.Jun.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2009 at 13:44 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mighty Hammer
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2009 at 13:59 |
|
Haha
Na tazadni sliki smo bli pa res kr konkretno pijani. Cel dan smo prepeval inp. ![]() Pa una scena s policaji, ki so nam pomagal baterijo nafilat. Legende! ![]() Drgač pa js nism sliku, tk da ne morm fotk gor lepit. So pa drugi zato tolk bolj, tk da bodo mogoč oni kej gor prpopal. ![]() |
|
![]() |
|
ZZ Top
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2009 at 14:15 |
|
Zio Folks!
Pizda, res ej bilo nepozabno ja in seveda je povratek naslednje leto 'a must'! Naj napisem se jaz par besed o bandih, ki sem jih jaz gledal in jih MH ni omenil: NEVERMORE: Prilicno razocaranje. Sound je bil zeeeeelooooo dolgo casa povsem zanic. Slisalo se je samo base, prakticno je bilo eno samo bobnenje. Pa sem jih gledal nekej z visine mesalnih miz. Potem se je nekoliko izbolsalo in je bilo celo poslusljivo vendar zelo dalec od tega kar sem videl zadnjc na Metal Campu par let nazaj. AIRBOURNE: To pa je bil totalen odfuk, eeej. Tip je totalen norec. Ce je lani splezal do polovice odra je letos splezal cisto do vrha, odspilal par rifov se obesil na stango in kolovratil sem in tja. Pa laufanje po boxih, v publiko tako da so ga imeli celo redarji cist poln kurac. Pa se muska una pravi pure rock'n'roll... Res nor nastop. ONKEL TOM: Ti so pa se hujsi. Res je da je treba razumet nemsko da je vse popolno, samo kaksen zur pa ti tipi sprvijo skupaj, ne... To je band ki res popolnoma pase na Wacken. U glavnem, za mene najbolsi sou letos. TESTAMENT: petic in se vedno fenomenalni. Res da je to moj all time favorite band. In sem se odlocil da ga bom koncno enkrat pogledal od dalec in poslusal kot se gre... A mi je to uspelo le do Chuckievega krika 'The Preacher' in me je ze neslo tako blizu odra kot se je le dalo... No lahko bi ze pocasi malo spremenili set listo... Al pa ne kurac... Vse kar spilajo mora biti gor, ce ne ni ta pravi Testament... Drgaci pa... Pijancevanje... Celo prehudo. Zaradi cesar sem zamudil (in sam bog ve da mi gre se sedaj malo na jok) Whiplash... V soboto po Testamentu pa sploh nisem videl nobenega banda vec. Koncal sem nekje v vasi in se sredi parka zbudil ob ene 3. zjutraj... Preklet whiskey...;o))) Mitja |
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2009 at 15:37 |
|
Haha, vidim da je bla res akcija. Dejte še kej fotk.
![]() |
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Play2kill
Newbie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 489 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2009 at 16:45 |
|
hammer, dej a ne bi blo lažje za vse nas ki smo bli doma da bi reku da so bli RW za en kurac in da še dobr da nismo šli
drugače pa precej dobra set-lista, sicer nič iz masquerade ampak to itak že od '96 ni nič....bo treba dvd prečekirat aja...a je bla letos tud tako ogabna gužva kot lani? |
|
|
Life is all in vain, for only ashes will remain
|
|
![]() |
|
Mighty Hammer
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2009 at 17:25 |
|
Haha
Ma set-lista je bla res odlična! Presenetl me je edin, da niso igral Chains And Leather. Sm pričakoval, da ga bodo odigrali v zadnjem delu koncerta (npr. med Conquistadores in Under Jolly Roger). Ampak ok, itak majo miljon zakon komadov in je blo pač treba nardit neko selekcijo. Tut js komi čakam na DVD, da bom lahko v miru pogledal koncert. Kr v živo je bla res totalna norija. Folku se je enostavno strgal. Noro, res!Gužva je pa bla ja. Prov tist; kamorkoli si šel (ob katerikoli uri), povsod si se mogu rint. Ampak to je pač Wacken. Sam sm se kr hitr sprijaznu, da se bo tuki pač treba nonstop gužvat. Je pa noro, ko med koncertom taka masa ljudi začne ploskat in pet! Res neki, kar je enostavno treba doživet!Edited by Mighty Hammer - 05.Aug.2009 at 17:28 |
|
![]() |
|
Banshee
Groupie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Novo mesto Status: Offline Points: 608 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2009 at 22:10 |
TOČNO TO!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
Rockers of the underground, black and heavy is our sound! (Running Wild)
|
|
![]() |
|
Trashed&Lost
Newbie
Joined: 23.Jul.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Aug.2009 at 02:01 |
Trio porkodio!! Ma ste bli res prbiti ja, pa razglašeni raaaaahlo Smo imeli dve Nemki v sosednjem štabu, ena je bila Marie, druga pa Julija, potem so jima pa tipi vsake toliko zapeli Marie, življenje ni cvetoče polje, pa Julija, objokana, itd itn. Puncama seveda vse jasno |
|
![]() |
|
Play2kill
Newbie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 489 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Aug.2009 at 17:10 |
eh jebeš chains and leather, pomoje njihov najslabši komad ki so ga igrali na turah, še eden izmed članov (mislm da je bil majk moti) je reku da je to najslabši komad k so ga kdajkoli nardil gužva pa ne vem. ne bi reku da je tok samo po sebi umevna za wacken. vsaj to je mene lani odbilo da bi šu letos. recimo ko je blo 2006 40k folka na istem placu kot zdej več kot 60k folka je blo čisto znosno in ni blo take strašne gužve, medtem ko lani je bla pa katastrofa od jutra do večera |
|
|
Life is all in vain, for only ashes will remain
|
|
![]() |
|
Tyr_84
Newbie
Joined: 02.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 469 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Aug.2009 at 07:55 |
|
Plya2kill --- se strinjam z gužvo. Mene tud to odbiva. Sej ne da se bojim ljudi, samo gor je pa res faking gužva !!!
Se spomnm kr so Majdni končal špilat. Pa sploh nismo bli u gužvi, kr smo šli nazaj do šotoru smo pomojm ene pou ure čakal pr izhodu natrpani... |
|
|
http://myspace.com/tyr_84
|
|
![]() |
|
saiysoFLAMER
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1506 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Aug.2009 at 09:52 |
|
Kaj je biu secret show ?
Glih sm vidu ene posnetke zunga žerjava ko te gor dvigne, mater to ne morš verjet 07 ga zaprejo ko država teži in js sm biu naslednji, lani ga pa ni blo. Edited by saiysoFLAMER - 07.Aug.2009 at 10:00 |
|
![]() |
|
Bezo
Newbie
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Aug.2009 at 15:04 |
|
Se strinjam z M.H., žal nism utegnu na running wild(oz, poslušu od delč) in na gamma ray (sm jih prepil), so bli pa testament odfuk zakon, airbourne so odfukanci po celi črti, žurka, motorhead-ni za zgublat besed, DAD-ja tist basist je zmaga:D Tabolši bas je bil k je bla ubistvu kontra obrnjena kitara:D(glava ubistvu trup, trup pa ubistvu glava:D) Saxon so tudi praznovali 30 letnico in si lahko predstavlate koncert.
Zakon je blu na kratku povedanu. Pa M.H je odlično zajel vseskp v reportaži. |
|
![]() |
|
Bezo
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Aug.2009 at 15:12 |
|
Še par našh slikc:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PAr utrinkov. Po domače: jebeš morje:D |
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Aug.2009 at 15:34 |
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
grafin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Aug.2009 at 15:54 |
|
hahahahah
zakon!!! |
|
|
se oprasicujem za oftopik :>
|
|
![]() |
|
Mighty Hammer
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Aug.2009 at 16:10 |
|
Haha
Ma domačini so res legende! Čist so se uživel v festivalsko dogajanje. Cela vas prov živi za ta festival! ![]() |
|
|
Into Glory Ride!
|
|
![]() |
|
Bezo
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Aug.2009 at 16:14 |
|
Ob takem incomu bi tudi ti žvel
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <1 345 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |