Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Domači koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - 4.6. Dying fetus, Vulvathrone, Dickless Tracy-Orto
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

4.6. Dying fetus, Vulvathrone, Dickless Tracy-Orto

Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2008 at 11:12
Samo to bi dodal, da so Fetusi bili tako zakon, da že dva dni zdaj nonstop poslušam Vojno Na Patriciji, hehehehe.

Koncert je bil the best, v prihodnje pa upam, da bo en koncert na leto v Slovneiji, pa naj bo pošten. Upam na MANOWAR!!! WAAAAAAA!!!

Črt in Matej - keep on the good work. You have my support olvejs!

Cepo - the best report koncerta ever!!! Prevzeli so me Matkovi bobni, cmok cmok slin slin mjaw!!!

Moshpit - watch your gleženjs!!!

Dying Fetus so pa najbolj prijazni ljudje na svetu. Zmaga bobnar, ki zgleda kot Gorkič s čupico, hehehe. Noise all over tha world!!!

Men je blo zakon! Orto ima spet plus!
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
BudZpencer View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BudZpencer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2008 at 11:49
Sam res basist je bil tak hrust, pa je bil najbolj skuliran tip na svetu :)

Manowar Star To bi šel dejansko pogledat z nasmeškom na ustih Big%20smile
http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002

Back to Top
matko View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote matko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2008 at 11:56
ja ja Dicklizniki...zdaj so moji bobni kar vredu, pa dobro špilam pa vse...taki ste vi meni...boste vi snemali na piskre od moje mame :P - na ta une najbolj stare, k jih najdem - na katerih se je rja naredila na rji in kolk sem videl Tegly činel itak nima, mamo mi tud take podobne plehnate plahte neki doma - in mislin da so celo rostfrei...:D:D:D - mah to se bomo še zmenili, možno da najdem kak pisker ki je pravtako rosfrei...:D

hja, točno pozabili smo čisto na HCPLPS ali kar koli že ma za nik na preljubi Herman, z zvitim gležnjem ni mogel izživeti svoje mokre sanje pred odrom, da bi to še občutili DF na odru...:D:D

nč upam da bo še kdaj nanesla priložnost na igranje tako z DT kot DF...

till next time ta-ta...
www.myspace.com/vulvathrone
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Jun.2008 at 09:18
Danes recenzija koncerta na Radiu Študent ob 14.15!

Poslušajte ali s pomočjo radia na 89.3 MHZ ali pa www.radiostudent.si (streaming v živo)!
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jun.2008 at 10:24
Report koncerta na www.myspace.com/dicklesstracygrind - glej blog!

Liži kapu!!!
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
matko View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote matko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2008 at 08:02
aja, Tegly, našel sem vse rezervne dele mojih skromnih bobnov, ki si jih zgubil med igranjem...:P - maš srečo...:D:D

sem zamudil poslušat radio študent, a mogoče obstajajo kaki posnetki ki si jih lahko snameš ali podobno???

Back to Top
matko View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote matko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2008 at 11:36
aja

pa še en kratek posnetek dogajanja:

www.carlitv.com

mogoče se kdo kje najde na njem...:D:D
Back to Top
BudZpencer View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BudZpencer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2008 at 11:42
http://carli-online.tv/browser/?showid=0a04952c751d1483b05ff4a210721bd4

mal bl direkten link... čeprav lahk bi vsaj en komad spustil skos, ne pa sam brenkanje...
http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002

Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Jun.2008 at 11:59
You can never be too Specialized!!

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.