![]() |
2012/05/12 - Wacken Final Battle, Zagreb |
Post Reply
|
| Author | |
Varggoth
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: 2012/05/12 - Wacken Final Battle, ZagrebPosted: 01.May.2012 at 17:01 |
![]() FB Event: http://www.facebook.com/events/194662183988562/ Organiziran avtobusni prevoz! http://my.opera.com/frogstomp/blog/prevoz-wacken-mephistophelian-zagreb Upamo, da se vidimo v čimvečjem številu, ker vaša podpora bi nam bila zelo dobrodošla ![]() |
|
![]() |
|
sajmon
Senior Member
Joined: 29.Jul.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4878 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.May.2012 at 13:20 |
|
vem, da sem se tik pred zdajci odlocil, ampak ni se prepozno. . gre morda kdo iz gorenjske ali ljubljane podpret mephistophelian in ima se za 2 frej ? se da za kksno glavo solate. . sej ne, salo na stran :D se namece za bencin in kksno pijaco. .
Edited by sajmon - 12.May.2012 at 13:21 |
|
|
live for metal,die for metal !!!
|
|
![]() |
|
Buco
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2133 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.May.2012 at 13:31 |
|
Če pridejo dejansko metalci na koncert, pol pomoje ni možnosti, da Mephistophelian ne zmagajo. Good luck guys!
|
|
![]() |
|
Gupi
Newbie
Joined: 26.Sep.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 173 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.May.2012 at 10:54 |
|
in kdo je zmagovalec?
|
|
![]() |
|
sajmon
Senior Member
Joined: 29.Jul.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4878 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.May.2012 at 11:30 |
|
zmagal so hrvaski cold snap. . sicer se je pa to ze vnaprej vedelo, prste vmes pa je morala imet tud " zirija " . . ker sem se vseeno mnenja, da metal core na wacknu nima kaj praskat..
|
|
|
live for metal,die for metal !!!
|
|
![]() |
|
Matej
Newbie
Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.May.2012 at 12:14 |
|
Hello!
Včeraj smo bli tam s "trio adio" zasedbo Aleš (Frogi), Čavić (Čavić) in mojo malenkostjo (The Ace Of Bass:) U bistvu so bli vsi bandi v bolj kot ne HC maniri, ki je trenutno očitno precej "in" v Zagrebu, saj sem dobil občutek, da je večini folka dogajala prav taka zvrst glasbe. To da so nas zastopali Mephistophelian je blo očitno kar kul varjanta. Kar se pa tiče rezultatov in izbora zmagovalca se mi pa zdi zadeva kar pravično razporejena. Ogromno presenečenje bi bilo, da naprej ne bi šli hrvati. To se seveda ni zgodilo, ampak če mene vprašaš so si Cold Snap to definitivno zaslužili in če bi js odločal, bi določil enak rezultat. Sicer so si pa Mephistophelian priigral nastop na Češkem Masters of Rock festialu, kar tudi ni kar tako (Vsaj če sem js prav razumel) Zasedli so namreč 2 mesto. ...Hrvatice so pa divje:) |
|
![]() |
|
VladicD
Organizator
Joined: 23.Nov.2010 Location: Metlika Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.May.2012 at 20:48 |
|
Jo Sušnik!
Lepo da ste se prkazali včeraj, prijetno presenečenje. Kr lep event je biu včeraj, solidna organizacija, prijazn folk. Kar se tiče rezultata smo zelo zadovoljni, mi smo pršli pokazat sebe in zastopat Slovenijo. Nismo zmagali, nismo pa ostali praznih rok, ker gremo na češki Masters Of Rock 2013. To je to od mojega minimalističnega "reporta" :D Edited by VladicD - 13.May.2012 at 21:09 |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 12341 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.May.2012 at 15:19 |
|
mal hreščanaj in šumenja.. blo je top, posledice prehude :S glede na izkušnjo priporočam tistim, ki boste šli na metalfest zadar, da mate v mislih veliko verjetnost za pregled vozila za kkšne sumljive stvari na meji, dejte mal pospravt :) |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.May.2012 at 23:28 |
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.May.2012 at 11:44 |
|
Kaj, niste šli z avtobusom.
Škoda, vaken je velik.
Edited by raven - 15.May.2012 at 11:45 |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.May.2012 at 12:44 |
|
če bi šel zravn bi morda clo lahko realiziral :) jebiga, premal prijav. konc koncev se dela to zaradi folka, ne zaradi busa.
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.May.2012 at 12:56 |
|
Da bi podpiral nekaj, kar mi ni všeč. Že sam odnos odbija.
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |