Print Page | Close Window

Keep of Kalessin

Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Bandi
Forum Name: Tuja scena
Forum Description: Debata o tuji sceni in bandih
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=766
Printed Date: 11.Oct.2026 at 20:17
Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com

Topic: Keep of Kalessin
Posted By: matos
Subject: Keep of Kalessin
Date Posted: 23.May.2008 at 17:25
Ob skorajšni izdaji novega albuma Kolossus, bi rad odprl uradno temo. Benda nebi posebno predstavljal, kdor ni omejen samo na power, heavy ali thrash metal in ima dober okus za glasbo jih najverjetneje že pozna.
Kot že za prejšnji album (Armada) so člani obljubljali da bo odličen. Za kolossus težko rečem da je odličen, saj so po mojem mnenju fantje tokrat pretiravali z "epic parti", ki tvoriji večinski del albuma. Album nikakor ni slab, je le precej drugačen in ima le še za vzorec ostankov black metala. Je pa tudi zelo zasvojliv in ob vsakem poslušanju boljši.
Sedaj pa lahko začnete bruhati vaša mnenja in nestrinjanja.

PS:Bifrost hvala za linkWink

-------------
. . .

Replies:
Posted By: OdiumNostrum
Date Posted: 23.May.2008 at 17:45
meni se ful dopade...ti akusticni vlozki itd...je pa res da se wcasih kar zacnejo vlect...in je ze mal monotono...drgac pa je dobr ja....4/5

Posted By: Lunik
Date Posted: 23.May.2008 at 19:10
Ne vem, novega albuma še ne poznam, mi je pa vse pred tem naravnost NJAMI! Smile

Če mam od blacka kej rad je to TO!

Posted By: danzig
Date Posted: 23.May.2008 at 19:23
Ni slab,nekje sjednja žalost če lahko tako  rečem.

Posted By: Jovo
Date Posted: 23.May.2008 at 19:28
Armada je biu res album svojega leta, kar se mene tice! Kolossus pa tudi, glede na tisto stvar na myspaceu tudi precej obeta! Fingers crossed!

-------------
Cheeseburger eating motherfucker!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.

Posted By: Person-man
Date Posted: 23.May.2008 at 20:21
Sam nisem velik fan black metala (no, par bandov mi je zakon ^^). Sam jebemumater, Armada je nor album :D
Kar sem pa čul z nove plate na myspacu pa mi ni kej preveč všeč :F

-------------
http://www.facebook.com/otorinolaringolog - KiborgSpužva Büking™ FB pejđ
http://www.profanity.si/ - Profanity fuckzine
I party with lemons

Date Posted: 24.May.2008 at 14:39
Sej ni niti tok kej prevec drugacn od Armade, pac nekaksno nadaljevanje, ne :)

-------------

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.

Posted By: Bifröst
Date Posted: 24.May.2008 at 17:34
Kako ni drugacen od Armade? Mogoce se drzijo svojih tematik, instrumentalno se pa ze po prvem poslusanju razlikuje. Pa vlozki cistih vokalov so dokaj bolj pogosti....da riffaz ne omenjam, ker je jasno, da nekateri clani banda delajo tudi na thrash m. side projectu. Imho je pa itak Through Times Of War [remastered] najboljsi, sledi mu seveda Armada.

Aja matos, ni problema ;)

-------------
You're an inspiration for birth control.

Date Posted: 24.May.2008 at 17:37
Cak, ce to govoris za ceu album, ga se nism poslusou :) Jst sam pac komentiram tisto stvar Ascendant :)

-------------

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.

Posted By: HomoEyes
Date Posted: 24.May.2008 at 17:44
Ne album se komentira kot celoto in Ascendant ni podoben Armadi pa ce se pises drek.

Date Posted: 24.May.2008 at 20:59
Itak, da je. Se sami clani benda so rekl, da je to nadaljevanje Armade in da nej bi v celotnem albumu blo dost podobnosti z Armado.

Sploh pa je moj komentar bil v povezavi z Person-manovim postom in je letel na nov material, objavljen na myspaceu.

-------------

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.

Posted By: Sushy
Date Posted: 25.May.2008 at 17:54
Ce bi oni rekl, da jim ga je britney sproducirala bi blo tut res?

Zame totalno razocaranje, kasn vokal no pfej, krneki... na Motorhead me spominja ne pa na KoK, splo tam, ko se mu res slis, da se matra... eh.

Date Posted: 25.May.2008 at 20:09
Riffaza je, usaj na komadu Ascendat, res dost podobna kkr na Armadi, sam zvok je drgacn. Drugac pa ja, morm slisat celo plato predn prnesem sodbo.

Sushy, tvoja primerjava je useen mal slaba ;)

-------------

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.

Date Posted: 25.May.2008 at 20:55
Sj vem, sam pac, ce si point dojel, je ok ;)

Date Posted: 25.May.2008 at 22:02
Originally posted by Sushy Sushy wrote:

Sj vem, sam pac, ce si point dojel, je ok ;)
Pa seveda da jesam LOL Sam pac, eno je da se bend zmisl nekej (kot Murko, ki se je zmislu, da je slovenski zvezdnik) al pa da pac pove, kakor pac je Smile

-------------

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.

Posted By: bostjan_death
Date Posted: 26.May.2008 at 21:11
Danes sem ga poslušal enkrat, pa se mi zdi še kr vredu,mal sem razočaran na vokale, mal preveč softični vokali, djed  bi moral kričatBig%20smile

Tak da, gre skozi, sam čez Armade pa Reclaima ga niEvil%20Smile

blek metal je vujjjjnaaaaaaaa!!!!!

Date Posted: 27.May.2008 at 13:03
Originally posted by Sushy Sushy wrote:

Zame totalno razocaranje, kasn vokal no pfej, krneki... na Motorhead me spominja ne pa na KoK, splo tam, ko se mu res slis, da se matra... eh.
Ja tud zame je vokal najslabša stvar pri albumu. Ful preveč unga na silo, k se sliš da se matra (kot recimo začetek ascendanta).
Zdej ko sm album parkrat poslušov, lahko rečem da gre ubistvu za nekakšno metamorfororizirano armado. Na primer: komad Against the gods me spominja na Crown of the Kings, Warmonger pa na Many are me. Komadi so le bol Kolossus-ed, kar pa v večini primerov ni najbolše...

-------------
. . .

Posted By: Abyss
Date Posted: 27.May.2008 at 21:11
Ok zdele sm poslusu cev cd Kolossus, prej sm ksn komad sm pa tja poslusu.Instrumentaln kr zanimiv sam vokal pa nevem nekak ne pase notr.Res da vokal kr mal spominja na Motorhead.

Drgac pa Armada je zakon plata do zdej se najbolsa njihova, za moje pojme.

Tut v zivo so bli zakon k so bli predskupina Hypocrisy.Takrt sm jih prvic in nazadne vidu.Morm se gdaj pogledat jih sej pridejo hmal v slo.

Date Posted: 27.May.2008 at 22:54
Uuuu, takt s Hypocrisy so mel za moje pojme ful slb zvok, jst sm komej prepoznou ksn komad z Armade, sam na Brutal Assaultu lansk let je pa zvok biu bomba!!! Men so ga cist potrgal tm, tko da komej cakam Maribor pa upam na dobr zvok! :)

-------------

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.

Date Posted: 28.May.2008 at 00:44
Originally posted by Jovo Jovo wrote:

Uuuu, takt s Hypocrisy so mel za moje pojme ful slb zvok, jst sm komej prepoznou ksn komad z Armade, sam na Brutal Assaultu lansk let je pa zvok biu bomba!!! Men so ga cist potrgal tm, tko da komej cakam Maribor pa upam na dobr zvok! :)

Ja sam zvok so mel pa res v pizid takrt, se spomnm kok je se moj klega pizdiv po koncertu zard tegaSmile

Date Posted: 28.May.2008 at 01:41
Originally posted by Abyss Abyss wrote:

Originally posted by Jovo Jovo wrote:

Ja sam zvok so mel pa res v pizid takrt, se spomnm kok je se moj klega pizdiv po koncertu zard tegaSmile

Hja tole sta malček pomešala, če mislta un koncert k so igral namest noctiferie pred exodus in hypocrisy, takrt še ni blo Armade, tko da so postregl s staro robo, jest se spomnem samo come damnation in as mist lay silent beneath (ker sm jih takrt zelo slabo poznov). je blo pa zakon Tongue
Še ena fotka s te turneje:

-------------
. . .

Date Posted: 28.May.2008 at 07:33

Ja Armada je pol neki cajta za tem koncertom prsla vn, mislm da konc marca 2006.

Date Posted: 28.May.2008 at 10:27
Pol sm pa verjetno zamesou, ko so bli s Satyricon :)

-------------

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.

Date Posted: 28.May.2008 at 12:31
S satyricon so bli ja, tist je blo zakon, fora je bla v tem, da so prsli v LJ 10min predn so sli na oder al neki tazga, pa ni blo cajt zvoka postimat.. ampak prot sredini njihovga nastopa se je ze porihtal, pa je blo ql, zacetnih komadov tut nism prepoznov takrt ja :)

Date Posted: 28.May.2008 at 16:12
Jajaja, tocno ja, se spomnem, ko so mel Insomnium ene probleme z busom, Keep Of Kalessin so jih pa mogl pol pobrat in s tem so zamujal :)

Fajn koncert je biu drgac, sam skoda zarad zvoka :)

-------------

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.

Posted By: Gargoyle
Date Posted: 30.May.2008 at 09:14
Keep of Kalessin so mi že od nekdaj všeč. Čeprav od novega albuma Kolossus(komad Ascendant je vrhunec albuma) sem pa vseeno malo več pričakoval,glede na to kak ZAKON sta Armada in Reclaim! ;)
No pubece bo vseeno treba supportat decembra na Štuku v MB! :)

Posted By: Vargrim
Date Posted: 30.May.2008 at 19:21
zadeva je že leaknala na netu.
po prvem poslušanju kar všečna zadeva. malo bol razgibana zadeva kot armada.

-------------
http://www.facebook.com/exsilium.band" rel="nofollow - http://www.facebook.com/exsilium.band
http://soundcloud.com/exsiliumband" rel="nofollow - http://soundcloud.com/exsiliumband

Posted By: frogstomp
Date Posted: 31.May.2008 at 14:01
uf, men ni slaba zadeva. začetk plate mogoče ni tok šokanten kokr je armada, tist res raztrga, pa še slišat je ful inovativno.

mi je supr da so ohranil svoj stil tud tu, solaže so mi noro dobre, vokal tud, produkcija mi je ušeč, ker ni prenasičena, pa teli epic deli so supr umeščeni, majo prbližno tak efekt kokr pr opeth k so mojstri tega.

Posted By: Sine aka Wrba
Date Posted: 01.Jun.2008 at 15:52
sicr mi Armada dosti bolje sede, ampak ta nov album ga trga 200 na uro!!!

-------------
If the milk turns out to be sour, I ain't the kinda pussy to drink it.

Posted By: engl
Date Posted: 01.Jun.2008 at 16:09
armada je dost boljša.  Se vidi da so podpisal z nuclear blast pa so bl fensi Big%20smile  drgač pa je RECLAIM še vedno najtaboljš Wink

Date Posted: 01.Jun.2008 at 22:11
Originally posted by frogstomp frogstomp wrote:

mi je supr da so ohranil svoj stil tud tu, solaže so mi noro dobre, vokal tud, produkcija mi je ušeč, ker ni prenasičena, pa teli epic deli so supr umeščeni, majo prbližno tak efekt kokr pr opeth k so mojstri tega.

mene so na opeth prvič spomnili k sm poslušov The Black Uncharted, ki ma tist akustični del. bi se dal rečt da so postal nekakšni black metal opeth (in a good way ;)

-------------
. . .

Date Posted: 01.Jun.2008 at 22:14
Evo, sm poslusou celotno zadevo prek myspacea ene dvakat, trikrat pa sm kr zadovoljen s slisanmu zaenkrat :)

-------------

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.

Posted By: Wulf
Date Posted: 02.Jun.2008 at 18:54
men je tut kr fajn, sicr ene stvari zvenijo kt copy&paste iz armade

Posted By: Oybl
Date Posted: 02.Jun.2008 at 20:46
Men deluje tko, kt da so na hit zbil skupi dele k so ostal iz armade, sam je se kr ok. Razn vokala, ki je pa obupenErmm

Date Posted: 03.Jun.2008 at 19:31
Po parkratnem preposlušanju se še najbolj strinjam z zadnjima postoma. Na začetku mi je biu vrjetn slabs album, ker ni biu tok Kolossal kukr so napovedoval. Tak ko Armada na pomirjevalih, za u avto je ql.

Date Posted: 04.Jun.2008 at 17:06
ja res ni tok kolossal kot so napovedval, sam sem jim dejansko vrjev das bo. ker so men že za armado take napovedi pred izidom albuma, da mi je šlo od samovšečnosti skor na smeh, a sm biv po izidu le-te pozitivno presenečen. tole je res nekakšna armada na pomirjevalih.

-------------
. . .

Date Posted: 10.Jun.2008 at 23:19
Originally posted by matos matos wrote:

tole je res nekakšna armada na pomirjevalih.

se popolnoma strinjam ClapClap

če so že vokali tko za pizdo bo lohk nasleden album totaln thrasherski Thumbs%20Down

Posted By: Poli
Date Posted: 11.Jun.2008 at 08:07
Men se zdi čist ok album, čeprav so me najprej ulovil na prvo plato takrat '97, potem pa razočaranje z Agnen... Ouch
Še dons se mi zdi prva plata full huda, razumem pa, da gre bend naprej in če jim paše delat poslušljivo epsko melodične sceno, ki pa hkrati ni pocukrana kot pijani trol, ki je padel v lonec meda, le tako naprej. Redki so kitaristi ala Obsidian. Konkretno ne prenesem veliko melodičnih bendov, At The Gates so mogoče edini izmed Gotheburg scene, ki jo prebavljam, Keep Of Kalessin pa podobno na BM sceni.

Me pa res zanima ta nejgov thrash projekt, po moje obeta...

-------------
Anything is possible      https://youtu.be/XlUibhhW4eM" rel="nofollow - dec d uej

Be The Change You Want To See

Posted By: Godzilla
Date Posted: 11.Jun.2008 at 09:04
Ascendant je res super, refrenčič z pritajenimi clean vokali ... mmm

Date Posted: 11.Jun.2008 at 09:53
Headspin so itak thrash fjord area \o/

-------------

Date Posted: 11.Jun.2008 at 22:59
danes so izvrgli spot za ascendant, lahko si ga ogledate nekje na myspace..
pravkar sem to storil jaz, a si želim da nebi...
Razlaga: kmalu po začetku komada nam je jasno da na področju izvirnosti ne bo pretiravanja. čez posnetek je naliman enfekt "snemano leta 1958". v prvem delu spota se vsake toliko pokažejo neki srednjeveški liki, ki naj bi pomoje furali zgodbo v ozadju, a ta zgodba se je očitno nekje izgubila, všečni enementi so prelet pokrajine, ki so jo najverjetneje ukradli Tolkinu, še najbolši efekt so po mojem mnenju zvrstitve naklučnih sličic iz spota v sekundi ali dveh (efekt ki smo ga deležni ob koncu filma saw). No kar pa mi je izkušnjo resnično uničilo je nastopanje obsidiana, ki se v spotu obnaša kot nekakšen "guitar hero" med solažo so mu celo posveti bel prostor in gej svetlobne efekte... no pa da o boyband hoji proti kameri ne govorim.

-------------
. . .

Date Posted: 12.Jun.2008 at 11:36
O fak....  http://youtube.com/watch?v=EEySEcximF8 - http://youtube.com/watch?v=EEySEcximF8

-------------

Date Posted: 12.Jun.2008 at 13:44
ja no ... bl tko ... mal je Herkules vseskupi. Najbol me motjo uni vitezi pa ta jajca, kr neki... Pa ta Obsidian C. preveč frise poka ...

Posted By: danzig
Date Posted: 12.Jun.2008 at 19:37
No ja slabo pa spet ni....

Date Posted: 12.Jun.2008 at 19:44
Ni slabo, ce je ksn od clanov dal 5letnem sinu v adobe after effects delat.... al pa če režiser tega spota režira reklame za vložke... to sta imo edina 2 primera v kterih ta spot ni slab.

Date Posted: 12.Jun.2008 at 21:53
Lol sam tvoje primerjave vedno zmagajo :>

-------------

Date Posted: 13.Jun.2008 at 00:06
ma ja no pizda! tisti vojački na konc zgledajo ko da bi v warcraft 3 "in game" filmčk posnev.
He sushy ql primerjave, na žalost so zelo realne. :/

-------------
. . .

Posted By: Wulf
Date Posted: 13.Jun.2008 at 00:53
men je dober spot, nasploh mi ma patric™ za metal najboljse spote, sicr meaningless od mnemic ni bil lih na nivoju ampak liquid je pa lep.

ps: ce ma bend blastbeate ni treba da je v spotu hosta/gozd/gmajna in posneto z kamero za enkratno uporabo

Date Posted: 13.Jun.2008 at 08:50
Ma ne, sej ne to...

sam ful majo neki grde renderje, pa vid se, da so prlimani na Blue Screen. Blue Screen pa ni bil dovolj velik, dab ceu band not nastopal, so pa mogl pol vsazga posebi posnet, hehe ...

Mislm, sej spot nardi nekak tak filing kokr muska, sam ni lih najbolš izveden. Pa un fen u lase je tok blesav obrnen

Date Posted: 13.Jun.2008 at 13:53

ma ja no pizda! tisti vojački na konc zgledajo ko da bi v warcraft 3 "in game" filmčk posnev.
He sushy ql primerjave, na žalost so zelo realne. :/

A ti pa se s spilom primerjas omg :) EEEJ matos, nov Elite komad!!! AaaAaaaaa hud k ps!

-------------

Date Posted: 13.Jun.2008 at 17:43
men je pa ta Ascendant video kr všeč. zanima me kako bojo novi komadi zvenel v živo, al bojo mel še enga kitarista za live (na BA 07 se je kr fajn občutl pomankanje še ene kitare za komade iz Armade) in klaviature za one piano/strings dele... upam da bojo kej na tem nardil.

-------------
http://www.facebook.com/exsilium.band" rel="nofollow - http://www.facebook.com/exsilium.band
http://soundcloud.com/exsiliumband" rel="nofollow - http://soundcloud.com/exsiliumband

Posted By: Crow
Date Posted: 15.Jun.2008 at 11:41
zadnji album Kolossus ful zakon,naj jači komad na tej plati pa vsaj zame A New Empires Birth

Date Posted: 15.Jun.2008 at 15:35
Originally posted by Godzilla Godzilla wrote:

Ma ne, sej ne to...

sam ful majo neki grde renderje, pa vid se, da so prlimani na Blue Screen. Blue Screen pa ni bil dovolj velik, dab ceu band not nastopal, so pa mogl pol vsazga posebi posnet, hehe ...

Mislm, sej spot nardi nekak tak filing kokr muska, sam ni lih najbolš izveden. Pa un fen u lase je tok blesav obrnen

Sam res oni fen je res nekam čudenLOL, pa tisti del je smešen ko pevci dajo demoska krila, zdela tak, da se je Batman vrno iz svoje jameBig%20smile!
Plus mi je barva ozadja, zeleno rumena črnaThumbs%20Up

Date Posted: 20.Jun.2008 at 01:24
LOL

Posted By: lord infernus
Date Posted: 21.Jun.2008 at 19:18

Kolossus je huda plata kupil,trikrat preposlusal,uzival! sicer me par majhnih malenkosti moti samo niso omembe vredne.u glavnem zakon in priporocam vsem!

-------------
Tough times create tough men. Tough men create easy times. Easy times create weak men. Weak men create tough times.

Posted By: AishaBerg
Date Posted: 15.Jul.2008 at 16:40
armada je najbolša, kar se mene tiče.. najprej k sem poslušala kolossus, mi je bla res dougočasna.. sploh pr komadu the rising sign, k se mi je use skp ustavl (tista megla sred komada brez vokala) sam sm pol preposlušala celo plato, ene par komadov to odtehta. povprečna plata. tko kokr je že en na začetk reku d mal preveč pretiravajo z epskimi vložki. drgač je pa vredu k mal poslušaš.

Date Posted: 15.Jul.2008 at 23:49
Originally posted by Vargrim Vargrim wrote:

al bojo mel še enga kitarista za live (na BA 07 se je kr fajn občutl pomankanje še ene kitare za komade iz Armade) in klaviature za one piano/strings dele... upam da bojo kej na tem nardil.

stem se popolnoma strinjam ... keep of kalessin studijsko dosti kvalitetno posnamejo - sploh kitare. Potem pa je na koncertu preveč prazno ko trza visoke tone. tak da jst tud upam da bojo dobl kakšega kitarista

Date Posted: 05.Dec.2009 at 21:34
Čudovita novica za vse geje! Keep of Kalessin so se odločili za nastop na Evrosongu. No morjo pridt še skoz norveško rešeto prej. Človek bi si ob taki novici zažlel da bi koledar kazal 1. april.

-------------
. . .

Date Posted: 05.Dec.2009 at 22:15
lol !

-------------

Posted By: pestilence.
Date Posted: 06.Dec.2009 at 00:11

Čudovita novica za vse geje! Keep of Kalessin so se odločili za nastop na Evrosongu. No morjo pridt še skoz norveško rešeto prej. Človek bi si ob taki novici zažlel da bi koledar kazal 1. april.

Meni pa je ql novica

-------------
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan

Posted By: Crow
Date Posted: 06.Dec.2009 at 03:07
Škoda,da ni prvi april res škoda.Ma kaj se grejo lordije

Posted By: Atheist
Date Posted: 06.Dec.2009 at 03:15
Big%20smile

Posted By: Lunik
Date Posted: 06.Dec.2009 at 19:33
Hahahahaha LOL

Posted By: Nazgul
Date Posted: 08.Jan.2010 at 22:41
http://www.youtube.com/watch?v=bW3wU2fDc2o

Zakon komadThumbs%20Up

Posted By: Orias
Date Posted: 09.Jan.2010 at 14:00
ma dej no, grozn komad je. To naj bi bil ekstremen metal?? To bo to ja. Zarad takih pičkastih bendov se mi začenja bm vedno in vedno bolj gabit.
Pol maš pa še drugo plat bendov, ki pa ne igrajo na karto pop občinstva, ampak pišejo tekste o najbolj zlobnih in črnih stvareh, zravn nimajo pa nič skupnega s tem očem govorijo. Če pišeš o satanizmu bodi satanist, ne pa da pišeš o tem, ker to paše v tej zvrsti. Black metal postaja en sam bullshit vedno in vedno bolj. Mal me je zaneslo vse skup... Ne prebavlam kvazi folka. Men glasba ni vse, ampak mi je tut sporočilo pomembno in kaj bend predstavlja in če za tem stoji.

Date Posted: 09.Jan.2010 at 14:27
Confused mater če želij predstavljati Norveško bi lahko vsaj en boljši komad naredlConfused jaooo
Mayhem bi morali špilat al pa DarkthroneBig%20smile

Date Posted: 09.Jan.2010 at 14:48
kva za trdih drog so jemal na zadnji turneji ? 

Posted By: pestilence.
Date Posted: 09.Jan.2010 at 14:50
Meni ta komad deluje tako zelo neeeee-keep of kalessin.

Na neaera me spominja:D

-------------
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan

Date Posted: 09.Jan.2010 at 14:52
Originally posted by Orias Orias wrote:

ma dej no, grozn komad je. To naj bi bil ekstremen metal?? To bo to ja. Zarad takih pičkastih bendov se mi začenja bm vedno in vedno bolj gabit.
Pol maš pa še drugo plat bendov, ki pa ne igrajo na karto pop občinstva, ampak pišejo tekste o najbolj zlobnih in črnih stvareh, zravn nimajo pa nič skupnega s tem očem govorijo. Če pišeš o satanizmu bodi satanist, ne pa da pišeš o tem, ker to paše v tej zvrsti. Black metal postaja en sam bullshit vedno in vedno bolj. Mal me je zaneslo vse skup... Ne prebavlam kvazi folka. Men glasba ni vse, ampak mi je tut sporočilo pomembno in kaj bend predstavlja in če za tem stoji.
LOLLOL

Satanisti, ja LOL Prej pedercine LOL Pa to ne leti na KoK ampak na ''true satanic black metal bende'' LOL

-------------

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.

Posted By: plegueangel
Date Posted: 09.Jan.2010 at 15:59
Eh, vi sploh ne razumete...
Poslušte intervju... vam bom prevedel:
"muzka, ki smo jo do nedavnega igrali je bila extremen metal, nekateri bi rekli BM,
ampak sedaj se bolj najdemo v melodičnih vodah, filmski glasbi, če hočete, ki je posledica pretiranega gledanja fantazijskih filmov...
Ljudje nas bojo morali sprejet takšne kot smo, nam je fajn, fajn je gledat risanke in filme..."
Naprej sploh ne mislim pisat
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Kaj jokate, saj so že vse davno pojasnili na začetku leta 2008...

"The base of the music has still clear references to Black Metal, but the band also includes other influences like Death Metal, Thrash Metal and non-metal components"

Sam da je zdaj osnova C.O.B.LOL

-------------
Faggot.... mislim fagot, pa flavta...

Posted By: Orias
Date Posted: 09.Jan.2010 at 18:12
Seveda jim je fajn gledat risanke in filme in delat drugačno glasbo, ker se bolje prodaja in prinese vsem več penezov. Bedno se mi zdi stalno to zagovarjanje bendov samih in pretvarjanje, češ prej smo špilali black zdej pa drugo glasbo, ker nam tako bolj paše, ker to ni res... in v smislu tut glasbeniki mormo živet. Reči začeli smo delat drugo zvrst, ker hočmo več zaslužit, ne pa klobasat neki v 3 krasne.
Js osebno raj neham z bendom, ko pa da spremenim stil zarad keša. Tej raj drug bend nardim, ko bo delal za keš.
Pa sej mi je vseeno, če kdo razume kaj hočem povedat al pa ne. Jokam pa ne za njimi. Naj delajo kar jim paše, sej je njihov bend in ime

Posted By: Nazgul
Date Posted: 09.Jan.2010 at 21:03
Meni je pa všeč, da so spremenili stil. Bolj zanimivo kot pa bend, ki nonstop izdaja enake CDje. Sicer pa, ta komad je bil narejen za Evrovizijo, zato je bolj "pop". Verjetno nebo cel nov CD tak...

Še en citat Obsidian C-ja z uradnega foruma:
I entered the metalscene and then the black metal scene because I felt the music and because I believe in the individual and the freedom of the individual. To me black metal is all about freedom.
But if by calling it black metal, we will be forced to be held back [ b]y limitations to what we can do or how we make our music I hereby announce that we're an extreme metalband and I have never been playing black metal.

Date Posted: 09.Jan.2010 at 22:27
Originally posted by Nazgul Nazgul wrote:

But if by calling it black metal, we will be forced to be held back [ b]y limitations to what we can do or how we make our music I hereby announce that we're an extreme metalband and I have never been playing black metal.

eggzekli

Nekomu, ki ga poznam in cenim bo tole dost znanoWink

Pa še toBig%20smile
I don't understand Norwegian... I think their language sucks big time... I made that stuff upLOL

That's just beer talking Marge...

-------------

Date Posted: 10.Jan.2010 at 19:36
emm sj niso šli naprej s tem komadom ane ?

-------------
. . .

Posted By: Nerthag
Date Posted: 10.Jan.2010 at 19:47
Razvoj benda še ni nujno povezan z iskanjem več denarja, to je avtomatska posledica če si se dejansko pobolšov. Ne rečem pa da večina bendov spreminja stil in ideologijo zarad dnarja.

In men se zdi da so v finalnem predizboru s temu komadom :D

-------------
You all are flies, flying towards the light, seeking death...but yet you don't know...

Posted By: Valuk
Date Posted: 10.Jan.2010 at 21:25
Kolega z Norveške mi je rekel, da so...baje bili po številu glasov med prvimi (dvemi)! Haha...ostali komadi pa so precej slabi in so se zato visoko uvrstili, ker je baje ta komad, kakršenkoli že je, precej boljši od ostalih.

-------------
.:the brighter the light - the darker the shadow:.

Posted By: AishaBerg
Date Posted: 10.Jan.2010 at 21:29
hm.. men je tole učer tinca povedala Oo
keep of kalessin so men majka, zlo pr vrhu kar se tiče mojih naj bendov.. sam d se pa lotjo kej takga mi pa ni ušeč. lordi-okej, sam KoK pa ne.
kar se mene tiče so že nardil pru korak k prepoznavnosti že sam s tem d so se lotil tega, tko da tut če ne grejo naprej je isti kurac. prepoznavnost sem s tem mislna mainstream pa to.
dobr, če so se že enkrat lotil tega upam d deleč pridejo, nevem zakva jih nebi podperala, sam in the first place jih jz nebi pošilala na takele evente.
meh..SleepyUnhappy

-------------
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ!

Posted By: Nerthag
Date Posted: 11.Jan.2010 at 01:42
Erik of Watain:

"When we got our first magazine cover, we didn't go out to the pub to celebrate. We just sat by ourselves with an evil smile on our faces. That's why, unlike many others, I wouldn't have any problems seeing Watain on MTV. If it happens, it's not my integrity that should be discussed. It's MTV's problem who had let in all the sudden black rabid dogs in their white halls. We are the enemy, but those white halls of the music industry aren't, they're just new lands to conquer."

Kok conquering new 'white halls' = thumbs up
Kok spreminjajo musko za dnar = thumbs down

-------------
You all are flies, flying towards the light, seeking death...but yet you don't know...

Posted By: Zmešnjavca
Date Posted: 11.Jan.2010 at 09:24
a se jih da za rojstnodnevne zabave tut že najet?

Date Posted: 11.Jan.2010 at 14:13
Mah... Erik je tud en čudn model...

-------------

Posted By: lord infernus
Date Posted: 12.Jan.2010 at 00:59

meni osebno so dober band sam da na evrovizijo rinejo je pa res totalno nepotrebno. res je da so se pomehkuzli sam kaj takega pa vseeno nisem pricakoval. hja,vsakemu svoje.

Posted By: Norther
Date Posted: 12.Jan.2010 at 13:00
Leto 2010: Black metal bo postal mainstream...svasta majka rodi.

In pol se pizdijo ker nekateri rajs zivijo v 80's ahahahahahaha

-------------
Beer sells...........and I'm buying

Date Posted: 12.Jan.2010 at 16:42
a dej no ne trapej, sej v tem novem komadu ni prav nič black metalskega, sploh ne vem zakaj bi se temu reklo extreme metal. Zame nastop KoK na evroviziji ne predstavlja black metala na evroviziji.

-------------
. . .

Posted By: najramch
Date Posted: 12.Jan.2010 at 17:51
Let's face it, kot kaže je bila Armada njihov Magnum opus. Od nje dalje gre vse nizbrdo :)

-------------
If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe.

Posted By: Norther
Date Posted: 12.Jan.2010 at 19:30
Ja sej mas prov, k hocjo picke pa koncerte pol so black metal k rabjo kes so pa extreme al pa se to ne, jebi ga.

-------------
Beer sells...........and I'm buying

Date Posted: 13.Jan.2010 at 11:53
Originally posted by najramch najramch wrote:

Let's face it, kot kaže je bila Armada njihov Magnum opus. Od nje dalje gre vse nizbrdo :)

Clap

Posted By: Wrath
Date Posted: 13.Jan.2010 at 12:42

menim,da je bil Reclaim bistveno bolji CD.

Posted By: Tormentor
Date Posted: 13.Jan.2010 at 13:45
Originally posted by Wrath Wrath wrote:

Thumbs%20Up

Posted By: sajmon
Date Posted: 13.Jan.2010 at 14:32
men pa ta nova jajcka niso vsec. . zmaga mi " through times of war " , prvenec iz leta 1997. . pa se bolj al manj je bla druga postava, pa tud bolj minimalisticni so bli u prejsnjem tisocletju. .

Date Posted: 13.Jan.2010 at 16:20
Originally posted by Tormentor Tormentor wrote:

Originally posted by Wrath Wrath wrote:

Thumbs%20Up

+1

-------------

Posted By: Tyrant
Date Posted: 13.Jan.2010 at 16:22
se strinjam sajmon!

-------------
To err is human..to arr is pirate. mjau

Date Posted: 13.Jan.2010 at 18:57
Ne smeš gledat preveč ozko na vso zadevo... Armada je meni osebni velik mejnik v glasbi... škoda so šli pol navzdolConfused

-------------

Date Posted: 04.May.2010 at 15:56
je kdo poslušal komade z myspace? tale nov album bo pomoje kr... mah.. no po pričakovanjih.
Preveč pod vplivom vsem-mormo-bit-všeč, se pravi cel kup enih nevmesnih vložkov, menjavanje stilov...

-------------
. . .

Posted By: Isvaroth
Date Posted: 04.May.2010 at 16:32

Preveč pod vplivom vsem-mormo-bit-všeč, se pravi cel kup enih nevmesnih vložkov, menjavanje stilov...

Jah, glih u temu je point, s temu si fajn populacijo dobivajo in s tem valda keš.  Možno, da s tem tut par fanov zgubijo, ampak jih 10x več dobijo.

Drgač men je Awakening prov fajn komad, sm ga parkrat poslušu, pol k sm pa še slišu (dons šele) Judgement, mej pa minil. Sm že mislu, če bo plata na foro Awakening komada, bo kul, ampak po poslušanju Judgement se mi zdi bolj bogo. Bomo pa vidl, sigurn že drug tedn ko bo plata leaknila.

-------------
You are not dead, you never existed

Date Posted: 07.May.2010 at 14:57
http://www.frogstomp.operaunite.com/shareplayer/content/#list=list/&mid=armada.mp3 - armada klavir!

-------------
https://www.youtube.com/channel/UCcJiE4QChjMCnC4ryPFMqbw/" rel="nofollow - KRIVE SPOHE - risana serija
https://frogstomp.itch.io/crisix-pizza-ep" rel="nofollow - CRISIX online game

Date Posted: 07.May.2010 at 15:09
Je avtor tega coverja nek slovenski pianist, ki igra kitaro v enem od slovenskih DM bendov?

-------------

Date Posted: 07.May.2010 at 15:14
nevem, povej kej več o tem.. to sm slišal leta nazaj, mel nastvljeno za zvonenje... pol pa čudežno zgubil tale file.. sm se učlanil na uradni keep of kalessin forum in mi je pol nekdo poslal.. preveč dobr da nebi delil z vami, neglede na izvor

-------------
https://www.youtube.com/channel/UCcJiE4QChjMCnC4ryPFMqbw/" rel="nofollow - KRIVE SPOHE - risana serija

Date Posted: 07.May.2010 at 15:20
Mhm, sm mislu, da je mogoč on avtor coverja glede na to, da je tut kr ljubitelj KoK, da igra tut klavir in da so njegovi so-člani u bendu tut tvoji znanci in sm pol pršu na to idejo, da ti je mogoč kdo od njih poslal ta cover.

-------------

Date Posted: 07.May.2010 at 17:27
koga si pa mel v mislih od naših?

-------------

Posted By: opička
Date Posted: 08.May.2010 at 22:12
Tale komad je bil obvezna sestavina vsake playliste ko sem se ful poslusala mp3player na poti kam, zdej nekaj casa nisem, bom pa spet :)

Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08 - https://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net