![]() |
6. 9. 2008 - Izbruhov bazen Kranj-eliminator+šekej |
Post Reply
|
Page <12 |
| Author | |
Kipar
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1016 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Sep.2008 at 18:27 |
|
Ok debil jst sem našu cigaretnico v kufru od basa. Sanja se mi sicer ne kok je tja notr prišla, ker sem jo mel celo noč pri sebi, kufer sem dal pa v avto takoj po koncertu.... svašta
.
|
|
|
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Sep.2008 at 18:31 |
|
pizdu matrno JA!, zakon je blo
hvala vsem k ste prsl! publika je bla skor tok zakon ko u komny
hvala atrum infernum za posojeno opremo in vabilo! hvala vsem za druzbo in druzbo pri popivanju do jutra!
kranjcanom, ostalim gorencom pa tut unim k k ste od mal dle prsl zarad enga samga banda k itak zdj vsepovsod spila
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 12341 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Sep.2008 at 19:15 |
|
odličn večer!
prov hecn je blo vidt 200 neurejenih lasatih hordašev, k jim je bla namenjena mala sobica medtem ko se je iz bazenjske luknje razlegal pop za 10 obiskovalcev:) oba banda sta mi čist bla noro dobra, odličen izbor priredb tako eliminator kot atrum infernum... dej no, prvo dissection pol pa še eliminator z death by hanging, norišnca! tud avtorski materjal je bil supr, a mi lahko nekdo od atrum infernum prskrbi štiklc, k so ga drugega igrali? vroče je blo za popizdit... hvala uni deklci, k smo jo uštopal za do downa, pa je zapeljala. hvala družbi v downu in pred njim, pa upam da boste še pršli kdaj k bodo še musko pojačal, sej možn da se narobe spomnem ampak se mi zdi kokr da smo pil v tišini? a se kdo kj spomne, a sm kj povrgu? no, dost besedičenja, tuki si lahko online ogledate spomin, al pa ga prenesete. fotke na obeh naslovih so iste. spletno galerijo mi je nekam čudn oblikoval spet, mogoče bom popravu kasnej, tko da bo neki časa zadeva offline kako zavraga nej si tole razložim!?! Edited by frogstomp - 07.Sep.2008 at 19:17 |
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Sep.2008 at 19:25 |
|
lepe slikce, frogy
tile na zgorni sliki so mi pa bli najvecja zmaga vecera itak :) ene par minut sm mislu da se mi blede al pa kj
|
|
![]() |
|
Tangerine
Newbie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 402 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Sep.2008 at 19:41 |
|
Men je blo ful ušeč, Eliminator lepi(FABO!!!!),drugega banda nism vidla,kr smo tko ful dovg iskal bazen.Folk tut dost zakon, henganje po Kranju sred noči tut zakon, spanje v avtu s kletko za ptiče v roki tut kr ok, lepo je blo videt folk k ga že dovg nism...drgač pa definitivno še pridemo, tut mala dvorana je fajni plac za špile pa un kua je...Down Town?...ful hud plac, škoda, da so ga tok hitr zaprl pa pol nismo vedl kam naj gremo:/
|
|
|
!
|
|
![]() |
|
matos
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1758 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Sep.2008 at 19:41 |
|
fak noro blo učer!
najprej oba benda: atrum infernum sm vidu že parkart, tko da žav nism biv preveč navzoč, ampak uredu špilal, ql da sta spet 2 kitare. Eliminator: Fak hudo! Sploh nism poznov prej nč, vedu sm da špilate thrash to j pa to. No uglavn ful lepo ste me presenetl, špilal v šusu! Ostalo pa sj veste, pjača, folk pa tri roza polipi hehe kva so bli smešni uni stvori! mam še en posnetk, ga bom mogoče uploadov :D
Uglavnm zakon! aja pa hude fotke frogy ;) |
|
|
. . .
|
|
![]() |
|
Hopsy
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Canada Status: Offline Points: 1320 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Sep.2008 at 19:52 |
|
hahahaha..ta fotka zmaga :D
|
|
|
... Each morning when I awake, I experience again a supreme pleasure - that of being Hopsy ...
|
|
![]() |
|
Kipar
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1016 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Sep.2008 at 20:04 |
|
Frogi men se zdi, da si šou kozlat, ko smo tist absinht pil pred Downom
.Drgač mi pa tak ful spomina manjka od učir, tist kar ga pa mam je pa ful fucking meglen, od takrat ko smo šli iz pred bazena proti downu pa vse do takrat ko smo zjutri prišl nazaj. Ampak blo je pa totalno zakon :) Pa hvala za pohvale ane . Se vidmo v Vrhniki! |
|
|
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
|
|
![]() |
|
Šujo
Paranoid crew Joined: 25.Nov.2007 Status: Offline Points: 3314 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Sep.2008 at 20:18 |
|
tole učerej je bilo pa prekrasno...res zakon...after je bil zmaga stoletja, sploh zarad dejstva da se ga ne spomnim. spomnim se pa zelo dobro eliminatorjev ki so bili LEPI.
tim--ahahahahahahahaha TEH WHALE! dude.....
|
|
|
Fuck you and the horse you rode in on
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 12341 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Sep.2008 at 20:24 |
|
|
|
![]() |
|
Hopsy
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Canada Status: Offline Points: 1320 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Sep.2008 at 21:56 |
|
kill the poser!!!
|
|
|
... Each morning when I awake, I experience again a supreme pleasure - that of being Hopsy ...
|
|
![]() |
|
ZeroTolerance
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08.Sep.2008 at 15:19 |
|
Tnx vsem da ste pršli :) fuck je blo zakon zakon publika
|
|
![]() |
|
doda24
Organizator
Joined: 23.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08.Sep.2008 at 15:37 |
RACMAN JAKA HEHE ![]() |
|
![]() |
|
matos
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1758 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08.Sep.2008 at 16:44 |
|
tule je pa še moj posnetek že zgoraj omenjenih roza ljudi , enđoj!
http://www.youtube.com/watch?v=fsupQNf1QbI |
|
|
. . .
|
|
![]() |
|
doda24
Organizator
Joined: 23.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08.Sep.2008 at 17:06 |
|
|
![]() |
|
Tyrant
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2080 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08.Sep.2008 at 20:47 |
|
Luštn je blo!
|
|
|
To err is human..to arr is pirate. mjau
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <12 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |