![]() |
Naj koncerti 2009 |
Post Reply
|
| Author | |
rožica
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Naj koncerti 2009Posted: 29.Dec.2009 at 13:51 |
|
Gremo kr po istem kopitu kot lani.
1.Domači/doma:: 2.Tuji/doma:: 3.Tuji/tujina: 4.Festival/doma:: 5.Festival/tujina: Dodatna kategorija: 6. Kar ste spustili in vam je prekleto žal: torej zame: 1. od tistega malo kar sem videl, bi mogoče kot najboljše izpostavil Eliminator&Metalsteel iz Metalurgije ter Septic Scum in pa verjetno tudi ES57 iz koncerta z Ghoul. Razočaranja: razen Rager z Bucotom v Celju jih niti ni, čeprav sem sam dostkrat zamočil ker sem zarad obveznosti zamudil SLO predskupine na kakih koncertih (enkrat Somrak, Dalkhu, skoraj cel šov Cold Dew (2 komada ki sem jih ujel, sta bla *mljask*) ... 2. NUNSLAUGHTER!!! Največje razočaranje najbrž Sargeist (čeprav so Celestial Bloodshed pred njimi in Baptism za njimi bili tisto noč odlični). Sicer slabih koncertov niti nisem videl. 3. Edino, kar sem gledal na tujem, so Sunn0)))&Eagle Twin. Pa če bi se prisilil iti delat top 5 koncertov v življenju bi vsekakor bil ta dogodek zraven. Noro. 4. CANDLEMASS@POA, sicer pa razočaranje leta (meni) totalno beden nastop Sodom na MC. 5. letos nič. 6. Izpustil Judas Priest in mi je kar malo žal. Pa aktivnosti drugje so mi preprečile odhod na Heaven&Hell ki bi jih tudi rad videl. :< Pa še verjetno da kaj. pa vi? Edited by rožica - 29.Dec.2009 at 13:58 |
|
|
All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.
It’s called the 2nd Law. |
|
![]() |
|
Mighty Hammer
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Dec.2009 at 14:05 |
|
1. Requiem v Postojni
2. Grave Digger v VPK-ju 3. Judas Priest v Milanu 4. POA 5. Wacken Edited by Mighty Hammer - 29.Dec.2009 at 14:06 |
|
|
Into Glory Ride!
|
|
![]() |
|
(=cegu=)
Groupie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 641 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Dec.2009 at 14:18 |
|
1. raquiem u pivki 2. helstar u kranju 3. sm itq biu sam na POA...najbolši so mi bli agnostic front 4. devilside festival..na čelu z bloodhound gang ![]() Edited by (=cegu=) - 29.Dec.2009 at 14:36 |
|
|
|
![]() |
|
Atheist
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 8756 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Dec.2009 at 15:08 |
|
1.Domači/doma:: Vse je bilo kul, miljon dobrih koncertov, nič za izpostavljat... 2.Tuji/doma: Helstar, Blaze 3.Tuji/tujina: Rage pred 200 folka v Beljaku, Sadus, Testament, Cynic,... 4.Festival/doma: P:o:A 5.Festival/tujina: Brutal Assault 6.Kar ste spustili in vam je prekleto žal: Iron Maiden na Somewhere Back in Time (sicer bi jih videl tretjič na tej turneji, a vseeno) (Beograd 2009), zaradi neresnosti jebenega folka...karta je še zdaj doma v predalu... Edited by Atheist - 29.Dec.2009 at 15:09 |
|
![]() |
|
PiWi
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Russian Federation Status: Offline Points: 6069 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Dec.2009 at 15:21 |
|
1. d/d: KAOZZZZ
2. t/d: TOY DOLLS/EXPLOITED
3. t/t: TESTAMENT, MEGADEATH, JUDAS PRIEST
4. f/d: ŽELEZOBETON IN VSE OSTALO V DORNBERGI + POA
5. f/t: bla sem sam na GOM in fajn densala z Dodichem in Kato :))))))))
6. s/zh: skor bi bil to AC/DC, PA MI JE RATALO!!!! :))))))) JIPIIII*** Edited by PiWi - 29.Dec.2009 at 15:22 |
|
|
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
|
![]() |
|
matos
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1758 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Dec.2009 at 16:07 |
|
1.Domači/doma:: Uf res težko rečt, je blo par res odličnih in še več dobrih...
2.Tuji/doma:: hmm mislim da kar Valient Thorr :) 3.Tuji/tujina: Mislim da sm bil samo na Eagles of Death metal, ki so bli zakon! 4.Festival/doma:: POA:Atheist, Taake, Obscura... MC:Testament 5.Festival/tujina: Nova Rock: Faith no More! pa tudi Limp Bizkit in še kaj Dodatna kategorija: 6. Kar ste spustili in vam je prekleto žal: mislim da si bom leto 2009 zapomnil predvsem po tej kategoriji! Po neumnosti sm namerč izpustil Alice in Chains(!!) in Wolfmother, za katere nisem vedel da ravno nastopajo v Londonu, kjer so kot po naklučju takrat bil
|
|
|
. . .
|
|
![]() |
|
Person-man
Organizator
Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Dec.2009 at 17:05 |
|
A jebiga, jaz bom pa raje naredil top listo koncertov, ki so se mi pomoje trajno vžgali v spomin :D
1) The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble v Kinu Šiški 2) Valient Thorr -||- 3) Porcupine Tree -||- PIČKUMATER JE TALE KINO ŠIŠKA ÜBER! 4) Faith no More v Pragi 5) John Zorn v Križankah 6) Unexpect v Hali Tivoli 7) Misery Index na Dunaju 8) Vomitory v Gali Hali 9) Ghoul v Ch0 10) Avulsed v Ch0 11) Candlemass na POA 12) Municipal Waste v Kranju 13) Hesus Attor v Menzi pri Koritu 14) Iced Earth v VPKju 15) Septic Scum, kjerkoli sem jih videl :D 16) Cephalic Carnage v Gali Hali 17) Cynic v Zagrebu Ostali koncerti pa se mi niso kej posebej vtisnili v spomin. Možno, da sem tudi kakšnega pozabil, jebatga :D Edit: Koncerti, za katere mi je über žal, da sem jih zamudil: Isis, Living Colour in Rambo Amadeus ... vse v Kinu Šiški :D A jebatga, Isis sem itak že videl, za druga dva pa bo ziher še kaka šansa ^^ Edited by Person-man - 30.Dec.2009 at 15:20 |
|
![]() |
|
Janchk
Senior Member
Joined: 08.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2750 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Dec.2009 at 17:16 |
|
domači doma: septička banda kjerkol sm jih vidu (bliz desetkrat), men najbolši so bli v ostrigi. komej čakam nove komade!
tuji doma: LAMB OF GOD!!! koncert k sm ga hotu vidit dobra 4 leta. jst sm joku od sreče. definitivn najbolš koncert letos zame! pol so pa tle še misery index, agnostic front @ POA, cephalic carnage @ gala hala, down, death angel, municipal @ bazen, pa še bi se kj najdl.. tuji-tujina: MISERY FAKING INDEX na dunaju festič doma: metalkemp, poa, krawal zarad pitja ![]() razočaranje leta: hate eternal na dunaju. zarad tega gnivga koncerta jih na paranoidu niti za minutko nism šu pogledat... |
|
|
|
![]() |
|
WD-40
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Dec.2009 at 18:08 |
|
ummm, kar mi zdajle pride na misel
1.Domači/doma:: Neurotech - metelkova(?), Wartune - bazen kranj, Requiem - postojna 2.Tuji/doma: Tiësto - na gospodarcu (cista zmaga!), The Exploited - trbovlje 3.Tuji/tujina: pomoje nism bil nikjer v tujini na koncertu, samo na partyu 4.Festival/doma: Sklab Fest - trbovlje 5.Festival/tujina: nic 6.Kar ste spustili in vam je prekleto žal: ni mi zal za nic |
|
![]() |
|
Železnk
Organizator
Joined: 05.Jun.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1616 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Dec.2009 at 23:45 |
|
1. težko je rečt, najbolj mi je v spominu ostal poslovilni koncert KAOZ ki je bil zame letos največji domači razfuk!
2. najbolj se mi je cufal na CEPHALIC CARNAGE, ORIGIN pa PSYCROPTIC (na POA), drugač je blo pa dost hudih zadev letos 3. SUFFOCATION, IMMORTAL in MISERY INDEX na Brutal Assaultu 4. ma POA je bla zmaga! čeprov je bil tut Kemp dobr, sam vreme ga je pokvaru... 5. Brutal Assault (oz. edini tuji festival, ki sem ga obiskal) 6. Saxon v Cvetličarni 2009 je bilo zame najbolj koncertno leto do zdej, res je blo zakon! aja pa še neki - Rožica, kam si šou gledat Sunn O)))???? jest bi to tut tok rd enkrat vidu! |
|
![]() |
|
Atuin
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Dec.2009 at 03:38 |
|
1 sam, najboljsi; Ulver na Brutal assault
|
|
|
Real pain defines what you forgot through your wasted life based on mortal morals. Pain reveals the real existence, it leads to understanding: If you seek life, then prepare for death.
|
|
![]() |
|
Rudi
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Dec.2009 at 06:13 |
|
ELECTRIC WIZARD v Padovi
|
|
|
fuck disco, fuck fashion, fuck you
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Dec.2009 at 08:57 |
|
u jebemo sunce, februarja letos sm si neho pisat vse koncerte
ene parkrat sm pozabo, pol pa kr neho.... no, po spominu (glede na to, da je blo velik ne/pol metalskih bom kr vse skup piso, js itak ne delam razlike v "dojemanju") 1.Domači/doma:: -PANIKK v Rogu -CHAOSSTAR v Ortu/gali hali -WARTUNE na Krampu -AVTOMOBILI na Kamfestu -NEGLIGENCE na halaltikotilule -EGO MALFUNCTION v Rogu -REQUIEM na heavy metal nightu -OBDUCTION v SubSubu -RAGER v celju (cel koncert zakon, ampak postava gigo-vasko-david mmmmmm :) ) 2.Tuji/doma:: -VALIENT THORR v šiški -PORCUPINE TREE v šiški -CANDLEMASS/ATHEIST na POA -ICED EARTH v VPKu -MUNICIPAL WASTE na bazenu 3.Tuji/tujina: -FAITH NO MORE v Pragi -ALICE IN CHAINS na Dunaju - AC/DC v Milanu -ARMORED SAINT v konigshofnu, KIT fest -THE CULT v Zagrebu 4.Festival/doma:: -PARANOID OPEN AIR -METAL KRAMP - H* FEST V IZOLI vsi trije so mi res zakon festivali, bolši od metalcampa, večina zarad stvari k se jih tut v tolminu pravtako počne (lenari, druži, uživa substance.....) 5.Festival/tujina u bistvu sm bil sam na KEEP IT TRUE in je blo res zakon! od štarta iz LJ pa nadalnih 50 ur pa poleg zgoraj omenjenih je blo še velik zakon bandov.... NWOBHM obletnca, abattoir...
: 6. Kar ste spustili in vam je prekleto žal: MARSI-FAKING-KEJ! letos je blo tolk enih dobrih koncertov vsenaokol, vrjetn bi lahk vsak tedn vidu nekje v okolici slovenije, kak band, k mi je dobr, pa ga zarad denarja, časa in preveč-vsega pač nism.... Limp Bizkit, Heaven & Hell, Running Wild, Testament, Molly Hatchet, Whiplash, Living Colour, Mike Stern, Dave Weckl, Mudhoney, Artillery, Riblja Čorba, Mr.Big, ChickenFoot, švedska, španija, BYH..... fjuuu 7. Razočaranje/ pod pričakovanji - PESTILENCE, VENDETTA.... - Ljubljanski klub ROXLY ...... in še moja obljuba za leto 2010!: - SPET SI BOM ZAČEL PISAT KONCERTE KI JIH OBISKUJEM (2004-....) Edited by FABO - 30.Dec.2009 at 09:05 |
|
![]() |
|
mati zemlja
Senior Member
Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Dec.2009 at 08:59 |
|
po festivalih ne hodim SPLOH!!!
/mah, agalloch koncert je bil pa kr največje razočaranje mnogih let/
|
|
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
![]() |
|
d_Omen :P
Groupie
Joined: 23.Nov.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 556 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Dec.2009 at 09:47 |
|
1.Domaci/doma:
Nimam pojma k je blo tok enih koncertu........... 2.Tuji/doma: Helstar, Iced Earth/Saxon, Torture Killer/Demonical ...... 3.Tuji/tujina: Misery Index/Hate eternal (dunaj) tud endin koncert u tujin pomoje =) 4.Festival/doma: Paranoid open air, MetalCamp, Haliaetum opem air ( povsod mi je blo dbest - fajn folk pjace na pretek...... 5.Festival/tujina: nazalost nism nikjer biu 6.Kar ste spustili in vam je prekleto žal: Municipal Waste (zdrevsvene tezave) |
|
|
kva je????rt set maje!!!!
|
|
![]() |
|
ZeroTolerance
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Dec.2009 at 10:52 |
|
1.Domači/doma:: KAOZ 2.Tuji/doma: Municipal Waste 3.Tuji/tujina: Cynic v Zagrebu, Testament, Megadeth, Priesti v Italiji 4.Festival/doma: P:o:A, KRAMP 5.Festival/tujina: // 6.Kar ste spustili in vam je prekleto žal: Žal mi je, ker nism šl BYH |
|
|
https://www.facebook.com/CorduraOfficial
http://www.reverbnation.com/timdraksler http://www.youtube.com/user/nopainmoregain?feature=mhee |
|
![]() |
|
vulgaris
Organizator
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2035 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Dec.2009 at 13:37 |
|
absu čez vse.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
_wasted-tina_
Senior Member
Joined: 09.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1866 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Dec.2009 at 13:58 |
+1 (tuji/doma) (tuji/tujina) MOTORHEAD v Berlinu đđđđđđđ :D edit: no zakon so mi bli tud Infenal War pa AC/DC :) aja pa Municipal Waste pa Ratos De Porao ne smem pozabt! :)) aja pa Rollin Bastards kjerkol sm jih vidla.. pa Somrak u ch0, pa Krvnik u ostrigi.. pa Septici ma kurc ogromn vsega je blo, sam ABSU pa MOTORHEAD so pa posekal vse:D Edited by _wasted-tina_ - 30.Dec.2009 at 14:02 |
|
|
.....
|
|
![]() |
|
Crow
Groupie
Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 802 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Dec.2009 at 14:00 |
|
domači/doma--Postojna Requiem,Pomaranča
tuji doma---Artilery,Helstar tuji/tujina--Budimpešta CYNIC |
|
![]() |
|
pestilence.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Dec.2009 at 14:05 |
|
1.Domači/doma::
Železobeton, Ostriga 2.Tuji/doma:: Kreator, Štuk 3.Tuji/tujina: Alice In Chains, Dunaj 4.Festival/doma:: Paranoid Open Air 5.Festival/tujina: Bang Your Head, Balingen 6. Kar ste spustili in vam je prekleto žal: Requiem + Prospect |
|
|
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
|
![]() |
|
Godpuppy
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2603 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Dec.2009 at 15:10 |
|
1. Elvis Jackson (kjerkoli so že bli)
2. Porcupine Tree (Kino Šiška) 3. Behemoth (Graz) 4. Paranoid Open Air 5. Brutal Assault (itak!) 6. Žal mi je za marsikaj, da sem spustil (preveč tega, da bi našteval) Edited by Godpuppy - 30.Dec.2009 at 15:11 |
|
|
You can never be too Specialized!!
|
|
![]() |
|
jerrej
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31.Dec.2009 at 13:54 |
|
1. REQUIEM; POSTOJNA
2. ARTILLERY; METELKOVA
3. AC-DC; MILANO
4. POA; LJUBEČNA
5. LETOS FINANCISKOJ NI ZNESL
6. ŽAL MI JE PREDVSEM ZA DIA
|
|
![]() |
|
Jovo
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Jan.2010 at 11:08 |
|
Waaaa, jst se zdele probam spomnit, kje use sm sploh biu pa je ful tezko
En najboljših domacih nastopov je bil od Noctiferie v Kino Siska, definitivno! Tuji bendi doma: Architects, Misery Index, MW... Pa nimam pojma kaj se use, bi mogu pogledat po forumu mal
Tuji bendi v tujini: Eagles of Death Metal, Mastodon, skoda da so Opeth na Dunaju bli decembra 2008, drugace bi definitivno spadal smle... Ostalo se pa res ne spomnem, nism meu nekih prevelik razocaranj, zou mi pa tut ni kej prevec
|
|
|
Cheeseburger eating motherfucker!
Ma jebi se ti(jovo™) NEW AGE!!!!!!!!!!!!! Fru-fru muškarac. |
|
![]() |
|
grafin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Jan.2010 at 14:25 |
|
1.Domači/doma:: smargroth 20.11. 2.Tuji/doma:: wittr, nargaroth 3.Tuji/tujina: cynic, zagreb 4.Festival/doma:: poa 5.Festival/tujina: / Dodatna kategorija: 6. Kar ste spustili in vam je prekleto žal: shining |
|
|
se oprasicujem za oftopik :>
|
|
![]() |
|
pestilence.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Jan.2010 at 15:26 |
|
Hmm, zanimivo da je večini bil najboljši festival P:O:A.
|
|
|
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
|
![]() |
|
Stne
Senior Member
Joined: 20.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1080 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Jan.2010 at 11:32 |
|
1.Domači/doma:: Kaoz - Velenje
2.Tuji/doma:: Hatebreed - Metal camp 3.Tuji/tujina: Metallica - Dunaj 4.Festival/doma:: Metal Camp / POA 5.Festival/tujina: / Dodatna kategorija: 6. Kar ste spustili in vam je prekleto žal: ZZ Top, AC/DC |
|
|
You ask me if I have a God complex. Let me tell you something: I AM GOD!
|
|
![]() |
|
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8890 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Jan.2010 at 12:30 |
|
Vsi koncerti na katere se mi je posrečilo iti so bili zakon. Eni bolj zaradi družbe, če pa že nisem bil ravno za med ljudi pa je bila toliko boljša muzika.
Dam vsem 100% od 100% |
|
![]() |
|
Jeraa
Newbie
Joined: 07.Sep.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Jan.2010 at 19:34 |
|
1. Requiem v Postojni, Elvis Jackson v Mb
2. Josipa Lisac - Lent (cist izven konteksta, vem) 3. Alice in Chains & Mr. Big 4. POA 5. / |
|
|
http://www.myspace.com/whitenightband
|
|
![]() |
|
Šujo
Paranoid crew Joined: 25.Nov.2007 Status: Offline Points: 3314 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Jan.2010 at 22:20 |
|
1. Requiem na HMN, Broken Arrow v Postojni
2. Iced Earth&Saxon
3. Motley crue v Minhnu
4. POA
5. BYH-Journey
načeloma (če izvzamem Journey) eno najslabših let v moji "metal karieri"
|
|
|
Fuck you and the horse you rode in on
|
|
![]() |
|
Tyrant
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2080 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Jan.2010 at 12:13 |
|
1.Domači/doma:
Somrak, Dalkhu, Dickless Tracy, Vulvathrone, Septic Scum, Krvnik, Sabaium, Negligence, Keller, Thraw, Rager, Requiem, Metalsteel + Rivera To mi je ostal najbol v spominu.
|
|
|
To err is human..to arr is pirate. mjau
|
|
![]() |
|
Borut
Newbie
Joined: 02.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Jan.2010 at 13:20 |
|
1.Domači/doma: Requiem
2.Tuji/doma: Iced Earth & Saxon 3.Tuji/tujina: Cannibal Corpse 4.Festival/doma: P:O:A 5.Festival/tujina: / Dodatna kategorija: 6. Kar ste spustili in vam je prekleto žal: / |
|
|
KONA WORLD
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Jan.2010 at 14:52 |
|
Domači bendi doma: Requiem,...
Tuji bendi doma: Saxon, Helstar, Onslaught, Blaze, Sabbra Cadabra,... Tuji bendi v tujini: Judas Priest, Megadeth, Testament, Manowar, Riot, Jon Oliva's Pain, WASP, Sodom, Lita Ford, Motorhead, Primal Fear, Destruction... Naj festival doma: Paranoid Open Air Naj festival v tujini: The Metalway Festival (Španija) Fak, slab spomin... Dej, nej en napiše kaj vse se je zgodilo lani in kje vse smo bli, pa bom še kej dopisal. ![]() Edited by Gašper Fatur - 05.Jan.2010 at 14:57 |
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Ejsi_Disi
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Jan.2010 at 16:34 |
|
1.Domači/doma: Requiem na HMN
2.Tuji/doma: Soulfly, ZZ Top 3.Tuji/tujina: AC/DC, Metallica 4.Festival/doma: MC (Testament, Blind Guardian, Sodom) 5.Festival/tujina:/ Dodatna kategorija: 6. Kar ste spustili in vam je prekleto žal: hmmm Divlje JAgode, DOn Mentony Band |
|
|
Rock n' roll ain't noise pollution.
|
|
![]() |
|
vulgaris
Organizator
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2035 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Jan.2010 at 01:03 |
sem se zdej spomnu, da je bla tudi diamanda galas űber kvlt. ne vem kako sem lahko na to pozabu:/ |
|
![]() |
|
![]() |
|
saiysoFLAMER
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1506 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Feb.2010 at 13:39 |
|
1) To hate, Maribor
2) Black dahlia murder, Gala hala / Obscura, Ljubečna 3) All shall perish, Millstat / Darkest hour, Zagreb 4) P:O:A 5) / 6) MORS PRINCIPIUM EST v Avstrijskih alpah, IF&KSE&HSB v Minšnu, pa še dost drugih ... |
|
![]() |
|
razy0
Newbie
Joined: 03.Feb.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Feb.2010 at 13:46 |
|
1.Domači/doma: kaka thrash ali glam zadeva (Hotty
MkkNotty)
2.Tuji/doma: Iced Earth & Saxon, Dragonforce & Turisas, Porcupine Tree 3.Tuji/tujina: AC/DC 4.Festival/doma: / 5.Festival/tujina: / Dodatna kategorija: 6. Kar ste spustili in vam je prekleto žal: Wacken (predvsem zaradi poslovilnega spila Running Wild), ZZ Top Edited by razy0 - 07.Feb.2010 at 14:55 |
|
![]() |
|
dole
Senior Member
Joined: 20.Apr.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1058 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Feb.2010 at 14:23 |
|
1. negligence, lintver
2. municipal waste 3./ 4. mc, testament + death angel + sodom:):):) 5./ 6. vendetta, artillery, poa(pizda!) |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |