![]() |
Death To All Europe Tour |
Post Reply
|
Page <12 |
| Author | |
Mitja M.J.
Senior Member
Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5324 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 17.Nov.2013 at 21:55 |
|
Darkrise - vložili so veliko energije v sam nastop, pravtako se vidi, da je bilo vloženega veliko dela v komade. Kljub vsemu, mi tak band/žanr ni najbolj pri srcu, ker imam po prvem komadu občutek, da poznam že celo diskografijo...
Obscura - nadoknadil sem izpuščeni nastop v Lj. Dali so mi to, kar sem iz albumov pričakoval. Dovršena glasba in nastop. Death to all - Videl najgršo kitaro tudi v živo :) Meni je bilo prav všeč. Če bi hoteli narediti prefektno set listo, bi nastop trajal najmanj kakih 5 ur :) Obskurni pevec, se mi je zdel še bolj podoben Chucku kot Phelps. Tudi kino trenutek mi je bil všeč. Dvorana je bila nabito polna, zvok se mi je zdel v redu (razen bass solaže, ko nisem vedel, ali prihaja vesoljska ladja, ali kovinsli metulji...), bi pa zadeva mogoče še bolje izpadla v kaki Šiški. Pivo je bilo fino. Pot je bila dolga, bila pa zahvaljujoč odlični družbi tudi prijetna!
|
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <12 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |