Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Festivali > Tuji festivali
  New Posts New Posts RSS Feed - Brutal Assault 2010
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Brutal Assault 2010

Post Reply Post Reply Page  <1 789
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Aug.2010 at 22:27
Originally posted by Person-man Person-man wrote:

v
Cannibal Corpse - Fisherjeva debilnost je spet izpadla zakon :D

Pravijo da so boksarji kind'a duuh, ker bi jim možgani na vsakem meču najraje pobegnili skozi ušesa ven, ampak kaj mora biti šele ta tip LOL.
http://www.youtube.com/watch?v=Ataz7q2IQAY
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
LYnX View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LYnX Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 00:07
No da se še jst razpišem. Tudi če noben ne prebere, se meni paše razpisat=)

Najprej smo šli direktno v Prago, mesto ki me vedno znova fascinira, obenem pa tudi razočara. Slednje predvsem leti na metronom nad mestom. Nekdaj rana češke s Stalinovim kipom, zdaj je tam metronom, ki predstavlja ammm kaj? Nobene table, da bi si človek razjasnil čemu je to tam. Vse zaraščeno, polno kock razmetanih, kot da bi bil naš parlament tam.
Hradčany so mi bli vedno vaaauu, ampak obenem me opomni na nekdanjo moč tega mesta v zgodovini, ki je zbledela (no bolj se to na državo nanaša). Ko sem bil prvič na Hradčanyih kot 10 letni mulc, je bil tam zbor 309 ferrarijev.. teehhehe kak je to grmelo med tistimi stavbami.
Namestili smo se v res super hostel, blizu centra, 2 skupni sobi za 9 ljudi. Obilo smeha in zabave.

Naslednji dan ---> Jaromer!
Meni res všečno mesto, bolj malo sem bil letos v trdnjavi, torej sem tudi manj ciganov videl. Všeč mi je bla ona mehiška restavracija v mestu, samo malo me jezi taktika gostincev. Poglej metalca, naročil pivo in čaka s hrano. Nova runda, aha še pije, še runda. Potem enkrat pa celo hrano prinese. Eni zravn niso naročili pive na začetku, pa takoj dobijo za jest. Lepa taktika, na koncu sem bil vseeno sit z nasmehom na obrazu, tudi ob računu.
Odlična mi je bla še točena zmrzlina od ene stare mame v mestu, pa res vsa srečna, ko ji je vsak dal 10 kron preveč. Letos tudi malo nisem šparal, na koncu pa presenečen kolko kron mi je še ostalo. To je en velik plus Češke.

No, pa pojdimo na festival.

Prvi dan festivala sem šel najprej pogledat šele The Black Dahlia Murder. Niso ravno moja štruca kruha, ampak vtis je bil še vedno dober, odlična interakcija s publiko. Obituary so mi bili ravno tako odlični, ampak na začetku sem debelo pogledal... čez publiko je letel kamen?! wtf?? Čehi sprani.
Ensiferum so POLOM v živo, res škoda časa jih gledat. tmtmtmtmtm eno in isto, ozvočenje nobeni stvari podobno, nobenga vzdušja. No saj tega smo že navajeni odkar ni Jarija.
Gojira. Največje pozitivno presenečenje tega festivala! Tole je blo meni daleč daleč boljše kot studijski posnetki (pa sj ne da bi bili le-ti slabi). Zabavno je bilo, ko je Joe hotel wall of death.. publika stoji, stoji... jaz sem bil povsem zadaj pri mešalki, tako da sem vzdolžno videl dogajanje. Dejansko se je med publiko odprl samo 2m širok prostor, in ko je bil znak za raztur, so samo nazaj stopili. Ne vem, kako je bilo spredaj, samo z mojega vidika je bilo smešno. Na mcju bi bilo takoj 20m razmaka, pa raztur vsepovprek.
Sepulture se mi ni dalo gledal, Fear Factory pa tako... še nekako zbiram vse občutke, ni bilo najboljše, a daleč od tega, da bi bilo slabo. Inštrumental začuda lepo oglašen, brez napak, samo Burtona je pa pri čistih vokalih zmanjkovalo. Tudi setlista mi ni bila ravno po godu, ampak vseeno eden od vrhuncev BA.
Children of Bodom nisem še nikoli videl, nikoli jih nisem kaj prida veliko poslušal, pa me je zanimalo, kako zvenijo.
Alexi nima nobenga vokala, sicer muzika se je slišala odlično kakih 5 komadov, dokler... jaz bi tudi to pil, kar majo tonci tam! brrrrrr brrrr brrrrrrr jst sm pa bas brrrrrrr brbrrrrzzrzr zzz. Brenčalo vsepovprek. Raje odšel nekaj pojest, pa prišel nazaj pogledat Gorgoroth.
//tukaj zajamem sapo in se res na ves glas začnem smejat
//obrišem solze
A SO TE RESNI?!?! o jebote=)=) tktktktk bwaaaaah bwaaaaaah tktktkttk, to je to. vse nekaj šumi, potem pa še one pobarvanke češke gledaš med publiko. Pa sem mislil, da so Exrementory Grindfuckers za hece.
Candlemass sm si ogledal nekaj začetnih komadov, toliko da sem slišal If I Ever Die, pa sem imel občutek, da bo ta ever kar hitro napočil.. res sm bil že utrujen, čeprav mi je ta bend všečen, me je hitro zmanjkalo.

Drugi dan.
Ta tempo na tem festivalu je zares prehud, tako da sem šel zdaj poslušat samo tisto kar me je res interesiralo. Naslednji postanek, Monstrosity!! Malce jezen za zamudo, samo... vokal?! Nič slemal, ena pusta statična budala sem bil, ki z odprto goflo samo gleda in si misli... HUDOOOO!!=) Škoda da so bili tako kratki.
Kalmah.. no najprej sem se začel smejat vokalu, ravno zaradi benda prej.. V bistvu je bil njihov nastop kar nekaj, ene par komadov sploh nisem prepoznal, ker se ni nobene melodike slišalo. Se je pa vsaj božiček brez oprave primajal na oder.
Naslednji so bli Sigh, pa imam občutek, da se sicer nobeden ne bi premaknil k odru, če ne bi blo one krvave dekline z angelskimi krili. Te Japonci so pa res že sproduciral enih neumnosti. Raje šel si kaj kupit za pod zob in potem nazaj prispel poslušat Mnemic. Pevec se mi je res zameril, ker se je očitno potrudil samo pri novejših albumih, kjer je on sodeloval. Za nespoštovanje starih albumov si ne zasluži nobenega spoštovanja in naj poiščejo nekoga, ki jih zna odpet.  Sicer so mi bili pa všeč, ter vesel, da sem jih končno videl.
Potem sem šel pogledat Necrophagist. Publika je bila dejansko več časa obrnjena nazaj proti tonskemu mojstru, kot pa proti odru? Je bilo kar nekaj težav, ampak še vseeno so dokazali svoje mojsterstvo. Se mi je pa spet ratalo do solz nasmejat. Ker te kamermani so pravi inženirji. Že tako so stalno desno roko kitaristov snemal, v redu, vsaj pri temu bendu prosim pokaži taping. In kam je snemal? Desen komolec... vidiš to tehniko! Hahahaha te Čehi so carji! Converge so mi en najbolj debilnih bendov kar sem jih videl, tako da sem spokal do šotorov, ter zamudil Lock Up. Ker ta Barker je itak tako debel, da če ima majco benda, zadaj ne rabijo imet platna z napisom.
Devin Townsend. LEGENDA! Najprej ta govor na začetku, nasmejal... no bolj malo ljudi, ker jih večina tam itak ne zna angleško... važno, da je mene nasmeju, samo ne za dolgo. Plohica! Publika je dejansko res ostala pri odru, ena strela je še zares blizu udarila, tole ne bo dobro... Res ni bilo dobro, tole je bilo vrhunsko!
Cannibal Corpse so mi bili totalno dolgočasni tokrat, začel mi je nagajat močan glavobol, tako da sem kar zaključil s tem dnem. Ihsahna pa zamudil, za kar mi je najbolj žal letos.

Tretji dan.
Večino dneva smo preživeli v mestu, nato pa šli pogledat Moonsorrow. Nisem si mislil, da me bodo oni kdaj razočarali, ampak ta nastop je bil brez vzdušja in brez energije. Za razliko tistega iz Maribora 2007, ko so mi postavili hudo nadpovprečno visoka pričakovanja.
Tankard. Bil se povsem zadaj, pa so se neki primerki udarili z organizatorji, k so se vozili mimo s sodi piva. Hoteli se sa zraven peljati, pa je nastal prepir in padlo je nekaj udarcev. Nič hujšega, Čehi pač. Pogledal sem ravno dva komada, potem je bila pa že mehiška naokoli=)
Tako da sem nazaj prišel na Dying Fetus. Odličen nastop. Zvok, Gallagher pa Beasley se lepo dopolnjujeta z vokali. Nisem pričakoval tako norega energičnega nastopa.
Potem pa.. to kar sem čakal. A SO TE NORI?! Imajo kar pravo ime ja, Meshuggah, te pa so norci. Kako lahko to v živo zaigraš?? Uvod je bil fenomenaln, res lep stage art. Resda so imeli nekaj male zamude, ker  jim je šla verjetno ta organizacija v nos. Smešno je bilo gledat kako nekateri slemajo, vsak po svojem ritmu. Setlista sicer odlična, pogrešal sem kako Chaosphere mojstrovino. Fredrik je imel solaže nekaj po svoje, ampak še vseeno... nečloveško! Res norci!
Hypocrisy. Peter zna narediti šov na festivalih. Pač še en običajen njegov koncert, setlista mnogokrat že preigrana, ki vedno nardi žurko. Pogrešal sem edino the final chapter.
Potem  pa piviček, žuranje naprej. Za black potem (Sarke, Watain) nisem bil razpoložen, zatorej sem razgrajal drugje kot pod odrom.

Glede organizacije so v primerjavi z lanskim letom razočarali. Manj štantov, manj dixijev, preveč ljudi. Nekje sem zasledil podatek, da so dodatno dali na voljo še 2000 kart. Lani je bilo že preveč ljudi, oziroma ravno 15000, kolikor je maksimalna kapaciteta tega festivala po mojem mnenju. Kar je več, se takoj pozna gneča povsod.
Pri vremenu smo imeli pa res tako srečo... šotore smo imel na koncu, na polju, tako da se je videlo daleč naokol. Nekajkrat se je zgodilo, da je kak oblak zadnji moment odpihnilo v drugo smer, le Devin je mal preveč čvekal na odru, da se je ulilo. Nisem mogel verjet koliko je publika statična, še ko se ulije, so statični!!
Pive so me letos celo pribile, niso tako mešali z vodo očitno, zmotilo me je edino, da nisem našel temnega kozla.
 Začuda je bilo letos malo manj Slovakov in Poljakov, ter veliko več Čehov. Sodeč po registrskih tablicah.
En velik minus festivala so še smeti. Nikjer košev, sistem metalcampa se tokrat pokaže za res učinkovitega (zihr bo frogi spet nalimu kako fotko apokalipse po končanih koncertih).
En plus festivalu bi dal zaradi nekaterih unikatov. Nosimo prtljago, pa si en pred nami razbije steklenico na glavi. In nam začne težit za prtljago, pomahat ču, pomahat ču! V redu, zagrabi en nahrbtnik in si ga vrže v glavo... pa gre do naslednjega, pomahat ču!
En plus še za odlične ražnjiče z zelenjavo (Špiz).
Babe so bile lani lepše.
Največji minus gre pa na račun tempa samega festivala. 5 minut razmaka med bandi je neumnost. Tonska vaja banda medtem, ko nekdo drug igra, je še večja neumnost. In nad tabo se zgrne občutek, da boš nekaj najpomembnejšega zamudil, če ne boš stalno tam. Če pa si... pa med pavzo ne zmoreš niti pokomentirati banda, ki si ga ravno videl. V tej točki je pa metalcamp absolutni zmagovalec med vsemi festivali!

Tako da za ta festival imam malo mešane občutke tokrat. Enkrat sem inovativno padel sredi travnika, ko se mi je strgal natikač in se mi je okusno zasukal gleženj... auč cel teden. Bilo je res PREVEČ ljudi. Tisti black metal, ki sem ga videl, ni bil black, ampak comic metal. Za drugo leto pa nekako dvomim da me vidi ta festival, bi še kaj druzga šel pogledat, bolj kako heavy sceno. Pa tist k je dejansko to vse prebral, mu dam kilo respecta, pa dve tamale hotelirski žajfici. Hvala=)

Back to Top
matos View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote matos Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 00:13
Originally posted by Chemas Chemas wrote:

Obituary
...če se kdo najde na fotki, mu dam za per ;)

u ti mater!!
kok je to pixlov??
. . .
Back to Top
BOCO View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BOCO Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 01:38
lynx-pošteno!
eh,fuck that shit and make some noise!!!
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 09:30
pol nben ni gledu najbolšega benda na svetu
MACABRE!?
cum on dejte še to povedat kej več
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 09:36
Originally posted by puzavnar puzavnar wrote:

pol nben ni gledu najbolšega benda na svetu
MACABRE!?
cum on dejte še to povedat kej več

Macabre - odlična setlista, nova plata bo kul, psiho izrazi na frisu so ga zmagal :D

več se mi ni dal napisat :D
Back to Top
Železnk View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Železnk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 11:02
Originally posted by LYnX LYnX wrote:

Pa tist k je dejansko to vse prebral, mu dam kilo respecta, pa dve tamale hotelirski žajfici. Hvala=)
no jest sm to use prebral in morm rečt da si dobr napisu, se zelo strinjam s tabo, edino Moonsorrow me niso razorčaral, res da ni blo takega vzdušja kot v Mariboru pred leti (ko nas je bilo 10-krat manj), ampak sej tudi nism pričakoval da bo tako na festivalu sredi dneva. Oni so za samostojne koncerte, pa tud če samo 150 folka pride. Mislm pa da so imel vsaj dobro izbral tiste 4 komade, ki so jih zaigral :)
Back to Top
Veinz View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Veinz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 14:15
Bom še jaz malo prerezal tipično slovensko "me(n)talnost", kjer obstaja le heavy, death in thrash. In seveda, popljuvajte me z vseh strani, for all I care. Dejstvo je, da je black metal ravno toliko del te glasbene podzvrsti kakor vse ostale zvrsti metala (to leti izključno samo na tiste, ki vedno in povsod jamrajo o black metalu, pa naj si bo to na češkem festivalu ali na zblojeni Metelkovi) in nekateri pri svojih 20 in več letih še (kar je najbol žalostno, zavedajoč se) vedno pišejo nedozorele bedarije. Skratka, le čevlje sodi naj kopitar. Začnimo pri največjem imenu te zvrsti festivala:

Gorgoroth: Dokaj jasno je bilo, da so imeli češkega tonca, ker je zvok udarjal vse povprek. Najprej kitare, potem bas kitare, vokali in se praktično nič ni slišalo kot bi blo treba. Fantje so se profesionalno lotili svojega dela nastopa, ki pa se očitno ni izšel kakor bi se moral. Nažalost sem bil od tistega dne (kakor od vseh ostalih) utrujen in bil po parih pesmih primoran zapustiti prizorišče, tako da popolne reportaže tukaj ne morem napisati.

Watain: Temu se reče Satan na odru! Fantje so naredili odličen šov in skoraj zažgali oder (pa tudi če bi ga), in s tem lahko utišam vse nejeverne Tomaže in jamrjače. Zvok je bil veliko boljši od tistega, ki je bil prisoten pri Gorgoroth, izbor komadov je bil seveda odličen, v živo zvenijo še bolje kot na albumu, resnično super doživetje. Za mnoge so to še edini "tr00 black metal" bend, (ampak to so zgolj izjave nepoznavalcev) skratka, Watain vejo kaj delajo in zakaj še vedno to delajo. Se že veselim njihovega obiska v Sloveniji jeseni (ali pozimi).

Aura noir: Osebno jih sploh ne bi uvrstil v black, ampak je bolj mešanica blacka in thrasha, v vsakem primeru super band in precej redko viden izven Skandinavije, tako da so že zaradi tega vredni ogleda. Fantom je tudi tukaj zagodel češki tonec, kajti prvi komad sploh ni bilo slišati kitar (resno, brez komentarja). Po parih komadih je še vedno poškodovan in z berglami na oder prišepal tudi bivši pevec Aggressor in odpel zadnjo pesem Sons Of hades. Zaradi pozne oz. bolje rečeno, zgodnje ure (začetek koncerta čez 2. uro zjutraj), je bilo to seveda vse prej kot kako prijetno doživetje, za kar mi je silno žal in resnično upam da pridejo še kdaj.

Sigh: Japončki so dali veliko na svoj nastop, ampak jaz nism doživljal nekih hudih ekstaz ob gledanju, so bili pa definitivno za pogledat, če ne drugega je smešno/zanimivo njihovo čustveno izražanje na odru. For the record: taista grupa je v času prvega albuma sodelovala z Euronymousom, (pa čeprav na daljavo) namreč njihov prvi album je izšel ravno na založbi Euronymousa - Deathlike Silence Productions.

Ragnarok in Bal-sagoth sm prespal-prepil, ampak mislim da še kdo na forumu ve za to in jih je gledal, mogoče oni povedo besedo ali dve o tem.

Sarke: so ravno toliko black metal, kolikor imajo znane člane iz norveške scene. Že samo dejstvo, da vidiš Nocturna Culta (za nepoznavalce: pevec skupine Darkthrone) na vsake toliko svetlobnih let, je imelo nekaj vpliva da sem šel pogledat ta band. In seveda nisem bil razočaran. N. C. je "naraven" in pač kakršen je (stavek Fenriza iz nekega intervjuja pove vse: Ted is always...... Steady.), odlično opravil svoje delo. Njegovi med-komadni "vmesniki" zmagajo. Odigrali so praktično ves repertoar, ker so do zdaj izdali le en studijski album, vendar z veseljem pričakujem naslednjega.

Festivalski nabor bandov je bil fenomenalen (tudi iz drugih zvrsti, vendar je o tem bilo že dovolj napisanega), in zelo beden razpored - timing. Ob takem/podobnem line-up-u naslednje leto definitivno znova odrinem na Češko.

Edited by Veinz - 17.Aug.2010 at 22:02
Back to Top
~fifi~ View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ~fifi~ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 16:08
... solatka tut ne gre neki časa tja! preveč slovenščine na kupu :D
Back to Top
Železnk View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Železnk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 16:16
kar se blacka tiče:
-Gorogoroth nism nikoli neki poslušal, sem šel pogledat pa sem hitro odšel, ker je bil zvok totalno v pizdi. Slišal sem samo hreščanje, bobne in ARGHARGAAAAGGGAAAARRHHHHHHHH od vokala...

-Sigh sem šel pogledat bolj zarad tiste ženske s krili, muzika sama se mi je zdela dokaj prprosta, ampak kar učinkovita. Ni pa se mi zdela nekaj res posebnega.

-Aura Noir so bli zakon, kljub težavam z opremo! Res taprav starošolski thrash s pridihom blacka.

-WATAIN! Dandanašnji black bendi se mi več ali manj zdijo vsi podobni oz. eksperimetirajo z nekimi modernimi prijemi, zato več ali manj poslušam samo 3 bende...in Watain so eni izmed njih! Malo sem jih zamudu, ampak so me hitro navdušili tako z nastopom kot z izvedbo komadov. Pomoje da jih bom še kdaj gledal.

-Sarke sem hotu pogledat, ampak sem na žalost zaspal na stolu v kempu. Zbudil sem se ravno ko so odigrali zadnji komad. Škoda.
Back to Top
Chemas View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Chemas Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 17:05
Originally posted by ~fifi~ ~fifi~ wrote:

... solatka tut ne gre neki časa tja! preveč slovenščine na kupu :D

+1 (oz. vrjetn nikol več :] ... v Prago se pa 100% še kdej gre)
Back to Top
Chemas View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Chemas Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 17:19
Originally posted by matos matos wrote:

Obituary

u ti mater!!
kok je to pixlov??

Tole je 31MP+ ...narejena iz 18ih 6MP fotk pa prbližn 1/3 vsake photoshop uporab za panoramo.
Lah bi pa naredu 62,1MP, ker mam originale 12MP.

Ni mi pa jasn, zakaj mi je levo stran slike skup stisnu, desno pa raztegnu.

...pa par folka je po 2x al pa 3x gor :D al pa kšnmu manka glava. :D
Back to Top
Stoyan View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Stoyan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Aug.2010 at 14:55

Obituary
Zakaj je velika večina obiskovalcev kratkolasih?
Back to Top
Pero View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Aug.2010 at 15:15
Sej majo bundesliga frizure...Čehi pač :)
Back to Top
plecocicho View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plecocicho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Aug.2010 at 21:27
Da se se jaz oglasim, druzba ne bi mogla bit boljsa, bendi vecinoma odlicni, pustil hrbtenico tam. zalilo mi je suhe, skupno pa se en odlicni fest.
Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko
Back to Top
Paparazzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Paparazzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2010 at 15:54

P.S. Festival si zasluži velik + za Pedo Bear majce :D

Tele ulice pa nisi našel a ? LOL

Papa Papa Paparazzi !
Back to Top
Tokio View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tokio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2010 at 16:20
ahahaha top fotki:D:D:D:D
Metal je muska za grde.
Back to Top
Paparazzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Paparazzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2010 at 21:19
Pa Kurece so prodajali v trgovini Big%20smile

Mr Cok Wink

Papa Papa Paparazzi !
Back to Top
saiysoFLAMER View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote saiysoFLAMER Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Aug.2010 at 01:20
Men je zmagu opis Meshuggah v programu INOVATIVE COMPLICATED METAL
Back to Top
Mraz View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mraz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Aug.2010 at 15:56
Se strinjam...haha
Kitara/vokal: Doomed/Verminate
Kitara: Mora

Bonesaw Tattoo Instagram
Back to Top
taiyo View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote taiyo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 15:50
overall....bilo je preprosto super!

nekaj fotk... http://zaodrje.blogspot.com/2010/08/brutal-assault-ceska-avgust-2010.html

Edited by taiyo - 30.Aug.2010 at 15:52
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2010 at 12:16

Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2010 at 17:08
Lepo, lepo...
Back to Top
lord scavenger View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord scavenger Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Jan.2011 at 17:50
potrjeni DECAPITATED in 1349 :)
http://www.facebook.com/ferociousbooking
ferociousbooking@gmail.com
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 789

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.