![]() |
Nudim inštrukcije kitare (Ljubljana) |
Post Reply
|
| Author | |
Zupan
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Nudim inštrukcije kitare (Ljubljana)Posted: 02.Apr.2012 at 14:26 |
|
Zdravo. Sem Nejc in igram kitaro od leta 2004,od leta 2009 pa dosti bolj resno. Tu - http://www.reverbnation.com/phenotypeband - lahko slišite zadnji moj komad (The time i got fired) in slišite približno kakšnen stil igranja imam. Celo življenje sem samouk,s tem da sem se lansko leto za par lekcij prijavil k Mitji Žibertu, ki je odličen učitelj kitare. Če so vam všeč stvari, ki jih igram lahko pridete k men na lekcijo,če ste čisti začetnik ali pa že malo bolj izkušen kitarist. Kitara in glasba sta edini 2 stvari s katerimi se ukvarjam in za to porabim ves prosti čas. Z veseljem bi delil znanje s kom,ki bi se želel kaj naučiti. (kar pomeni tudi razlago snemalnih programov in plug-inov ki jih uporabljam za delanje glasbe) Tko da če je kdo za stvar naj me kar pokliče na 040 904 651.
1 učna ura pride (10 eur) ... jebiga težk časi so,in rabim denar za opremo
![]() |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |