Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Bandi
Forum Name: Slovenska scena
Forum Description: Debata o domači sceni in bandih
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=1317 Printed Date: 10.Oct.2026 at 21:54 Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com
Topic: Raven DeathPosted By: lord_morthron
Subject: Raven Death
Date Posted: 09.Dec.2008 at 17:31
Replies: Posted By: Buco
Date Posted: 09.Dec.2008 at 17:54
A to je nastal kot protiutež neprolith (al kar kol so že uni k sm jih zanč pohvalu da so odlični), da se nebi slučajno povprečna kvaliteta slovenskega blacka izboljšala?
Posted By: Jovo
Date Posted: 09.Dec.2008 at 20:40
Sej ful ne maram kurcat, sam... Tole je res pod povprecjem, se za demo bende
Mislm, wtf je z vokalistom? Pa zakaj ste kopiral Satyricon riff, ka nima nobene veze pol z nadaljnim komadom?
------------- Cheeseburger eating motherfucker!
Ma jebi se ti(jovo™)
NEW AGE!!!!!!!!!!!!!
Fru-fru muškarac.
Posted By: puzavnar
Date Posted: 09.Dec.2008 at 20:44
ne sodt po kumadu iz majspaca tist je dost u kurcu sej se boste ujel pa bo kul
------------- taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Posted By: olci
Date Posted: 09.Dec.2008 at 21:10
matr ste eni zabluženci, naj bend špila kar hoče, saj so mladi, bojo sčasoma že najdli svojo zvrst
Posted By: Buco
Date Posted: 09.Dec.2008 at 22:29
Ma če slabih stvari nben ne skurca pogosto ostanejo slabe. Verjamem da band lahko postane dober, zdej pač ni, ne vem zakaj bi samo dobre kritike dajal.
Posted By: Person-man
Date Posted: 09.Dec.2008 at 22:33
No, men ni tak skozlano slabo ... ampak mater, vokali so pa res kurčevi. Rajš poslušam Stephen Hawkinga pet
------------- http://www.facebook.com/otorinolaringolog - KiborgSpužva Büking™ FB pejđ
http://www.profanity.si/ - Profanity fuckzine
I party with lemons
Posted By: frogstomp
Date Posted: 09.Dec.2008 at 22:52
nevem kaj je s posnetkom, ampak v živo so mi bli 2x res zakon, vokal je pa v živo velik velik plus, tko da mogoče so mal nereprezentativni posnetki tole.
Posted By: rožica
Date Posted: 09.Dec.2008 at 23:16
Glede glasbe zaenkrat nimam nekega mnenja, vas nism v živo slišu še.
Samo omenil bi da mi je ime malce mimo. Nočem spet soliti pameti ampak mi ne gre v glavo zakaj se odločite raje za Raven Death ki je tako direkt klišejsko ime ko bi pa namesto tega stalo kaj slovenskega (izpadlo bi bolje, lep primer recimo Somrak), tele angleške fraze so že prekomerno izrabljene.
To bi sicer rekel tudi za nekatere druge slovenske bande, ampak kokr vam vsem skupaj paše... Pa ne da sm nek überzaveden Slovenec ali kaj ...
Posted By: aarseth
Date Posted: 11.Dec.2008 at 16:34
ej folk ne se zanasat na tist demo na myspace ker je biu doma posnet ze
neki cajta nazaj in mamo to cist sam zato d neki sumi ko prides na ns
myspace. Sj zle ze iscemo studio za demo plato, tm se bomo pa
maksimalno potrudl za cimbolso kvaliteto.
Posted By: Guests
Date Posted: 11.Dec.2008 at 16:51
men bi bil pa ta posnetek na myspace zakon, ce bi bil tam nekje iz 78ga leta
tut vokal mi je kul, pa vse, k je cist raaaw pa sumi
edin une klaviature bi vn vrgo.....
Posted By: lord_morthron
Date Posted: 15.Dec.2008 at 17:38
Ja vemo, demo je za en k*rc, delamo na tem, da bomo to popravl, v živo je (tut vokal) boljš.
Kr se pa tistga rifa tiče, ni skopiran od satyricon, čeprou se res podobn sliš, ampak je bil narjen že zdavnej, preden smo mi za Satyricone sploh slišal.
Posted By: Cleia
Date Posted: 21.Jan.2009 at 01:59
Erm...Aarseth pa Lord Morthron...a že mate studio? Jz loh spedenam za 15€ na uro, loh se cena še zbije, ker gazda pozna mojga polbrata. Pa nek bliz Kranja je ta zadevšna.
Drgač je demo res porazen, v živo ste me dvakrat navdušli. Še mal cajta pa truda bo treba posvetit da boste z moje strani res poslušani. Itak smo kolegi, če ne zrd druzga pridem na koncert vsaj zarad tega.
------------- Ziggireti ružijo! :D
Date Posted: 22.Jan.2009 at 10:00
Cleia wrote:
Erm...Aarseth pa Lord Morthron...a že mate studio? Jz loh spedenam za 15€ na uro, loh se cena še zbije, ker gazda pozna mojga polbrata. Pa nek bliz Kranja je ta zadevšna.
Drgač je demo res porazen, v živo ste me dvakrat navdušli. Še mal cajta pa truda bo treba posvetit da boste z moje strani res poslušani. Itak smo kolegi, če ne zrd druzga pridem na koncert vsaj zarad tega.
Ja mamo že zrihtan plac pr Žužku doma, snemamo enkrat med zimskimi. Useen hvala!!!!!!!!
Posted By: engl
Date Posted: 23.Jan.2009 at 16:36
žužk the pruducent .... podpisali boste z nuclearci zadnjič mi je poslau neke sample pa je biu soliden zvok.
Posted By: Vraan
Date Posted: 23.Jan.2009 at 18:03
engl wrote:
žužk the pruducent .... podpisali boste z nuclearci zadnjič mi je poslau neke sample pa je biu soliden zvok.
bedasto se mi sliš :D
------------- The real monsters are often just people.
Date Posted: 24.Feb.2009 at 15:41
EP bo zun enkrat aprila (če bo šlo use po načrtih), za probo pa je na myspaceu že intro (The Approaching Storm)!!!
Date Posted: 23.Mar.2009 at 16:32
Evo, naš nasledn špil: Black Gore Fest II, Blue Hell, Budimpešta. Ker se je pojavilo zanimanje za koncert, bi tiste, ki bi radi šli zraven, prosil, če me kontaktirajo na mail (lord-inferia@windowslive.com), da vem, če se splača organizirat avtobus! Prosim, če mi sporočite to le tisti, ki ste že sigurni, da lahko greste, da ne bo pol pizdarij. Lohk mi pa tut u downu poveste!
Date Posted: 23.Mar.2009 at 16:53
lol kdaj je to?pa kdo je zrawn mau me mika ampak sam če bo poln bus kr napol prazn je brezveze pa še ful keša pride pa še smešn mije,pa dejte nas na guest listo
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Date Posted: 23.Mar.2009 at 16:59
puzavnar wrote:
lol kdaj je to?pa kdo je zrawn mau me mika ampak sam če bo poln bus kr napol prazn je brezveze pa še ful keša pride pa še smešn mije,pa dejte nas na guest listo
Ja sj se men tut mal smešn zdi, da gre folk z nami, še sploh glede na to, da smo pol že takoj 14. 5. u downu anpak če jim paše pa če plačejo, pa nej gredo, zarad mene tut u Burkino Faso
Date Posted: 23.Mar.2009 at 17:19
no še zmeri ne vem kdaj tole jhe če je med tednom kr pozab
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Posted By: Siph
Date Posted: 24.Mar.2009 at 01:48
lord_morthron wrote:
Evo, naš nasledn špil: Black Gore Fest II, Blue Hell, Budimpešta. Ker se je pojavilo zanimanje za koncert, bi tiste, ki bi radi šli zraven, prosil, če me kontaktirajo na mail (lord-inferia@windowslive.com), da vem, če se splača organizirat avtobus! Prosim, če mi sporočite to le tisti, ki ste že sigurni, da lahko greste, da ne bo pol pizdarij. Lohk mi pa tut u downu poveste!
Iskren nasvet, če bo folk zainteresiran, pober kavcijo (dnar vnaprej), ker ti bodo kenslal ti že zdej povem.
------------- Troll
Date Posted: 24.Mar.2009 at 16:55
Siph wrote:
lord_morthron wrote:
Iskren nasvet, če bo folk zainteresiran, pober kavcijo (dnar vnaprej), ker ti bodo kenslal ti že zdej povem.
Ja, jasn, plača se vnaprej, ker tut slučajno ne mislm hodt u minus zarad tega!
Posted By: HellFucker
Date Posted: 13.May.2009 at 11:49
------------- Satan Is My Boyfriend
Posted By: HellFucker
Date Posted: 13.May.2009 at 12:01
pa še tole
------------- Satan Is My Boyfriend
Posted By: demshy
Date Posted: 15.May.2009 at 09:39
uf tole včeraj je pa res blo pozitivno presenečenje!
Date Posted: 16.May.2009 at 10:27
Ok, slaba novica: Kristina zapušča bend!!!!!! Igraja bo še 6. 6. na bazenu, pol pa gre! Tko da bend išče zamenjavo. Če je kdo zainteresiran, nj me pokliče na št.: 041 826 763, al pa nj mi piše na mail: lord-inferia@windowslive.com. Zaželeno je, da je star/a vsaj 15 let, pa da je nek bliz Kranja doma. Spol ni pomemben!
Posted By: Windir
Date Posted: 16.May.2009 at 11:34
mogoče bi blo smiselno napisat še kaj Kristina dela v bendu?
Posted By: Hopsy
Date Posted: 16.May.2009 at 11:58
details details
------------- ... Each morning when I awake, I experience again a supreme pleasure - that of being Hopsy ...
Posted By: Luxpalloris
Date Posted: 16.May.2009 at 12:06
kristina igra klaviature, sodeč po myspacu.
vaš intro mi je prou ušečen drgač
Date Posted: 16.May.2009 at 12:27
ja kristina je klaviaturistka, tko da iscemo klaviaturista al pa klaviaturistko...
Date Posted: 16.May.2009 at 14:14
Windir wrote:
mogoče bi blo smiselno napisat še kaj Kristina dela v bendu?
sori, pozabu, mal sm zaspan
Date Posted: 12.Aug.2009 at 14:57
Tolk, da nardimo stvar uradno: Bend je dobil zamenjavo za prejšnjo klaviaturistko Kristino. Njeno mesto je prevzela Manca Ropret. Upam, da nam ne bo treba čez pol leta spet iskat zamenjave!
Posted By: martinck
Date Posted: 12.Aug.2009 at 15:50
No končno!! Sm počas že dvomu da se bo sploh kdo najdu
Date Posted: 12.Aug.2009 at 15:58
VEDNO se kdo najde!
Date Posted: 07.Sep.2009 at 19:08
http://www.myspace.com/ravendeath2 - myspace
Evo na našem spejsu smo objavili prvi promo mix iz prihajajočega EP-ja... Upam da stvar popravi tisti grenki okus prejšnega demo posnetka, kajti tu je nova verzija le tistega!
Posneli smo večinoma že vse, stvar pa se mora še dokončno zmixat (žužk bo najebov hehehe)...
Komentarji dobrodošli! (upamo da tokrat boljši )
Posted By: dole
Date Posted: 07.Sep.2009 at 20:55
ful dobr!!! ni moja zvrst ampk full dobr!! ud unga posnetka se sploh razlikuje... prov dbest:D tut utis name 100% popravlen kr tko naprej!!!
Date Posted: 07.Sep.2009 at 22:40
yea!
še nekej detajlov naredimo, potem pa končni mix pa smo! že zdj poka, tko kt je treba
Posted By: kusir
Date Posted: 08.Sep.2009 at 00:11
I'M IN THE NIGHT!!! :D
Posted By: Abyss
Date Posted: 08.Sep.2009 at 01:17
Ja super se slis
Posted By: Hopsy
Date Posted: 08.Sep.2009 at 06:39
Glede na zvrst pa to, je dejansko kr kul! Men je všeč!
Še logo zamenjate, pa vs bo folk dejansko kot resn bend jemov :P
------------- ... Each morning when I awake, I experience again a supreme pleasure - that of being Hopsy ...
Date Posted: 08.Sep.2009 at 16:36
kusir wrote:
Posted By: plegueangel
Date Posted: 08.Sep.2009 at 17:16
Ja, nov posnetek je pa res vredi Sicer godba ni mojpisofkejk, sam sound je pa tu res precejšen napredek!
------------- Faggot.... mislim fagot, pa flavta...
Posted By: Nerthag
Date Posted: 08.Sep.2009 at 19:07
Posnetki bistven, bolši morm pohvalt. Komad isto slab kot prej... ta mi res ni všeč, upam da so ostali boljši (sodeč po koncertih so, ampak to ni nekej česar se hočem oklepat)
Logo zamenat nujno pa bo kr razlika. Sej nekam pa le gre vse skupi, pa lepo slišat da ste najdl klaviaturistko.
------------- You all are flies, flying towards the light, seeking death...but yet you don't know...
Posted By: Domc
Date Posted: 08.Sep.2009 at 20:41
Nerthag wrote:
Posnetki bistven, bolši morm pohvalt. Komad isto slab kot prej... ta mi res ni všeč, upam da so ostali boljši (sodeč po koncertih so, ampak to ni nekej česar se hočem oklepat)
Logo zamenat nujno pa bo kr razlika. Sej nekam pa le gre vse skupi, pa lepo slišat da ste najdl klaviaturistko.
100 ljudi, 100 okusov.. use pa res ne more bit usem ušeč, to b blo dougcajt
za ostale komade te bo pa še mau firbc matrov, kkšn dan, dva, tri...
Posted By: matos
Date Posted: 08.Sep.2009 at 21:32
Vraan wrote:
yea!
še nekej detajlov naredimo, potem pa končni mix pa smo! že zdj poka, tko kt je treba
Ja žužk, pa ne mi rečt da si že v svojem 6 bendu !? Al si tokrat producent, mikser al kva ?
Drugače pa ja, lepo da ste naredil posnetek vredn poslušanja, posnemte še kej s takim zvokom...
------------- . . .
Posted By: Green
Date Posted: 08.Sep.2009 at 22:23
je že posneto, samo čakajo nas še končne finese komadov + mastering. To upam da vam naredi filing da nismo tko zaspan bend kot mogoce delujemo!
Date Posted: 08.Sep.2009 at 22:49
matos wrote:
Vraan wrote:
yea!
Ja žužk, pa ne mi rečt da si že v svojem 6 bendu !? Al si tokrat producent, mikser al kva ? Drugače pa ja, lepo da ste naredil posnetek vredn poslušanja, posnemte še kej s takim zvokom...
trenutno sem samo v dveh btw haha..
Rejvnom samo snemam/mixam
sicr pa ja posnetih je 6 komadov + intro, vse z istmu soundom, nč bat
Date Posted: 16.Sep.2009 at 08:22
upam da bo tole kmal vn prslo... ^^
Date Posted: 21.Sep.2009 at 12:29
16.10.09 se bo na Mostovni odvijal koncert, žagali bojo, Septic Scum(grind/death metal/hardcore), Raven Death(black metal), Koromač(hardcore/trash/punk). Vrata se odprejo ob 20.00, koncerti ob 21.30. Vstopnina za člane KGŠ 2€, nečlani 3€, EMOTI 6€ Se vidmo!
Date Posted: 21.Sep.2009 at 16:42
Pa da ne bo pomote al pa kšne zamere, zgornji post je skopiran direktno iz debate o koncertu, ta pa je skopirana direktno iz myspacea organizatorja. Tko da nas ne križat zarad opombe o emotih! Pa še zdej nism čist ziher, če je blo to mišljeno resno
Date Posted: 22.Sep.2009 at 12:41
itak da j mišlen resno ^^ jst bi zravn emotov dodov še kiflce. pa še bi za oboje pojačov ceno :D
Date Posted: 22.Sep.2009 at 22:33
ce pridejo kifelci se jim ne pise dobr.. :D
Date Posted: 29.Sep.2009 at 18:04
Raven Death smo prijavljeni na Metal Camp 2010 band voting. Če svojih glasov še niste oblubil komu drugmu, bi cenili vašo podporo. Tko da če mate 5 minut časa, bi nam velik pomenil, če bi obiskal http://www.metalcamp.com/index.php?page=bandlist - http://www.metalcamp.com/index.php?page=bandlist pa glasoval za Raven Death!
Hvala usem, ki ste/boste glasoval za nas!
Date Posted: 03.Nov.2009 at 15:56
Raven Death live bazen, 6. 6. 2009: http://www.youtube.com/watch?v=zyy5eGSaL1U - http://www.youtube.com/watch?v=zyy5eGSaL1U Če koga slučajn zanima...
Posted By: FIFS666
Date Posted: 18.Nov.2009 at 09:17
V torek 24. 11. se bo v Izbruhovem Kulturnem Bazenu spet dogajalo. Tu se bodo nareč v sklopu evropske turneje ustavili turški death metalci Affliction.
Date Posted: 04.Dec.2009 at 15:48
Naš novi logo: (by Nejc Košir)
Date Posted: 04.Dec.2009 at 16:15
Date Posted: 05.Dec.2009 at 16:32
men je tut usec ja :)
Date Posted: 09.Dec.2009 at 16:17
Po skoraj letu dni trdega dela je naš EP FOREVER ENSLAVED končno nared! V celoti si ga lahko poslušate na našem myspaceu http://www.myspace.com/ravendeathslovenia - http://www.myspace.com/ravendeathslovenia
EP bo v kratkem (ta ali pa naslednji teden) že na voljo v fizični obliki, cena pa bo 5 eur.
Komentarji so dobrodošli!
Date Posted: 09.Dec.2009 at 16:33
čist sex
Date Posted: 09.Dec.2009 at 19:47
Zahvaljujem se usem v imenu benda k ste ns podpiral pa pomagal da je EP nastov. vašega vtisa se neb branil :)
Posted By: jure_aeonic
Date Posted: 09.Dec.2009 at 23:52
preveč na dimmu borgir spominja
Date Posted: 05.Jan.2010 at 19:45
next gig:
Date Posted: 05.Jan.2010 at 20:46
kdo je delou to ?
------------- Pojej jogurt.
Date Posted: 24.Jan.2010 at 13:34
Zadeva je zdaj naprodaj, cena je 6 eur...
Posted By: sajmon
Date Posted: 24.Jan.2010 at 14:27
FIFS666 wrote:
kdo je delou to ?
zuzek
Date Posted: 25.Jan.2010 at 14:47
Kul..
Date Posted: 25.Jan.2010 at 15:29
lord_morthron wrote:
Kul :D
Date Posted: 25.Jan.2010 at 16:14
Zgleda fajn!
Date Posted: 25.Jan.2010 at 20:15
nabavm kuj k bo dnar :)
Date Posted: 25.Jan.2010 at 20:37
nabavm ka začnem dilat
Date Posted: 26.Jan.2010 at 00:31
povej ka dobiš
Posted By: Abyss
Date Posted: 27.Jan.2010 at 13:05
lord_morthron wrote:
Dobr tole zgleda
Date Posted: 09.Feb.2010 at 15:02
V največje veselje mi je, da oznanim, da se nam je uspelo uvrstiti na drugi oder letošnjega METALCAMP festivala!
V imenu benda bi se rad zahvalil vsem, ki ste glasovali za nas!
Date Posted: 09.Feb.2010 at 15:11
To, vidš!
Date Posted: 15.Feb.2010 at 10:03
Karte za MC10 se bo dal naročit prek bendovga space-a oz. maila.
podrobnejše informacije bodo naknadno objavlene.
------------- www.myspace.com/moranaband
www.myspace.com/centuriodictatus
Ja,ja,ja..uredu je no.
Date Posted: 09.Apr.2010 at 18:50
Ja, tudi Raven Death smo že dobili karte za Metalcamp 2010. Cene so znane - Tedenska: 114 evrov - 3-dnevna: 82 evrov
Za info in naročila se lahko obrnete na naš email: ravendeath.band@gmail.com
Date Posted: 15.Apr.2010 at 19:25
Ja,ja,ja..uredu je no.
Date Posted: 23.Apr.2010 at 15:30
Ja,ja,ja..uredu je no.
Date Posted: 07.May.2010 at 16:24
Naslednji koncert:
Posted By: Morriganslo
Date Posted: 08.May.2010 at 22:00
hmmm... mene pa zanima če mate kake girlie majce tudi? ... kr drgač bom primorana kupt sam LP... ampak se mi logo blazn dopade... no še bol se mi muska ;) ... vas pridem pogleat na MC, upam sam da se nebote pokrival s kšnim must see na main stage-u
Date Posted: 09.May.2010 at 14:02
Morriganslo wrote:
hmmm... mene pa zanima če mate kake girlie majce tudi? ... kr drgač bom primorana kupt sam LP... ampak se mi logo blazn dopade... no še bol se mi muska ;) ... vas pridem pogleat na MC, upam sam da se nebote pokrival s kšnim must see na main stage-u
Najprej hvala za pohvale! XD
Drugač so pa girlie majice v pripravi, nism še čist ziher če so že nared, ti pošljem pm, ko bodo.
Posted By: Morriganslo
Date Posted: 09.May.2010 at 16:32
no super :) hvalaaa
Date Posted: 29.May.2010 at 14:27
Na spodnjem linku se lahko glasuje za band leta 2010, ki bo igral skupaj z Laibach, Dekatent, itd. v Ljutomeru na RockHard festivalu, ki bo ob konc julija. Raven Death bi prosili za vašo podporo! Vzame vam samo 10 sekund vašega življenja.
(glasovanje je ob levem robu net strani (wannabe anketa))
Date Posted: 29.May.2010 at 14:48
Pizda ste majstri :) Sm glasvov za vs sam ka sm vidu da zmagujete z veliko prednostjo mi je blo žou xD bi raj dau pol gonobi ka ma sam 1% al pa dicklesm ka majo 4% pa eruption 0%
Date Posted: 29.May.2010 at 14:59
lol, grem glasovat pa vidm da smo mi gor. Koji kurac, a to se oni kr samo odločjo nekej, mi se nismo nkamor prjavl.
Glasujte za bend leta in morebiti bo prav vaš glas odločilen, da oder
zasedejo tisti, ki si to zaslužijo!
A ni kšn predpogoj tud to, da si to želijo al pa kej. Koji kurac no :D
Date Posted: 29.May.2010 at 15:08
tut mi se nismo prjavl... Ampak, če so ns pa že ruknl gor, zakaj pa ne bi probal...
Fifs: No, vidš. Zakaj majo manj glasov? Kar do zdj sploh še niso vedl za zadevo. Niti slučajno še ni konec glasovanja. Ne smeš kr odpisat bendov, kot so Dickless Tracy, Gonoba in Eruption.
Date Posted: 29.May.2010 at 15:11
Ma lahko bi oni pol vsaj bande, ki so jih določl, kej obvestil o tem pa jih prašal če jim je kul. Kr nekej dej.
No ja, upam da zmagate, ker si to očitno želite. Js sm vam dal glas. Upam tud, da Gonoba pa Dickless Tracy že kej vedo o tem :D
Date Posted: 29.May.2010 at 15:19
sm ravnokar poslou p.m. še Hopsyju pa Cepotu. Drgač smo bli pa mi o tem obveščeni. Nism pa vedu, da nekateri očitno niso bli... Zj mam pa slab občutek...
Date Posted: 30.May.2010 at 10:37
ma ka da kej pomaga itak bojo lene kosti zmagal za fest
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Posted By: engl
Date Posted: 30.May.2010 at 10:44
upam da ne bojo
Date Posted: 30.May.2010 at 10:57
engl wrote:
upam da ne bojo
+1
Date Posted: 30.May.2010 at 12:04
Sam bi blo lepo vidt ravne kukuo šmekajo na odru
Date Posted: 30.May.2010 at 12:09
lord_morthron wrote:
kusir wrote:
Date Posted: 30.May.2010 at 12:11
fak, sam tole se pa res dobr sliš.
komad illusions... se začne istko kot ma immortal komad blashyrkh vmes un premor.
Date Posted: 24.Jul.2010 at 14:42
Prihajajoči koncerti:
6.8. - Haliaetum Open Air (Izola) 7.8. - Smallfest X (Šoštanj)
Ja,ja,ja..uredu je no.
Posted By: Gothmog
Date Posted: 09.Aug.2010 at 12:29
To kar imate na myspace se dobro sliši!
Date Posted: 09.Aug.2010 at 14:49
hvala, to sta le dva starejša komada, katera sta tudi na Forever Enslaved EP. sedaj je materjal povsem drugačen, atmosfero podajajo kitare + odstranili smo klaviature. Zaenkrat se to da poslušat samo live, ampak se trudmo da se spravi čimprej v fizično obliko.
Ja,ja,ja..uredu je no.
Posted By: Gothmog
Date Posted: 10.Aug.2010 at 00:03
Škoda... ker klaviature ste imeli res fenomenalne! Verjamem pa, da se brez klaviatur tudi dobro sliši.