Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Tuji koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - MEGADETH, TESTAMENT, JUDAS PRIEST
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

MEGADETH, TESTAMENT, JUDAS PRIEST

Post Reply Post Reply Page  <1 567
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Mar.2009 at 19:44
Italijani itak ne znajo besedil : >
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
ZeroTolerance View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZeroTolerance Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Mar.2009 at 20:19
Oni še anglešk ne znajo, pa še bankomatov nimajo na bencinskih.
Back to Top
Egzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Egzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Mar.2009 at 20:25
Sm mislu, da bom stvar na dougo napisou, ma smi ne da kej preveč.

Uglaunem... Pot je bla douga, Hrvatje na busu so bli zakon, Milano je grd, taljani tudi, WC pa je biu lepo urejen, čeprou za 50centou.

Testament - "nism meu cajta jih poslušat", ker sm u 3-5 vrsti pazu, da jih ne fasam od kšnega kurčouga taljana. Drgači jih pa tudi ne kej preveč poslušam. Kej jst vem, ena srednja reč so mi bli.

Megadeth - zanjih sm šou na tribunu se oddahnt. Blo je zakon. Čeprou sm si mislu, da na tribuni ni tistga filinga ku pod odrm, je blo useeno fejst. Vidiš lepu, slišiš lepu, lohkor sediš, če te boliju noge, itd. Uglaunem, kukr je Fatur napisou, 2. polovica koncerta je užgala. Pogrešou sm komad D MEKANIKS. Ful so mi bli zakon.

ĐUDAS PRIST - ............... (ena souza) ................ (dvej souze) ................. Uglaunem, tku me je emocjonjrou začetk, da mi je šlo kr na jok. Ful so mi bli zakon! Ne mejdni, ne metalika niso nardili niti pou od tega, kar so đudasi učerej. Zakon je blo!

In še enkrat... Smrdeči, nagnusni, fuknjeni taljani!!!
Ne preklinjam več.
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Mar.2009 at 23:07
Pol si bil ziher na Mejdnih samo v LJ al pa spet v ItalijiLOLBig%20smile.

Pizda, zal mi je za koncert, samo kurac...saj jih se bo, Priestov she nisem videl, (lani sem mel karto, pa je sel koncert v zagrebu u kurac pol:( ) ostalo zhe video in vedno zakon...meli ste se fajn kolker vidim, to je vazhno:):).
Back to Top
Forbidden View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Forbidden Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Mar.2009 at 23:27
legendarn začetek judasov
http://www.youtube.com/watch?v=LjDeKOJrrj4
http://www.youtube.com/watch?v=zCpkIrK972M
testament - practice
http://www.youtube.com/watch?v=9X0iT6CcSFk&feature=related
yea vrhunc večera Hangar 18!!!
http://www.youtube.com/watch?v=qXXnhOaMQMY

Edited by Forbidden - 11.Mar.2009 at 23:28
Master of puppets I'am pulling your strings, Twisting your mind and smashing your dreams!
Back to Top
Mighty Hammer View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mighty Hammer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Mar.2009 at 23:46
Začetek Judasov je bil res fantastičen! Clap
Into Glory Ride!
Back to Top
bauer View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bauer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Mar.2009 at 01:40
Jeboga hudo je blo k svina res. Že pot u Milano legendarna! Štanti tm pred koncertom itak legendarni. Mam prou posnete une kretenske lahe k so z unimi štant-vozički vozil in prodajal une fejk majce.Zmagala ga je itak črtasta kolesarska rdeče-rjava Korpiklaani long sleeve majcaBig%20smile. Po dolgm čakanju pr busu k sm se že usral da bomo zamudl Testamente pa pride končno vodička s kartami. Testamenti so bli zakon sam glede na to kok mal so igral mi je bla setlista slaba. Ni blo Into the Pit, Preacherja, Disciples of the Watch! Komi čakam MC, tm se nadejam da bojo dle špilal. Drgač pa Skolnick je bolano dobr odšpilu solaže, model res obvlada. Billy pa itak legenda. Dobil smo tut dokončno potrdilo da lahi neznajo mošat. Za njih je mošanje skupinsko zaganjanje v folk k je spredi. Razn na Formation of Damnation ni blo pravga moša u krogu in razfukavanja use naokol. Uglavnm lame moš je biu. Pol fuckin Megadethi. Men osebno najbolši ta večer. Mustaine me je z vokalom čist presenetu. Komadi odlično odigrani, Broderick pa skor še bolši k poprej Skolnick. Ok razn pr Holy Wars me je mal zmotil k je posvoje odigral tist legendarn počasn del takoj po tem k se zadere Holy Waaars. Kok legendarno je meu pa Drover činele ne me jebat! Uglavnm setlista res supr, edin kšn She-Wolf bi zamenu z Mechanixom, sej vem nemogoče za prčakvat ampak use skp pogledan je blo odlično. Po Megadeth sm biu pa že takooo sfukan da sm še komi stal na Judasih. Mene morm rečt da razn scene(začetk pa pol klasika z motorjom) pa ql zvoka niso lih tok impresijoneral. Ne rečm da so bli slabi, delč od tega. Halford je meu neki na mikrofonu da je njegov vokal odmevu. To se mi je zdel krneki. Sploh pr kšnmu Sinnerju sploh ne sede. Ok Painkiller je biu čist zmaga sam zarad zmatranosti sm še komi mal slemu. U celoti gledan en bolših koncertov sploh. Bi šu na use z veseljom spet. Ok Testamentov se res veselim na MCju, sploh k bojo dle igral. Judase bi rad mal bl spočit pogledu, Megadethe se pa kr bojim spet gledat, da me nebi razočaral k so mi bli zdej res perfektni!
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Mar.2009 at 13:32
megadeth so igral dvakrat mehanikaLOLpolska in minken
djte fotke teh ponarjenih majcBig%20smilejst bi korpiklane kuj meu
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Mar.2009 at 15:25
Fak, je biu zakon koncert... Sm še kr pod uplivom. Star
FUCK THE WORLD
Back to Top
Forbidden View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Forbidden Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Mar.2009 at 16:18
Originally posted by puzavnar puzavnar wrote:

moja majca je kr ql.. vspredi piše priest feast uzad pa vse benda datum itd...
upam da ne bo tisk kr dol sou.. je pa fruit of the loom kao :)

Master of puppets I'am pulling your strings, Twisting your mind and smashing your dreams!
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Mar.2009 at 16:33
Originally posted by puzavnar puzavnar wrote:

In Dunaj 2007
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Mar.2009 at 16:36
Originally posted by Gašper Fatur Gašper Fatur wrote:

Fak, je biu zakon koncert... Sm še kr pod uplivom. Star

jz sm shla mal une linke gledat od forbidna... in me je tud kr spjt mal zagrablo... :D
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Mar.2009 at 16:37
a ja, pa sedi je biu tudi... nismo she porochali... sm bla delezhna vechkratnih voshchil za osmi marec... :'''')))))) bzzzzz
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Mar.2009 at 16:48
Hehe, Seddy je biu kr lepo pijan. Loh bi šli res kej do Portoroža u akcijo po petih letih, kaj pravš Seddy? Star
FUCK THE WORLD
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Mar.2009 at 16:57
Seddya nej korošci kr lepo na Vrhnko prpeljejo:)
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Mar.2009 at 17:15
Ja, nej ga. Smile Ti pa Fabo sta pa prou mankala na Priest Feast, pa Aris tudi. Še grem na Megiče ko/če bodo, pa na Prieste s kako novo setlisto tudi, pa tudi Testament, če pridejo k nam...
FUCK THE WORLD
Back to Top
ConcertFreak View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ConcertFreak Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Mar.2009 at 22:06
v redu ste se drzal, meteorci sploh.

weber sicer pravi da bi lahk kafic odprl ce bi vso polito vino v flase spravu, tako da drugic traktorje sabo, fantje.

sicer pa za razliko od slayerjev munchen niste cez sibedahe metal polnih piksen na avtocesti in za razliko od megadeth pordenone niste zakadil celega avtobusa, da smo se moral kregat.... tako da pohvale.

Edited by ConcertFreak - 12.Mar.2009 at 22:06
Back to Top
Ragery View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ragery Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Mar.2009 at 23:11
no še js dodam par besed:
koncert je biu super zakon, kot so že vsi povedali...
mustainova čupa zelo negovana, billijeva zelo barvita, halfordova pa zelo... originalna :)

sm razmišljala da bi pisala nekam na italijanski forum da so totalno usi tuljoti, ki so bli na koncertu fatti di merda fresca, sam tu bi mogla že takoj ko sm stopa z avtobusa, dokler sm bla še gorka, k zdej sm se že nekako ohladila. bi bla pa sposobna napisat še daljšo kritiko od tega naroda, kot je dolg vsak post od mighty hammerja :D
zdej se mi več ne da... italijanov nism nikoli marala, všeč mi je bla pa italija in italijanski jezik... ZDEJ PA SOVRAŽM USE KAR JE V ZVEZI S TEM KRETENSKIM GOVNOM K MI DLAKE USTANEJO OD GNUSA K SE SPOMNEM KAŠNI SVINSKI VOLUHARJI SO TI OSRANCI IN UPAM DA NBO NIKOLI VEČ MENI TKU DOBREGA KONCERTA NA TEH OSCANIH TALJANSKIH TLEH KER NE MISLIM IT OZ. NAJRAJŠE BI ZDEJ ŠLA U MILANO IN SPRAVLA OB ZID VSE TISTE SMRDLJIVCE IN JIH Z UŽITKOM OBMETAVALA Z GOREČIM DREKOM IN ČE BI MOJA SLINA BLA IZ KISLINE BI JIH PLJUVALA DO ONEMOGLOSTI KER SO ŽUŽELKE BREZ PAMETI IN NE VEJO SPLOH DA OBSTAJAJO IN DA OBSTAJA SVET NA KATEREM SE ŽIVI IN NE RIJE IN ZDEJ SM PROU POPIZDLA!! ...

but this is just my humble opinion.

koncert je bil zelo dobr!
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Mar.2009 at 23:17
pred zid pa vse pobit!!
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Mar.2009 at 00:12
Ma deeeeeeeeeeeeeeeeeeeejte no! So večinoma res smešni in krneki, ampak pretiravete fuŁ! Big%20smile

Koncert je biu pa TOTALNO ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RES, PROU NE MORAM NEHAT MISLT NA TA KONCERT!!!!!!!!!!!!!
FUCK THE WORLD
Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Mar.2009 at 00:28
Originally posted by Gašper Fatur Gašper Fatur wrote:

Koncert je biu pa TOTALNO ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RES, PROU NE MORAM NEHAT MISLT NA TA KONCERT!!!!!!!!!!!!!

In da se tole še enkrat ponovi, ker se ne morm bolj strinjat s tabo Big%20smile Big%20smile.

In ti me po koncertu prav grozeče vprašaš kakšni so bli Judasi Big%20smile. Kot da mi je na to vprašanje sploh blo treba odgovarjat.Big%20smile
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
Back to Top
rožica View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rožica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Mar.2009 at 00:35
Originally posted by Ragery Ragery wrote:

mustainova čupa zelo negovana, billijeva zelo barvita, halfordova pa zelo... originalna :)

sm razmišljala da bi pisala nekam na italijanski forum da so totalno usi tuljoti, ki so bli na koncertu fatti di merda fresca, sam tu bi mogla že takoj ko sm stopa z avtobusa, dokler sm bla še gorka, k zdej sm se že nekako ohladila. bi bla pa sposobna napisat še daljšo kritiko od tega naroda, kot je dolg vsak post od mighty hammerja :D
zdej se mi več ne da... italijanov nism nikoli marala, všeč mi je bla pa italija in italijanski jezik... ZDEJ PA SOVRAŽM USE KAR JE V ZVEZI S TEM KRETENSKIM GOVNOM K MI DLAKE USTANEJO OD GNUSA K SE SPOMNEM KAŠNI SVINSKI VOLUHARJI SO TI OSRANCI IN UPAM DA NBO NIKOLI VEČ MENI TKU DOBREGA KONCERTA NA TEH OSCANIH TALJANSKIH TLEH KER NE MISLIM IT OZ. NAJRAJŠE BI ZDEJ ŠLA U MILANO IN SPRAVLA OB ZID VSE TISTE SMRDLJIVCE IN JIH Z UŽITKOM OBMETAVALA Z GOREČIM DREKOM IN ČE BI MOJA SLINA BLA IZ KISLINE BI JIH PLJUVALA DO ONEMOGLOSTI KER SO ŽUŽELKE BREZ PAMETI IN NE VEJO SPLOH DA OBSTAJAJO IN DA OBSTAJA SVET NA KATEREM SE ŽIVI IN NE RIJE IN ZDEJ SM PROU POPIZDLA!! ...

Pa pejt delat z njimi karkol češ ... 

Ko pride do rasizma so vsi tako prekleto sveti, temule otročjemu izpadu gre pa odobravanje. Ja bravo.

Se opravičujem za oftopik.

Edited by rožica - 13.Mar.2009 at 00:42
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mighty Hammer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Mar.2009 at 09:51
Hehe Big%20smile Mene je Fatur po koncertu uprašu: Keri so ti bli najbolši, Testament? Big%20smile

...

Pa oba v smeh! Big%20smile Itak, da so bli najnajnajnajnajbolši Judas Priest (ali po italjansko samo Priest LOL LOL LOL)!

Ma sej so loleki ti Italjani, samo tak hudo pa spet ni blo no. Men so bli bolj smešni, kot pa da bi me neki ful motl. Big%20smile So bli pa na momente res debilni - mosh na Breaking The Law npr. Shocked

Edited by Mighty Hammer - 13.Mar.2009 at 09:58
Into Glory Ride!
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Mar.2009 at 10:02
Lej, MH, sej se folk tut na Iron Maiden koncertih zhe 25 let dere "Maiden, Maiden, Maiden", ne Iron Maiden...tako se tudi na JP derejo Priest...Big%20smile
Vsak chlan banda bo rekel, recimo:"When i joined Priest, al pa when i joined Maiden...v vechini dokumentarcev so to rekli...skor nikol celga imena benda...

Edited by Atheist - 13.Mar.2009 at 10:03
Back to Top
Preshko View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Preshko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Mar.2009 at 10:12
Povsod, kjer sem gledal Prieste, je folk skandiral "Priest, Priest..." (nikoli Judas) in če se ne motim je tako tudi na live albumih....
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Mar.2009 at 11:36
Originally posted by Ragery Ragery wrote:

Big%20smile
http://myspace.com/tyr_84
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mighty Hammer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Mar.2009 at 14:13
No, ampak Judas Priest se je lažje dret, kot pa Iron Maiden. Ne vem kok bi to razložu, ampak mislim, da bote zastopl, kaj mislim povedat. Big%20smile

Itak se jih pa večina ni nič drla. Confused
Into Glory Ride!
Back to Top
Gapa View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gapa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Mar.2009 at 15:16
mene zanima če bojo kšne slike, Tina nisi ti neki slikala? :)
Back to Top
Egzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Egzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Mar.2009 at 18:59
Une skupinske, kdu ima?
Ne preklinjam več.
Back to Top
_wasted-tina_ View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _wasted-tina_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Mar.2009 at 19:50
u jebemti sj res ... po moje ma moj fotr nekej :)))
mu morm rečt ja... bom... mal sm pozabla
.....
Back to Top
Electric soul View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Electric soul Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Mar.2009 at 10:51
Preshko.. kaj pa ALI ČE KO PER.. se spomniš?? Shocked Big%20smile
Gašper Fatur.. jaz tudi moram nehat.. brati vaše vtise.. benti&%$"# Embarrassed
Stories never end.. ends are new beginninings..
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Mar.2009 at 14:29
uuuu, a ste bli??? .... aj wona lv ju bt aj betr not tach, dont tach, aj wona hold ju but maj sensiz tel mi tu stap, bla bla bla, koz its POIIIZZZZZZNNNNNNNNNNNNN... jz in svetlanca s sendvichkm szi cvrtm jajcm na busi u ajdoushno - ogled tekstine, chetrti razred osnovne al neki... :))) 
Back to Top
Egzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Egzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Mar.2009 at 18:15
Originally posted by _wasted-tina_ _wasted-tina_ wrote:

u jebemti sj res ... po moje ma moj fotr nekej :)))
mu morm rečt ja... bom... mal sm pozabla

Alora ki so slike? ^^
Ne preklinjam več.
Back to Top
_wasted-tina_ View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _wasted-tina_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Mar.2009 at 18:23
sam ENA skupinska obstaja :) ma ej kuj ke bom vidla fotra za mal dlje ke 10 minut mu bom rekla ... :P ;))
.....
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Electric soul Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Mar.2009 at 09:36
Ja reEs.. cel hit!! Smile Jaz sem pa s skupino Rag Doll izvajala strašne koreografije.. nadvse ponosna na ledrco na katero sem izvedla cel lov in je ostala v omari za spomin.. in to ravno preden sem se potegnila.. ceeEl bunki v tistih elastičnih hlačah. Sm se pol prow mal zafrustrirala.. pa še stara mama me je enkrat videla na posnetku.. brez očal in pribila eno iskreno po škorpijonsko.. prekwat škilibuli gorjanski!! (v oklepaju pa srček) hhh adijopamet in c-c-c adolescenca. Embarrassed Star
AjaA.. na koncertu ni bilo tistih zaaAkon back vokalov.. pa Sheriniana tudi ne.. veš da se niti klaviatur ne spomnim.. bolj na izi vse skupaj.. in na sredi smo jo že odkurili proti domu.. lahko da smo horror show le zamudili. LOL Se vidi da si blizu Italije doma.. jaz ne bi nikoli ugotovila za kaj gre.. če ne bi videla in slišala v zvezi s čim folku bliska!!
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 13:52
kaj to, kaj to... reg dol livin in a muvi, hot tremp dedi z lidl kjuti??? kjr album je zhe to??? men je bil drgach ceu hit un dzhems album od aerosmitu... k je mama kin gor :)))) zaaakoooon, ej... na nashi sholi je bla tud ritmika fuuul popularna... sam jz nism sodelovala... sm bla bl divji/jezn/zadrzhan/fantovski tip najstnice... :PPP moj profesor mi je imel navado recht: che bi pogledi ubijali... :)))))))))
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Electric soul Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 15:12

Permanent Vacation.. veš da sem šla prav pogledat.. ker sem že malo pozabila.. in bi lahko rekla tudi Pump. Ja.. začelo se je z ritmiko hehe.. potem smo pa ustanovile skupino Rag Doll.. mhm in vzele komad za podlago. Ying%20Yang Imam tako.. čemur praviš fantovski tip že mamo in mogoče tako skrbim za balans.

Edited by Electric soul - 23.Mar.2009 at 16:42
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 21:39
:))) ma vesh kaj, zakon, da si uzhivala... kapo dol... jz nism... k sm bla preobremenjena z nekim nachelnim flawrgrlpawrpravichnostohranimo naravosposhtujmose upornishtvom :PPP sej se mi she pozna ...
Back to Top
WILDEN MATIKEN View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WILDEN MATIKEN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Mar.2009 at 11:10
 dokler niso judas zažagali je zgledlo ku da se bo lotu kak rave partyConfused
posnetk sm gladow
lepo je,če si pijan kot krava in ležiš u travi pokozlan po glavi!
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Jun.2009 at 16:02
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 567

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.