Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Festivali > Domači festivali
  New Posts New Posts RSS Feed - PARANOID OPEN AIR '10
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

PARANOID OPEN AIR '10

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plegueangel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Sep.2009 at 19:36
Ka pa je narobe če si folk želi nekaj?
Jaz bi mel Rotting Christ, pa bojo al ne, bom šel...
Faggot.... mislim fagot, pa flavta...
Back to Top
Taijfl View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Taijfl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Sep.2009 at 11:23
Točno tk ja. Vsak ma svoje želje so pa to itak sam predlogi, pa če se potem kaj uresnič je pa itak total pleasure. Drgač pa Rotting christ, grem peš tja, sem bil 3x na njih ko si bli tole. Pa da mal s plagueangel-om oblečema svoje LS od RC.
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Sep.2009 at 11:24
VENOM
Fuck you and the horse you rode in on
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Sep.2009 at 11:27
Venom al pa Dream Theater, oboje je isto
Back to Top
plegueangel View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plegueangel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Sep.2009 at 15:26
Originally posted by Taijfl Taijfl wrote:

Točno tk ja. Vsak ma svoje želje so pa to itak sam predlogi, pa če se potem kaj uresnič je pa itak total pleasure. Drgač pa Rotting christ, grem peš tja, sem bil 3x na njih ko si bli tole. Pa da mal s plagueangel-om oblečema svoje LS od RC.

Mal vroče poleti za LS Wink

Meh, te bom že pogruntal kdo si...LOL

Edited by plegueangel - 07.Sep.2009 at 15:26
Back to Top
Janchk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Janchk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Sep.2009 at 15:33
infectious grooves Embarrassed
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Sep.2009 at 16:40
Originally posted by LYnX LYnX wrote:

pizda vs ne štekam, že želje za drug let, letos pa nikjer blo nobenga med kakimi k ste vsi vzdihval oh in sploh kolk bo zakon. hujš k pa fročeki v vrtcu, k jim obljubjo da bo božiček pršu. bogi pero, da more bit božiček spet. fak umerte se

pipipipi..
se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
Taijfl View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Taijfl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 11:22
Ma itak bo livo taj pa ne bo neke sparine tam zihr. Mavo pomisli kdo je ful RC fan, pa kdo še nosi old school RC poleg tebe. sicer ko se pa vidma boš pa taj zvedo , če neuš prej pogrunto. Če ne prej se vidma na Absu pa Nargaroth.
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 16:32
Trunk?
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plegueangel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 17:20

Ma itak bo livo taj pa ne bo neke sparine tam zihr. Mavo pomisli kdo je ful RC fan, pa kdo še nosi old school RC poleg tebe. sicer ko se pa vidma boš pa taj zvedo , če neuš prej pogrunto. Če ne prej se vidma na Absu pa Nargaroth.

Maš bol malo las?

Na Nargaroth ne vem če se boma vidla :))
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 17:23
Če ti prajim, da je Trunk:D:D:D
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 19:04
joj, kak jezik, nc ne stekam teh koroscev.. :D nosferatu, vis kas narejo.. :)))
Back to Top
[Beast] View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote [Beast] Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Sep.2009 at 21:03
The Dickcheese Factory!
Back to Top
Taijfl View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Taijfl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Sep.2009 at 10:05
ma blizu ste ampak ne čist. Ja z nosferatoju sva frenda. Pozdrav tut do grafin, sej ni tk huda spika no, sam dougo ns bva štole, pa s mavo z vaje. Plagueangel a ti je nargaroth prehudo, a nis ti burzum fan?
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plegueangel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Sep.2009 at 10:17
Burzum ja, Nargaroth ne lih preueč Wink.Kantawulf je kriu...
Tip me prau odbija, ne vem zaka, nikol mi ni sedo HEHE.
Pa naoš zaj rek, da če je tipo mao kopiro Varga na začetko, da je primerljiu z jem al ka?Shocked
Zaj se pa spomnim jo... se mi zdi da sma se nazadne u komplekso widla, če se ne motim...sma užiuala ob Death pred koncertam ala?
Na Absu pa se widmo stuposto!

Če s' biu na POA, pa se te ne spomijam ko sn biu juhuhu veči deu cajtaLOL

Edited by plegueangel - 09.Sep.2009 at 10:18
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Sep.2009 at 10:56

ma blizu ste ampak ne čist. Ja z nosferatoju sva frenda. Pozdrav tut do grafin, sej ni tk huda spika no, sam dougo ns bva štole, pa s mavo z vaje. Plagueangel a ti je nargaroth prehudo, a nis ti burzum fan?

hehe, kaj to je neka fora alter egom?? podavljam bek..
drgac se pa delam, da vse razumem.. :))) ja bo treba mal gor prit.. me ni blo ze vec kot leto.. mogoce se spraumo pozim zidat gradove za kralja matjaza.. kak ivl grad, hehe.. kdo je zraven?.. ekipa 666.. :>

Back to Top
Taijfl View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Taijfl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Sep.2009 at 11:01
Ja to je to. Absu so itak zakon sploh prve 3 plate. Na POA, nisn biu sma pa detah rolava ja. Js o nargarotovcu ne berem rummors pa ne vm za ka se gre, ampak ma rtak primitivn zafrostriran black metal in ti komadi ko jih igra v živo mi kr sedejo. Poglej si divx  enga koncerta (še posebej zapali orgasmatron in black fucking metal) mogoč ti bo sedvo, je pa burzum sigurno boljš. Grafin ti kr pridi v winter hell of frost na snow casstles je scena gra.
Back to Top
NuuX View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NuuX Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Sep.2009 at 09:20
Pero & BudZpencer, pol pravta, če bojo vsi benefit koncerti tolk uspešni kot ta v Ch0, da drug let bo POA? *KREH*VENOM*KREH*
It's all fun and games until someone loses an eye. Then it's just fun you can't see.
Back to Top
Pero View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Sep.2009 at 10:17
Njihov page dela samo v IE, od Cronosa telefonsko sem pa zbrisu po pomoti, tko da...
Back to Top
Chemas View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Chemas Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Sep.2009 at 20:53
Originally posted by Pero Pero wrote:

Njihov page dela samo v IE, od Cronosa telefonsko sem pa zbrisu po pomoti, tko da...

lol ...sm mislu da se zajebavaš pa res dela sam u IE :)
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.172 seconds.