Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Paranoid > Metal Club
  New Posts New Posts RSS Feed - Metal Family Gatherings
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Metal Family Gatherings

Post Reply Post Reply
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Aufstand® Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Metal Family Gatherings
    Posted: 06.Jul.2025 at 18:46

Old schoolarji...

jaz že kar dolgo nisem bil aktiven v tej skupnosti, pa tudi moj stari vzdevek je obtičal nekje v preteklosti. Torej, večina moje generacije je medtem odrasla, opustila metal, si ustvarila družine, zadolžila za domove, zaposlila … in tako še tistim, ki bi, zmanjka časa in sredstev za koncerte ali festivale. Verjamem pa, da je še kdo, ki se mu ob misli na stare MetalCamp čase (tiste okrog leta 2005) še vedno oglasijo prijetni spomini.

V zadnjem času sem razmišljal, da bi bilo lepo, če bi skupaj z otroki ustvarili podoben občutek povezanosti in sproščenosti, kot smo ga doživljali nekoč. Zato me zanima, ali bi bila med vami kakšna družina zainteresirana za srečanje na lepi lokaciji (podobno sotočju, reka za floatat, brez sosedov) kjer bi skupaj preživeli en ali dva popoldneva ob nekakšnem daljšem pikniku, v festivalskem duhu, vendar brez odrov in glasnih zvočnikov.

Dogodek bi bil namenjen manjšemu številu vnaprej dogovorjenih družin in bi poleg druženja ponudil tudi glasbeno izkušnjo: vsak bi prinesel kakšen inštrument, ki ga obvlada, in otrokom predstavil zvoke in načine igranja. Ideja je, da bi vsaka družina prispevala svoje znanje in tako skupaj ustvarili prijetno, poučno in malo drugačno doživetje za najmlajše in morda tudi za nas. Vse v metal duhu...

Nekaj podobnega sicer že izvajam s svojim otrokom, vendar bi mi bilo v veselje, če bi dogodek nadgradili s prisotnostjo drugih, tudi popolnoma neznanih ljudi, da otroci začutijo tisto iskro naključnega srečanja in skupnosti, ki jo včasih pogrešamo.

Če koga ta ideja nagovori, bom vesel, če se oglasiš.
..plac, štrom, itd. je najmanjši problem. 

Ne nagovarjam posameznikov, ampak metal družine z otroci nad 4 do 10 let. 
Kvazi MetalCamp 4 Kidz. 

Lahko se tudi preko whatsappa kaj zmenimo; 040226084 še vedno isti, Mare

Pozdrave, /,,/
Aufy

Edited by Aufstand® - 06.Jul.2025 at 18:48
Hard but with a heart!
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.066 seconds.