Hellcats
Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Bandi
Forum Name: Slovenska scena
Forum Description: Debata o domači sceni in bandih
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=6507
Printed Date: 09.Oct.2026 at 12:05 Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com
Topic: Hellcats
Posted By: Katana
Subject: Hellcats
Date Posted: 29.May.2012 at 13:09
|
Hellcats live v Orto baru
BTW, baje je bla prejšnja debata zbrisana na željo benda..  Pač po mojem mnenju - dokler obstajajo, nej se debatira o njih, če nočejo debate, nej pa nehajo igrat... Ne mislm podjebavat / bit nesramna al kar koli, sam neumno se mi zdi, da mi tle ne bi smel met debate.. Lah bi kšn komentar vzele tut kot konstruktivno kritiko, za njih bi tale Paranoid mogu bit zlata jama feedbacka (vsaj do neke mere  )..
|
Replies:
Posted By: Gašper Fatur
Date Posted: 29.May.2012 at 15:15
Kul posnetek. Se strinjam glede brisanja debate - ke neki. 10 in več let nazaj se spomnem kako je dosti folka pisalo proti Metalsteel na Paranoid forumu. In Metalsteel se niso sekirali 5%, raje so naprej delali na komadih in nastopih. In to se mi zdi ful fajn in edino pravilno.
------------- FUCK THE WORLD
|
Date Posted: 29.May.2012 at 19:38
Haha.. Edino pravilno pa poglej kje so zdej, 5 albumov, igrajo po Evropi, ogromn publike majo doma.. (tut drugje menda)..
|
Posted By: sajmon
Date Posted: 29.May.2012 at 20:17
to je res absurdno, v koncni fazi vsem tud ne mors bit vsec. . ne vem no, je potrebno sprejeti vse kritike, pa naj si bo to pozitivna ali negativna. . je treba kdaj tud negativnim kritikam prisluhnit, da ves kako zadevo morda izboljsat, jo nadgradit. . drgac so pa tisti cajti minili, ko mi hellcats niso ble ravno pri srcu. . zdej razmisljam tako, da je potrebno vsakemu dat priloznost, da se izkaze !
------------- live for metal,die for metal !!!
|
Posted By: Banshee
Date Posted: 29.May.2012 at 20:49
Tale posnetek mi je bolj všeč kot tisti iz Rusije. se mi zdi, da tule manj fuša.
------------- Rockers of the underground, black and heavy is our sound! (Running Wild)
|
Posted By: Mitja M.J.
Date Posted: 02.Jun.2012 at 15:39
Še vedno dobra zadeva . To se mi zdi eden tistih bandov, od katerega veš kaj pričakovat. Leta nazaj, smo jih na obali gledali, pa so pokazale isto kot na tem posnetku (no, mislim da je bila takrat pevka druga). Šjore imajo svojo smernico in to lepo peljejo.
Upam da se pri albumu ne bojo "šparale". Mnogi bandi naredijo to napako, da pri snemanju čuvajo kako igrajo, se nekako držijo nazaj, da ne bo kake napake in se potem zgubi tisti šus, tista bojevitost, ki jo sicer na odru pokažejo...
ps.: če se pevka nebi brila pod pazduhami, bi bila po mojem bolj TR00! Še dobro, da to ne upliva na glasilke 
------------- MacGyver je zakon!
|
Posted By: doda24
Date Posted: 02.Jun.2012 at 22:24
Posted By: doda24
Date Posted: 02.Jun.2012 at 22:27
doda24 wrote:
Kitaristka je najbol metal in najbl raztura.Pevka mi je boljša,kot prejšnja. Vokalno je res mal Danziga v njej.Čez par špilov bo že v nulo.Saj upam,Najlepša je pa Sonja :):). |
|
Posted By: Von Iron
Date Posted: 04.Jun.2012 at 22:39
men pa nikol niso ble všeč, pa tud dvomim, da mi bojo. jim pa absolutno želim velik velik sreče in uspehov!
------------- ''Isn't it strange that as soon as you're born you're dying?'' - Iron Maiden, The Clairvoyant
|
Date Posted: 09.Jun.2012 at 23:51
Včer mi jih je končno ratal vidt v novi postavi. Instrumentalno itak dobr, vokal pa neki vmes - vid se napredek (al pa samo v živo boljš zveni kot na posnetkih), komad Steelrider ODLIČEN, njen vokal noro sede zravn, skor sm mela kurjo polt.. Pr drugih komadih se mi pa zdi da ful preforsira glas z dretjem, zarad tega pol končni produkt zveni slabš. Če bi vse komade odpela tko k Steelriderja (al pa če bi bli vsi komadi napisani primerno njenmu glasu) bi sigurn mele več podpore. Upam da se bojo razvile v to smer
|
Posted By: Egzi
Date Posted: 09.Jun.2012 at 23:55
Če je Steelrider bil drugi komad, potem upam, da ga bojo čimprej posnele, ker je res noro dober!
------------- Ne preklinjam več.
|
Date Posted: 10.Jun.2012 at 18:59
Date Posted: 10.Jun.2012 at 19:23
Je kakšen posnetek?
------------- Rockers of the underground, black and heavy is our sound! (Running Wild)
|
Posted By: Guests
Date Posted: 27.Aug.2012 at 13:37
Date Posted: 27.Aug.2012 at 19:03
Posted By: Gašper Fatur
Date Posted: 29.Oct.2012 at 12:45
Lep nov video.
------------- FUCK THE WORLD
|
Posted By: Egzi
Date Posted: 29.Oct.2012 at 12:58
Ma res super zadeva! Komad je čista špica, video tudi... D best! Čestitke
------------- Ne preklinjam več.
|
Posted By: tavta
Date Posted: 29.Oct.2012 at 13:47
Date Posted: 29.Oct.2012 at 18:39
men je zakon! Bobni pa baska mi majo zakon sound. Đitre so mi tud kul, pa fuck yeah za solo! Voxi tud kul, jst bi več backov (skupinskih) dal ne refren, pa slo text mi ni tolk kul, ostalo pa zakon. Res mi je nice vibe - SPONTAN feel je noter in to mi je ful všeč. Kul performance celga banda.
|
Date Posted: 30.Oct.2012 at 19:19
Komad mi je kar v redu, tudi pevkin vokal (ki mi sicer ni najbolj pri srcu) ne izpade moteč, se dobro vklopi.
|
Posted By: Jovo
Date Posted: 30.Oct.2012 at 21:24
|
Solo je res kul, sam a ostale babe v bendu res ne slisjo, kok ogabno poje ta njihova "pevka"?
Tko res, fuj.
Vse skp izpade na nivoju Rebeke Dremelj.
Pa kdor je snemou tale spot ma priblizno tok sposobnosti kot pevka.
Ampak solo je pa res dober, mater.
------------- Cheeseburger eating motherfucker!
Ma jebi se ti(jovo™)
NEW AGE!!!!!!!!!!!!!
Fru-fru muškarac.
|
Posted By: konan
Date Posted: 31.Oct.2012 at 11:01
gre k v uho komad, tak soft rokerski
------------- smrt fašizmu, babe u kjewdr
|
Posted By: Drvar
Date Posted: 31.Oct.2012 at 18:09
|
Fak, pizda je zakon ta komad steelrider že cel dan ga šopam.
|
Posted By: Biomorph
Date Posted: 31.Oct.2012 at 18:27
|
Kaj pa DIVJA POT?
Čedali bolš so tele bejbe 
|
Date Posted: 31.Oct.2012 at 20:11
|
Dobr komad :) sam če bi pevka tko pela v živo, če bi sploh mela tak glas kot na posnetku, bi blo velik bolš :D Sej je sam vprašanje časa kdaj bojo začele uporabljat playback, glede na to kakšno ciljno publiko majo (sodeč po tem, da se pojavljajo v vseh slovenskih medijih, ciljajo na slovensko komercialo).
|
Posted By: PiWi
Date Posted: 31.Oct.2012 at 20:42
WUHUUUUUUUU!!!!! TO BABEEEE!!! :PPPPPP
------------- Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
Posted By: f3r0m0n
Date Posted: 01.Nov.2012 at 10:13
Katana wrote:
Dobr komad :) sam če bi pevka tko pela v živo, če bi sploh mela tak glas kot na posnetku, bi blo velik bolš :D Sej je sam vprašanje časa kdaj bojo začele uporabljat playback, glede na to kakšno ciljno publiko majo (sodeč po tem, da se pojavljajo v vseh slovenskih medijih, ciljajo na slovensko komercialo). |
haha, dj no kakšn argument :) sj ni važno kje se pojavljaš, važno da se =) zarad tega še ne rabiš jit v komercialo. tud noctiferia so se pojavili po vseh bolj komercialnih slovenskih medijih, pa zarad tega še ne špilajo na playback, itd..
men osebno pač komad ni nč posebnga, ena mal bl speglana pomaranča s solidno zvočno sliko, vokal mi še vedno ne potegne, kul skrijejo njegove pomankljivosti večglasja med refrenom. inštrumentalna izvedba je kot vedno top shit, sam z vokalom pa res nimajo sreče...
-------------
|
Posted By: alexi
Date Posted: 01.Nov.2012 at 10:20
|
Katana, če sm prou slišu si bila na njihovi avdiciji takrat, pa te niso izbrale.. baje obstajajo posnetki te avdicije :) Drgač pa men je komad top! http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=85846" rel="nofollow - http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=85846 Glede na to, da jih najdeš po underground portalih po svetu, mal si poguglaj in ne bit ljubosumna, če te niso vzele :D Pr nas mamo pač sam Paranoid in še ene par portalov :) A Noctiferia so tut komerciala?
|
Posted By: brdavs
Date Posted: 01.Nov.2012 at 12:29
Jz pa pogrešam komercialen rokovski band v Sloveniji ! Big Foot Mama ipd. To so bili časi !
|
Date Posted: 01.Nov.2012 at 12:38
|
Sej jim nisem fouš, boh pomagi :D Tisto je bla moja prva avdicija v življenju in sem šla čist tko, sam probat :) tko al tko pevska pozicija ni zame, se ne počutim dobro v ospredju (kar vokalist vsekakor je). Če mi vokal ni všeč, to ne pomen, da se mi zdi, da jst boljš pojem, upam, da je to jasno (to mi je na splošno glupo kadar kdo koga kritizira - ''pol pa ti boljš nared, če znaš'').
Ne gledam samo naših portalov, v bistvu te najredkeje. Dejansko mam pač o njih filing, da ciljajo na našo komercjalo, vip magazin, story, lady se mi pač ne zdijo neke take revije/oddaje, ki bi jih bral/gledal povprečen ljubitelj metala :D dobr, f3r0m0n, maš point :) Sem pa 100% prepričana, da ne ciljajo na underground, to počnejo Vigilance, ki so že kr dobro znani med folkom, ki hod na take festivale po Evropi. V bistvu mi je vseen kam ciljajo, jim prvoščim uspeh in slavo oz. kar koli si že želijo. Nisem zlobna oseba, k bi nekoga namerno spodkopavala in opravljala :) zato pa pišem na forum, ki je javen in ga tut one lahko preberejo.
Sicer pa, poslušte si Chastain, Hellion, Bitch, Phantom Blue ipd.. K smo lih pr vokalih. Jst Hellcats vokal sodim izključno po tem, ko sm jih vidla v živo, studijsko je super, sej sm napisala, da je dober komad, to je pa nekak ratal vsem spregledat :D tle je en njihov live posnetek za lažjo predstavo:
Je pa tut res, da je v tej naši mali državi zelo težko najt resne člane za bend, ki obenem tut obvladajo svoj inštrument..
|
Posted By: Biomorph
Date Posted: 01.Nov.2012 at 17:15
|
Jutri teden, petek 09. 11. 2012, 22:00 majo koncert v Ortu: http://www.orto-bar.com/si/arhiv/dogodki/arhiv-koncerti/hellcats-slo-rock" rel="nofollow - http://www.orto-bar.com/si/arhiv/dogodki/arhiv-koncerti/hellcats-slo-rock Da jih vidmo v živo.
|
Posted By: Pero84
Date Posted: 02.Nov.2012 at 10:41
Komad je super!! Posneto odlično!
------------- HM is our religion!
|
Date Posted: 02.Nov.2012 at 14:35
Katana wrote:
|
tole je pa že skor na meji arch enemy vokala lol.. men je pr njih edino kitara zakon, ostalo pa..eh, brezveze razglabljat, ko se bo takoj usulo 10 tipov, ki me bojo sflejmal.ampak ok, naj delajo kar jim paše.
------------- ''Isn't it strange that as soon as you're born you're dying?'' - Iron Maiden, The Clairvoyant
|
Date Posted: 02.Nov.2012 at 16:32
Meni totalno ni všeč pevkino renčanje, no.
|
Posted By: Pero84
Date Posted: 02.Nov.2012 at 18:29
Dejte babe ljubosumne, u keuder pejte, pa dejte že enkrat mir!
------------- HM is our religion!
|
Date Posted: 02.Nov.2012 at 18:34
|
hahaha sam res :D vsakič ko je kej novga od hellcats ropotajo..
|
Date Posted: 02.Nov.2012 at 19:27
|
Hahaha, to mi je pa najbolj smešno - ko ti kej ni všeč, to avtomatično pomeni, da si ljubosumen. Matr sm ljubosumna na babe s kratkimi lasmi in na opravljivce. To je to, priznam :D
|
Date Posted: 02.Nov.2012 at 20:20
zakaj pa bi ble ljubosumne? očitno ženske POSLUŠAMO, vi pa GLEDATE.
|
Date Posted: 02.Nov.2012 at 20:49
Hahaha, dobra! 
Pa da ne bo pomote, komad Divja pot (Steelrider) je super, pa vokal je tudi ok, tisti prejšnji moj post se pa navezuje bolj na posnetek (v živo) tistega jelenjega festa ali kaj je že.
|
Date Posted: 02.Nov.2012 at 21:18
Banshee wrote:
Meni totalno ni všeč pevkino renčanje, no.
|
Predstavlej si kok brutal more zvenet analni seks z njo 
|
Posted By: samson
Date Posted: 02.Nov.2012 at 21:19
Kaj pa če bi ve tri (Katana, Von Iron, Banshee) naredile en bend. Obljubim, da bom samo poslušal  So mi pa Hellcats super punce in res dobro špilajo, sem bil na špilu. Je pa vprašanje časa, ko jih bo kdo zvabil iz države. Metala bi moralo biti vse več, ne pa da bendi propadajo. S tako 'slovenskostjo' si pa samo v lastno skledo pljuvate.
------------- I love my hair!
|
Posted By: engl
Date Posted: 02.Nov.2012 at 21:51
|
komad, produkcija, spot .... vse kaj je povezano povezano stem štiklom me spominja na 80's pop/glam/rock/metal al kaj točno bi naj bli.
|
Date Posted: 02.Nov.2012 at 22:43
samson wrote:
Metala bi moralo biti vse več, ne pa da bendi propadajo. S tako 'slovenskostjo' si pa samo v lastno skledo pljuvate.
|
JA! ker s tem, ko sm izrazla svoje mnenje (kar je mimogrede tukaj dovoljeno), jim sporočam, da naj nehajo obstajat, ker MEN niso všeč. come on.. kaj pa če bi ti bend naredu, pa bi te me pršle mal poslušat, a?
meh, s tem komentarjem neham pisat v to temo, ne da se mi debatirat z moškimi, ki se jim izklopjo ušesa od vklopu oči, kadar na odru zagledajo hude babe.
|
Date Posted: 02.Nov.2012 at 23:48
Z veseljem lahko prideš na koncert orkestra slovenske vojske, del katerega sem bil kar nekaj časa, pa boš s svojo 'glasbeno strokovnostjo' ocenila ali so dovolj uigrani ali ne. Tudi jaz samo izražam svoje mnenje zato pa so forumi, kajne? Hellcats ne samo da so hude babe vizualno, dobro igrajo in imajo tisto nekaj, kar je potrebno za uspeh.
|
Posted By: naur
Date Posted: 03.Nov.2012 at 12:36
|
kreganje okol teme je primerljivo kot če bi rekel, ali je drek boljši na kruhu če ga namažem z levo ali desno roko...
|
Posted By: blackoutt
Date Posted: 03.Nov.2012 at 12:49
|
Točno tako! Men sicer ne sede taka muzka, važn da punce uživaj, pri tem, kar počnejo!
------------- Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
|
Date Posted: 03.Nov.2012 at 13:50
Jajaja :D Babe, tle lahk glasujete za Hellcats, so na prvem mestu lestvice radia Velenje : http://www.radiovelenje.com/lestvice.asp?section=1&skladba=3225&c=1" rel="nofollow - http://www.radiovelenje.com/lestvice.asp?section=1&skladba=3225&c=1
|
Date Posted: 03.Nov.2012 at 14:15
samson wrote:
Kaj pa če bi ve tri (Katana, Von Iron, Banshee) naredile en bend. Obljubim, da bom samo poslušal 
|
Katana wrote:
Če mi vokal ni všeč, to ne pomen, da se mi zdi, da jst boljš pojem, upam, da je to jasno (to mi je na splošno glupo kadar kdo koga kritizira - ''pol pa ti boljš nared, če znaš'').
|
A če mi neki ni všeč, to pomen, da sem obvezana sama boljš narest? :D jao jao..
Sm glasovala, ker mi je studijsko ful všeč  upam da bo pevka dost napredvala, da bo tut v živo tko (tega ne mislm na zajebantski način, pač dejansko ma čist drugačen glas v živo kot na posnetku).
|
Posted By: f3r0m0n
Date Posted: 03.Nov.2012 at 16:52
and again, paranoid forum style
-------------
|
Date Posted: 03.Nov.2012 at 17:06
naur wrote:
kreganje okol teme je primerljivo kot če bi rekel, ali je drek boljši na kruhu če ga namažem z levo ali desno roko... |
This! 
Samson se nadeja vecernega seksa z vsemi temi hvalospevi, kudos! 
Ma jebi se ti(jovo™)
NEW AGE!!!!!!!!!!!!!
Fru-fru muškarac.
|
Date Posted: 03.Nov.2012 at 19:16
Evo, sem glasovala. Daleč največ glasov imajo.
|
Date Posted: 03.Nov.2012 at 23:20
Samson se nadeja vecernega seksa z vsemi temi hvalospevi, kudos!  [/QUOTE]
S kritiziranjem se kaže nezadovoljstvo. Ljudje, ki veliko seksajo niso nezadovolj(e)ni. Evo! 
|
Posted By: Čak Boris
Date Posted: 04.Nov.2012 at 11:10
Owned 
Punce so sexy in obladajo svoje 
Kaj češ boljšga 
|
Date Posted: 04.Nov.2012 at 14:43
Fak, vidva res trpita od nejebice da take nesmisle tle sopata. 
Ma jebi se ti(jovo™)
NEW AGE!!!!!!!!!!!!!
Fru-fru muškarac.
|
Posted By: Mitja M.J.
Date Posted: 09.Nov.2012 at 13:36
Zadnjič so na val202 moji to poslušali in je reku oče, da bi jih lahko dali za predskupino od Motorhead
------------- MacGyver je zakon!
|
Posted By: Andrej B
Date Posted: 09.Nov.2012 at 13:58
Mitja M.J. wrote:
Zadnjič so na val202 moji to poslušali in je reku oče, da bi raje njih dali za predskupino od Motorhead kot pa njete |
Sicer sem osebno kar velik ljubitelj skupine NIET, ampak se pa popolnoma strinjam z zgoraj povedanim. Bi bilo nekako bolj primerno... Jaz bi jim čisto privoščil.  No, pa saj bodo danes zvečer v Ortu ! 
------------- "Samo dve stvari na tem svetu sta neskončni : vesolje in človeška neumnost, čeprav za prvo nisem povsem prepričan."
|
Date Posted: 09.Nov.2012 at 14:04
če nič drugega, sm prepričan, da bi Lemmy rajš mel Helkatz
|
Posted By: brdavs
Date Posted: 10.Nov.2012 at 04:55
Rock you... !!! Sam tko naprej, noro res !
|
Posted By: riry
Date Posted: 10.Nov.2012 at 10:45
Pozitivno presenečena . Vokal (akoravno drugačen od tipično ženskega ) prav sede zraven, mrbit edino, če se kak komad priredi, da bo bolj prijazen legi pevkinega glasu (ali pa skensla - tisti, ki je bil mišljen za žensko populacijo ni zvenel ok )...Sicer pa - dobro je blo, res!
|
Date Posted: 10.Nov.2012 at 12:29
|
Jst tut mislim, da bodo Nieti, pa bi moral dat Hellcats! Slovenske Girlschool! Ful hud koncert včer v Ortu drgač!
|
Posted By: PiWi
Date Posted: 10.Nov.2012 at 19:19
ma kake girlschool... upam, da shtartajo na rock goddess! AAAAAAAAAA :PPPPPP
------------- Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
Date Posted: 12.Nov.2012 at 18:44
V Ortu so ble TOP! Tudi live je pevka super!http://www.24ur.com/bin/video.php?media_id=61078725
|
Date Posted: 12.Nov.2012 at 20:40
Super, pasejo na 24ur.com
Ma jebi se ti(jovo™)
NEW AGE!!!!!!!!!!!!!
Fru-fru muškarac.
|
Date Posted: 15.Nov.2012 at 13:40
|
Ful bolš kt prejšni live ponetki :) jih sigurn pridem kam pogledat. A je blo dost folka na koncertu?
|
Date Posted: 15.Nov.2012 at 13:53
Katana wrote:
Ful bolš kt prejšni live ponetki :) jih sigurn pridem kam pogledat. A je blo dost folka na koncertu?
|
Tako, tako... približno 2/3 zapolnjenost zgornjega prostora. Od tega kar lepo število snemalcev in fotografov. In veliko neznanih obrazov, oziroma takšnih obiskovalcev, ki jih bolj poredko vidiš na koncertih.
------------- "Samo dve stvari na tem svetu sta neskončni : vesolje in človeška neumnost, čeprav za prvo nisem povsem prepričan."
|
Posted By: plegueangel
Date Posted: 16.Nov.2012 at 11:58
I vote hottest bass player ever!
------------- Faggot.... mislim fagot, pa flavta...
|
Date Posted: 06.Dec.2012 at 12:29
|
http://www.germanrock.de/interviews_show.php?id=267" rel="nofollow - http://www.germanrock.de/interviews_show.php?id=267
Intervju s Sašo na nemškem radiu, če koga zanima :)
|
Posted By: frogstomp
Date Posted: 11.Feb.2013 at 13:04
|
Hellcats sporočamo novico: naša pevka Ana Šinkovec je noseča in se odpravlja na porodniški dopust. Hellcats pa gremo s polno paro naprej, saj nas čaka vrsta koncertov, ter ostalih stvari, zato vam predstavljamo našo novo moč, pevko Ajdo Kovačič. Prvi koncert bo že 21.2. v Orto baru, v Ljubljani, s prekaljenimi mački C4! https://www.facebook.com/events/605450446138159/
------------- https://www.youtube.com/channel/UCcJiE4QChjMCnC4ryPFMqbw/" rel="nofollow - KRIVE SPOHE - risana serija https://frogstomp.itch.io/crisix-pizza-ep" rel="nofollow - CRISIX online game
|
Date Posted: 11.Feb.2013 at 14:01
Hudo! 
Kakšna pa je ta nova, a je že kak posnetek?
|
Date Posted: 11.Feb.2013 at 14:14
a ni to una mala smrkla k je bla na talentih, oz. crap like this?
|
Date Posted: 11.Feb.2013 at 14:17
joj me prou zanima, kaksno mesarjenje bobnckov bo tole.
Ma jebi se ti(jovo™)
NEW AGE!!!!!!!!!!!!!
Fru-fru muškarac.
|
Posted By: Monxster
Date Posted: 11.Feb.2013 at 15:53
Von Iron wrote:
a ni to una mala smrkla k je bla na talentih, oz. crap like this?
|
a to mislš uno mlado hudo bejbo, k je znala pet?
|
Posted By: Morriganslo
Date Posted: 11.Feb.2013 at 18:17
|
http://www.youtube.com/watch?v=tc3hpUiARME
here you have it... če bi ji znali komade izbirat pa jo podpirat bi tud na talentih dlje pršla i guess...
bomo vidli, kok ji je pa heavy metal pisan na vokal :)
------------- fotke s koncertov - http://www.facebook.com/pages/Anja-Ivanovi%C4%8D-Photography/245787095431670
|
Posted By: Čak Boris
Date Posted: 11.Feb.2013 at 18:55
I like. Men je všeč tole http://www.youtube.com/watch?v=tc3hpUiARME" rel="nofollow - http://www.youtube.com/watch?v=tc3hpUiARME 
|
Date Posted: 11.Feb.2013 at 20:19
Zanimivo, jaz nič ne sledim tem talentom pa faktorjem.
No, tale peti zna, upam, da ji bo tudi hard rock/metal performans dobro šel. 
|
Posted By: Thunderstorm
Date Posted: 13.Feb.2013 at 23:26
http://soundcloud.com/uporabnastran/ajda-kovacic-janice-joplin" rel="nofollow - http://soundcloud.com/uporabnastran/ajda-kovacic-janice-joplin No ona za spremembno res zna pet...ali pa ima vsaj posluh.
|
Posted By: ZeroTolerance
Date Posted: 13.Feb.2013 at 23:30
Thunderstorm wrote:
http://soundcloud.com/uporabnastran/ajda-kovacic-janice-joplin" rel="nofollow - http://soundcloud.com/uporabnastran/ajda-kovacic-janice-joplin No ona za spremembno res zna pet...ali pa ima vsaj posluh.
|
To že sam kak bo v tej muski pasala si ne znam predstavlat
------------- https://www.facebook.com/CorduraOfficial
http://www.reverbnation.com/timdraksler
http://www.youtube.com/user/nopainmoregain?feature=mhee
|
Date Posted: 13.Feb.2013 at 23:36
ZeroTolerance wrote:
Thunderstorm wrote:
|
To že sam kak bo v tej muski pasala si ne znam predstavlat |
Pojma nima...barve nima za heavy saj po teh posnetkih sodeč. Sej mogoče je tut tale tazadna mela posluh pa barve ni mela in se je zarad tega pačla pa danzigovsko pela.
|
Posted By: tavta
Date Posted: 14.Feb.2013 at 09:25
Cool!
|
Date Posted: 14.Feb.2013 at 13:38
|
Men se sliš super, upam da mi rata v četrtek čez 1 teden jih počekirat v Ortu, vstopnine pa ne bo, če koga zanima!
|
Date Posted: 22.Feb.2013 at 01:56
Lihkar pršla z njihovga špila v Orto baru. Blo je grozn.... Ne sej ne. CARSKO je blo!! Končno so našle dobro vokalistko, ki ma obenem tut dober odrski nastop, pa še simpatična je za povrh :) Tko da resno komi čakam še njihove špile, glasvala bom zanje za MetalDays, ker bi ble fajn popestritev med vsem tistim morečim blackom, deathom in doomom heavy metal direkt v žilo! Valda plac za izboljšat je zmer, ampak zdej so po mojem mnenju končno enakovredne ostalim heavy metal bendom na naši sceni, prej je zmeri neki manjkal. Tko da thumbs up 
|
Date Posted: 22.Feb.2013 at 12:26
Kapo dol smrkljici !  Sem mislil, da bo imela več treme pred precej polnim Orto barom. Pa niti ni bilo videti... Kar divja !
|
Posted By: Gorjanec
Date Posted: 22.Feb.2013 at 12:54
Čestitke za novo pevko  Odličen vokal in fenomenalna odrska karizma. Celo priredbe raznih AC/DC in podobno so dobro izpadle.
|
Posted By: vonklinkerhofen
Date Posted: 22.Feb.2013 at 16:58
Jovo wrote:
Solo je res kul, sam a ostale babe v bendu res ne slisjo, kok ogabno poje ta njihova "pevka"?
|
Dokler je bila ona pevka Valentina sem se slinil na vsakem njihovem spilu, zdej pa ta pevka pa niti mi je dobra niti mi njen glas je všeč.
https://www.youtube.com/watch?v=rqOEKuEbwQU" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=rqOEKuEbwQU
-------------
|
Date Posted: 22.Feb.2013 at 17:22
Nisem bila na špilu, sam super, končno so dobile eno res dobro.
|
Date Posted: 24.Feb.2013 at 10:53
http://www.svet24.si/2013/02/se-je-spomnite-iz-lanskega-x--factorja-/" rel="nofollow - http://www.svet24.si/2013/02/se-je-spomnite-iz-lanskega-x--factorja-/
------------- https://www.youtube.com/channel/UCcJiE4QChjMCnC4ryPFMqbw/" rel="nofollow - KRIVE SPOHE - risana serija https://frogstomp.itch.io/crisix-pizza-ep" rel="nofollow - CRISIX online game
|
Posted By: BOCO
Date Posted: 24.Feb.2013 at 12:05
http://www.youtube.com/watch?v=guwAlWQg7yI&feature=youtu.be" rel="nofollow - http://www.youtube.com/watch?v=guwAlWQg7yI&feature=youtu.be
------------- eh,fuck that shit and make some noise!!!
|
Date Posted: 24.Feb.2013 at 12:14
http://www.rockline.si/podrobnosti-reportaze/c4-in-hellcats-dostavili-kruha-in-iger-lacnim-rockerjem-2013-5430" rel="nofollow - report rockline
|
Date Posted: 24.Feb.2013 at 13:45
BOCO wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=guwAlWQg7yI&feature=youtu.be" rel="nofollow - http://www.youtube.com/watch?v=guwAlWQg7yI&feature=youtu.be
|
To je res kul. 
|
Date Posted: 24.Feb.2013 at 15:15
KONČNOOO!! Prav privoščim jim!
|
Date Posted: 24.Feb.2013 at 18:44
isto sranje ko prej.
|
Date Posted: 24.Feb.2013 at 19:02
|
Zakaj sploh komentiraš če ti itak ni všeč njihova glasba? Jst tut ne grem v x metal debato smetit kaj je sranje in kaj ne.
|
Posted By: BillyBoBo
Date Posted: 24.Feb.2013 at 19:15
meni osebno se zdi boljše kot prej. edino res bi lohko kako kilco šla dol. kolkr se spomnim na x factorju je bla bolj suha, kar pa ne upliva na njen izjemen vokal. zanima me kako bodo izpadli novejši komadi pa če jo bodo kar obdržali ali se bo stara pevka vrnila nazaj
------------- https://www.facebook.com/Motorfire
|
Date Posted: 24.Feb.2013 at 22:24
Von Iron wrote:
isto sranje ko prej.
|
Tipična Slovenska nevoščlivost...
|
Date Posted: 24.Feb.2013 at 22:26
Katana wrote:
Zakaj sploh komentiraš če ti itak ni všeč njihova glasba? Jst tut ne grem v x metal debato smetit kaj je sranje in kaj ne.
|
aja, pol se naj raj lažem, in rečem, da so fuuul zakon? naj lezem v rit, kot to marsikdo dela? nah, i don't think so.
in, billy bobo, s svojim postom dokazuješ, da jih očitno bolj gledaš kot poslušaš.
kaj naj rečem... keep licking asses!
em, tipična slovenska nevoščljivost? za kaj pa jim bi bla fouš? :D
|
Posted By: BillyBoBo
Date Posted: 24.Feb.2013 at 22:35
nop vem da mala poje več kot odlično sam nism mogu it mimo tega da nebi dal pripombe in nism edini ki misli tako
------------- https://www.facebook.com/Motorfire
|
Posted By: Monxster
Date Posted: 24.Feb.2013 at 22:39
Von Iron wrote:
Katana wrote:
|
aja, pol se naj raj lažem, in rečem, da so fuuul zakon? naj lezem v rit, kot to marsikdo dela? nah, i don't think so.
in, billy bobo, s svojim postom dokazuješ, da jih očitno bolj gledaš kot poslušaš.
kaj naj rečem... keep licking asses!
em, tipična slovenska nevoščljivost? za kaj pa jim bi bla fouš? :D
|
read the question ffs. sploh ne rabš te teme odpirat. kaj šele, da bi se približala gumbu "post reply".
|
Date Posted: 24.Feb.2013 at 23:13
BillyBoBo wrote:
nop vem da mala poje več kot odlično sam nism mogu it mimo tega da nebi dal pripombe in nism edini ki misli tako |
Ti bi si pa lahko naredil dobro frizuro. In nisem edina, ki misli tako.
Mislm resno ej.. Ob kaj vse se vi obregnete. Če bi šlo za navaden bend z grdimi deci not noben ne bi takih butastih komentarjev pisal. Koga briga kok kil ma, mogoče ma pa osebno krizo/je pod stresom al pa cele dneve sedi in se uči, kaj jst vem, briga me, sam k si tok mlad te vsaka taka pripomba lahko hudo prizadane, pa tut če je od enga kretena na internetu. Probite se zavedat da majo besede dostkrat lahko uničevalen učinek. Še bolj pa se mi zdi absurdno to, da pričakujete, da bomo vsi prilagojeni normam, ki si jih je izmislilo človeštvo. Zakaj bi mogla it par kil dol? Če se dobro počuti v svoji koži in je zadovoljna sama s sabo, je to vse, kar šteje.
|
Posted By: pestilence.
Date Posted: 24.Feb.2013 at 23:36
Čaki, kva?
------------- "En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
Date Posted: 24.Feb.2013 at 23:57
Ojojoj a v Hellcats debati res negre brez krega?
|
|