Print Page | Close Window

GORENJSKA SCENA

Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Bandi
Forum Name: Slovenska scena
Forum Description: Debata o domači sceni in bandih
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=1627
Printed Date: 09.Oct.2026 at 10:37
Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com

Topic: GORENJSKA SCENA
Posted By: Aufstand
Subject: GORENJSKA SCENA
Date Posted: 04.Mar.2009 at 13:17
Mene pa zanima kdo je tle use sploh z Gorenjske, ker videvam po Jesnicah, Radoljc, Kr. Gori, Gorjah, ....itd cel kup novih metalcou, (zacuda ne samo 15letnikov) se celo na Jesnicah sm vidu !!!2!!! metalki, (a pipipipi) in me zanima kdo use je tud tuky gor, pa ce kermu se dogaja na ksn instrument, pa ce je mogoc kje ksn pametn plc za spilat kje v okolisu, mogoce se rojeva kaki nov bend pa rabjo ksnga kitarista...:) alpa kr kol kr dogaja, da se mal junajtamo tuky, sploh zj k bo mogoce treba demonstrirat pred obcino za festivalno dvorano...

(ce kdo ne ve kaj se dogaja tuky gor..)

http://www.gtv.si/index.php?option=com_content&task=view&id=738&Itemid=2

in ja tisto ovo cupasto zbegano one sm jst :)

-------------
..don't make a mistake and take my shadow for a friend..

Replies:
Posted By: puzavnar
Date Posted: 04.Mar.2009 at 13:45
tarok pejte u maxa igratLOL

-------------
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes

Date Posted: 04.Mar.2009 at 13:51
tut max ni vec to kr je biu... pa tuki mislmo po nacrtih bolj v smislu za neki gorenjski VPK, z rock barom spredej.. pocas pa kt u filmcku omenjen, se youth hostel zravn.. drgac pa tarok rulz LOL

-------------

Posted By: Sova
Date Posted: 04.Mar.2009 at 14:51
Obnovit in uredit kak del zapuščene fabriške hale, če niso že vsega porušili. Kaj pa bo s festivalno dvorano? A to je tm k je kino?
Tem (zgornjem) delu Gorenjske res manjka nek alternativni klub/bar/plac k folka ni tolk mal, sam nobeden nic ne naredi.

Date Posted: 04.Mar.2009 at 15:40
mja.. sej zato pa probam izvest nemogoce.. prepricat folk da bi nekj naredl..:S dreka sem po obcin premesou ze 3mach, folk me tudi ze pozna da mam prevelik gobc... ampak ce ne gre drgac gremo pa zakampirat prakirisce pred obcino, pa nardit zur tm :) pa jim recemo da je to zj nasa nova festivalna, ki jo narisemo na parkirisce ..poj se bo pa ze nekj premaknil.. za zacetk bom dobil 250 eur kazni zarad JRM, pa se kej.. poj bo pa ze nekj slo naprej :D da nm bojo dal neko dvorano nekje.. sam fajn bi vedu kasn je supporr folka, pa ce se mi splaca nosit glavo na prodaj, za 15 hasisarjev, 6 dzanksou 7 metalcou, 102 študenta, 1870 ostalih slovencou k se nevejo km dat kukr pa doma cepet pa TV buljit,  pa 18.000 cefotov..:) lp

-------------

Date Posted: 04.Mar.2009 at 16:37
ma dost težko bo tole nardit no
sam sej bo
kva je jrm?

-------------
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija

Posted By: Beastboy
Date Posted: 04.Mar.2009 at 17:24
jrm=javnega reda in miru

-------------
A jebeš vse skp!

Posted By: Guests
Date Posted: 04.Mar.2009 at 17:41
men se zdi. pa da je glih z gorenjske najvec metalcov (z narekovaji al pa brez)....

skofja loka pa kranj pa ti kraji.... se mi zdi da je cist na vsakem koncert 10 nekih novih metalcov k jih se nikol nism vidu........

Posted By: Taake
Date Posted: 04.Mar.2009 at 18:18
morš vedt da so jesenice klasa zase...

-------------
https://www.facebook.com/pages/Within-Destruction/148516011832284" rel="nofollow - Within Destruction @ Facebook
info.serpents@gmail.com

Posted By: Vraan
Date Posted: 04.Mar.2009 at 18:35
jst z jesenic ne poznam nobenga, razn dyza hehe... Kran pa itak zmaga hehe (down ftw)

-------------
The real monsters are often just people.

Posted By: BOCO
Date Posted: 04.Mar.2009 at 18:51
folk-skvotat,druge ni!mi furamo IDEAL v gorici že od decembra 2006 pa nas pustijo pri miru.so se navadili da smo tam.pa tudi smo imeli v dveh letih več kot 30 koncertov not od bendov iz celga sveta!samo jajca in živce je treba met,ostalo dela samo...(živce zato ker moreš kdaj komu naložit eno po gobci če beseda ne zaleže-se zgodi da jo dobiš kdaj tudi nazaj,ma ni panike...tko pač deluje underground...Approve)

-------------
eh,fuck that shit and make some noise!!!

Date Posted: 04.Mar.2009 at 18:52
ma sj ubistvu nekej metalcov je z jesenic, sam s(m)o večinoma vsi doma ker se ubistvu nkamr kle ne morš dat, edin v gozd greš lahk srne jagat, nekateri gredo pa na bled pa v radolco v diskača pa take fore... Tko da bi blo neki kle res fajn nardit, sam nč ne bo ratal ker so vsi fukneni. Župan je zmer en redneck k se mu gre sam za hokej, za nove trgovine pa za nadstandardna stanvana k so 90% neposeljena. Pa tud če bi se kj takga odprl k je arh povedu bi vrjetn kmal propadl, ampak ne zarad neobiskanosti, ker mislm da folk bi na tak mest hodu pa če bi bli kšni zanimivi koncerti mislm da bi tud z drugih koncev gorenjske pršli mal pogledat; problem je v "mestnih huliganih" mislm da veste o ČEM govorim, ki bi delal frko. Pa tud če bi varnostnike dobil vrjetn neb blo pomena ker bi bli njihovi bratje... Kr pomnm je bil en metal koncert 2007 ko so igral inciter pa še to, lej ga zlomka, v hokejski hali, k je po mojem mnenju sam za podret pa naj se raj zemlo za kej bol koristnga porab. Kr se pa trenutne scene tiče je pa tud podn. Ubistvu vse zrihta mladinski center, s katerim smo se clo domenil za eno občinsko turnejco glih tolk da ob petkih zvečer ne visimo doma za računalniki...

-------------
https://www.facebook.com/pages/Within-Destruction/148516011832284" rel="nofollow - Within Destruction @ Facebook
info.serpents@gmail.com

Date Posted: 04.Mar.2009 at 18:59

sj krana nimate tko delec....

-------------

Date Posted: 04.Mar.2009 at 19:12
jesenice mate pa vi anWink
čebo kej bo fajn in bom pršu pogledat
sam bo pa itak največ čefkotov zmeri zrawn
tko dons je

-------------
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija

Date Posted: 04.Mar.2009 at 19:15
Originally posted by Vraan Vraan wrote:

sj krana nimate tko delec....

to ni vzrok da na jesenicah neb mogl bit enga takga kluba, navsezadnje tud lublana ni tok oddaljena od kranja...

-------------
info.serpents@gmail.com

Date Posted: 04.Mar.2009 at 19:21
Originally posted by puzavnar puzavnar wrote:

jesenice mate pa vi anWink
čebo kej bo fajn in bom pršu pogledat
sam bo pa itak največ čefkotov zmeri zrawn
tko dons je

še v downu skoz več.... Angry

-------------

Date Posted: 04.Mar.2009 at 19:29
hm.. jah dejansk s priseljenci ne bi biu tak problem.... se je umirl ze kr dost zlo.. mal je problem mafija, k hoce pac varscino ampak to ze zdejsnji lokali usi placujejo, tko pac to ne bi uslo, (tut zupan za trafiko baje placuje da mu jo pstijo na mir haha...:)) ampak, s casoma mislm da se bo to ze ustimal,

je sansa da bi zasqvotal ja, samo problem je k nimamo kriticne mase underground ljudi an... zato bi pa rd da se jesenicani in okolica nek zacne zbirat, pa tut ce na netu, da usaj vemo pr kakem stevilu smo, pa ce naberemo nekaj ljudi, bi se pa ze dal en del zapsene fabrke "ukradt" pa zacet delat galamo..:) a kdo ve kaksna je tocn zakonodaja za squotanje, takt k smo bli v AC Molotov je blo, da ce si biu 48 ur v nekem prostoru so te mogl ze sodno izbacit..? kuko je zj s squotanjem?

mja, kranj ni delec, ampak ni bliz.. da mas 1 rock bar v 30 km delec prec.. khm?!?!? k je biu Rock Bar je pa pol Slovenije visel na Bledu..:)

-------------

Date Posted: 04.Mar.2009 at 20:51
vso srečo fantjeThumbs%20Up!mi se z politiko in zakonodajo nikoli nismo ubadali,smo samo prišli tja...in zdej smo kar tam.evo,še mal reklame:

IDEAL BAR PREDSTAVLJA POKOZLAN DAN ŽENA!

Nedelja, 3.8.2009
-EXCREMENTORY GRINDFUCKERS ( germany/grindcore polka)
-T N T ( kranj/crust-grindcore)
-CORUSS ( nova gorica/metalcore)

-------------

Date Posted: 04.Mar.2009 at 20:53
eeeee-8.3.!!! hahahaha

-------------

Posted By: Nerthag
Date Posted: 04.Mar.2009 at 21:03
kar sm prebrau, se popolnoma strinjam. sm že stopu v kontakt z neko osebo na občini pa sm drgač zvedu da v Vezeninah Bled (tam kje biu rock) bi se dal nrdit plac za take zadeve če bi se zmenil z lastnikm vezenin. In menda ni tok zatežen.

Zadeva je pa taka da mercator bo čez pol leta in potem?
jes sm Jura (lastnik Rock bara) prašou kaj bo z rockom? Menda bo, ko bojo papki merkatorjevci kej zgradil.

in ''Taake'' problem je da je folk premal fuknen, da bi kej dejansko počeu.

-------------
You all are flies, flying towards the light, seeking death...but yet you don't know...

Date Posted: 04.Mar.2009 at 21:13
al pa je pametn pa se ne sprav cajt in energijo metat v zrk k so itq vsi politiki trmasti in gledajo sam na mehrheit (in njihove interese), kar pa metalci niso tko da jebiga...

-------------
info.serpents@gmail.com

Posted By: Kali
Date Posted: 04.Mar.2009 at 21:29
jes bi z veselem pršla iz Lj na kšn koncert gor če bi se kej dogajal

-------------
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo

Date Posted: 04.Mar.2009 at 21:35
Originally posted by Kali Kali wrote:

jes bi z veselem pršla iz Lj na kšn koncert gor če bi se kej dogajal

arh prisluhni ljudstvu :P

-------------
info.serpents@gmail.com

Posted By: Hopsy
Date Posted: 05.Mar.2009 at 09:48
Originally posted by BOCO BOCO wrote:

vso srečo fantjeThumbs%20Up!mi se z politiko in zakonodajo nikoli nismo ubadali,smo samo prišli tja...in zdej smo kar tam.evo,še mal reklame:IDEAL BAR PREDSTAVLJA POKOZLAN DAN ŽENA!Nedelja, 3.8.2009-EXCREMENTORY GRINDFUCKERS ( germany/grindcore polka)-T N T ( kranj/crust-grindcore)-CORUSS ( nova gorica/metalcore)

ej ej ej...
to ti resno, excrementory grindfuckers, TO NEDELJO v slo?!?!
al res?!
pa zakaj to nket ni pisal, vsaj jz nism zasledu!?

-------------
... Each morning when I awake, I experience again a supreme pleasure - that of being Hopsy ...

Date Posted: 05.Mar.2009 at 10:00
hehe, jst poslusam ze sam sebe, pa vem da nm to MANJKA.. ampak kukr je blo omenen, al je folk prelen tuky da bi krkol poceu, alpa premal fuknen.. no jst mam lenobe premal, pa prevec sm fuknen :) zato pa delam to.. za 1x smo na GTVju.. pocas bo treba na POPTV, po, nj pa se mal mediji prtisnejo na Džesenajs, poj je pa na vrst nasa poteza.. pa takt bi blo ful zakon ce bi se ns zbral en cel kup, pa zatezimo..zasquotamo alkrkol.. you know powa of the ppl ..:) aja z vezeniam.. hja, recesija je kukr sm izvedu in zato je tut merkator ustavu gradnje an.. zato pa tm NC NI in se ncajt NC NE BO.. ce pa dobimo v enmu letu 2 rock bara se pa tut nam branu.. tm k bo ksna mojh biush, pac mene nau,.. pa se zmer bo ksn ql place za hengat :D ..alpa pac zarad cesa drugega.. ce bi bil en tedn koncert tuky, 1 tedn na bledu, bi blo pa tut ql alkuko? ..usaj neb usega kesa v VPK, Stuk itd nosu.. pa se blizi bi blo za dam furat.. 1x za sprmembo bi biu koncert mnj kt 1 uro delec spet :) 

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 10:44
hopsy-glej pod napovednike koncertov-IDEAL BAR SKWATT.tam so razporedi za vse koncerte ki jih delamo v naši liknji.

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 10:51
ma pizda,tam na jesenicah prow nč ni?!!?jst se spomnem še v osemdesetih,se je kdaj zgodilo da smo ponoči čakali vlake za domow al karkoli-že takrat je folk jamral da ni nič!mi smo imeli,če ne druzga vsaj COCKTAIL BAR kjer smo se družli,čez vikend pa v biljard bar in CRMK v šempeter...koja žalost da še zdej ni neč pri vas.......kr sigurno bi folk rad prišel na kak koncert v vaše konce,pa da bi se dalo čez noč kje ostat in to.

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 11:08
Originally posted by Hopsy Hopsy wrote:

vso srečo fantjeThumbs%20Up!mi se z politiko in zakonodajo nikoli nismo ubadali,smo samo prišli tja...in zdej smo kar tam.evo,še mal reklame:IDEAL BAR PREDSTAVLJA POKOZLAN DAN ŽENA!Nedelja, 3.8.2009-EXCREMENTORY GRINDFUCKERS ( germany/grindcore polka)-T N T ( kranj/crust-grindcore)-CORUSS ( nova gorica/metalcore)

ej ej ej...
to ti resno, excrementory grindfuckers, TO NEDELJO v slo?!?!
al res?!
pa zakaj to nket ni pisal, vsaj jz nism zasledu!?

a grewa?

-------------
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija

Date Posted: 05.Mar.2009 at 11:20
a peleš?
pizda če bi blo to kak tedn pre rečeno, bi še šov, zdej pa slaba :/

-------------
... Each morning when I awake, I experience again a supreme pleasure - that of being Hopsy ...

Posted By: Sova
Date Posted: 05.Mar.2009 at 13:21
Sej koncertov je na Gorenjskem in ostali Sloveniji cist dost. Sej smo ful majhni, pac nekdo pelje Smile Js bolj pogresam nek ne-fancy bar, v katerem bi biv kul folk pa kul muska, mogoc se kak koncert. Tko k je blo v Rock baru na Bledu. Do Downa na pjaco se furat z Jesenic ni lih fajn tko da Kranjčani ne bit pametni neki...

Date Posted: 05.Mar.2009 at 13:23
če daš avto pelemBig%20smile

-------------
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija

Date Posted: 05.Mar.2009 at 13:56
 manjka se neki.. krkol :) zato sm pa za eno sceno, pa me zanima kako bi VI gledal na to.. lahko se ustanovi drustvo (recimo ..nevem MetalMountain, Anarh Metal Hole :D, BurningSteel undergorund...) pa mi poslete v pvt vs ime, pa telefonsko, da se mal povezemo, pa se magari dobimo kdaj v ksnmu lokalu, da se spoznamo, pa nardimo plan kaj se manjka in cez poletje k prhaja to nardimo.. magari zasquotamo, najamemo, se povezemo z KJS, MCJ k so ful u redu klubi, pa se dajejo za iste zadeve kt mi (jst?!?!?).. in lahko poj s skupnimi mocmi ze nekaj dosezemo.. ce se grem jst nekega squotarja, pa nevem kaj.. itak ne morm nc dosezt k sam proti tisocim.. me pojejo.. ce ns je 10.. :) ns je pa ze nekj.. aja, pa na starejse generacije ne mormo kej velik racunat, k bojo hengal tm sele k bo kej narjen..(pretty sure about that) do takt.. are we..(me?!?!) on our own.. in pa pi*da da ns je dost da nekj spremenimo.. :) .. pa pru koncert k bi ga probou spelat bi bli recimo zelezobeton, dawn patrol,.. ce bi se jim dal se ksni negligence, pa se ks lokaln bend iz tuky, (sej ghoul ma kr nekj ldi k ga tut zagajo.. sicer na mojo zalost norweign style).. ampak.. je pa se nova generacija panksou tut ze na jesenicah k se jm cist trga, pa mam ze kontakte od njih.. in samo cakajo da bi se nekj spremenl.. samo VI morte dat micken svoje energije zravn.. za nase in vase naslednike v Gorenjski Metal, Rock, Punk... sceni :)

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 13:59
pa ne cist takoj offtopic zaidt.. hvala za razumevanje.. aja paljudje od druget..povsod mate ze postimane place za dogajanje.. mi jh nimamo, mogoce ksni nasveti kko nj se lotmo.. kko ste se vi?!? ce je kdo od ksnih ustanoviteljev ksnga tacga placa tuky gor...

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 14:34
Jst sm ti reku če se stvar zalaufa sm ti prpravlen pomagat pa grega se mi zdi da tud, sam pa morš vedt da kr se financiranja tiče nemorm met nč zravn... drgač pa če bodo bazen zaprl (nvem kako je zj s tem) do ljubljane z izjemo loke ni nč kar jst vem... morš pa tud vedt da maš zih še kšne metalce k žvijo šebol u kurcu od jesenic (kranska gora pa te pizdarije) in bi bli tud oni vrjetn veseli da bi se na jesenicah kj takga odprl... Škoda k je folk tok prizadet da ne ve da to neb blo mrtvo sam kurac k zarad določenih idijotov jesenice zgledajo ko černobil (z izjemo da kle namest zombijov čefurji okol hodjo)...

aja btw: mi smo že zasiln načrt dobil kr se koncerta tiče. Polet bomo mogoč koj sami zrihtal koncert gor na placu na parkirišu uzun, sj bendi so: bureki, vinterkrava,jst,epic fail pa še kšnga bi se kamot dal najdt... maš sadno torto k maš vse žanre notr.

-------------
info.serpents@gmail.com

Date Posted: 05.Mar.2009 at 14:44
Aja še neki kr se tiče une mini turnejce k sm omenu...

1 koncert - Karavana rocka (a kva je ime)

27. marec 2009 ob 19:00, Dvorana-Blejska Dobrava (gasilsk dom)
XXL, Chill Out, Arthem, Epic Fail

Igrajo se priredbe in avtorski komadi. Pijača poskrbljena.
VSTOPNINE NI!

Seveda salute MCJ.

-------------
info.serpents@gmail.com

Date Posted: 05.Mar.2009 at 14:51
hehehe cernobil :D kaj pred gregovo bajto, koncert??? lol kaj hocs da res pridejo cele jesenice vs gor ganjat? ves kako odmeva od tm po cel dolin.. sicer to je ful power..:D samo jesenicani navem kuko bojo naudusen nad temu :) pa se lih tm spodej so une najstarejse stoplnce.. se znajo podret ;)
ja sj glede financiranja ni pene.. to bi ze jst prevzel nekak.. mislm lih cuka eur ne bi ulagou not.. ampak point je, da ce se zajame nekj, da se zacne notr hengat, preurejat, izolirat, delat sank, strom napeljevt, zabarikadirat okna, da kej not ne pride...
pa kt 1vo najdt neko stavbo.. mene ful mika stara lesnina.. je na ql placu, brez bliznih sosedov.. alpa pac ksn del fabrke..sam to je tuk ogromn an.. samo pac fajn bi blo dobit se kej vec folka, pa da se zacne mal hengat tm.. potem pa zaklene, porihta, pa cez 1 tedn nardi koncert..magari placam bende za 1 koncert jst, pol pa bi blo treba nekak s prodajo pijac, alpa nekak na legaln nacin dobivat kesh.. pa zmer mal bolj stimat.. nakonc pa obcino prepricat da odkup parcelo, alpa kt u kranju, placa najemnino..aja bazena baje ne bojo skenslal, ker jm je obcina placala za 10 let najemnino.. zegnarji...

taake: dej mal folk k jh poznas da so z nasga konca upel na tole debato da se sestav ena tabela folka...we have to get organized..:)

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 14:53
hehe zakon MCJju cist dogaja odkr sm prnoru not nej ze nehajo sam Hip Hop pa tehno podpirat ampak rock pa metal k pomojm pocas kr preuladujeta na gorenjskm.. usaj rejvjrjou pa reprjou ni vec tok vidt.. 

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 14:56
ja kpa... ma ko jih jebe sam kurac lahk drkajo... it's private property.edin zarad glasnosti nevem točn ko je. itq so pa u unih stolpncah večinoma sam čefurji tko da je ubistvu useen če se poderejo, fabrka bo mal na izgubi z delavci ampak jebiga.

Bom mal povprašu ja.

-------------
info.serpents@gmail.com

Date Posted: 05.Mar.2009 at 15:19
hehe.. mja JRM zna bit kr drg.. ;) ql.. let's make some noise around the city..:)

-------------

Posted By: devlin
Date Posted: 05.Mar.2009 at 19:00
Aaaah, dobri cajti Rock bara, ko si prišel v soboto ob treh notri,pa so se rolali Dark tranquillity,.... Pa vsake pol leta je bil celo kak koncert!!!!

Ful bi bilo lepo kaj takega spet imeti v bližini.

-------------
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
https://postimages.org/" rel="nofollow">

Date Posted: 05.Mar.2009 at 19:06
se podpisem pod to..

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 19:33
jst tud
btw.še zdej bi biu lohka odprt
newem zakuga ga ni podru pč kšne par mesecev pred dejasnko gradnjo
keš pobasu pa je

-------------
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija

Posted By: Kilroy
Date Posted: 05.Mar.2009 at 20:22
Aufstand, zakon :) Veš kaj mi zadne cajte hod po glav, tko, lih zadnjič smo debatiral, ka se je iskal novo lokacijo za poletni rastur... kje premorejo Jesenice kakšno dost velko površino za open air festival?

-------------
The music was a soundtrack to the curiosity of youth, and it is a soundtrack to the experience of age.

Date Posted: 05.Mar.2009 at 21:05
Originally posted by Kilroy Kilroy wrote:

Aufstand, zakon :) Veš kaj mi zadne cajte hod po glav, tko, lih zadnjič smo debatiral, ka se je iskal novo lokacijo za poletni rastur... kje premorejo Jesenice kakšno dost velko površino za open air festival?

tm na blejski beli k so olja, tm okol pokopališča :D
blejska bela, al je bohinska bela al kaj je že tm....tm k je tavelk pokopoališče :D

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 21:14
Originally posted by devlin devlin wrote:

Aaaah, dobri cajti Rock bara, ko si prišel v soboto ob treh notri,pa so se rolali Dark tranquillity,.... Pa vsake pol leta je bil celo kak koncert!!!!

Ful bi bilo lepo kaj takega spet imeti v bližini.

Prosm ne klič nostalgije na plan... rock bar je moj sosed 100metrov preč.
Mi smo še tm pil po zaprtju in dejansko ja... še bi ga lah, sam k so uni mercatorjevci mogl že koj jura vn spokat -.-

-------------
You all are flies, flying towards the light, seeking death...but yet you don't know...

Date Posted: 05.Mar.2009 at 22:07

ceu kp maš kle... če ne v mestu pa v okolici. Sam problem se bo s kermukol zment...

-------------
info.serpents@gmail.com

Date Posted: 05.Mar.2009 at 22:46
jesenice...OA festival? ..khm.. ne bi blo lih..mislm zment bi se blo zajeban ja..pa acroni je zravn an..bi ksn folk vs pjn u transformator splezou.:) ..drgac... jst mam v lasti ene 7 Ha povrsine pr Bohinju.. sm ze imu podobne ideje, sam mal je problem k bi mogu mal cesto postimat.. :) alpa da bi folk nosu 15 min pes prtlago.. je pa druga sansa da bi se pa splav cez savo bohinjko naredu,.. pa folk cez spravlou.. no lahk bi su po vod, sam prtlago s splavam cez.. je pa cist bliz bohinjskega jezera.. (pa se pred TNPjam da se ve) :) sam sj ves.. ce tle kermu povem za svoje ideje, je zmerej.. ja ql.. dej gremo nardit, ni pa folka k bi bil tko na nacin mene, (no sj ne da sm kej ful hudo produktivn..) ampak vecina se ustav pr debat pred tvjam... :) mi pa dogajajo take ideje ;)

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 22:48
aja pa seveda ene 10.000 eur bi se vrjetn rabl ....seveda za zupana..:)

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 22:49
we miss rock bar also.. it was the place of my youth..

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 22:58
hopsy. sele zdj vidu.. aam.. ja, tm je ql plc, pa poznam lastnika ene parcele tm gor.. na G-6 se rece pr AC viaduktu, pr pokopaliscu pa G-7 :D pa povrhu je se metalc ta k ma parcelo... sicer mal starej, ampak.. hmm.. mogoc bi pa dal zment :) drgac ja, preh sm mislu na Bevsko polje ob Acroniju.. tm je ful metal spirit, k je gigant fabrka u uzadju..mal bi blo navarn ksnm kategorija wukota.. pa sava je bliz, sam tm se ne da kopat.. ker je use Toxic...

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 23:15
odvisn je tud kakšno podlago hočeš... beton al kej mehkejšga ;)

-------------
info.serpents@gmail.com

Posted By: Kilroy
Date Posted: 05.Mar.2009 at 23:21
Hehe, Sava na Jesenicah je ivl... se spomnm izpred davnih let kuko so enkrat kri iz klavnice not spustl... AAAAAAA jz pa brez fotoaparata!!!!

Un akumulacijsk jezer je podobna zgodba. Zgleda idilično, dokler ne zveš da ma tisto slikovito sivo-modro barvo zarad pepela, ki so ga leta in leta iz fabrke v vodo strešal...

-------------
The music was a soundtrack to the curiosity of youth, and it is a soundtrack to the experience of age.

Date Posted: 05.Mar.2009 at 23:23
jah.. jst mislm da je za metalce blj trava k beton.. :) lastne izkusnje, metalcamp, metal dose, metal mania.. :)

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 23:25
no ja concrete means more blood ;) pol je najbol da se gre v rovte med narcise moshat

-------------
info.serpents@gmail.com

Date Posted: 05.Mar.2009 at 23:25
hehe yea.. kolega je pil savo tm pr jezu.. 1 tedn je komej zivu.. nevem kere zastrupitve use je imu.. sam sj pocas gre na boljs.. hehe ja une klavniske scene so ble dobr.. k je tekla skozi mesto rdecega prahu rdeca reka.. hey, that's a cool songtitle.. :D:D:D

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 23:29
hehehe, tm mas pa ksne fritzle rovtarske..:D ceprou so pa u rovtah tut metalke! :D eno lih spoznou, sicer mlajse generacije, ampak jst sm itq obupou, da je kej za moja leta tuky okol.. :) do 20 se se najde.. pol je pa use neky fancy smancy z Ĺ naglasam..:) ..but I've got my guitar :) sj upam da se nm prkluc u debat.. delam reklamo na veliko, da se ns cimvec zbere..:)

-------------

Date Posted: 05.Mar.2009 at 23:57
Originally posted by Aufstand Aufstand wrote:

hehehe, tm mas pa ksne fritzle rovtarske..:D ceprou so pa u rovtah tut metalke! :D eno lih spoznou, sicer mlajse generacije, ampak jst sm itq obupou, da je kej za moja leta tuky okol.. :) do 20 se se najde.. pol je pa use neky fancy smancy z Ĺ naglasam..:) ..but I've got my guitar :) sj upam da se nm prkluc u debat.. delam reklamo na veliko, da se ns cimvec zbere..:)

gime them number.NOWAngry
LOL
une dve black metalke pa poznam jst.ena je prou faca
drgač pa veš da smo za če bo kej
zmeri
pa beton ni za šotor postavtWink

-------------
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija

Date Posted: 06.Mar.2009 at 00:12
am.. well... stay on topic.. mja, beton mislm da se kr vecina strinja, da neb blo ql.. :) en travnk pa je..ampak najprej, sm zato da se en gorenjsk HQ (sory mike 4 stealing your name;)) nardi.. ce nm uspe do tega pridt, da bo nek metal zgau 24 ur na dan.. pa da je se nekj tacga kt pr maric, mini lokalck..mislm da zacnejo jesenice mal drgac vibrirat.. :) sam mja.. edn bo skor zihr ksno kazn placou ce zasquotamo.. men ni pene kartoteke dopont.. ker lih sam sebe nam odpustu s sihta :) sam.. placvou neb sam.. sam itak.. gremo probat an.. tko da kr ideje na plan, kje kdo ve od jesenicanov za ksno primerno..(krkol :)) mal studiram na pralnco na nasipu.. tm mal naprej k je siddharta spot snemala, od evrosola prot lidlnu.. okolica je pa kukr v spotu od Sanctuary - Future tense :D ..what do you think? pa se zacne ob prumu lepmu vremenu z METAL piknikam tm???

seveda s predlogi kr na plan..

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 06:40
fantje moji,če boste samo za računalnikom stali pa gobcali nč ne boste naredili.evo,zdej je vikend.kot vas berem idej maste dosti.danes namesto v lokal pit,se dobit pred prvo štacuno,nabavit pivo in meso,pogledat v prvi plac pa kr lepo ogen zakurit,kej spečtSmile,eden bo prinesu radio in počasi si plac porihtat.vsaj za prvo silo.kakšen star kavč pa mizo in stol dobiste na kosovcih...pa spotoma začet kar štimat počasi, AN?

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 08:41
boco :) najprej je treba folk prepricat da bo sploh kdo vn su.. ;) pol pa najdt usaj 1 do 2 da bi sla se zravn.. k sj pravm.. sam lih ne bi su okol skakat pa se skvotarja it.. tk da, kdoj zato da se sestank u maxu nardi? :) dans ob 19h? ce bo pohn pa u teatru.. so ppl tell me about it, what da ya think... (pac iste usaj 1ga metalca na kupu..) kr upam da nam... pa se zmenmo za jutr, popolne da si gremo ogledat par lokacij...? ..wiiii it'll be like, we go shopping :D

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 09:00
mi se dons za špil menmo tko da jst nimam cajta... troku reč on bo koj za pizdarije delat ;)

-------------
info.serpents@gmail.com

Date Posted: 06.Mar.2009 at 09:11
mhm, torej bova spet 2.. metalcou je pa eno kilo okol.. res bi blo fajn met cez 1 alpa 2 tedna ze 1 metal party na pr ns.. k men se ze mesa k nc ni.. delec pa ne morm med vikendam ker usak vikend delam...:S

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 09:18
pa mislm da to niso pizdarije.. ampak a big step forward in ...cultural existence? :)

-------------

Posted By: Tiramisu
Date Posted: 06.Mar.2009 at 09:35
Zdj glede na to, da hengam z Zosijam inu ostalimi sm pač dobu tole polinkano...

Jes sicer nism metalc, občasno si zavrtim kej toj pa to. Sm pa recmo da "aktivn" glede na to da snemam Nexcastrum itd... Tko, da mrbit bi lah zrihtov kšne materjale, recmo les. Mamo doma en kup plohov pa dil pa tramov k jh ne rabmo... Kot "street team" pa bl ne računat name, mrbit kšn denarn support no...

-------------
You gotta keep on truckin' anyways...

Date Posted: 06.Mar.2009 at 09:49
ma hecam se malo...je pa res kot praviš,ni tko lahko vso ruljo na kup spravit.jst se spomnim ko smo začeli mostovno ustanavljat(97),fuck,to je bla šele frka!samo kec je bil v tem da smo si vsi skupaj želeli nekaj spremeniti v novi gorici pa se nas je v dokaj kratkem času zbralo ogromno ljudi aktivnih iz različnih podukturnih področij.prvi sestanek smo imeli kar v oštariji(ja,kje paSmile),no in potem je rabilo skoraj pet let dokler mostovna ni bila uradno odprta!!smo šli skozi marskikatero tnovo pot,samo je bilo pa vredno.in ja,ne si mislit da bo vse zrihtano(če že mislite spedenat stvar kot se toka)v mesecu dveh-vztrajen moraš bit!sam se ti obrestuje na koncu.upam da vam nisem zbil moraleWink

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 15:02

boco :) najprej je treba folk prepricat da bo sploh kdo vn su.. ;) pol pa najdt usaj 1 do 2 da bi sla se zravn.. k sj pravm.. sam lih ne bi su okol skakat pa se skvotarja it.. tk da, kdoj zato da se sestank u maxu nardi? :) dans ob 19h? ce bo pohn pa u teatru.. so ppl tell me about it, what da ya think... (pac iste usaj 1ga metalca na kupu..) kr upam da nam... pa se zmenmo za jutr, popolne da si gremo ogledat par lokacij...? ..wiiii it'll be like, we go shopping :D

dab se dons udeležu pač ne bo šlo, mam vaje.

blejska metalska družba (pač te k se tle družmo smo pa iz mrske) vklučuje okol 10 ldi... pa še kšnih 5 metalcov bi se dal natauhat k bi bli še za sceno.

arh postav nekje en forum pa začni folk gor butat. jes lah probam blejce zulečt kdaj km na kšn sestank pa tole mal razbutat... sam predlagam da se tapru zadeve mal sistematičn začnejo.

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 16:19
mja.. jst sm se zjle po sihtu mal zapelou okol mesta, da bi si ogledou tiste bajte k so mi ble usec pred parimi leti k sm prsu na prvo tako idejo.. khm.. kja nj recem.. we are veeeryy late. mja, stare pralnice ki je stala na hribu, skupaj s hribom ni vec, tist del fabrke k niso imel kaj z njim, ni vec, lih zdj bagri podirajo zadnje ostanke, one ob intersparu je na novo zagrajeno, Taake, tm pr tvojmu bloku je ful en zakon place, ampak sm vidu da ma tut ze tablo gor obnavljamo.. edina taka zadeva ki sem jo nasu ja stara zapuscena klavnica,.. sicer je cist tr00 metal building, samo mislm da nekih 40 x 100 m velka stavba, kr se mi zdi skor velika za nase potrebe....pa gor je oznacba Varuje G7 ...juhuhu.. je se zravn merkator centra se nekj kr niso podrl, pa nevem ali so ze plani za tist.. ampak ce hocmo kr kol.. je treba pohitet.. ker ce ne sploh ne bo vec zapuscenih bajt.. (velik jih je poseljenih od cefotou, cganou, romunov, bolgarov..)ok je se delavski dom pa hotel posta v strogem centru, k pa khhm.. nevem no.. mislm da ce bi notr musko  nazgau se sesuje use skup.. ma se kdo ksno idejo, kje bi bla ksna primerna bajta?? ..pa da ma usaj streho??

nerthag. aam.. sj je forum tuky.. a ni ql?? mislm da je teh forumou ze 3 mach.. ? pa tuky je se vec ljudi k lahka kej svetujejo, kko se lotjo, ce bojo pizdarije, pa tut mogoc se ksni mostovncani (maybe??) prskocjo na pomoc? alpa mogoc bazencani? ce ne druzga stalo nardit alpa mogoce demonstracije kukr smo takt usi norel v AC Molotov...

boco: ja tuky si enormno folka zeli neki spremenit, sam usacga je tko strah ksne frke..opravka s policijo,placat ksno kazen,... mislm.. nevem izgubl smo ideologijo da tut ce je kej v nasprotju z zakonam ni nujn da je bad, mislm.. se spomnem, ksnh scen, k so ble "evil" ampak za dobr namem,  pa je poj kr neki folka prstopl zravn.. (k smo bli mlajsi so bli pac to starsi od frendou) z sloganom: lejte ldje, tuk jim lezi, do tega pa nj majo,.. pa mislm da bi tud obcina cez nekj casa ze koncn popustila.. ampak, zmer je tk.. k se probas z enmu zment kej.. mah ne dons mam to, dons bi biu pa rd pjn, ne dons ma stara mam 5 obletnco smrti, pa mamo zur.. itd.. THERE'S NO RIGHT WILL.. and dammnit, I'm gonna try to wake it up again..!!! Angry 

Tiramisu: tvoj nick mi zmerej sline pocedi..;) ja ej les tramovi, to je nekj kr sm se ze sprasvou kje bi lahk to dobl.. tko da definitivno ja... denarnga supporta se pa tut ne bi branu.. ceprou okol tega se bo treba se zment kako in kaj, ce ne preh ko bi prebelil stene za barvo... ce bi se lahko seveda s kom krkol zmenu kasn plan bi se sploh naredu.....  Confused

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 16:26
ja sam una klavnca je dost tko u kurcu lokacija... bol bi blo da bi blo vsaj mal bol u centru, sicer primarno je res važno da sploh kej je. Okol so pa itq sam une barake pa vrtički od ciganov pa ostalga sranja. pa tud nvem mogoč se mi zdi da bi bla to mal prevelika lokacija.

-------------
info.serpents@gmail.com

Date Posted: 06.Mar.2009 at 16:34
problem je k druge ni...ful so zradiral...sploh dons nism mogu vrjet, cesa vsega ni vec, pa kje folk dejansk zvi.. morm z digotalcam poslikat mal tole nase mesto, pa dat na net.. mislm da celo v hidroelektrarn neko cudo zivi.. po tepihih k so visel cez okna bi reku da.. nvem izraelci? albanci?

pa ves... poanta je da bi bli lahko koncerti.. v prid klavnice govori se to, da je obcinska an.. al drzavna.. ni od privatnika, k bi ns (vrjetn mene) su tozt.. :)

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 16:36
mislm da ne mormo bit zbircn.. sicer pa, dobimo se tm, pa gremo notr an..:)pocekiramo in zacnemo zbijat sank :D

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 16:57
dej posliki da widm kva maš sploh v mislih toBig%20smile
btw.posnetki niti ne sux,sam grozn je posnet.Smile
bova vživo kej več rekla,pridš ju3 na bazen?

-------------
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija

Date Posted: 06.Mar.2009 at 17:07
http://www.finance.si/130649

www.jesenice.si/dokument2.asp?id=1982&tip=word   -  LOOOL pa nasa obcina.. ce ma kdo cajt, nej prebere.. :D smeeh

http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/138700

http://www.kgzs.si/novice.php?kategorija=2&id=199&start=201

nekaj linkou iz leta 2005 k se je klavnica zaprla...

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 17:08
ne siht mam cel vikend...me nc nau vn.. ja sm lih iskou slike, pa ni nc na netu.. sam pise se da so blazne izgube ob stecaju.. :)

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 18:15
novica.. NEURADNO, ponavlam, NEURADNO, imam(o) podporo vsaj enega obcinskega kluba ki se ubada z mladino.. da se to izvede.. promocija bo in organiziranje koncertov, pa kt jh poznam, pri problemih vse skrajne moznosti resitve le-teh, pavrjetn tudi drugi nacini podpore.. :)

lih zj mu telefon :)

jah nc, dons zvecer rabm se koga k ma cs, 2 sva ze da gremo na ogled...

anyone?

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 18:31
lohko vam neki svetujem-povežite malo klubov ki se ukvarja z najrazličnejšimi scenami,kaj vem,fotografija,šport,glasba...in formirajte ZAVOD.vsi tej klubi pod isto streho...samo vem,vi hočeste neke vrste rock bar.sej vem,to bi vsi radi,samo na koncu se izkaže da občina nima posluha za to.če vas je pa več klubov pod isto streho lahko daš na izbiro kdo bo kaj in kje.pa še to,če si formiran kot zavod je to ena ful močna pravna "inštitucija" in ti konec koncev občina mora dat neke prostore kjer lahko deluješ.po zakonu bi ti to moralo pripadat že če si klub,kao nekje pač mora imeti klub svoje prostore.samo tu imaš potem morje papirjev pa jajcanja po občini in ne vem kaj še,samo,če je stvar mišljena kot dolgotrajna zadeva se ti splača.res da je živa jeba,sam tko je.ravno zaradi tega smo se mi odločli skwotat kr se nam ne da ubadat z temi stvarmi,pa nobenmu ne gremo v nos(eee,ni glih res,daleč od resnice pa tudi ni-smo na samem in to je malo prednosti)tko da---kaj pa vem,vsak nasvet pride prav.jst vas podpiram.
ajde klapa,jst grem pit v ideal hahahahaBig%20smile!a pride kdo v nedeljo na koncert?vstop pet euros...

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 18:53
hehe.. ja zavod je kr jeba glede birokracije.. :) sm hotu ze 1x it v to to..2 let nazaj ... pa sm zvedu da bi sam en kp kesa ulozu, pa nc ne bi imu od tgea.. skvotat mislm da je tuky edina resitev an.. (se ze nekj let ubadam s temu.. sm hotu youth hostel postavt tuky, so tuk cajt ulekl da se mi je investitor umaknu, nedolg nazaj sm hotu festivalno odpret, z drugim investitorjem.. pa mam mal na sumu, da je nekdo stopu v kontakt z lastnikom hale k sm jo hotu najet, da jo bo rajs oddal obcini.. tako je blo konc s tem,..) zj mi je pa dopizdil.. btw fax sm pustu takt zarad youth hostla in prsu nazaj na jesenice zvet, ce ne bi biu lahk se kr u lj vrjetn...and now its payback time!! ..mislm a si lahk predstavlas da v mestu ni 1ga placa za zurat? ob 11h se zapre 9/10 kaficou..(diskaca, rock bara ni..) edin qlski lokal k je je pa 12 km iz jesenic.. pa se tm so ene take cudne storije, pa energije v zraku o moji biusi in ..ex-frendu.. in seveda celi druzbi k smo se druzl ksne 12 let? ampak ja.. ontopic. zj gremo 4je ocent zadevo.. upam da ns ze dons ne zaprejo ;))) tnx 4 support.. bote kej prsli okol na koncert ce nm rata a? :D

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 18:54
Originally posted by Taake Taake wrote:

ceu kp maš kle... če ne v mestu pa v okolici. Sam problem se bo s kermukol zment...

Ćefurji?

-------------
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.

Posted By: NNNN
Date Posted: 06.Mar.2009 at 18:55
no končn sm še js prlezla sm gor..hmm sm rabla kr en cajt da sm prebrala use tole hehe..kva je tole neki za dons pravš Aufstand? js mam cajt pa šeeno loh zravn prpelem sam če gremo na ogled a neb blo bolš jt podnev?:)

Date Posted: 06.Mar.2009 at 18:56

jesenice...OA festival? ..khm.. ne bi blo lih..mislm zment bi se blo zajeban ja..pa acroni je zravn an..bi ksn folk vs pjn u transformator splezou.:) ..drgac... jst mam v lasti ene 7 Ha povrsine pr Bohinju.. sm ze imu podobne ideje, sam mal je problem k bi mogu mal cesto postimat.. :) alpa da bi folk nosu 15 min pes prtlago.. je pa druga sansa da bi se pa splav cez savo bohinjko naredu,.. pa folk cez spravlou.. no lahk bi su po vod, sam prtlago s splavam cez.. je pa cist bliz bohinjskega jezera.. (pa se pred TNPjam da se ve) :) sam sj ves.. ce tle kermu povem za svoje ideje, je zmerej.. ja ql.. dej gremo nardit, ni pa folka k bi bil tko na nacin mene, (no sj ne da sm kej ful hudo produktivn..) ampak vecina se ustav pr debat pred tvjam... :) mi pa dogajajo take ideje ;)

To bi bilo SO black metal!!

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 18:56
ah pa čudn ime mam klele nauš prepoznov (necrosferata)

Date Posted: 06.Mar.2009 at 19:08
aufstand,dokler sem še za računalnikom...valda da kej uletimo mimo,magari z vlakom,jebeš.ja,zavod-kej keš vlagat?tle ga lohko ti vlečeš od države!ralični razpisi pa subvencije in ne vem kaj še.samo kot pravim-moraš jim dat vedet da misliš resno,ker se lahko zgodi da z tako namenskostjo deluješ  na spremembi infrastrukture mesta samega!!se zavedaš?
sam še to-z mostovno v gorici smo mi vplivali na infrastrukturo mesta tako,da so na novo asfaltirali tisto cesto kjer je zdej vhod(prej je bil vhod na drugi strani,iz strani tirov-zid smo mi zrušli,sej je blo tudi po TV)in pločnik naredili.pa razvetljavo!vidiš-to=to!!ale,zdej pa res grem.bwde pridni

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 19:51
nnnn: :) am.. mislm da je za "nase" vrste ogled kr pametn it zdj.. pa hm.. rabm lih 3-4 ldi.. zato da usak na enmu voglu mal cekira, ce slucajn kdo ne vid.. to se zmerej velja kt napol ilegalno dejanje.. :) res daj zapuscena zadeva, samo se zmerej je zaklenea.. oz. ne vemo v kasnmu stanju je, se zmerej sam mem pelem.. prdobu zjle se 4 naudusence.. :)k supportajo.. zj ns je pa marija.. ze kr bliz 20.. :) namorm vrjet.. :DD nch, pocas ga jst tut picim..

NNNN: lahk se pa poj ket sestanemo? ti si v mestu? lp

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 19:58
boco: ja ne to vem, samo zavod je zmnrej neprofitna zadeva.. mogoc bi sli poj na zavod, k bi koncn mel nekj.. prostorov pa tukej za nase potrebe ni an..  mam 2 kluba k se dajeta za krkol,.. sj vids na posnetku, na 1 postu.. pa ni nic reakcije sploh.. zupan sej smejou baje.. 

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 20:08
no pol vs bo pa dost za dons :) mah nism u mestu hah mam do mesta dobre pou urce tko da nvem če se mi da zjle pešačt :S..dej vi kr pejte mal pogledat pa k boste naslednič mel "sestank" mi povj pa pridem če nam tok lena kokr ponavad :) tale lenoba me bo še pokopala

Date Posted: 06.Mar.2009 at 20:19
eh fuck this shit jst pa grega prideva gor...

-------------
info.serpents@gmail.com

Date Posted: 06.Mar.2009 at 22:26
Originally posted by NNNN NNNN wrote:

no pol vs bo pa dost za dons :) mah nism u mestu hah mam do mesta dobre pou urce tko da nvem če se mi da zjle pešačt :S..dej vi kr pejte mal pogledat pa k boste naslednič mel "sestank" mi povj pa pridem če nam tok lena kokr ponavad :) tale lenoba me bo še pokopala

bot lena, ampak ne za svojo kulturo... izber raj taprav trenutk za bit len.
---------------

20 folka pa ni mav?... impressive.
Ja nekak mislm da se da nabrat folk... in se ga tut bo!

-------------

Date Posted: 06.Mar.2009 at 23:18
uh ja.. toliko o skvotanju na jesenicah.. :S navem po temule sm jst brez idej.. me ocitn predolh ni blo v tem mestu... aja.. pac vec kot ocitn je tole velik mnj zapuscen kt izgleda.. :) navem.. a kdo ve za kej bolj "realnega" v blizin? ..lahk pa recem da cestitke vm, usem, da se ns je nabral tolk.. :) sm dejansk fuul presenecen :) sam pogruntal nismo pa se nc pametnga :/ we just shouldn't give it up...

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2008101005368758

ql clank o pekarni

-------------

Date Posted: 08.Mar.2009 at 16:11
mhm.. vidm da ste ostali se zmer ful zagreti.. nevem, ce komu pade ideja kje je ql place, nj jo napise, pa bomo predebatiral.. pac.. ne se samo z avtam vozt, ampak se mal odsetejte izven centra.. kjer kol ze pac centr je :)

-------------

Posted By: Troka
Date Posted: 08.Mar.2009 at 23:07
najdl smo 2 dobra placa :) sj Aufstand ve kje... smo dons mal lutal pa sm onajdl tko da .. ena relacija je  u spominskmu druga pa pr glasbeni (novi)

Date Posted: 08.Mar.2009 at 23:29
men je una pr glasben ful boljs..:) sam... no ja.. je na samem, je zapsuscen, nben se ne briga za ta place, ma parkirise.... mot me edin una garaza tm zravn.. tist u parku.. pa khm.. navem mogoc bi slo, sam navem kko bi folk gledou na to, da bi bli mi tm zravn grobov..:) u know.. satanisti n stuff.. :)

-------------

Date Posted: 08.Mar.2009 at 23:43

men je una pr glasben ful boljs..:) sam... no ja.. je na samem, je zapsuscen, nben se ne briga za ta place, ma parkirise.... mot me edin una garaza tm zravn.. tist u parku.. pa khm.. navem mogoc bi slo, sam navem kko bi folk gledou na to, da bi bli mi tm zravn grobov..:) u know.. satanisti n stuff.. :)

najs zravn grobovov... se bo pjn folk najdu pa bojo trupla na koncertih not visela.. tr00.

nevem čist tko en predlog ... sej mogoče 'stating the obvious' pa vseen... pozanimejte če ma kdo kšne plane s prostorom pač če mate že dva na izbiro izbereš tistga k bo lah dl v lasti ljudi.

-------------

Date Posted: 09.Mar.2009 at 16:16
mhm, ja sj an to gledam.. problem je, k zapuscenh bajt je kr nekj an.. ampak sl so use tko razpadle, da ni evc strehe, alpa so zapuscene 5-6 let.. in jh se zmerej kdo cekira.. npr dons sm zvedu, da k smo ucer visel pred enmu placam pa ga cekiral, da je ze edn zabil vrata na novo.. milsm, pac videl smo pred placam in.. je ocitn enga ze motil.. te jesnice so tko u pizdi an..:( ma tist na pokopaliscu.. men je bl tko.. del parka aje an sicer notr visijo dzanksi an.. ampak koj k bojo metalci bo cel halo.. da bomo satana castil??

aja pa pac, kaj sploh pride u postev.. neka cimboljs na samem, cim bolj zapuscena bajta, ql je ce ma se kej sip celih, fajn je ce so vrata razbite, (da namo mi krivi za ulom..) pa da je nben ne smirgla.. ql je ce je ena soba mogoc mal vecja, da bi se dla notr met koncerte.. tm 50-80 ldi.. ce ma pa usja mal parkirisa.. pa se dodatna zmaga..:)

rakropite se po mestu mladez, in najdite mi ameriko :D najboljs ce kdo kej ve za kej tacga, pa slika, mi na pvt pove, pa mi posle na mail.. :)

-------------

Date Posted: 09.Mar.2009 at 23:05
pač nj folk gleda mal po jesenicah če nismo že mi use ga preglčedal.. čene pa okolica jesenic... hrušca kor bela. tomšičeva what evr jz mam tega pun kurac... čene gremo pa zaskvatirat tastaro pošto.. sam problem je da bi moral notr ulomt....

Date Posted: 10.Mar.2009 at 09:10
yea. that actually aint such a problem, but.. well ..yea, folk mal poiste ksn ql place.. it's up 2 u...

-------------

Date Posted: 10.Mar.2009 at 14:13
pa djte se odlimat od računalnikov pa igrc pizda pa zginte vn iskt kj čene nebo nkol nč.. pizda ns 5 nč nemore samh.. lohk ulomo pa use.. sam kje bo pol folk da bo hengou notr.. veste na placu (ce bo plc) nebo računalnikov in takh zadev... če bo bo kšn radio na baterije..  stopte vn z bajte pjt lutat mau..

Posted By: Tiramisu
Date Posted: 10.Mar.2009 at 14:43
Originally posted by Troka Troka wrote:

... čene gremo pa zaskvatirat tastaro pošto.. sam problem je da bi moral notr ulomt....

Pošto odsvetujem...ker se kot prvo tja hod pregledvt dokaj redno, kot drugo vs bojo garant vn pometal.

-------------
You gotta keep on truckin' anyways...

Date Posted: 10.Mar.2009 at 21:41
ouk ^^ hvala za nasvet :) pametn deu mene te bo poslušu .. za un ta odfukan deu pa nevem :)

Posted By: Kali
Date Posted: 10.Mar.2009 at 22:51

sam še to-z mostovno v gorici smo mi vplivali na infrastrukturo mesta tako,da so na novo asfaltirali tisto cesto kjer je zdej vhod(prej je bil vhod na drugi strani,iz strani tirov-zid smo mi zrušli,sej je blo tudi po TV)in pločnik naredili.pa razvetljavo!vidiš-to=to!!ale,zdej pa res grem.bwde pridni
mnja in kaj je zdej z mostovno...varnostniki pred vrati železne ograje da not na dvorišču nesmeš pit kjer s loh učash in če je dež lepo čaki zunaj pa bodi mokr

-------------
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo

Date Posted: 11.Mar.2009 at 05:14
boli me...zato pa šibam zadnjih par let IDEAL,še pred tem pa squat PR' MRJASCU!

-------------

Date Posted: 11.Mar.2009 at 17:38
fantje in dekleta najdl smo plc ucer sm biu ze notr ^^ dostop je mau dezji sam je pa koj zravn žica bajta :D haha

Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08 - https://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net