PROTEST ZA OHRANITEV AKD IZBRUH BAZENA
Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Bandi
Forum Name: Slovenska scena
Forum Description: Debata o domači sceni in bandih
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=1242
Printed Date: 11.Oct.2026 at 06:33 Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com
Topic: PROTEST ZA OHRANITEV AKD IZBRUH BAZENA
Posted By: frogstomp
Subject: PROTEST ZA OHRANITEV AKD IZBRUH BAZENA
Date Posted: 12.Nov.2008 at 15:49
iz neznane številke sm prejel pred parimi minutami tole sporočilo:
"Izbruhov kulturni bazen je bil odvzet Alternativnemu kulturnemu drustvu s pomocjo obcine, katera se ne poteguje ne za svojo, ne za druzbeno lastnino in tudi slucajno ne za mlade. Protestni shod za Izbruhov bazen bo pred obcino od 4ih naprej v Kranju. povej naprej!"
|
Replies:
Posted By: razor
Date Posted: 12.Nov.2008 at 15:57
|
Jebo jih občina. Protestni shod bi morali narediti naredili pred Grosovo hišo, edemu od tistih, ki so bazen na podlagi denacionalizacije dobili nazaj.
Pred občino bi bil smiselen protest, če bi zahtevali nove prostore, ne pa ohranitev tistih, ki niso njeni.
|
Posted By: Guests
Date Posted: 12.Nov.2008 at 16:14
nevem kaksne so lokalne razmere, ampak stvar se mi zdi grozna, preprosto iz razloga kr mi je tako lokacija kot oba prostora v bazenu eno bolsih lokacij za festival/koncert pr nas!
|
Posted By: HomoEyes
Date Posted: 12.Nov.2008 at 16:16
Posted By: Egzi
Date Posted: 12.Nov.2008 at 16:16
FABO-SUPERGRIZL wrote:
nevem kaksne so lokalne razmere, ampak stvar se mi zdi grozna, preprosto iz razlaga kr mi je tako lokacija kot oba prostora v bazenu eno bolsih lokacij za festival/koncert pr nas!
|
Se podpišem pod to!!!
------------- Ne preklinjam več.
|
Posted By: naur
Date Posted: 12.Nov.2008 at 16:19
HomoEyes wrote:
Lol pwned.
|
Se podpišem pod to!!!
|
Posted By: Kali
Date Posted: 12.Nov.2008 at 16:40
wtf??? upam da ni res.... :(( djte krančani mau pošnofat kva se dogaja spodi...
------------- Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
Posted By: puzavnar
Date Posted: 12.Nov.2008 at 16:54
kva? ne me jebat ej še to morjo vze al kva da nardijo gor neki brezveze
------------- taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
|
Posted By: Abyss
Date Posted: 12.Nov.2008 at 17:43
Super še to nej uzamejo ja, kr nej use uzamejo, da bomo bendi do konca lajfa spilal vsak v svoji garazi.
Bravo idioti
|
Date Posted: 12.Nov.2008 at 17:52
...močno upam da se bo use uredil...
|
Date Posted: 12.Nov.2008 at 17:58
|
Jst tut, ker ce tole hudo dvorano zgubimo pol je pa res en kurac use skp.
|
Posted By: Windir
Date Posted: 12.Nov.2008 at 18:40
|
pa ma kdo kšne potrjene informacije, da je to res? oz. kaj se sploh dogaja? je bil kdo pred občino?
|
Date Posted: 12.Nov.2008 at 20:10
Abyss wrote:
|
a sploh obtaja razn primskove kej drugega? down odpade ker je ograje zdej
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
|
Date Posted: 12.Nov.2008 at 20:28
puzavnar wrote:
Abyss wrote:
|
|
Jst vem sam za primskovo in down.Lohka pa da je se kej sam dvomim.
|
Date Posted: 12.Nov.2008 at 21:12
|
V kulturnem al zadružnem al nevem kakšnem domu na Kokrici so bli včas koncerti (Dusk Delight, Kaoz pa Metropolis).
|
Posted By: Vraan
Date Posted: 12.Nov.2008 at 22:20
puzavnar wrote:
Abyss wrote:
Jst tut, ker ce tole hudo dvorano zgubimo pol je pa res en kurac use skp. |
|
ne ne down ne odpade... tisto ograjo se da odmaknt ce je treba... to je sam zato da se vzun folk ne zadrzuje tko med petki pa to, pa dela galame pac...
------------- The real monsters are often just people.
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 00:06
in a je ker krančan biu na tem shodu?? kva se sploh dogaja?? keep us updated!!
|
Posted By: Jera
Date Posted: 13.Nov.2008 at 00:23
|
Bedno. Upam da se porihta vse skupaj. Je res fajn plac to.. Pizda so debili.. Kr vse bi zaprli. Blah :/
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 09:29
|
ma stvar se vleče že od začetka, bivši župan hoče vse skupi dol potegnt, zdej je pa še odločba padla da po denacionalizaciji to njemu pripada, bomo vidl kaj bo..
|
Posted By: FINc
Date Posted: 13.Nov.2008 at 10:46
|
Ma dej Homič pa Naur če nimata kej pametnga napisat botta raj tih kurca neaktivna.Pa spizdita iz metalskega foruma če ne podpirata alternative.
Uglavnem zdej je ta decionalizacijski postopek zaklučen in una zemla na keri stoji bazen je pripadla nazaj bivšemu županu Grosu.Ta tip že takrat ko je biu župan ni pustu nč kar bi dišalo po alternativi pa kšnemu napredku.Tko da to ne pomen nč dobrega za bazen.Sicer nevem kako so lahko tm zraven zgradil tist nakupovalni centr, ko je bil pa ves ta otok v postopku denacionalizacije....ampak z merkatorjem se pač vse da zment z debelimi kuvertami....z bazenam pa mal teži ane.
No učer nas je blo kr ene par tm....večina panksov neki metalcov pa valda glavni Svauko Manfreda.Dosegl pomoje nismo kej preveč, ampak važn je že da so glavni iz občine vidl d nam ni useen za bazen.Loh bi kšn kranski metalc več pršu glede na to da usi hodmo dost dol na bazen in da smo ubistvu odvisni od njega.Pa dva mladiča metalska bi se lah dogodku primerno obnašala, ne pa da uletita na protest s polnimi mekdonacovimi škrnicli in tm čvakata burgerje in obenem protestirata proti kapitalistom k nam hočjo kulturn centr uzet.Špinača Dani 
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 10:59
gros naw nč pametnega naredu proušat pa parkiplac nardit brezveze aso kej rekl,koncerti še bojo?
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
|
Posted By: sajmon
Date Posted: 13.Nov.2008 at 11:13
finko, jst bi uletu na ta protest, to itak, sam kurc k mam ta tedn popoldne siht
bi se kksn transparent meu s sabo
uglaunem upam in zelim si da bi se stvari odvijale v pozitivno smer, sm optimist, tko da upam na najbols..
|
Posted By: grafin
Date Posted: 13.Nov.2008 at 11:32
gros je itak debil od debila.. sploh ne vem, kako da ga se niste brcnli u rit.. :( dost slaba novica..
------------- se oprasicujem za oftopik :>
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 13:50
|
http://foto.ksk.si/main.php/v/2008-11-12-mirni_protest_akd_izbruh/ - fotke
|
Posted By: moser
Date Posted: 13.Nov.2008 at 14:41
A drgač NIETI pa to so še dol zdej,al je pač zdej to to?
-------------
|
Posted By: engl
Date Posted: 13.Nov.2008 at 15:00
no nevem kdo je glavni na bazenu ampak, če je še vedno Darč the gnida hinavska mi dol visi za AKD izbruh.
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 15:11
DEj deli z nami tvojo heartbreak zgodbo! A ti je ukradel sladoled?
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 15:55
engl wrote:
no nevem kdo je glavni na bazenu ampak, če je še vedno Darč the gnida hinavska mi dol visi za AKD izbruh.
|
Ma dej no kašne otročje fore  Darči je sam šef...on ni bazen in celotni AKD Izbruh. Sej men ne Naur tut gnida pa če bi šezmer u Sinbolicih špilou bi jih šezmer pršu poslušat.
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 16:24
OK! vzamem nazaj, nevem kk je vse tam vse poštimano, ampak ko smo pršli tja igrat ( 5.1. 08 ) je blo vse tako propadlo ( ni wcjev, varnost na ''zaupanje'', not se je kadilo- pa še kaj zraven) in neverjetno slabo organizirano. Pol so enga froca še zlaml in smo bli mi krivi pa še Darč nam je skril kitarsko glavo, ker je nekdo spizdo mikrofone in smo bli mi kao odgovorni za back line. Pol čez pou ure se je končno v njegovih zameglenih očeh zaiskrilo in nam je vrno glavo in vse ostalo. ... pol smo pa sam spizdil.
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 16:29
Ganljiva zgodba 
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 16:35
ok kere trapaste pritožbe...pač ni wcjev v bazenu so pa zato dixiji zuni pa ceu kup šume okol...če bi se že kdo prtoževau čez to bi se mogle babe ne pa tipi k grete res loh za usak štor scat, kadi pa pač se...za mene in marsikerga kadilca je to zelo dobrodošlo k majo nekadilci itak že usak kotiček in če se na placih ala bazen pa metelkova pa ideal ipd. loh kadi...tok lepš. da ni enih varnostnikou tm mi je še tok bolš ker se le ti v 99.9% izkažejo za ene opičnjake k več pripomorejo k nasilju kot pa varnosti. jes nevem a ste špilal u tamali dvorani al tavelki...tavelka je bl popedenana to je res sam who cares...res..sj nismo ene fenci pičke...mislm res...k berm te tvoje pritožbe me ma da bi te brcnla nekam u rit k mi deluješ kt da se boš glihkar stopiu če ena kaplca nate prleti k si iz sladkorja. buhuhu ni wcja..buhuhu kadili so umazanci grdi čupavi...maaa dej bejš u bakhusa na kongresca če ti kej ni prou
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 16:43
ni skretov ker jim ta ista oseba, vitomir gros preprečuje kakršenkoli priklop na vodovodno infrastrukturo, ista zgodba je z elektriko, ki jo dans dobivajo od najetega agregata, kar jih košta 2000eur mesečno + nafta. in zdej je ta človk dobil še več moči.
pršu si v skvot ne pa v kolosej, troslojen skret papir itak ni za taprave metalske riti. jaki alternativci...
varnostniki pa kajanje; mene osrečuje da se poščijejo na regulacije, to je kraj kjer se vsaj malo lahko zaživi izven kalupov.
|
Posted By: Janchk
Date Posted: 13.Nov.2008 at 16:51
lol dedca mot d ni wcjow...
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 17:53
no dj brcnime v rit baba. čakam 
glede wcjew in vseh stvari pa gledam na splošno ne pa sam za svojo korist, ampak teb zgleda da je vseen. Glede varnosti pa pol samo sanjajte, da bo vse naprej štimalo kk treba, k nismo v Srbiji al podobni vukojebini kje je vse sam za prvo silo.
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 18:05
sej so dixiji za wcje...pizda se spomnm k učash še teh ni blo pa smo isto hodil...pač ni jebenga skreta get over it si šou za drevo. o kakšni varnosti sanjaš? varnostniki v varnostnih službah so čefurji brez možganou...mislš da te bo ta opica kej varovala?? prej te bo zbiu kt pa kkr kol varovau.
|
Posted By: Janchk
Date Posted: 13.Nov.2008 at 18:25
sploh pa resno razmisljam kdaj je t.i. varnost dejansko bla potrebna...
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 18:38
5.1.2008
Sam pustmo to, smo zadevo sami zrihtal
|
Posted By: N.J.C.
Date Posted: 13.Nov.2008 at 19:00
No to je blo enkrat... Jst za druge primere nevem, pa če so bli, vrjetn niso bli kj preveč ekstremni, kakor tudi ne dotični. Pol pa to primerjaš z ostalimi placi, kjer so varnostniki organizirani...no ja :)
Upam na vse najbolš, ker je bazen zakon plac in vedno je blo super vzdušje tm!
------------- TWO IN THE PINK, ONE IN THE STINK!
|
Posted By: Šujo
Date Posted: 13.Nov.2008 at 19:01
|
Homo in Naur: s svojim cinizmom še samih sebe ne nasmejeta več...žalostno, sploh za tako "zvezdi" kot sta vidva.
engl: darči je ata in mama bazena. tut mi smo mel že enrkrat jebo na bazenu in smo mogl keš zbrat pa plačat ker je neki zginl, ma jebat ga. tavelka dvorana je bog i batina alternativnih dvoran v sloveniji, PERIOD! In če ma občina kej možganov, bo stvar izplačala onemu kmetu Vitomirju Grosu, za katerega se je že v prejšnjem desetletju izkazalo, da je brez dvoma najslabša stvar ki se je zgodila Kranju.
Varnostniki? Hvalabogu potrebe po tem še ni bilo. In dokler bodo alternativci res alternativci, zanje ne bo potrebe. Če je kdo kdaj kej preveč razširjal ustno votlino ali razgibaval okončine, smo pa z njim v miru storili to in ono.
------------- Fuck you and the horse you rode in on
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 19:14
haha engl iz kerga benda pa si? drugič se pozanimajte kje boste igral, preden vas preseneti šokantna vest, da ni wcjev in varnostnikov! men, kot nekadilki tut ne paše, da se notr kadi, pa kurc tut to preživim, sj kako smo pa včasih lahko prežvel, ko se je povsod kadilo? wcjev res škoda, da jih ni, samo sm prepričana, da če bi lahko zrihtal vodo in elektriko bi blo tudi to kmalu poštiman. pač si babe gremo mal mnkrat napudrat nos če si pa ti black metalc pa to, da ni wcjev s špegli res zna bit malo problem ja..
res ni fer, da darčija označiš za gnido, ker ti ni blo ql dol, ko ste igral.
upam, da se bo tole vse poštimal nam v korist..sicer se pa izbruhovci ne boste kr tko vdali an?! podporo mate! pa naslednjič, ko bo protest mal prej najavte pa nas bo več pršlo!
|
Posted By: W.U.K.O
Date Posted: 13.Nov.2008 at 20:14
upam, da se poštima, k Bazen je najjači, ko jebe skrete!!!
------------- Weed ain't dope, it's everything from rope to hope!
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 20:24
FINc wrote:
...
Pa dva mladiča metalska bi se lah dogodku primerno obnašala, ne pa da uletita na protest s polnimi mekdonacovimi škrnicli in tm čvakata burgerje in obenem protestirata proti kapitalistom k nam hočjo kulturn centr uzet.Špinača Dani  |
Hehe, nisi dojel globoke simbolike tega dejanja - Gros se je namreč v času svojega županovanja krčevito upiral, da bi v Kranju dobili McDonald's. :)
Tej debati prerokujem skorajšnji pristanek v čikfajtu (kamor zdaj že spada).
Sicer pa škoda za bazen, ostal mi bo v lepem spominu. Po drugi strani pa bo Gros s pridobljenim bogastvom zagotovo dobro gospodaril, plačal temu primerno veliko davkov in vsi bomo kanček lepše živeli. Ja... :)
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 20:45
|
ja, živeli pravljico kapitalizma, kjer bomo mi spet meli nekej manj in en bogatun še več, pa četudi mu je vrnjeno to kar je nagrabla njegova rodbina.
|
Posted By: HomoEyes
Date Posted: 13.Nov.2008 at 21:38
Šujo wrote:
Homo in Naur: s svojim cinizmom še samih sebe ne nasmejeta več...žalostno, sploh za tako "zvezdi" kot sta vidva.
|
Ampak ti si tista "zvezda", ki nas nasmeje.
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 21:57
bubi, si kr ti mene uzadnjo nasmejal, brez skrbi
|
Posted By: Bifröst
Date Posted: 13.Nov.2008 at 22:05
Tonckow wrote:
FINc wrote:
...
Pa dva mladiča metalska bi se lah dogodku primerno obnašala, ne pa da uletita na protest s polnimi mekdonacovimi škrnicli in tm čvakata burgerje in obenem protestirata proti kapitalistom k nam hočjo kulturn centr uzet.Špinača Dani  |
Hehe, nisi dojel globoke simbolike tega dejanja - Gros se je namreč v času svojega županovanja krčevito upiral, da bi v Kranju dobili McDonald's. :)
Tej debati prerokujem skorajšnji pristanek v čikfajtu (kamor zdaj že spada).
Sicer pa škoda za bazen, ostal mi bo v lepem spominu. Po drugi strani pa bo Gros s pridobljenim bogastvom zagotovo dobro gospodaril, plačal temu primerno veliko davkov in vsi bomo kanček lepše živeli. Ja... :) |
Ja nekak tko je, sam najbl je zalostn da gre spet za en cikfajt namest da bi bli vsaj tle kokrtok enotni - vsaj na prblizn isti valovni ce ne druzga. Ahh bo ze. AKD good luck.
------------- You're an inspiration for birth control.
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 22:22
mam občutk d bo krančanom žal č naujo pustl bazena :)
|
Posted By: Jan Ov Plain
Date Posted: 13.Nov.2008 at 23:36
Jah ni druge, treba bo začet zbirat banane.
------------- Occam's razor can leave a scar, but it can remove the cancer so often caused by the poison of liars and imaginers.
Ignorant men raise questions that wise men answered a thousand years ago.
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 23:41
podpis pod to
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
|
Date Posted: 13.Nov.2008 at 23:47
Kali wrote:
ok kere trapaste pritožbe...pač ni wcjev v bazenu so pa zato dixiji zuni pa ceu kup šume okol...če bi se že kdo prtoževau čez to bi se mogle babe ne pa tipi k grete res loh za usak štor scat, kadi pa pač se...za mene in marsikerga kadilca je to zelo dobrodošlo k majo nekadilci itak že usak kotiček in če se na placih ala bazen pa metelkova pa ideal ipd. loh kadi...tok lepš. da ni enih varnostnikou tm mi je še tok bolš ker se le ti v 99.9% izkažejo za ene opičnjake k več pripomorejo k nasilju kot pa varnosti. jes nevem a ste špilal u tamali dvorani al tavelki...tavelka je bl popedenana to je res sam who cares...res..sj nismo ene fenci pičke...mislm res...k berm te tvoje pritožbe me ma da bi te brcnla nekam u rit k mi deluješ kt da se boš glihkar stopiu če ena kaplca nate prleti k si iz sladkorja. buhuhu ni wcja..buhuhu kadili so umazanci grdi čupavi...maaa dej bejš u bakhusa na kongresca če ti kej ni prou
| cist prou si, povedala
tko da jest tega nam ponaulou, bom jezik raj sparou za kej druzga. .
mogoce sam to. . 5.1. je biu koncert u klubu(naberius, . . ), ce bi pa ta folk, zdej k se neki preserava, vidu tavelko dvorano( mislm da sprejme 700 ljudi, recimo tm nekje ), mislm ce je se ni vidu, bi po vsem tem tud mau drgac razmislou. . ta dvorana je sploh neki najbolsga u sloveniji, kar se alternative tice. . klub je za manjse koncerte, dvorana za vecje spile in seveda raznovrstne festivale. . sam sicr ne kadim in me tud mau ne moti dim na bazenu, pa tud ce se na polno kadi! pir mas po dokaj ugodni ceni, varkotou pa itak noben ne rab, ker prouzaprou tud potrebe ni blo po tem. . pa hodm na bazen ze od samega zacetka, se prau od jeseni 2001. . tko da neb blo ravn fletn da bi ga zgubil po 7ih letih obstoja
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 00:23
to je blo u gorenskem žurnalu baje:
vec deset predstavnikou AKD izbruh je na vcerajsnji seji mestnega sveta protestiralo zarad pomanjkanja informacij ob najnovejsem razvoju dogodkov v zvezi z nekdanjim zimskim bazenom na savskem otoku..v torek je postala pravnomocna odlocba UE kranj o vrnitvi zemljisca,na katerem stoji bazen,denacionalizacijskim upravicencem..izbruhci se namrec bojijo da to pomen konec njihovih dejavnosti. ne tej lokaciji in vztrajajo da zelijo tam svojo dejavnost nadeljevat..mestna uprava je odgovorila da zadevo resuje da pooblasceni zastopnik upravicencev nadaljevanju naceloma ne nasprotuje in da bodo prihodnji teden nadaljevali pogovore..v skrajnem primeru ma v rezervi nadomestni lokaciji,vendar ta resitev izbruhcem za zdaj ne disi
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 00:45
sajmon wrote:
Kali wrote:
| cist prou si, povedala
tko da jest tega nam ponaulou, bom jezik raj sparou za kej druzga. .
mogoce sam to. . 5.1. je biu koncert u klubu(naberius, . . ), ce bi pa ta folk, zdej k se neki preserava, vidu tavelko dvorano( mislm da sprejme 700 ljudi, recimo tm nekje ), mislm ce je se ni vidu, bi po vsem tem tud mau drgac razmislou. . ta dvorana je sploh neki najbolsga u sloveniji, kar se alternative tice. . klub je za manjse koncerte, dvorana za vecje spile in seveda raznovrstne festivale. . sam sicr ne kadim in me tud mau ne moti dim na bazenu, pa tud ce se na polno kadi! pir mas po dokaj ugodni ceni, varkotou pa itak noben ne rab, ker prouzaprou tud potrebe ni blo po tem. . pa hodm na bazen ze od samega zacetka, se prau od jeseni 2001. . tko da neb blo ravn fletn da bi ga zgubil po 7ih letih obstoja |
Tavelika dvorana je res zakon to bi blo res skoda zgubit ker je primerna tako za male kot za velike bende.In tut zvok je dobr tako iz odra kot na odru.Pa nesmemo pozabt da je ena vecjih dvoran za koncerte v sloveniji.Tko da tale situacija je res en kuracpalac.
Sam zdej ce res gre bezen po vodi, a je se ksna taka zgradba v kranju k bi se dal koncerte notr met al je ze use zaseden?
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 01:00
Zdej sm se spomnu kaj je blo takrat ko ste mel Mora špil.Enga mulca je en ruknu k je jezik stegvau...prou mu je.Pol je pa kreten smrkou še kapse klicou.Kurc prišlo je do nesporazuma med vami in Darčijam...se zgodi.Da se pa sekiraš k ni skretou Kva pa k ga u kšnem parku pijete?Kam hodte scat?Za varnostnike bi pa že lah vedu da so NEvarnostniki in je zato bol d jih ni.Čiki me pa tut prou nč ne motjo enkrt na mesc k pridem na bazen čeprou ne kadim tobaka. Nevem no, tvoji argumenti se mi zdijo nesmislni.
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 02:33
|
haha finc ti zi zdj use skp mal pomešov... mulc ni sam jezika stegvov je blo se kej vec.. npr polivanje itd.. sam pustmo zdj to..zastarel že :D
kar se pa tice skretov in tega se pa nismo mi(naberius) prtozval(ti si tko napisu kt da na abyssa leti).. to je engl pisov, ki pa ni nš bend :D
niti nismo mel nikol blemov z bazenovci al pa karkol.. tisto z Mora bendom, pa temu mulcam je spet druga zgodba... ta 5.1 je biu res cudn cudn dan tm dol... sicr pa ne vem kaj ma to veze s to debato anyway....
nm je bazen nadzakon, skreti gor dol... sj mamo prenosn spegu sabo za korps :D
|
Posted By: HellFucker
Date Posted: 14.Nov.2008 at 02:49
05/01/08
------------- Satan Is My Boyfriend
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 03:56
Posted By: Preshko
Date Posted: 14.Nov.2008 at 08:31
Frogi, kaj si dons tako sramežljiv v Dnevniku
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 09:36
pa sej ni to ta mulc un je biu brez čupe pa z nofx majco
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
|
Posted By: Bifröst
Date Posted: 14.Nov.2008 at 09:47
A ni to Marci :)
------------- You're an inspiration for birth control.
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 09:50
itak da je
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 09:54
|
Ja moj odgovor je biu namenjen englu (a ni jasno)...da nau še kdo drugač mislu.
Uglavnem a zdej gdo točn ve kašno je stanje z bazenam?A je gros že lastnik in so koncerti končani in je fertik usega al še ne?A so panksi še dol al so se mogl že spokat?
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 10:29
|
fak.. novinar je spet zgodbo proti bazenu obrnil :E
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 11:08
|
članek:
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042222034 - http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042222034
|
Posted By: Buco
Date Posted: 14.Nov.2008 at 11:27
|
Obupen članek, lep komentar od Gregorja... le kater slovenski fatass glamer bi to lahko bil :D
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 12:40
|
loool sajmon to je grebenc ne un mulo hahaha..
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 12:43
|
"Že leta 2002 je prejšnja oblast sprejela prostorski akt, ki predvideva rušenje povsem uničene stavbe."
Kr neki, men se še nikol ni nc zrušl na glavo... mogoce zgleda od zunaj tako, ampak stvar funkcionira bol kt vsi drugi klubi po celi sloveniji...
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 12:56
Dan po enem največjih dogodkov, ki jih je v svoji zgodovini doživela Metelkova, so evforijo na realna tla spustili inšpektorji, ki so ob pomoči policistov v civilu prišli naredit red v nelegaliziranem avtonomnem skvotu. Tržni inšpektorji in inšpektorji za delo so obiskali štiri klube, popisali tiste, ki so bili takrat za šanki, in jih povabili na razgovor, kjer so od njih želeli predvsem izvedeti, kdo so odgovorne osebe, ki bi jih lahko kaznovali z milijonskimi plačilnimi nalogi.
S tem so začele uradne ustanove izvajati tisto, zaradi česar je bil sprejet nov zakon o gostinstvu: čiščenje dragocenega prostora v centru mesta, kjer bi lahko zaslužili milijarde, namesto da imajo izgubo, kakor pojasnjujejo provladni ekonomisti, nastrojeni proti kulturnikom.
V torek so metelkovci sklicali krizni sestanek, kjer še vedno ni bila sprejeta končna odločitev o skupni strategiji. Za zdaj se bo vsak od klubov odločil, kako bo ravnal. Edini pravi gejevski klub Tiffany in lezbični Monokel bosta zaradi usklajevanja z zakonodajo zaprta razen ob "literarnih večerih", v Gala hali bodo ta petek še imeli odprt šank, pozneje pa ga bodo najverjetneje morali zapreti, tako kot tudi vsi ostali ... Kaže, da druge opcije kot zaprtje točilnih pultov za obiskovalce, ki so največja težava, ni. Če ne bodo smeli pobirati vstopnine, bo konec tudi vseh koncertov, in ko ne bo obiskovalcev, bodo inšpektorji hitreje lahko zravnali Metelkovo z zemljo ter na njej zgradili sodobni poslovni center. Ena možnost bi bila, da bi najeli zunanje gostince z vsemi papirji, vendar bi to pomenilo dokončen pokop kulture in vzpostavitev profitne dejavnosti.
Edina alternativa za zdaj - poleg totalnega upora in konflikta s policijo - je torej poskus sprejetja posebnega zakona o Metelkovi, ki bi uredil razmere na državni ravni. V ta namen so se že začeli zbirati potrebni podpisi. Podobno so aprila po več kot dvajsetih letih nelegalnosti uredili status v enem najbolj znanih evropskih skvotov, danski Christianiji, kjer so v posebnem zakonu, ki ga je podpisala kraljica, zadevo zapakirali tako, da je avtonomna cona sicer še vedno last obrambnega ministrstva, vendar pa tisti, ki tam živijo oz. ustvarjajo, zanjo ne plačujejo najemnine, ampak zgolj položnice za elektriko in vodo ... |
člank v mladini sicer čisto nepovezano, ampak hočem povedat, da kljub temu, da je zakon jasen in da obravnava skvoterske dejavnosti enakovredno z pop kulturo se da stvar zaščitit s posebnim statusom.. tako kot se da to narest z določenimi ljudmi.. poslancem avtomatsko pripade imuniteta, in ne odgovarjajo za nobeno stvar, tko da nej ne opletajo s temi papirji k so pa itak vedno na strani koristoljubja unih k majo že tko preveč.
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 13:00
|
vraan, te isti ljudje k govorijo grdo o stanju bazena so zadolžni za to, da se jim je onemogočal priklop na električno pa vodovodno infrastrukturo, s čimer bi do te mere zmanjšal stroške da bi se dal stvar od znotrej in zunej odlično spedenat. bazen je umes elektriko že mel pa je gros spedenal da se ne smejo prklopit. da ne govorim o tem da je ob menjavi strešne kritine šel poslikat staro sajlonitko naloženo na polivinil pa prijavil kot nepravilno skladiščenje azbesta. skratka človk je pokvarjen do zadnje molekule.
|
Date Posted: 14.Nov.2008 at 14:01
FINc wrote:
Ja moj odgovor je biu namenjen englu (a ni jasno)...da nau še kdo drugač mislu.
Uglavnem a zdej gdo točn ve kašno je stanje z bazenam?A je gros že lastnik in so koncerti končani in je fertik usega al še ne?A so panksi še dol al so se mogl že spokat? |
jst jih grem ju3 pogledat načeloma drgač še ni nč nevem pa točn
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
|
Posted By: devlin
Date Posted: 15.Nov.2008 at 12:23
Kaj bo pa s tistim delom kjer je prodajni center ? Proklete barabe....
Pa nikol ne veš kdaj bo Gros kakega mulca najel da bo doli delal pravokacije če ga že ni...
------------- The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence. https://postimages.org/" rel="nofollow">
|
Posted By: BudZpencer
Date Posted: 15.Nov.2008 at 23:07
pismo sam je res žalostno kako brezbrižna je država do alternativne kulture... Sazas nelegalno oddira vse organizatorje in mislim da bomo kmalu vsi bankrotirani zarad tega, ampak ne. Država mirno gleda in jo boli k... za to. Potem hočejo rušit bazen, metelkovo, orto bar,... zarad lastništev, črnih gradenj ipd in država spet mirno gleda... mislim vse kar je kolkrtok pametno se uničuje in v celi slovenski politiki ni enega človeka, ki bi rekel STOP! grozno
------------- http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002
|
Posted By: Gorjanec
Date Posted: 16.Nov.2008 at 01:35
|
Obama bo vse porihtu. Change!!!
|
Date Posted: 16.Nov.2008 at 12:09
|
so. kr neki jih je. ampak enostavno majo zavezane roke ker je državna blagajna prazna in če bi po pravni poti želel te kulturne prostore ohranit bi jih moral odkupit po mastni ceni od upravičencev v denacionalizacijskem postopku in drugih lastnikov. sazas je pa druga zgodba pa mislm da je več strank v kampaniji mel navedeno, da bodo sazas dol potegnil, upejmo na to
|
Posted By: BudZpencer
Date Posted: 16.Nov.2008 at 18:16
haha ja pa na vse k smo se zdej obrnil al ne vedo kaj je pri sazasu sploh problem (čeprav so ga mel kot točko na propagandnem lističu) ali pa kao nimajo časa zdaj... Ma ja državna blagajna prazna, majo pa za vse bedarije, k se spomnijo v elitni kulturi delat. En koncert neke simfonije na Dunaju 44.000 eurov... pomoje vsi alternativni organizatorji v Sloveniji ne vem če smo dobil pol te cifre :)
Nej prodajo Cankarjev dom, pa bo denar za vse...
------------- http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002
|
Posted By: matos
Date Posted: 16.Nov.2008 at 19:27
ej jest poznam od Grosa hčerko, je precej mejhna tko da jo neb blo težko ugrabt
------------- . . .
|
Date Posted: 16.Nov.2008 at 22:05
mnja sam on ma itak ful otrok (ene pet pomojem), tko da enga pač že ne bo pogrešal
|
Date Posted: 16.Nov.2008 at 22:25
|
Tisti strani kjer je pa trgovinski kompleks pa ne bo nihče utrujal...
Zemljišče pri bazenu najbrž nima ravno kake realno visoke cene ker je na otoku in je pri jezu Sava ful hrupna, na drugi strani pa je glavna cesta...
Saj ni treba Cankarjevega doma prodati, samo par Patrij. Lahko pa se tudi zagrozi kaki državi da jim pošljemo Rupla, pa bodo poslali zlato iz državnih rezerv, samo da ga obdržimo...
------------- The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence. https://postimages.org/" rel="nofollow">
|
Posted By: WILDEN MATIKEN
Date Posted: 17.Nov.2008 at 08:42
ajej pizdarja!bazen je rjs fakindwbr plejs
------------- lepo je,če si pijan kot krava in ležiš u travi pokozlan po glavi!
|
Date Posted: 17.Nov.2008 at 15:46
ma sam tole me pa je res razfukal zdle
kak so mediji in obcinarjji negativno nastrojeni proti bazenu...
propada???
a un most se je pa sam zgradil v vlki dvorani?!?!?!
ne recem ko bi bil to nek plac, kjer se po defoltu popiva pa kadi travo al ka js vem...
pa tok ko je notr okroglih miz,predavanj, kulturnih dogodkov nasplosno...
pa kaj je ta gros za nek frajer, da ma sploh vpliv na te stvari....
|
Posted By: Sova
Date Posted: 17.Nov.2008 at 17:20
Gros je bivsi zupan Kranja. Itak ma velik vpliva, sploh ce je zdaj
nejgova zemlja. Ze Rock bar Bled so skenslal, zej pa se Bazen... Tko
zakon ustiman pa lokacija k nobenga ni nc motil (razen Grosa).... Bo
treba na Jesenicah nekej zrihtat.
@Matos, a ni hcerka mal alternativka - ne bi smela dopustit takih grozodejstev fotru.
|
Date Posted: 17.Nov.2008 at 17:48
|
dons je bil članek v žurnalu..pa piše, da se je Gros pripravljen pogajat in dat bazen v najem občini (in ne društvu).
|
Date Posted: 17.Nov.2008 at 18:33
Bubo AfricAnus wrote:
Gros je bivsi zupan Kranja. Itak ma velik vpliva, sploh ce je zdaj
nejgova zemlja. Ze Rock bar Bled so skenslal, zej pa se Bazen... Tko
zakon ustiman pa lokacija k nobenga ni nc motil (razen Grosa).... Bo
treba na Jesenicah nekej zrihtat.
@Matos, a ni hcerka mal alternativka - ne bi smela dopustit takih grozodejstev fotru.
|
emm kle je biu bl merkator gros pa hoče zgleda bazen prodat nazaj občini že ne more nič pametnega nardt s placom vprašanje je sam kašno vsoto bo ponudu
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
|
Posted By: Nerthag
Date Posted: 17.Nov.2008 at 19:02
Eh glede Rock bara Bled, sm lih v soboto prašou šefa če bo kej, je sam skimou z glavo da se merkator nč ne zmiga... zgleda ma še vseen namen postavt rock bar v sklopu z mercatorjem - pa vezenine stojijo tko k so pred skoraj enmu letm kso rocka skenslal. Kaj je najbol žalostno je to, da odkar ni rocka več se je skor vsa metal/rock družba razpustila na vse konce. Nč več se ne dogaja tlele v Blejskmu kotu. Če se to zgodi z bazenom se zna zgodba ponovit, dobr res da je še down sam vseen cel gorenjski prostor ostane brez primernga prostora za koncerte.
------------- You all are flies, flying towards the light, seeking death...but yet you don't know...
|
Posted By: matos
Date Posted: 17.Nov.2008 at 21:55
Bubo AfricAnus wrote:
|
jah una je bl kvazi alternativa, to kar je zdej mainstream (marlyn manson, metallica, in podobno...) ma sam ma gros čist dost mularije tko da to vrjetno ne bo rešitev.
ja in kašne plane ma pa občina s tem placom ? sj ni to neka drgocena zemla, precej idealna za alternativce.
------------- . . .
|
Posted By: Ewelin
Date Posted: 17.Nov.2008 at 22:22
Ma dj, faking vse gre u kurac,fak en bi mogu na lotu zadet pa odkupt zadevo - sanja svinja kukuruz...
------------- Out of control
|
Date Posted: 17.Nov.2008 at 22:41
Lih sm se spomnu ene rešitve. Kva če bi poklical Strojane pa jih notr naseli. Stoposto jim nebi noben težil pa še ful več donacij bi bazen dobil od države.Sej je jasno...država da najmanj alternativcem, mal več navadnim državljanom, največ pa tistim k delajo pizdarije.Sam bendi bi mogl mal bl pazt na opremo pa mal bl bi smrdel, druzga probleva pa nebi blo. Namest da jim država plačuje domovanje na Rojah bi jim plačvala bazen...mi bi se pa še naprej fajn mel
|
Date Posted: 18.Nov.2008 at 00:47
FINc wrote:
Lih sm se spomnu ene rešitve. Kva če bi poklical Strojane pa jih notr naseli. Stoposto jim nebi noben težil pa še ful več donacij bi bazen dobil od države.Sej je jasno...država da najmanj alternativcem, mal več navadnim državljanom, največ pa tistim k delajo pizdarije.Sam bendi bi mogl mal bl pazt na opremo pa mal bl bi smrdel, druzga probleva pa nebi blo. Namest da jim država plačuje domovanje na Rojah bi jim plačvala bazen...mi bi se pa še naprej fajn mel |
pa vsi bi mel nakonc uši :D
|
Date Posted: 18.Nov.2008 at 00:57
ma če bi bli strojani u bazenu bi blo treba pol varnostnike najet da neb uni kradl...bi blo bolš strojane k grosu naselt da bi se z njimi ubadau namest z bazenom ;)
|
Posted By: Siph
Date Posted: 18.Nov.2008 at 11:55
*boljše Strojan v vasi kot FINc&co pri življenju*
Držte se teme, naciji eni.
|
Date Posted: 18.Nov.2008 at 12:10
Siph wrote:
|
Zakaj sm pa naci?js Strojanov ne maram ker delajo pizdarije in za te ne odgovarjajo ampak samo bremenijo državo.Ne zato ker so cigani.Ciganske družine k ne delajo pizdarij me prou nč ne motjo.
Trot neumn!!
|
Date Posted: 18.Nov.2008 at 13:41
Siph wrote:
|
toj paranoid prnm cgani nič ne delajo težav newem kuk je drugje
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
|
Posted By: Trsto
Date Posted: 18.Nov.2008 at 22:49
Posted By: brgo
Date Posted: 23.Nov.2008 at 20:58
Če bi mel tale bazen primern ugrevajne bi blo tud fest!!!
|
Posted By: Trsto
Date Posted: 23.Nov.2008 at 21:17
brgo wrote:
|
sj se ogreje k se koncerti začnejo :\ ni bazen kriv če folk uzuni pije na mrazu ...
|
Date Posted: 23.Nov.2008 at 22:22
brgo wrote:
| obleč se bl pa ne jamri
|
Date Posted: 04.Dec.2008 at 20:02
|
očitno bo neki v Tedniku zdele (no najbrž zadnji prispevek) o bazenu..sm ujela napovednik in je na koncu pokazal Darčija.
|
Date Posted: 05.Dec.2008 at 12:04
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rtvoddaje&op=web&func=read&c_id=24476 - http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rtvoddaje&op=web&func=read&c_id=24476
tednik, na spodnji polovici strani je link dp arhivskega playerja, 04.12.2008, 39:11 se začne prispevk o izbruhu. kr dobr kaže
|
Posted By: Play2kill
Date Posted: 05.Dec.2008 at 14:00
no ja, men ni glih zgledal dobr. glede na to da jim hočjo nadomestne lokacije zrihtat. men to ni glih dobra rešitev no, sploh glede na to kok dela so vložil da plac stoji
isto ko bi si en s svojim delom in trudom zgradil hišo, pol bi se pa en najdu k bi reku 'lej to bo zdej moje, ti pa dobiš dnevno v hiši x, skret v hiši y in spalnico v hiši z'
------------- Life is all in vain, for only ashes will remain
|
Date Posted: 05.Dec.2008 at 14:35
Ne vem kje bi lahko dobili tako dobro dvorano. Razen če jim nameravajo Primskovo šenkat. Pa še ta ni toliko zakon....
|
Date Posted: 05.Dec.2008 at 16:28
Play2kill wrote:
no ja, men ni glih zgledal dobr. glede na to da jim hočjo nadomestne lokacije zrihtat. men to ni glih dobra rešitev no, sploh glede na to kok dela so vložil da plac stoji
isto ko bi si en s svojim delom in trudom zgradil hišo, pol bi se pa en najdu k bi reku 'lej to bo zdej moje, ti pa dobiš dnevno v hiši x, skret v hiši y in spalnico v hiši z' |
No ja, mogoče bi blo mal boljš rečt: ...zgradil hišo na zemljišču, za katerega ve, da ni njegovo, pol bi se pa en (lastnik) najdu...
|
|