![]() |
Slovenski vozniki? |
Post Reply
|
Page <1 234 |
| Author | |||
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 12340 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Oct.2010 at 19:57 |
||
|
ma dej tole s čeladami je glupost. sej vem, da je v človeka v razvitem svetu vloženo ogromno keša, znanja nasploh posredno in neposredno sredstev, energije... da bi se stegnu predn vse povrne.
vseeno se mi zdi to narobe. če se že gremo večjo sliko, pol rajš rečem jebiga.. ljudi je preveč, ena lačna usta manj. od vseh živih načinov kako brutalno se ljudje uspejo poškodovat v najbolj neumnih dejavnostih se mi to, da bi mogl čelade nost zdi najmanjši problem.. če te bo nabasal voznik avta, ki gre 70 čez prehod za pešce ti tud čelada ne pomaga. kakorkoli, mislm da bi ene stvari mogle ostat v domeni ljudske presoje in odločitve. k bodo obvezne čelade pozimi, ker folk zleti iz poledenenih pločnikov... pa rajš ne živim več na tem planetu. mislm da se vas lahko dovolj strinja z mano, da je slovenija preobremenjena s predpisi... in to je ena takih zadev... in vedno hujš bo, zakaj? ker zaradi vsake bedarije posameznika pavšalno kaznujejo cel narod... vsakič ko kdo nrdi neumnost na cesti je postopek isti; 1.) iskanje krivca -> odstop ministra 2.) povečanje kazni za tovrstne prekrške 3.) javne razprave o dobrem delu policije, ki je zmanjšala število trupel za 17% glede na prejšnje leto. sej na ta način lahko vse optimiziramo ane... zakaj bi meli policisti nalog, če je precej bolj efektivno, če enostavno po občutku udirajo v stanovanje, jst sm sigurn, da bodo s tem našl več droge in pozaprt še več "slabih ljudi". dejte probat mal živet... paše. |
|||
![]() |
|||
FINc
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Oct.2010 at 20:18 |
||
ok sej nism brau nazaj sam tole ej...kvaj s tabo??? as fuknen??? za ta dnar od zavarovalnc se mi gladko jebe ker ga majo itak tolk da se vn ne vidjo. sploh pa čelada ne pomaga prou nč če te en z avtom konkretno nabije.sam sm se že razsu s čelado in mi ni prou nč pomagala ker sm pač na eno korenino s brado nabiu.ampak jo še zmer uporablam kadar grem u kšn hrib...če ne druzga zarad filinga k šibam dol po gozdu. sploh pa zadne cajte k sm u avtu kr fejst gledam na kolesarje pa motoriste ker mi fuuuul nebi sedl če bi kerga na haubo naložu.ajde da se zabijem u avto se pač mal pleha skrivi pa je, sam da pa nabodem motor al pa kolo je pa hitr kej večjega narobe.sploh pr motorju je loh fuuuul velka pizdarija. da zaviješ levo pa te pač en po levi prehteva in ti prbije z 80 u avto...predstavlej si ta katapult. pa folk u avtih...jao jao. naprimer poznam eno (jo tut ti) k se je že parkrat zabila sam je zmer veselo pametno povedala da nikol pa ni bla kriva.ej k sm se js z no u Komn pelou...u dveh zaporednih križiščih smo se skor zabil in pol je raj men rekla da nej grem naprej furat.sm biu že vs zelen u faco pa sm sam šibnu za volan. baba fuknena
|
|||
![]() |
|||
Gorjanec
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Oct.2010 at 20:28 |
||
|
Kot zagrizen kolesar pravim glede čelade takole: Naj uredijo promet in preprečijo avtomobilistom, da nas považajo, kot pa da vsiljujejo neka nova pravila in kazni za žrtve. Dnevno sem izsiljen na križiščih, še posebej pa krožiščih, skoraj sploščen na cestah brez kolesarske steze in neštetokrat so me pred nesrečo rešile zgolj lastne bremze in previdnost.
Če je človek brihten, si bo že nataknil čelado na glavo. Jaz sem pač teslo in čelade med vožnjo po mestu ne uporabljam. Jo pa obvezno dam na glavo, če imam plan mesto zapustiti oz. iti na daljšo vožnjo. |
|||
![]() |
|||
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Oct.2010 at 20:40 |
||
|
evo ti, to je mera samoodločanja, ki jo jst želim met na razpolago, to je vse.
mimogrede, v ljubljani sm vidu da mate rentabike točko, 1eur na uro, 5eur cel dan, možno? pa ja ni tud to možno samo z urbano plačevat? zadnjič sm šel v kliničn centr na obisk, dobil sm štop do šentvida in s predplačniškim razmerjem na telefonu pa brez urbane sm bil gladko mrzu.. sm šel do bivšega sošolca in si od njegovega ata sposodu kolo za 2 urci, druge ni. projekt je pa stal 8 miljonov. "Pri nas davkoplačevalski drobiž izginja s krikom, milijarde pa z medlim vzdihom ali celo v tišini." - miha mazzini |
|||
![]() |
|||
Šujo
Paranoid crew Joined: 25.Nov.2007 Status: Offline Points: 3314 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Oct.2010 at 20:59 |
||
zavarvalnce ne plačujejo nč če boš ti fuknu z bajkam...operacijo bo krila zdravstvena blagajna iz prispevkov, k jih plačamo z davki jst, mungo, tvoja mat in fotr pa še usi ostali zaposleni pač. ne me narobe štekat, nism pročeladast, sam podal sm osnovno utemeljitev. |
|||
|
Fuck you and the horse you rode in on
|
|||
![]() |
|||
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 07:30 |
||
|
ja sej.. s kešm se da use opravičit.. tud človeške pravice in svoboščine... če ni ekonomično... letijo s spiska. ni prvič. kakorkoli, narobe
|
|||
![]() |
|||
pestilence.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 08:02 |
||
Posploševanje tudi ni vedno na mestu. |
|||
|
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
|||
![]() |
|||
Voith
Groupie
Joined: 02.Mar.2008 Location: Kuwait Status: Offline Points: 836 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 09:54 |
||
Prehitevalni pas je pogovorni termin. Obstajata samo prometna pasova, pospeševalni, zaviralni in odstavni pas. Prometno pravilo pa je, da se na avtocesti lahko prehiteva samo po levem prometnem pasu. Ampak to nima nič s pasom samim, ki je prometni pas in nč druzga. To je tut uradno dejstvo. V katerem kol uradnem dokumentu se omenja levi prometni pas in ne prehitevalni, ker kaj takega ne obstaja. na Bilderberg preuči svoj link mal bolš: http://www.tecajcpp.com/cpp/oznacbe.php
Kar se pa bilderbergov tiče, to da se elita dogovarja stvari za kulisami je tok logično, kot da za snemanje filmov obstaja precej veliko zakulisje čeprav se ga iz gledalčevega vidika ne vidi. To je vsaj tok al pa še bol resno od prometnih pasov. Edited by Voith - 22.Oct.2010 at 10:39 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Voith
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 10:45 |
||
|
|||
![]() |
|||
Pero
Admin Group
Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3916 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 11:21 |
||
Zakaj kolesarji zmer pizdite neki na promet? Če lahko fuzbalerji zganjajo svoj šport na travi, košarkaši na parketu, smučarji na snegu, ..., se tud vi vozte v unem krogu, ki je namenjen za kolesarje, ne pa po cesti. |
|||
![]() |
|||
grafin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 12:16 |
||
|
eh ne posplosuj, med kolesarji so jasno tudi budale, sam ce nekdo tko vozi, kot ne bi smel, ne pomen, da so vsi kolesarji taki..
jse na kolesu zavedam, da sem po darwinisticnem razumevanju hierarhije prometa pac manjvredna in dam raj prednost realnosti, kot pa principom.. sicer je pa res, da vecino svojih potov vozim po kolesarskih stezah, ki na moji glavni trasi hvalaonemu pac so.. ampak lih tko sm dnevno izsiljena na kriziscih.. s trapastim parkiranjem in slonjo hojo pescev pa tudi na kolesarskih stezah.. sicer pa prcakujem, da me bojo zdej v kratkem zbili, ko se vrnem domol.. tu v stavangerju so cist pretirano uvidevni do pescev in kolesarjev, da me sokira vsakic sprot.. zabremzajo za vsako ceno, ceprav sele hodim k zebri.. no, ksn imigrant ga se malo bixne.. al pa ksn str ata :)) |
|||
|
se oprasicujem za oftopik :>
|
|||
![]() |
|||
Pero
Admin Group
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 12:23 |
||
|
Ne kako, KJE je problem...zakaj je v črni kroniki tolk redko/nikol "avto povozil smučarja", "odbojkašica izsilila avtobus"...? Zato ker se znajo zadrževat na površinah, namenjenih njihovemu športu.
|
|||
![]() |
|||
Voith
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 12:25 |
||
|
Dobra preventiva v primeru nesreče je tut pitje enormnih količin alkohola.
Gumast človek se namreč v bullet-time precej bolje znajde.
Drgač ša men se zdi viable solution tole:
Sam še žmigavce namontirajo pa je Edited by Voith - 22.Oct.2010 at 12:27 |
|||
|
|||
![]() |
|||
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 12:26 |
||
|
kakorkoli, jst bi rad sam normalno premagoval pot s kolesom, brez da sm kaznsko skos ogrožen... kurčeva slovenska negativna selekcija... zato, ker ma par ljudi slabše opazovalne in motorične sposobnosti bodo pa spet njih uzel za najgnilejši skupni imenovalec in naplahtal cel narod z enimi glupimi zakoni.
|
|||
![]() |
|||
Voith
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 12:28 |
||
|
Tko bo pa normalno pot premagovala tebe
Btw: če policaja prepričaš, da imaš možgane v komolcu, lahko čelado nosiš na njem Edited by Voith - 22.Oct.2010 at 12:29 |
|||
|
|||
![]() |
|||
mati zemlja
Senior Member
Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 12:29 |
||
|
drugače pa itak tko med kolesarji kot med avtomobilisti najdeš tiste, ki so ok in tiste ki niso (če se tko izrazim)... kakšni kolesarji so totalne pičke... in je treba ful merkat... enako velja za avtomobiliste... ma ne wem, ko se usedem na kolo, pazim na avtomobile, ko sem pa v avtu, pa pazim na kolesarje... nekdo drug pač ne bo pazil name (po večini)... in tlele mi dol visi za pravila... nič mi ne pomaga, če me kolesar izsili in ga povozim do smrti... on bo še vedno mrtev, ne glede na to, a se on ni držal pravil ali pa jaz ne...
edit:
aja... kar se pa tiče kolesarstva kot športa, pa itak na celi črti podpiram športe v naravi (izključujem dirke z motorčki ipd, ki zganjajo tuk hrupa, da prestrašijo vse živali po gmajni, po možnosti pridejo še ob mraku, ko se gredo živalce napajat) in nikakor ne krogov, telovadnic in zaprtih prostorov... me nervirajo ti kolesarji, marsikateri so ful predrzni, s tisto svojo specialko vozijo po sredini ceste, ker se bojijo zapeljat na kamenček, boh ne dej, pa bi kej zabremzali, padec hitrosti na 76 km/h bi bila cela katastrofa
Edited by mother earth - 22.Oct.2010 at 12:48 |
|||
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|||
![]() |
|||
Pero
Admin Group
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 12:54 |
||
|
kolo je blo prevozno sredstvo, dokler čovek ni izumil avta, vlaka, letala... evolucija, stvari grejo naprej
|
|||
![]() |
|||
PiWi
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Russian Federation Status: Offline Points: 6069 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 13:01 |
||
|
:)))))) ja, in evolucija je pripeljala do tega, da ima danes kolo sekundarno funkcijo... iz prevoznega sredstva, se je spremenil v sredstvo za rekreacijo in shport...
|
|||
|
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
|||
![]() |
|||
Pero
Admin Group
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 13:06 |
||
|
no in rekreirajte se na temu primernih poligonih :) sej tud konjev ni več na cesti, odkar je vprega odslužila namenu, ane?
|
|||
![]() |
|||
PiWi
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Russian Federation Status: Offline Points: 6069 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 13:08 |
||
|
ja, vchasih se kje prkazhe kshn... konj... :PPP
drgach pa, ZHUPANI (ker vem, da jih je med metalci veliko), podkrbite za kolesarske steze, pa bo :)))) |
|||
|
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
|||
![]() |
|||
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 13:15 |
||
Sporoči na DARS, naj neobstoječi termin vržejo iz svojega slovarja cestnih izrazov.
Če sta popolnoma enakovredna, zakaj se lahko prehiteva samo po levem pasu? |
|||
![]() |
|||
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 13:44 |
||
|
ma... vozniki... it's on... mother, gorjanec, a se dobimo en dan v ljubljani popoldne, vsak prpelje še 3 kolege na biciklu in gremo mal opozarjat na problematiko.. prečkamo v koloni celovško kjer ni prehoda? :)
to je mimogrede folk že delal, da so uredil semaforje in prehode al pa celo podhode tm kjer bi mogla bit, pa niso bla.. |
|||
![]() |
|||
Einherjar
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 13:58 |
||
|
Vi kar, mi pridemo pa z avti, pa tekmujemo, kdo ostane na koncu.
|
|||
![]() |
|||
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 14:32 |
||
|
ma na jetra mi gre to mišljenje, da si neki več če si v kovinski kletki...
|
|||
![]() |
|||
mati zemlja
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 14:43 |
||
|
frogy: nisem za takšne stvari... ne, da imam kej proti njim, ampak sama se v tem ne vidim... nikoli se nisem... |
|||
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|||
![]() |
|||
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 14:46 |
||
|
civilna iniciativa... kako pa boš drgač? gledal kako gre svet u božjo mater pa pizdil čez sistem?
dej no ljudje, a res mislte, da vm da avto tako prednost, da lahko gazite po folku, če se znajde na vozišču kjer se nebi smel? gnil narod mahnjen na avto na kredit... |
|||
![]() |
|||
mati zemlja
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 14:58 |
||
|
ne vem, če si me kdaj slišal zagrizeno pizditi čez sistem... pisati kaj bi politiki, župani al ne vem kdo vse, morali narediti... ali pisati, da naj nekdo uredi kolesarske steze... ipd ...
ne niti približno... ravno tako kot ne mislim, da se peščem ne ustavlja in naj kar počakajo, da bo frej... Edited by mother earth - 22.Oct.2010 at 15:00 |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Pero
Admin Group
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 15:06 |
||
|
pešcem se ustavlja, ker je zmer možnost, da so ubistvu maskirani avtomobilisti, ki grejo na drugo stran ceste po avto...s kolesom do avta pa ne gre noben ;)
|
|||
![]() |
|||
Einherjar
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 15:08 |
||
|
Frogi: ne da mislim, da smo kaj vec, razen da smo precej vec varni... Ce pa nekdo ne uposteva, kje lahko hodi oz. kje lahko kolesari, pa ni moj problem, ce ga zadanem z avtom.
|
|||
![]() |
|||
mati zemlja
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 15:15 |
||
|
pero
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
naur
Newbie
Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 342 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 17:06 |
||
|
pri kolesarjih je najveckrat problem, da so udeleženi v istem prometu kot avtomobili in so brez znanja osnovnega CPP-ja.
kakooo sovrazim ko se kolesar fura po cesti - bum rdeča luč in se ne ustavi - švigne po prehodu za pešce čez ker vidi da je tam vesela zelena. grr |
|||
![]() |
|||
FINc
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 17:28 |
||
|
Voith kaj pa je blo da je ta čelada počla?
Pero...bedn sarkazem maš.K da bi js teb nalimou fotko od Indy race pa te vprašou zakaj se voziš po cesti z avtom če greš pa loh na pisto. |
|||
![]() |
|||
puntar
Groupie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Kuća Poso Status: Offline Points: 876 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 19:32 |
||
|
Začnite se vozit še s kakšnimi drugimi vozili, kot samo s svojim, pa boste z videnim in doživetim postali boljši vozniki.
|
|||
|
Mha! It is EVIL! It is SO EVIL!! It is a BAD BAD plan that will hurt many people... ...that are GOOD! |
|||
![]() |
|||
WD-40
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Oct.2010 at 20:45 |
||
|
|||
![]() |
|||
Voith
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Oct.2010 at 01:01 |
||
Lej miško termin obstaja ne obstaja pa prehitevalni pas. Razumeš ti to al ti še enkrat skico avtoceste s tvojega linka prlepm? Vsak pas ima svojo vrsto zelo jasnih talnih označb, ker so na cesti vse vrste dumb-ass voznikov. Oznak, ki bi označevale prehitevalni pas ni. Lahko mi pa komot najdš kako je označen prehitevalni pas če slučajno res obstaja v kakem fantazijskem svetu kjer ni ne bilderbergov ne ničesar razen tebe in vrtiljaka tvojih mnenj. Edited by Voith - 23.Oct.2010 at 01:09 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Voith
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Oct.2010 at 11:28 |
||
Sodelavka je veselo kolesarla in naredila napako zaradi katere je v loku poletela na glavo. Če nebi mela te čelade bi mela tako lobanjo, tko je pa po cca treh mesecih ne čutenja rok spet vse ok in po starem. Js niti prbližn nism za zakon, ki obvezuje čelado ampak dejstvo pa je, da kolesarska čelada zelo dobro ščiti najbolj kritičen del glave, čeprav ne zgleda lih nevemkaj. Edited by Voith - 23.Oct.2010 at 11:29 |
|||
|
|||
![]() |
|||
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Oct.2010 at 13:25 |
||
|
ja, temu ne oporekam. ampak more to bit v domeni človeške odločitve ne pa države. v zeitgeist temi ste se bal prihodnosti, kjer bo človk lahko hodu samo v strogo označenih predelih, izven njih bo preganjan in da bo najmanjša malenkost bla prepredena z uradnimi predpisi in predvidenimi sankcijami. to spada v isto kategorijo.
sej jst sm tud enkrat padu na glavo s kolesom, sm mel čelado takrt k sm bil mulc, nevem kaj bi blo brez. ta nesporazum s tonckowim glede poimenovanja oz. obstoja prehitevalnega pasu pa neve kako naj si razlagam? pol si ti tist, ki se neprestano vozi po levem, kar je v tej razpravi predstavljeno kot problem? ker maš to za enakovredni pas, ki pa naj to nebi bil? Edited by frogstomp - 23.Oct.2010 at 14:52 |
|||
![]() |
|||
grafin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Oct.2010 at 21:18 |
||
napacno. takrat ko ga zadanes, lih rata tvoj problem.. :) nihce ne cveti od srece, ce nekoga zgazi.. po lastni krivdi ali ne.. |
|||
|
se oprasicujem za oftopik :>
|
|||
![]() |
|||
Mrtupevc
Senior Member
Joined: 12.Jan.2008 Location: Bangladesh Status: Offline Points: 1935 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25.Oct.2010 at 10:54 |
||
|
No bom še jest mal skurcu situacijo. Tut sam bicikliram in morm rečt, da sem mel do sedaj večkrat probleme s kolesarji kot avtomobilisti. Čudn? Niti ne. Eni pač furajo in gledajo okol, kjer npr. gradijo novo hiško, namest da bi gledal, kje se fura in kaj je pred njim, bumbar
![]() ![]()
Mam pa nekak prirojen, da ne bom silu v neko situacijo samo zarad tega, ker mam prednost (v povezavi z ostalim prometom). Čelada na daljše poti - da, okol mesta običajno ne. BTW: Gorjanc, ker si izdal, da si kolesarski entuziast, me zanima, če maš kako zanimivo biciklistično smer, ki se jo splača prefurat - js sem reacimo obredel Barje po dolgem in počez, pa pol prot Kamniški Bistrici, Zbilje... Maš ti kako na zalogi? |
|||
|
Ole - OleOleOle;
Peterle - zakaj pa ne? |
|||
![]() |
|||
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25.Oct.2010 at 15:06 |
||
|
A je po Braju fajn? Jest že eno leto razmišljam da bi se zapeljal južno od Ceste Dveh Cesarjev..
|
|||
![]() |
|||
Pero
Admin Group
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25.Oct.2010 at 18:52 |
||
|
Mim C2C hitr pel, k pr pod 50 na uro je dost velka šansa, da ti cigiči odšraufajo ker del bicikla.
|
|||
![]() |
|||
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25.Oct.2010 at 21:14 |
||
|
Sej lahko potem pocen nazaj kupiš, pa še mal bakra za kable.
|
|||
![]() |
|||
Mrtupevc
Senior Member
Joined: 12.Jan.2008 Location: Bangladesh Status: Offline Points: 1935 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26.Oct.2010 at 11:31 |
||
Uf ja, je fajn! Prvo kot prvo ni nobenga omembe vrednega prometa (beri: na vsake tolko te mogoče prehiti en avto). Izogibej se seveda Ižanke, ker je "brutalna" (šleparji, avtomobili kr naprej, skratka prometna do daske). Je pa res, da so tiste ceste na določenih delih precej luknaste in morš pelat po sredin (glede na to, da ni večjega prometa, to običajno ni problem). Izhodišče npr. skoz Črno vas do Podpeči, pol pa naprej, kamor te odnese :) |
|||
|
Ole - OleOleOle;
Peterle - zakaj pa ne? |
|||
![]() |
|||
Post Reply
|
Page <1 234 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |