Debata Za Bobnarje
Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Ostalo
Forum Name: Ostalo
Forum Description: Vreme, šport, ...
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=187
Printed Date: 09.Oct.2026 at 09:30 Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com
Topic: Debata Za Bobnarje
Posted By: Ventor
Subject: Debata Za Bobnarje
Date Posted: 01.Dec.2007 at 10:28
No, ce je ze na vseh predhodnih vrstah paranojd forumov bla ta debata, nej bo se na tem :)
-------------
www.myspace.com/kellermetal
Hide your head or join the dead!
|
Replies:
Posted By: Atuin
Date Posted: 01.Dec.2007 at 11:34
haha sjm jo hotu odpret ze, samo sm pol odpotovou u Bratislavo za 1 tedn...
Evo, septembra sm dobu posilko iz Nizozemske... Axis A serija longboard dubble...In stvar je orgazmicna! Pomoje sm mal preplacou (750€) ampak ko sm zacev igrt sm na to u sekundi pozabu. Je pa saj po mojem mnenju zahtevn pedal, ker je tok moznih nastavitev da rabis dosti casa, das najdes tisto pravo zase. Sonic beaterji so pa po moje itak neki najbolsga, kar je clovestvo izumlo
Hitr tempo je bitch se vedno, samo ko zacnes dobivat obcutk za pedal... 
------------- Real pain defines what you forgot through your wasted life based on mortal morals. Pain reveals the real existence, it leads to understanding: If you seek life, then prepare for death.
|
Posted By: W.U.K.O
Date Posted: 01.Dec.2007 at 11:43
750€ za pedal!!!??? men se je zdel drago, k sm dal 90000sit...
------------- Weed ain't dope, it's everything from rope to hope!
|
Posted By: Everlost
Date Posted: 01.Dec.2007 at 18:03
Nazadnje sm si kupo Paiste Splash Signature 6'. Mala, da paše v žep, a še kako doda dinamiko mojega igranja. Mam kaj delat ... plačo sm pa cirka 110 EUR.
-------------  http://www.facebook.com/endeavoured" rel="nofollow - www.facebook.com/endeavoured
|
Date Posted: 01.Dec.2007 at 20:59
W.U.K.O wrote:
|
Worth every penny Sj meni se je zdelo 90 000 za Eliminatorja tud dosti...Potem ko mi je zacev razpadat pod nogami se mi je zdelo pa se tok vec. Pa zou je biv prvi pedal, ki je prenesu vs abuse iz strani se ne dovolj natreniranih nog in neznanja o vzdrzevanju. Axisa caka nedvomno lepsa prihodnost 
------------- Real pain defines what you forgot through your wasted life based on mortal morals. Pain reveals the real existence, it leads to understanding: If you seek life, then prepare for death.
|
Date Posted: 02.Dec.2007 at 22:41
js mam kobro in mi lepo dela že 6 let!!! menjal edino kardan. eliminator, sploh zgodnje serije, pa je nagnjen k razpadanju. ne poznam nobenga lastnika, da ne bi meu pripomb čez ta pedal...
|
Date Posted: 03.Dec.2007 at 10:13
W.U.K.O wrote:
js mam kobro in mi lepo dela že 6 let!!! menjal edino kardan. eliminator, sploh zgodnje serije, pa je nagnjen k razpadanju. ne poznam nobenga lastnika, da ne bi meu pripomb čez ta pedal...
|
Sj Eliminator kot pedal je biv men zlo usec...Velik lazji mi je od Kobre, dost bol obvladljiv. Samo v hitrosti ga Kobra nese. Ja, kar se pa razpadanja tice...to je pa nenormalno.Usa 4 upetja od obeh boardov so sla...3 so se zrabla in so sraufi vn padal, 1 se je pa kompletno zlomu.
|
Date Posted: 03.Dec.2007 at 13:51
sj je res dobr pedal, sam ta razpadanje ga jebe... lih zarad tega ga nism kupu. Ružž og Negliđns, Everlost od Wartune, ti, Robi od Skefold(mislm da tut) pa še kšn bi se najdu, za te vem, da majo(so mel) zjebanga eliminatorja.
|
Date Posted: 03.Dec.2007 at 13:56
W.U.K.O wrote:
sj je res dobr pedal, sam ta razpadanje ga jebe... lih zarad tega ga nism kupu. Ružž og Negliđns, Everlost od Wartune, ti, Robi od Skefold(mislm da tut) pa še kšn bi se najdu, za te vem, da majo(so mel) zjebanga eliminatorja. |
Jap, Robi ga je mev tud. Pa je zdj tud na Axis. Mah skoda je tega pedala...Mi je zlo k srcu prrastu cez ta leta.Sam klinc, life goes on, ma zdj castno mesto ob bobnih in uzaljeno opazuje tanov pedal na delu 
|
Date Posted: 04.Dec.2007 at 08:53
Hm, ja meni se zdi, da si kar drago placu pedalko, sam spet ... je axis :) Parkrat sm igrau na axis, nevem kjri model tocno je bil ... samo je res super filing, kko lahko sopas z njim :)
A ma kdo mogoce ksno spodobno, ne dosti rabljeno kreško? Po možnosti 17" in po možnosti Meinl al pa Zildjian :)
Tnx!
-------------
|
Date Posted: 04.Dec.2007 at 09:01
ja js jo mam, pa je ne prodam
17' fast crash avedis, ker zakon kreš 
|
Date Posted: 04.Dec.2007 at 12:19
Jest mam zaenkrat 16" crash od Stagg...Glasn kos pleha bl k ne, ampak mi je za igrt fajn, ker je mehk. Pa Istanbul 17" Sultana, ki je pa ze nacefran ko bozicni okrasek. Morm v kratkem kupt ksn crash se pa chino ampak zlo poceni, ker rabim samo za vaje...Nebi biv v situaciji, ko zlomim 250€ vredno cinelo sredi vaje, ni poante
|
Date Posted: 04.Dec.2007 at 12:35
meni ta tanki kreši delajo super... mam 18' avedis thin crash in pa 17' avedis fast crash. oba zelo tanka in delata že dolgo. brez razpok, pa vsak je biu 200€ minimum. tanke činele so bolj fleksibilne in posledično manj pokajo, to je starodavna skrivnost... pa itak, ko jebe une rock crashe, pol centi debele in 3kg težke... men se ne slišjo dobr!
|
Posted By: Wulf
Date Posted: 04.Dec.2007 at 12:37
|
men ga je eliminator na srečo v 6 letih sral samo z unim zglobom iz levga pedala na palco, pred kratkim sm ga prodal in kupu pedala v vrednosti 50e =)
|
Date Posted: 04.Dec.2007 at 13:08
Wulf wrote:
men ga je eliminator na srečo v 6 letih sral samo z unim zglobom iz levga pedala na palco, pred kratkim sm ga prodal in kupu pedala v vrednosti 50e =)
|
Ja tisto mi je tud razpadl na Eliminatorju 50€? Heh na neki podobnga sm na vajah mogu na zacetku igrt...In za cudo je bla stvar kr ok.,sam klinc k so bobni tm tok u K da si tezko pomagas z njimi.
|
Date Posted: 08.Dec.2007 at 10:54
W.U.K.O wrote:
meni ta tanki kreši delajo super... mam 18' avedis thin crash in pa 17' avedis fast crash. oba zelo tanka in delata že dolgo. brez razpok, pa vsak je biu 200€ minimum. tanke činele so bolj fleksibilne in posledično manj pokajo, to je starodavna skrivnost... pa itak, ko jebe une rock crashe, pol centi debele in 3kg težke... men se ne slišjo dobr! |
Enkart sm igral na tiste ... sm slisu izraz enkrat, da so celo "najbolj metal cinele" ... Paiste Rude :) Sam fak kak zakon sound ma tisto ... a ve kdo ce se sploh u sloveniji da kje dobit ta model? Al morem prou u italy hodit na lov?:)
-------------
|
Posted By: Ivan
Date Posted: 08.Dec.2007 at 13:51
|
Paiste Rude so heavy as fuck! Jaz bi jih tudi mel!
Drugače pa so mi najbolj vzdržljive činele tisti osnovni complete ZILDJIAN PLANET Z (RIDE, HI-HAT, CRASH) - že 10 let jih imam (tok-tok).
Everlost - splash 110 evrov? Fuck, poskupila roba, hehe. Jaz imam rabljenega za 20 €, pa je čist fajn.
Glede pedalov - a je Axis uporaben za POČASNO in MASIVNO igranje. Ker men je Iron Cobra zakon za take fore, čeprav se mi zdi še prelahek.
Itak pa nisem neki blaster, tak da ...
------------- DICKLESS TRACY ERUPTION
|
Date Posted: 08.Dec.2007 at 14:49
Ivan wrote:
Paiste Rude so heavy as fuck! Jaz bi jih tudi mel!
Drugače pa so mi najbolj vzdržljive činele tisti osnovni complete ZILDJIAN PLANET Z (RIDE, HI-HAT, CRASH) - že 10 let jih imam (tok-tok).
Everlost - splash 110 evrov? Fuck, poskupila roba, hehe. Jaz imam rabljenega za 20 €, pa je čist fajn.
Glede pedalov - a je Axis uporaben za POČASNO in MASIVNO igranje. Ker men je Iron Cobra zakon za take fore, čeprav se mi zdi še prelahek.
Itak pa nisem neki blaster, tak da ... |
Pocasno in masivno igranje? Tud ce ga tko nastelas pomoje...Kokr je moj zdle posraufan je zivcn k sam hudic...Se mi dogaja, da se pojavla drugi udarc, k ga sploh nebi smel bit zarad napetosti (fedri zasponani do konca, board pa nekje do polovice spuscen in je rebound hitrejsi od moje noge, ki je se u prvem udarcu) Sj c te zanima lah magari kdaj prides probat, sm bliz Lj doma....
|
Date Posted: 08.Dec.2007 at 15:19
ja, kobra je zakon za un heavy massive beat!!! prow noben pedal do zj mi ni dau tazga šusa... je pa mal tečna za hitr doublebass, sam mam tut js tko naštimano. men je hitrost drugotnega pomena :)
|
Posted By: Play2kill
Date Posted: 08.Dec.2007 at 20:13
Ventor wrote:
W.U.K.O wrote:
meni ta tanki kreši delajo super... mam 18' avedis thin crash in pa 17' avedis fast crash. oba zelo tanka in delata že dolgo. brez razpok, pa vsak je biu 200€ minimum. tanke činele so bolj fleksibilne in posledično manj pokajo, to je starodavna skrivnost... pa itak, ko jebe une rock crashe, pol centi debele in 3kg težke... men se ne slišjo dobr! | Enkart sm igral na tiste ... sm slisu izraz enkrat, da so celo "najbolj metal cinele" ... Paiste Rude :) Sam fak kak zakon sound ma tisto ... a ve kdo ce se sploh u sloveniji da kje dobit ta model? Al morem prou u italy hodit na lov?:) |
paistke dobiš v hartmanu v lj
------------- Life is all in vain, for only ashes will remain
|
Date Posted: 09.Dec.2007 at 17:16
Ja sej paistke so marsikje, ma rude serije ni nikjer :) Al si mislu da majo prou te?
-------------
|
Posted By: Play2kill
Date Posted: 09.Dec.2007 at 18:53
baje so hartman uvoznik tako da bi mogli met tud kej od rude
je pa naš bobnar že kupu v hartmanu rude hi hat, crash in ride tako so jih meli sigurno...če jih majo pa zdej pa ne vem
------------- Life is all in vain, for only ashes will remain
|
Date Posted: 10.Dec.2007 at 12:38
|
Uuuu zakon, bom spicu kej pogledat :) Hvala za info.
A je pravu vas bobnar kej o ceni teh cinelc? Mislim ... so poceni (verjetno ne), neki srednjega al extremno drage?
-------------
|
Posted By: Kapela
Date Posted: 13.Dec.2007 at 14:02
Če slučajno koga zanimajo naslednje N O V E nerabljene činele. Za info pišite na: kapela77@gmail.com
CHINA 18" DD professional line bronze - 50 EUR
 CHINA 16" DD professional line bronze - 45 EUR
 Rock Crash 16" DD professional line bronze - 45 EUR
 Medium Crash 16" DD professional line bronze - 40 EUR

------------- www.myspace.com/obnounce
|
Date Posted: 13.Dec.2007 at 16:06
haha, profešnl lajn bronz... kako se pa to sliš? me zanima, k sm že zasledu te cheap činele... čeprow sm reku da kupujem samo še wuhan čajne
|
Posted By: gribbo
Date Posted: 13.Dec.2007 at 16:20
|
Mene zanimajo, samo tudi me zanima, kako se čuje? Osebno me zanima bolj crash..
|
Date Posted: 13.Dec.2007 at 16:49
Zanima 18" China... Zakaj pa so tako poceni? Kvaliteta ili mutna posla, hehe?
Bi jo vzel 100%!
|
Date Posted: 13.Dec.2007 at 18:57
Slišijo se sigurno boljše od kakih paiste 101 ali 202 ki so iste cene ali pa še dražje. Naprimer naš bobnar (OBNOUNCE) je zamenjal že skoraj vse paiste činele (tudi 1001) za istanbul in DD pa nimamo pripomb, tudi zloimila se ni še nobena :) Če je kdo resen kupec, lahko činele spravim tudi do Ljubljane, za Ivana pa direkt v Ledino (če si še tam?)
|
Posted By: Beno
Date Posted: 13.Dec.2007 at 21:00
| Message |
Topic: Debata Za Bobnarje Posted: 01.Dec.2007 at 20:59 By Atuin |
Originally posted by W.U.K.O
| Worth every penny  Sj meni se je zdelo 90 000 za Eliminatorja tud dosti...Potem ko mi je zacev razpadat pod nogami se mi je zdelo pa se tok vec. Pa zou je biv prvi pedal, ki je prenesu vs abuse iz strani se ne dovolj natreniranih nog in neznanja o vzdrzevanju. Axisa caka nedvomno lepsa prihodnost  | Ma mi smo enemu prjalti kupli dvojni pedal od Dixona-verjetnu najbl poceni pedalka, stala okul 30 000- 40 000 bivših sit. Sam meni je po pravici povedano, bolšji pedal kot Kobra. Nekako imm bulš občutk, boljš se noga "ulije" u pedal. Ta Dixon je zdej star prb. leto in pol in še zmer dela brezhibno, je pa veliko uporabljen in nošen okoli!
Tku de če rabste dvojni pedal in nimaste dnarja, vam priporočam Dixon!
Kej pej drugi povejste o Dixon-u???
|
Date Posted: 14.Dec.2007 at 09:06
Nikad čuo :)
-------------
|
Date Posted: 14.Dec.2007 at 10:50
Kapela, I'm still there. Povej, kdaj prideš!
|
Date Posted: 15.Dec.2007 at 18:58
Una China 16' me mika....ma dobr sound?
-------------  http://www.facebook.com/endeavoured" rel="nofollow - www.facebook.com/endeavoured
|
Date Posted: 25.Dec.2007 at 03:23
oj folk... lah praute da to ni tru pa ne vem kaj... sam js bom pomojm na elekronce šaltu počas. mislm, moj akustičn set bom spremenu v elektronce. sm čekiru sceno, res tak sound, dinamika, vse je čist noro. skor ne opazš, da so sampli. pa ni ti treba uglašvat, ni problema s tonci k nimajo pojma... enkrat k bo dnar pa to 
|
Date Posted: 25.Dec.2007 at 12:30
A ne no, nemors po elektronskih sopat, to je pa ze prou disco scena :) Nevem no, ce je tebi fajn pole kar :) Meni vem da je totalno v kurcu ...
Zdilas bubnove?
-------------
|
Date Posted: 25.Dec.2007 at 14:24
ma kakšn disko ti sanjaš??? pa ne mislm eno najbolj cheap varianto ala alesis dm5... neki tazga: http://www.youtube.com/watch?v=LHe5TWmKou4&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=LHe5TWmKou4&feature=related
sploh pa bi moje trenutne bobne spremenu... tak da itak ne dilam 
|
Date Posted: 25.Dec.2007 at 17:45
http://www.youtube.com/watch?v=nE2CxdskGII&mode=related&search= - http://www.youtube.com/watch?v=nE2CxdskGII&mode=related&search=
|
Date Posted: 25.Dec.2007 at 17:52
http://www.youtube.com/watch?v=2CtgO2WHIzU&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=2CtgO2WHIzU&feature=related
|
Date Posted: 26.Dec.2007 at 18:12
Hm, uni sound od kitajca mi je biu kar kul :) Od unih dveh bolj pocarski, ma doro sej kul ... vsak v svoji muziki, vsak svoj sound ... Tko in tko mas pomojem 1000 vrst soundu za si stimat :)
Nevem, jst sm se vedno mnenja, da nc nemore prekosit dobrih starih akusticnih drumsou :)
-------------
|
Date Posted: 26.Dec.2007 at 20:11
Wuko, ne seri z elektriko - to je za brenkala
|
Date Posted: 27.Dec.2007 at 10:32
|
WUKO - elektronci so fake!!! :D BLAST those drums like hell!!!
Elektronci so super za vadit doma v sobi - ma kdo kake ultra cheap, pa da delujejo? Kupim!
|
Posted By: Bojan
Date Posted: 06.Jan.2008 at 17:53
Ivan wrote:
WUKO - elektronci so fake!!! :D BLAST those drums like hell!!!
Elektronci so super za vadit doma v sobi - ma kdo kake ultra cheap, pa da delujejo? Kupim! |
Ja.... pravih bobnov ne presežejo nobeni elektronski.
Js bi tud ful mel neki kar ma čimbolj podobn filing, kot pravi bobni, da bi lahko vadil doma. Nekaj časa sm lahko še v bloku, potem pa so me prijavli na stanovanjsko, now it's over 
|
Date Posted: 08.Jan.2008 at 07:18
guitar pro mogoče? drgač je kr neki programov... sam pogooglaj pa bo 
|
Posted By: puzavnar
Date Posted: 08.Jan.2008 at 18:26
beetcraft maš najd na netu na isohuntu je zihr
------------- taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
|
Date Posted: 18.Jan.2008 at 15:09
Da spet malo "zasmetim" temo :)
Nekaj NOVIH činel na zalogi: Istanbul Traditional Mehmet Ride 20" 150 EUR

Brazilski Octagon Tasmann 16" Crash 60 EUR
 in HiHat Octagon Tasmann 13" 60 EUR

|
Date Posted: 18.Jan.2008 at 17:12
Kapela, daj mi šparaj tale cheap crash! Skoraj ziher vzamem, pa se pol za Brežice zmeniva. Mi ga lahko tam prineseš za test?
|
Date Posted: 18.Jan.2008 at 17:58
OK, rezervirano!
|
Date Posted: 24.Jan.2008 at 14:18

No, še 2 komada THC China 18" in 20" BRONZE na zalogi za 55 in 60 EUR :)
Dobim pe še novo pošiljo OCTAGON Tasmann set činel, ISTANBUL Radiant Rock ride 20" in še in še :)
|
Posted By: Gašper Fatur
Date Posted: 24.Jan.2008 at 16:35
Ve kdo kje na netu se dobi posnetke samih bobnov od Metal komadov? Midi al pa še raje wav oz. mp3. Hvala.
------------- FUCK THE WORLD
|
Date Posted: 25.Jan.2008 at 17:14
Kapela wrote:

No, še 2 komada THC China 18" in 20" BRONZE na zalogi za 55 in 60 EUR :)
Dobim pe še novo pošiljo OCTAGON Tasmann set činel, ISTANBUL Radiant Rock ride 20" in še in še :)
|
a bi se kak alchemy raw ride najdu ket pr teb?
|
Date Posted: 26.Jan.2008 at 00:28
huh, moj istanbul dobavitelj ima na zalogi na žalost samo sultan, turk in traditional serije, pa še to nima vseh modelov, so pa zato cene le teh res ugodne, večina istanbul ride činel je med 130 in 170 EUR, istanbul 16" crashi pa že tam od 85 naprej
|
Date Posted: 31.Jan.2008 at 00:25
godsmack pevc pa bobnar vsak na svojmu setu 
http://youtube.com/watch?v=alfCsUACK0I&feature=related - http://youtube.com/watch?v=alfCsUACK0I&feature=related
men se zdi tole ful dobr 
|
Posted By: Zlobko
Date Posted: 31.Jan.2008 at 11:12
Mam eno vprašanje... Mislm nabavt nova crasha... Sm razmišlu za Meinl M20, enga pa Meinl Byzance. Druga mam že vse od mainla-Byzance, pa mi je kul, sm 2crasha mam od paist 802, pa ni to to. Zihr bom nabavu od Mainla. Sm sprašujem, če se ker spozna bol na to kokr js. Kero velikost pa tako...
Hvala
------------- http://www.myspace.com/snowblindbanda
|
Date Posted: 31.Jan.2008 at 12:16
Glede samih proizvajalcev tezko recem, ker tud sam nimam velik izkusenj. Glede velikosti cinel in trdote pa mislm, da je najbols, da pogruntas sam. Kaksn udarc mas na cinelo, kaksn zvok prcakujes, ko udars...Men recimo ful bol odgovarjajo cim mehkejse cinele. Zarad zvoka (ne maram kratkih odsekanih cinel) in tud zato, ker mam ful tezk udarc in ko sm mev trdo cinelo je trpela ona in vsak par palck, ki sm ga polomu na tedn, do tedn pa pol. Od kar sm zamenju cinele mam en par palck ze par mescov, zvok je pa se vedno sicer v k***** ker je tud cinela najbol cheap. Sam za vadt me niti ne gane.
|
Date Posted: 31.Jan.2008 at 14:37
js tut priporočam tanjšo in zato tut mehkejšo činelo... sam mam 18 thin crash in pa 17 fast crash, oba serija avedis od zildjian. sound je (men) fenomenaln, je pa res, da to niso najcenejše činele. kar sem imel debelejših činel, so vse po dokaj kratkem času popokale, tile dve pa se že dolgo držita! jebeš palčke, to je par €, činela mora trajat!!!
p.s.: pri zildjian višjih serijah dobiš garancijo na napake v materialu. torej, če s činelo lepo delaš in vseeno poči, dobiš novo!
|
Date Posted: 31.Jan.2008 at 15:18
Kako jim pa to dokazes? 
|
Posted By: Atheist
Date Posted: 05.Feb.2008 at 15:39
|
http://www.youtube.com/watch?v=4SCZv7786KY&NR=1 - http://www.youtube.com/watch?v=4SCZv7786KY&NR=1
BOW!!!!!!!! STEVIE IS YOUR GOD!!!!!!!!!
|
Date Posted: 06.Feb.2008 at 12:08
Atuin wrote:
Kako jim pa to dokazes? 
|
sj se vid... recimo sredinska luknca ni okrogla ampak jajčasta, če ti činela s stojalom vred pade po tleh... no tip mi je našteval znake zlorabe, k se jih pa zj vseh ne spomnm. škoda k niso mel te scene takrat, ko je men totalno razpokal Z custom crash vreden 55.000SIT. ko sm ga kasnej nesu pokazat so rekl, dab takoj novga dobu!!! itak oni vzamejo staro činelo nazaj, jo pošljejo v tovarno in nimajo bogvekaj izgube.
|
Posted By: Guests
Date Posted: 06.Feb.2008 at 13:15
W.U.K.O wrote:
http://youtube.com/watch?v=alfCsUACK0I&feature=related - http://youtube.com/watch?v=alfCsUACK0I&feature=related
men se zdi tole ful dobr 
|
Godsmack pevc je bobnal pri Meliah Rage na eni plati (k je kasneje izšla pod Unfinished Business)
- drugač pa mi je en najbolj zakon pevcev, kar jih je kdaj blo :) :) (poleg Ripperja, Wit Crane-ja, John Busha, Chris Cornella, Rus Andersona, Lana Stanleya, Jamez-a, Chuckya B. pa še koga :D
|
Posted By: Ozee
Date Posted: 06.Feb.2008 at 14:36
Mike Browning vokalist in bobnar pri Nocturnus in bivši član Morbid Angel ima tut zakon vokal!
-------------
|
Date Posted: 07.Feb.2008 at 10:23
Wind Carrier wrote:
W.U.K.O wrote:
men se zdi tole ful dobr 
|
Godsmack pevc je bobnal pri Meliah Rage na eni plati (k je kasneje izšla pod Unfinished Business)
- drugač pa mi je en najbolj zakon pevcev, kar jih je kdaj blo :) :) (poleg Ripperja, Wit Crane-ja, John Busha, Chris Cornella, Rus Andersona, Lana Stanleya, Jamez-a, Chuckya B. pa še koga :D |
ja, tip je res zakon bobnar in tut poje kr uredu... ful mi je zakon barva njegovga glasu, sam kšne priredbe, hmmmmm... nj se jih raj izogiba. kar sm do zj slišu je večino lepo odfušu 
drgač pa zakon, vid se mu da je u sceni in res uživa u tem, kar dela!!! Godsmack so men zakon, sploh zdjšn bobnar, k je svoje cajte pr UKJ tolku 
|
Posted By: Ozee
Date Posted: 07.Feb.2008 at 14:27
Atheist wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=4SCZv7786KY&NR=1 - http://www.youtube.com/watch?v=4SCZv7786KY&NR=1
BOW!!!!!!!! STEVIE IS YOUR GOD!!!!!!!!! |
Dokaz da imajo črnci več filinga kot mi belci,v glasbi definitivno ;P
-------------
|
Date Posted: 10.Feb.2008 at 19:49
|
http://www.youtube.com/watch?v=B09cED1_gvk&feature=related - www.youtube.com/watch?v=B09cED1_gvk&feature=related
|
Date Posted: 14.Feb.2008 at 23:00
http://www.youtube.com/watch?v=b5BiHpDcpYg - http://www.youtube.com/watch?v=b5BiHpDcpYg
|
Date Posted: 16.Feb.2008 at 15:39
Ekola, malo slik: (Za Fabota, da me nebo spet zmerju da mam neke nalepke na bobnih, hehe)

V prihodnje si mislim nabavit še en crash na levi strani in en zaprt hi-hat na desni. Pol mam pa pomoje dovolj, hehe.
|
Date Posted: 16.Feb.2008 at 19:45
|
luštn setek, Lenart :)
zamenjaj hihat stojalo!!! a te nč ne mot, k maš stojalo tkole čez nogo?
|
Date Posted: 16.Feb.2008 at 20:11
Tenk, hehe...
Ma niti ne...sm navajen ;)
|
Posted By: Kilroy
Date Posted: 17.Feb.2008 at 17:51
Thomas Haake, od Meshuggah Bobnar:
http://youtube.com/watch?v=5prrbihsb3g%20 - http://youtube.com/watch?v=5prrbihsb3g
------------- The music was a soundtrack to the curiosity of youth, and it is a soundtrack to the experience of age.
|
Date Posted: 17.Feb.2008 at 17:54
Fredrik Thordendal (Meshuggah) & Morgan Ågren (Kaipa)
http://youtube.com/watch?v=U5YEqmIIdj8&feature=related - http://youtube.com/watch?v=U5YEqmIIdj8&feature=related
------------- The music was a soundtrack to the curiosity of youth, and it is a soundtrack to the experience of age.
|
Date Posted: 17.Feb.2008 at 18:46
kle je še kitarist zrauwn. uglawn mudel je čist prfuknen http://youtube.com/watch?v=U5YEqmIIdj8&feature=related
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
|
Date Posted: 17.Feb.2008 at 20:05
Tko dobr link da ga je blo treba dvakrat dat :)))))))
Drgač sta tipa tud skupj plato posnela pod imenom Fredrik Thorendal's Special Deffects. Original bobnar od Meshuggah je tud gor, ampak sam kot back-vokalist.
|
Date Posted: 14.Mar.2008 at 11:03
Everlost, zakon setic! Res mi je vsec, tudi postavitev, barvica, vse ... Kku ti delujejo une cinelce paiste? Ride, crash in hihat? K sm lih te se mi zdi gledu enkart in jih nism mogu provat ... sound in cena je kul ?:)
Fenx!
-------------
|
Posted By: gribbo
Date Posted: 14.Mar.2008 at 17:10
|
Ve kdo kje prodajajo Pearl Eliminator pedale v Sloveniji?
|
Posted By: Mtal
Date Posted: 14.Mar.2008 at 18:27
gribbo wrote:
|
Glasbeni center Čurin ma Pearl čez, enga maš v BTC tam nasproti hale A.
LP
|
Date Posted: 15.Mar.2008 at 10:12
|
Everlost, beautiful! Res lepotica ...
Oj, čekirajte tipa, ki zdaj igra v SOILWORK, drugače pa je igral z ABORTED, SYBREED, NO RETURN, PHAZM itd. Njegov main band, SCARVE, pa je ... zakon!!!
http://www.youtube.com/watch?v=bN9VZV3bRHM - http://www.youtube.com/watch?v=bN9VZV3bRHM
DIRK VERBEUREN!!!
|
Date Posted: 16.Mar.2008 at 10:00
uja ta je fuks čist ja mrbit kej veš kerga so na mc mel?
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
|
Date Posted: 17.Mar.2008 at 10:14
Bojda Petra Wildoerja od Darkane.
|
Date Posted: 05.Apr.2008 at 10:44
A proda kdo ksno kresko / pedal / stojalo (zirafa) za cinelcko? Al pa 10" tom?:) Pisda mi manjka opreme in kesa ...
-------------
|
Posted By: cjasar86
Date Posted: 05.Apr.2008 at 13:27
gribbo wrote:
Ve kdo kje prodajajo Pearl Eliminator pedale v Sloveniji? |
Trgovina Bobenček v Novem mestu
|
Date Posted: 05.Apr.2008 at 14:04
Ventor wrote:
A proda kdo ksno kresko / pedal / stojalo (zirafa) za cinelcko? Al pa 10" tom?:) Pisda mi manjka opreme in kesa ...
|
js ti prodam 3 crashe, eno chino in 2 splasha, vse je zelo lepo razpokano stojal ne prodam, ker jih ni nikoli zadosti, 10'' tom mislm še obdržat, pedalo tudi 
u Bobenčka pa nikad više... sm že 2x naroču bas bobn za moje exporte in kadarkol sm klicu, je tip reku, da bo v naslednji pošiljki. seveda nism bobna nikol vidu. tudi od drugih sm slišu kr neki zgodbic o podobnih primerih... tipu se zgleda ne gre za zaslužek, sploh pa se mu ne gre za osrečitev opreme lačnih glasbenikov. to hell with Bobenček!!!
|
Date Posted: 07.Apr.2008 at 09:02
W.U.K.O wrote:
Ventor wrote:
|
js ti prodam 3 crashe, eno chino in 2 splasha, vse je zelo lepo razpokano stojal ne prodam, ker jih ni nikoli zadosti, 10'' tom mislm še obdržat, pedalo tudi 
|
Argh!:P
Bom mogu malo bolj poprimit za ksno delo, cene nebo nec :)
-------------
|
Date Posted: 07.Apr.2008 at 10:36
Evo se moji lonci.... Pra pra stari Tama Swingstar... 

|
Date Posted: 07.Apr.2008 at 11:53
Nice!!!
|
Date Posted: 07.Apr.2008 at 13:33
gribbo wrote:
|
Res je, da so naročila včasih prava jeba in tut trgovci znajo biti pravi nateguni (še posebaj v Bobenčku).
Sem pa bil pred 1 tednom v Bobenčku - v sami trgovini imajo na zalogi skori vsa eliminator enojne pedale, od dvojnih pa P-1002 in P-2002C
|
Posted By: naur
Date Posted: 08.Apr.2008 at 23:32
jov,
mi rabmo bobnarja da odspila v maju in juniju par koncertov (slovenija + tujina). Gre za live bobnarja, ce se pa izkaze in ce zeli pa tudi kaj bolj resnega.
Gre pa za tole: http://www.myspace.com/neurotechband - http://www.myspace.com/neurotechband
plac je in kompletni bobni v njem. bobnar samo svojo rit prisede,prtisne play na matrici in pokaze skillze .
igral se bo Ep + cover + en nov komad + mogoc se kej.
Dejmo, reste nas ker je ze vse v poteku (btw, slo."turnejca" bo z dekadent)
kontaktirate lah na neuroband@gmail.com ali pa mene na telefon: 031 250 232
Lp,nejc
|
Date Posted: 09.Apr.2008 at 16:09
Pizda, ne znam igrat na matrico ...
|
Posted By: Ramious
Date Posted: 09.Apr.2008 at 22:26
http://www.youtube.com/watch?v=fJQNKIePGMQ&NR=1 - http://www.youtube.com/watch?v=fJQNKIePGMQ&NR=1
------------- www.facebook.com/Ramious
www.myspace.com/necroticofficial
http://www.firestartersmc.com/
http://www.necrotic.si/
|
Posted By: Ramious
Date Posted: 09.Apr.2008 at 22:33
pa da ne boste po ljubljani treniral!!
http://youtube.com/watch?v=YXH5KQf9A7U - http://youtube.com/watch?v=YXH5KQf9A7U
------------- www.facebook.com/Ramious
www.myspace.com/necroticofficial
http://www.firestartersmc.com/
http://www.necrotic.si/
|
Date Posted: 24.Apr.2008 at 15:56
tkole sm si pa js doma setup napedenu:

|
Posted By: Guests
Date Posted: 24.Apr.2008 at 16:05
a ma kaka dusa iz lublane al pa celja, tu za posodit bilokak crash (po moznosti z malo svetlejsim soundom. pa nema veze) za to nedeljo?
|
Date Posted: 25.Apr.2008 at 12:23
W.U.K.O wrote:
tkole sm si pa js doma setup napedenu:

|
Mislim, da sem se zaljubu ...kolk lep in zapolnjen set (3/4 večji od mojega)
|
Posted By: sovdat
Date Posted: 25.Apr.2008 at 14:10
http://www.youtube.com/watch?v=NWoW5JB2PTg - http://www.youtube.com/watch?v=NWoW5JB2PTg
;)
|
Date Posted: 25.Apr.2008 at 15:06
sovdat wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=NWoW5JB2PTg - http://www.youtube.com/watch?v=NWoW5JB2PTg
;)
|
hahaha, bobnar v elementu 
|
Date Posted: 25.Apr.2008 at 17:57
Hahahahahahaha
|
Date Posted: 26.Apr.2008 at 10:26
Zakon!!! Hahahahahaha
|
Date Posted: 02.May.2008 at 00:35
|
Evo, tukaj so še moji lepotci.....
javascript:obig%28%29">
W.u.k.o. nima šanse 
|
Date Posted: 03.May.2008 at 18:49
hehe, sam res nimam šans :) bobne imet u vinski kleti... moje sanje ;)
|
Date Posted: 04.May.2008 at 22:26
|
Vaje v vinski kleti....RAZULTATI :
1. žeja neznosna
2. noge ne nesejo več, se je potrebno malo usest
3. lakota nas grudi : Tamehke činele so najboljše 
4. komiranje (našega kitarista v tem primeru)
...zato W.U.K.O. , ali so to še vedno tvoje sanje ?? 
|
Date Posted: 05.May.2008 at 08:56
sewede sam pol se neb nč špilal, js po že ene treh pivih dobim mehke noge, dab vino pil... joj
opazka: ta zadnja fotka ni iz iste serije (opna na basu...)  pa vidm, da so ti razni bongosi in cowbelli tut kul 
|
Date Posted: 05.May.2008 at 14:31
Dobra opazka...a naj ti povem, da je tvoja ugotovitev napačna - opno sem bil primoran vzeti stran, ker je moj sopivec potreboval poušter za komiranje.....
|
Date Posted: 05.May.2008 at 22:17
Če koga zanima zelo kvalitetna ročno kovana Istanbul mehmet radiant medium 20" ride činela za 125 EUR pišite na kapela77@gmail.com Je čisto nova nerabljena (palčke še ni videla niti od daleč...), cena pa je vsaj pol nižja kot v trgovini  Prevzem je možen tudi v Ljubljani.

|
|