MMOA 2010
Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Festivali
Forum Name: Domači festivali
Forum Description: tema za domače festivale
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=2308
Printed Date: 09.Oct.2026 at 10:08 Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com
Topic: MMOA 2010
Posted By: doda24
Subject: MMOA 2010
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:21
Evo dogovarjam se z bištotom,da bi vrnili Metal manijo,tko da zdej pa res. Bi pršli ,če bi blo.Sprašijem zaradi slabega obiska.Bišto se že dogovarja z bendi in bo vidu pr čem smo.Sam pač jest pišem tle v njegovem imenu,ker se baje ne zna prjavt
Jst cakam odgovore kar sem poslu bendom pol bomo vidli in se odlocli
.
Aja jst se ne znam (mama mia) prjavt na forumu od paranoida, dej pouprasi
malo folk ce bi prsu na MMOA 2010?
To je to za zdej.
Lp
Bisto Bendi bi bili večinoma slovenski.Trajlo bo 2 dni.Bli bi pa 3 maximum 4 je tuji bendi,toda te zelo znani.To je zaenkrat to 
|
Replies:
Posted By: Šujo
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:23
eh....
------------- Fuck you and the horse you rode in on
|
Posted By: JuRiJ
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:24

-------------
|
Posted By: Atheist
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:25
|
Ve se, pride se...logično...
|
Posted By: PiWi
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:25
evo TO TO TO, to jz skuz tezhim... bistvo MMOA je SLO scena in pod tem mislim SLO bendi... in druzhenje med njimi in z njimi... in dva dni je VECH KOT IDEALNO... kako pa drug folk to shteka, ne vem
------------- Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
Posted By: sajmon
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:29
|
jst se bom tud narisou u komnu, ce bo to seveda izvedljivo. .
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:31
Šujo wrote:
eh....
|
Šujo bolje 3 bende po 10000 ko pa 20 po 5000 midl ranga.Pol jih pa še noben ne gleda  .Če boš pa kej zravn prispeval,pol jih pa lahk 20 zarad mene
|
Posted By: Ruda
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:36
lol, kako vprašanje:) bolje dva benda po 10k pa dva po 5k :D hehe
------------- www.rkc.si
|
Posted By: Gašper Fatur
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:38
Šujo wrote:
eh....
|
Kaj eh?
Če bo, pridemo miljon %, itak!          
------------- FUCK THE WORLD
|
Posted By: Kipar
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:38
Če bo še POA, po možnosti v približno istem terminu, bomo spet prišli do enakega problema o kterem majo vsi čist preveč za povedat zadnjih nekaj mescov - preveč vsega in premal ljudi/keša.
Ne vem no...stara MOA je res fantastičen festival na odlični lokaciji z najboljšim vajbom, sam če bo zraven še POA se bojim, da bo vse skup izpadlo kot tekmovanje med obema festivaloma za folk, kar lahko pomeni precej škode za obojne organizatorje. Glede na obisk letošnjega POA, se zna zgodit, da bi bla oba festivala kr precej slabo obiskana, kar pa vsi vemo kaj pomeni. Ne vem no... jst če bo, bom itak šou na oboje, sam se bojim, da bo takih relativno malo, ki bojo finančno sfural čez vse koncerte/festivale/mojra čez poletje naslednje leto.
Se mi zdi, da če bo še naprej vsega tak velik, se bojo metal in metal dogodki čist razvrednotl, folk bo pa zarad preobilice vsega ratu čist pasivn, ker bo že naveličan vsega in bojo metal dogodki pač prazni. To bo pa kr mega škoda za organizatorje koncertov/festivalov in še posebej za bande.
Se ne da to pač nekak vse skup združit v en konkreten festival, na kterem bodo domači in tuji bandi, dovolj folka in nobenih spufanih in razočaranih-nad-obiskom organizatorjev?
------------- You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
|
Posted By: Einherjar
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:39
Brez potrebe... POA mi je bil bolj vsec... in to mocno bolj vsec
------------- Non Serviam
http://einherjar.blog.siol.net" rel="nofollow - blog
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:40
Ja itak,sej itak ne vete kere bende hočemo.No, če bomo kej uspel dobit od tega bo fantastično.Bote presenečeni.Drgač pa to smo se že dolgo pogovarjal z bištotom in sva ga s faturjem uspela prepričat.Tko,da upam da bo .
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:42
Meni je biu POA res ZELO všeč, MMOA mi je pa še bolj - u bistvu mi je MMOA najboljši festival na svetu. Upam pa, da se bodo znali organizatorji zment da nardijo skupaj. Če pa ne, grem pa na oboje, če bo.
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:45
|
isto je pr men. . ce bo metal mania in POA, sm na obeh festivalih, tu ni dileme. .
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:48
Ja, še boljša varjanta bi bla pa da bi bil to en festival, sej to že stalno pravim.
|
Posted By: Pero
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:57
Ah... sj v preteklosti je to "bil en festival"... pa "so se organizatorji skupi zmenil". Ampak po lanskem festu s strani SUZa ni bilo vec interesa, zato je nastal POA.
In ja, ce bosta 2 taka manjsa festivala, bosta oba popusila, to je neizogibno.
|
Posted By: Windir
Date Posted: 29.Sep.2009 at 14:58
|
js se strinjam s Kiparjem pa Perotm. sicer bi po vsej verjetnosti pršla na oboje (no razn, če bi bla kšna češka takrat)..ampak veliiik bolš, da se zmente skupi in je en festival al v Komnu al v Celju..
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 15:00
|
Očitno je nekaj vmes, drugače bi bilo tako že letos, oz. je lani bilo, pa letos ni prišlo do sodelovanja med Bišto & Co., in zdajšnjo POA ekipo...
Vsi ki so bili vsaj na 4, 5-ih Metal Manijah bi uleteli če bo drugo leto spet v Komnu, teh pa nas je veliko:D
Drugače pa se strinjam s Faturjem...
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 15:06
hehe, jst sm biu na vseh 6 ih drgac pa valda, ce ze morm izbirat, bi se definitivno odlocu za metal manijo. .
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 15:09
|
Jah jest bi tud,da je en festival.No sej bomo vidl kaj bo.Jest sm pač sam to povedal tle,kar prej nism hotu razkrit,ker pogajanja tečejo že pred POA pa nisva hotla nič govorit.
|
Posted By: Janchk
Date Posted: 29.Sep.2009 at 15:13
men je lokacija bla malenkost boljsa u komnu. sicer pa zakaj neb spet organizatorji skup zdruzil moci, ce je u tem slucajno problem?
-------------
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 15:16
sajmon wrote:
hehe, jst sm biu na vseh 6 ih drgac pa valda, ce ze morm izbirat, bi se definitivno odlocu za metal manijo. . |
Tudi jst sm bil na vseh. Pomoje če bosta res 2 festivala, ne bosta padla na isti vikend. Če pa bosta (kar je neumno do konca sicer), bi se pa seveda odloču za MMOA. Metal Mania je festival za katerga je treba pustit službo, če ti šef ne da dopusta, da lahko greš. 
|
Posted By: BudZpencer
Date Posted: 29.Sep.2009 at 15:19
Če bi kdo kaj povedal prej, morda ne bi sploh zaštartal s POA.... zdaj ko smo zalaufal stvar bo težka ustavt. Čeprav bomo verjetno primorani, če se obudi še tretji festival, ker še enga minusa pomoje ne prenesemo.
------------- http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002
|
Posted By: krepitacija
Date Posted: 29.Sep.2009 at 15:24
Janchk wrote:
sicer pa zakaj neb spet organizatorji skup zdruzil moci
|
+1
še en festival narest je res fucktarded no... 
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 15:25
Gašper Fatur wrote:
sajmon wrote:
hehe, jst sm biu na vseh 6 ih drgac pa valda, ce ze morm izbirat, bi se definitivno odlocu za metal manijo. . |
Tudi jst sm bil na vseh. Pomoje če bosta res 2 festivala, ne bosta padla na isti vikend. Če pa bosta (kar je neumno do konca sicer), bi se pa seveda odloču za MMOA. Metal Mania je festival za katerga je treba pustit službo, če ti šef ne da dopusta, da lahko greš. 
|
1. Jaz nisem bil samo na prvi, 2002. Ostale, plus MD 04 v Brežicah pa.
2. Res je.
V čem je torej sploh bil problem, da je prišlo do razkrajanj med org. ? Razen tega, da komenski part ekipe "ni bil več zainterisiran"...
|
Posted By: Pero
Date Posted: 29.Sep.2009 at 15:28
|
To je tud edino, kar smo od njih uspel zvedet... kljub vsem letom dobrega sodelovanja.
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 15:45
Pero wrote:
To je tud edino, kar smo od njih uspel zvedet... kljub vsem letom dobrega sodelovanja. |
|
Posted By: alche
Date Posted: 29.Sep.2009 at 15:52
kašna metalska limonada je zdej to ej... Dej Bišto pokaži jajca in razloži zakaj letos ni blo MMOA, ki to bi rad vedu marsikdo tudi u Komnu!
------------- nothing to live for - nothing to die for
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 15:58
Aja drgači pa sm valda navdušen in kontent!!!  Spet bom pobirow škovace 
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 15:58
Kolikor je meni znano, da ne boste zdej zacheli pluvat na en dva tri, ko norci, po Bishtoti, je za drushtvo (tj. skupek ljudi s podobnimi interesi, a kljub vsemu le in zgolj prostovoljcev; drushtvo SHUZ) postala stvar prevelika. Bili so mnenja, da tak hepening kot je bila zadnja MMOA (da ne bo kjr narobe razumel, tudi oni so bili chist navdusheni) zahteva profesionalce. Mozhno je, da so to zahtevale lokalne oblasti. To pa ne vem.
------------- Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 16:00
Še kar res ja!
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 16:12
Kipar wrote:
Če bo še POA, po možnosti v približno istem terminu, bomo spet prišli do enakega problema o kterem majo vsi čist preveč za povedat zadnjih nekaj mescov - preveč vsega in premal ljudi/keša.
Ne vem no...stara MOA je res fantastičen festival na odlični lokaciji z najboljšim vajbom, sam če bo zraven še POA se bojim, da bo vse skup izpadlo kot tekmovanje med obema festivaloma za folk, kar lahko pomeni precej škode za obojne organizatorje. Glede na obisk letošnjega POA, se zna zgodit, da bi bla oba festivala kr precej slabo obiskana, kar pa vsi vemo kaj pomeni. Ne vem no... jst če bo, bom itak šou na oboje, sam se bojim, da bo takih relativno malo, ki bojo finančno sfural čez vse koncerte/festivale/mojra čez poletje naslednje leto.
Se mi zdi, da če bo še naprej vsega tak velik, se bojo metal in metal dogodki čist razvrednotl, folk bo pa zarad preobilice vsega ratu čist pasivn, ker bo že naveličan vsega in bojo metal dogodki pač prazni. To bo pa kr mega škoda za organizatorje koncertov/festivalov in še posebej za bande.
Se ne da to pač nekak vse skup združit v en konkreten festival, na kterem bodo domači in tuji bandi, dovolj folka in nobenih spufanih in razočaranih-nad-obiskom organizatorjev?
|
jp...
kukr veste sm bil res naudušnc nad MMOA, bil mi je edini festival na svetu ko sm bil vsak let zihr da se gre, velikane se je pa hodilo izmenično. ampak organizatorji so me z potezo da mmoa s5 ni blo res razočaral....že '04 sm bil kr zelo žalostn ko so odpovedal (tkrt sm še kr precej sodom poslušu in je bilo useskp res kr bed), pol 05 je blo tko ql, pol pa 06 k ni blo skor nč folka pa še zmer najbol mania, 07 in 08 pa itak najbolši raztur, pozitivne številke pol pa kr 9 spet nebi delal pa 10 spet kr bi. brezveze, bom s5 dve let napaljen, pol pa k bi lah kej več spet nau nč. pridem pod pogojem d bo to Paranoid Metal Mania Open air, kar bi blo nekak najbl zakonsko, drugač pa verjetn ne. se je le treba zavedat kdo je "kriv" da so ble zadnje manie res mega, in to so pač POA ljudje.....
se pa strinjam, lokacija v komnu ima nenadkriljiv šarm, gostilne so lepše pa tribunca&štacunca zmagata....
|
Posted By: Bišto
Date Posted: 29.Sep.2009 at 16:23
|
O evo da se se jst javim glede tega. Sem se koncno prjavu (smeh).
Alora tako je ta stvar z Dodo in Faturjem smo se na enmu koncertu pogovarjali o MMOA in je Doda reku da si zeli videt en bend na metal maniji in jst sem mu reku nej proba prit v kontakt z njimi in nato bo se vidlo kaj bo in to je bilo tisti dan to.
Danes sem se spomnu in poslal mail Dodi ali je kej novga in naj malo pouprasa folk a bi sploh prsli glede na to da bo se en fest (kar ste tudi vidli na prvem postu od dode).
Ce MMOA sploh bo, ker moram se govort z drustvom bo fest full majhen dva dni z dvema tujima in nasimi bendi. Moznost tudi samo en dan.
Zakaj ga ni bilo lani ker sem odpiru firmo in nisem vedu kako bo z delom sedaj vem pa tudi kot je povedala Piwi je postalo res ze preveliko za nase drustvo tako da bo tvar majhna.
Zakaj nisem uprasu Perota and CO. za sodelovanje preprosto, ker imajo svoj festival.
Alce kaj bi ti rad vedu??? 
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 16:31
Ma Sujo kaj govoris ma kaj misles da jst o metal manije zivim ma kaj ti je. zakaj jo ni bilo nima veze sploh nima veze ali je vsako leto al ne prides ce ti uredi al pa ne, to da so zasluzni samo pero in co. pa mi gre prow na smeh.
Sujo umiri se 
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 16:46
ma dej, beri, bišto. Jst resnu nimam nč osebnga proti tebi, ma tole flancanje je pa kr neki. kdo ti je reku d žviš od manije, sj je vsem jasn d je to nemogoče.
aja, pa dj, reč, zakaj pa majo pero&črt&NKLG svoj festival? mislš da bi znal bit razlog to da lani ŠUZ niste hotl mmoa delat?
|
Posted By: Kali
Date Posted: 29.Sep.2009 at 17:10
no še moja 2 centa o tem dogodku:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
zamenjam POA za MMOA v sekundi (čeprou če bo oboje grem itak na oboje - no questions asked hehe) - to pa predvsem zarad ene stvari - lokacija...u Komnu mi je neizmerno miljonkrat bolš!! u Celu bi bla supr če tm zravn nebi svetle une bajte in v njih ljudje k pol posledično težijo in niti muske v avtu nesmeš poslušat ponoč O_o...pa tut drgač mi je u Komnu bolš...ampak še zmer grem na oboje (če bo):)))
itak 99% folka k ga poznam smo u miljoninki sekunde za MMOA! pa u kakršni kol obliki že bo....z več tujimi bendi alpa sam z dvema pa use ostalo slovenskega izvora..itak je to en tak metal meeting k je u moji glavi bl poudark na druženju pa da smo usi mutalci me(n)talci na enem kupu ;)
tko da ja...mislm da je že dovolj jasno da I WANT MMOA BACK!!!!
------------- Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
Posted By: Ewelin
Date Posted: 29.Sep.2009 at 17:23
ma kukr mi je biu POA supr, pr men isto ni izbire - pač če bo treba izbirat bo MMOA, kr ma ta fest pač posebn plc pomoje čist pr vsakmu metalcu k je kdaj biu tm - najrajš bi vidla da b se lepo vse zmenil pa da bi blo za vse supr, k pa če bi mogoč terminsko mal ločl zadeve - ma sj nism jst tuki de bom pametovala neki - vsekakor velik JA za MMOA!!!!!
------------- Out of control
|
Posted By: Ivan
Date Posted: 29.Sep.2009 at 18:39
Kul - obudimo še METAL DOSE!!! Pa vsi v bankrot ...
Avgusta v SLO 2 velika metal festa? Ajej ajej ...
No, itak je entuzijastov za vse dovolj.
------------- DICKLESS TRACY ERUPTION
|
Posted By: grafin
Date Posted: 29.Sep.2009 at 18:50
:D tegla.. sej uni mmoa bi biu mali.. :) ma bi prsla na oba.. ce bi mela cajt.. :))) no taki degeneki pa menda ne boste, organizatorji, da se boste na isti dan zmenli.. to bi bil cisti polom :S naceloma se pa ne morm odloct, ker festival mi je boljsi, na oba mam lepe spomine in oba imata svoj car.. tuki bi pa pomoje res muska odlocla..
------------- se oprasicujem za oftopik :>
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 19:30
Atheist wrote:
Jaz nisem bil samo na prvi, 2002. Ostale, plus MD 04 v Brežicah pa. |
Jst sm vas korošce prvič vidu na MMOA 2006, ampak tudi Sajmona sm vidu šele pred par leti, pa pravi da je biu na vseh... Alkohol, alkohol... Se kdo od vas mogoče spomne mene z MMOA '03 al pa '05?
Drugače pa ja, ja, ja, jaaaaaaaaaaaaaaaa itak! Meni je bla itak boljša MMOA ko je bla še malo manjša (čeprou tudi lanska je bla res fakin B-O-M-B-A). Sej nevem, kaj je boljše...
V glavnem upam, da MMOA 2010 res BO, pridem 100.000.000%, če bo pa tudi POA, grem pa še na to.
Upam, da ne umrem od veselja do poletja! 
LUDNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 19:36
tko kot se ti mene in tilna ne spomnis, se jst tebe ne. . pomoje si mi ti v oci padu sele na MMOA 2006. .
edit : aja, ti si biu tist pobcek, k je vihteu kitaro na odru s fosgen. . govorim o MMOA 2005. .
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 19:43
Hehe, ja, takrat smo imeli pa res dober koncert kar se mene tiče. Sej obstaja posnetek. 
Ima morda kdo še kake fotke s prvih dveh MMOA (Šufer,...)?
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 19:53
Ben sej ni teško...mmoa šefe razjasnjeno a
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 19:55
haha k si omenu fotke z MMOA...ok jes mam od 05 - pa glih vs fotkane (ma sam 2slike) k ste špilal na stejdžu...sam so mal prežgane oz. čist svetle (glup fotkič k mu baterij zmanka u 20min pol pa se nism mogla ubadat z ročnimi nastavitvami, avtomatika je pa use zasrala)
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 19:57
2 fotki sm zdej najdu...
Oder z LEGENDARNE prve MMOA:

Publika z MMOA 2005:
 Zdej te vidim, Sajmon, sej si ti tisti za mano, z ruto? 
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 19:59
Kali wrote:
jes mam od 05 - pa glih vs fotkane (ma sam 2slike) k ste špilal na stejdžu |
Pokažeš/pošlješ? 
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 20:01
kje sm pa ruto staknu ? zgledam kot en hipijevski pobalin iz 70 ih let prejsnjega stoletja. .
|
Posted By: Janchk
Date Posted: 29.Sep.2009 at 20:04
al pa pevc od atheist :D
-------------
|
Posted By: wdream8
Date Posted: 29.Sep.2009 at 20:49
Janchk wrote:
men je lokacija bla malenkost boljsa u komnu. sicer pa zakaj neb spet organizatorji skup zdruzil moci, ce je u tem slucajno problem?
|
ni šanse!!!!!!!!! Komn zmaga!!!!!!!
------------- GURI GUGURIN
|
Posted By: Železnk
Date Posted: 29.Sep.2009 at 21:06
res da se je dal na poligonu v Ljubečni bolš skejtat, ampak men je vseeno lokacija na krasu boljša. ampak se mi ne zdi dobro da bi zdej obudil Manijo + da bi se laufu še POA, že sam na Paranoidu je blo letos premal folka, kaj bi šele blo če bi bla dva festivala...
Nejrajš bi vidu da bi bil POA v Komnu pa bi blo to to :)
------------- http://www.youtube.com/watch?v=bBF2qXEIStw" rel="nofollow - Pazi vidra!
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 21:06
Gašper Fatur wrote:
Kali wrote:
jes mam od 05 - pa glih vs fotkane (ma sam 2slike) k ste špilal na stejdžu | Pokažeš/pošlješ?  | eto jh:
mislm da je dost jasno da sm ga na stopnicah čmurila hehe :)))
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 21:12
hehe, pa vasko na bassu. . đđđđđđđđđ
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 21:13
ma jaz bi itak na oba šel, pa če bi mel keš, bi pa še svoj fest naredil v trbujah :)
------------- www.rkc.si
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 21:15
hahahahahaha, zaaakooooon jaaa ejjjjjjj, un odr na ta prvi MMOA :))))))))))))) hahaha :))))))))) jz ga pomoje nikol u lajfu ne bom pozabla... sploh ceu fest mi je pol ostalv spominu, ku da so shpilali sami blekachi.... cheprou zdej sploh ne vem vech kdo je shpilu takrat... :))))) ammm... ja, jz sm bla tud na vseh MMOA... enkrat ne lih vse dni... pa se Faturja na ta prvi sploh ne spomnem... s ta druge se pa spomnem Krashota, Mihca, Mirch, Shufkota, pa Imperiju... pol pa ne vem vech... ajaaa, mislm, da so tud Neglidzhensi igrali, pa Kaoz ekipa je tud bla dol.... Ma ne vem, dej :)))) Morm najt uno sliko k smo jz Krasho pa Mirch :)))) ammm... ta shpil Fosgenu - gor na sliki, je bil zakon :D itn.
|
Posted By: Guests
Date Posted: 29.Sep.2009 at 21:18
zgoraj poslikani FOSGEN igral so pa baje takole:
http://www.filedropper.com/04crionics - http://www.filedropper.com/04crionics
http://www.filedropper.com/03ironfist - http://www.filedropper.com/03ironfist
res, najbolše možne verzije slayer, iron maiden, motorhead... posnetkov so tole.... pomešane s kraško burjo in teranom
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 21:21
na prvi metal maniji ( 2002 ) je biu sam en tuj bend ( ce ne stejem hrvaskih ), in sicr black metal bend - ANCIENT. . na drugi metal maniji ( 2003 ) sta bla pa ze 2 tuja benda - AGATHODAIMON in NOCTE OBDUCTA. . bolj black / gothic style. . za naprej pa itak veste. . mislm od leta 2005 dalje, glede na to da metal manije leta 2004 ni blo, pac pa je biu metal dose u bregah pri krskem. .
edit : ne bom pozabu zapestnic, kjer se je nahajou smrkec gor
|
Posted By: Valuk
Date Posted: 29.Sep.2009 at 21:36
Mislim, da tista manija z Ancient ni bila prva...ampak je bila prva večja in v tej obliki. Naj Mr. Bishto popravi, če se motim :) Stari dobri cajti...pa še blizu! Mmmmm...
------------- .:the brighter the light - the darker the shadow:.
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 21:39
|
100000 % je bla prva, vsaj pod imenom metal mania. . mislm da je blo 13 - 14 . 8 . 2002. .
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 22:29
tud jst mislm da ni bla prva tok, sam pod tem imenom možno - smo se mel pa finoooooooooooo
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 22:53
Hvala za fotke Kaja, nism jih še vidu. Pa kaj je to, EGA grafika? 
Tle je pa komplet naš posnetek live z MMOA 2005, s tem da prvih dveh komadov ni posnelo (The Four Horsemen pa še enga): https://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&send_id=746987527&email=23df5b11cc91fe225a812c3ed2942ab0 - https://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&send_id=746987527&email=23df5b11cc91fe225a812c3ed2942ab0
Prva Metal Mania Open Air je bla 16. & 17. avgusta 2002 - kot prvi slovenski dvodnevni Metal festival. Pred tem so bli pa (navadni) enodnevni Metal Mania koncerti. Če sm pa kej zajebal, pa nej me Bišto popravi. V glavnem prva MMOA je bla 2002.
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 22:55
|
no, sj o tem sm govoru. . sam datum sm mau sfalu, itak sm bol kot ne ugibou ( kar se datuma tice ) , vedu sm pa, da sm bliz. .
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 23:00
tud jst sm do dveh let nazaj mislla de je bla 2002 prva ma pol mi je en šou razlagat da je bla ena že prej - ne vem, konc koncou niti nima veze - glede delanja mmoa in poa v avgustu kot ločena festivala pa ne vem no - sej se sploh ne gre za drugo kukr za filing de bi mogl bit to skp združen - sej mogoče se vzame idejo od enga pa prilagodi drugi ideji - mogoč kkšn znn bend več pa se skp nardi - ne vem no, jst sm mnenja da bosta definitivno oba festa zgubla na pomenu če se bota ločeno delala, o ostalem pa itak ne bi...
|
Date Posted: 29.Sep.2009 at 23:16
Drugače se pa s prve MMOA spomnem Sedija, ki je šotor obesu na drevo. Nism 100% če je bla to 1. al 2., ma mislm da 1. PW nevem kdaj sm spoznal, Krašota tudi nevem točno, Dodo pa šele na 3. MMOA (2005). Nostalgija... Metal Mania! 
|
Posted By: dupli
Date Posted: 29.Sep.2009 at 23:36
jst sm dodo tudi na mmoa spoznal. nimam pojma na kjeri, situacijo sm si pa zapomnu za zmerej
pridem podpret vse kar bo, le organizatorji veste kaj se 'splača'.
------------- ...vsaj sendvič z mortadelo.
|
Posted By: rožica
Date Posted: 30.Sep.2009 at 01:43
|
nevem če sem že kam napisal, v bistvu se bolj tiče POAja pa ko jebe.
v glavnem;
lokalna podpora (torej ljudje ki so sicer jako zainteresirani v to sfero glasbe), ki sem jo jaz kot prebivalec okolice Celja (in vsekakor nisem bil edini) pričakoval na tem dogodku, je bila čisto premajhna (beri: prišli so tisti, ki bi sicer takisto prišli če bi bil dogodek na primorskem + mogoče res ene par izjem). :/ lokalci in ljudje s hribovja ter nasplošno celjska ""scena"", ma to je tako zafejkalo, da groza. :( nevem kako je glede obiska in izkupička izpadlo v komnu ampak tule v Ljubečni sem videl in srečal boljkotne tiste ljudi, ki bi tudi prišli, če bi bilo v Komnu ali kje drugje ... kar sem hotel rečt ... ma izberte lokacijo kjerkol sam da ni predrag prevoz do tja, pol pa ..
naredit samo en v redu festival, pa je to to, še to je preveč. :S s par v redu kvalitetnimi headlinerji da je dosti ljudi zadovoljnih, par bandi ki jih lahko vidimo vsake 3 tedne v nekih gostilnah in tistim vmes ... nekot tako kot letos.
nevem kaj sem pravzaprav hotel s tem povedat, ampak ko berem o 2h festivalih .. zdej je bil samo eden in so že napovedani benefiti ... za katere ob poplavi rednih koncertov eni že tako ali tako nimamo denarja (beri: je napovedano toliko kul koncertov, da bo že tam treba nekaj spustit na žalost kaj šele pri ostalem)... :S
nevem pa kako vam šibajo računice tako da jemljite tole kot srednje do nizko prisebni pomislek o tem, kar sem pač trenutno uspel razbrat iz topica. :)
|
Posted By: BOCO
Date Posted: 30.Sep.2009 at 06:28
prve metal manie so se dogajale v škrbini,mislim da enkrat v zimskem cajtu,tam okoli leta 2000,ne vem točno,so bli pa to navadni koncerti z dvemi,tremi bendi,kar se spomnem.
------------- eh,fuck that shit and make some noise!!!
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 08:35
ma to sm pol tud bla... k so ble shipe razbite in je zeblo al neki... ma kaki medli spomini... kaj bo z mano shele na stara leta... sej ne bom vedla nch kaj sm delala v zhivljenji :SSSSSS
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 08:51
 evo,dobil sem celo vstopnico iz ene metal maie bende sm žal pozabil napisat,kej čmo
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 08:59
pismo, arhivsko gradivo... zadnji cejt, da se lotmo elaborat pisat :PPPPPPPPPP
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 09:05
če bi ti vedla kolko je tega arhiva pri meni...
|
Posted By: Tokio
Date Posted: 30.Sep.2009 at 09:17
|
Aaaaaaa jaaaa, prvi dve metal manii sta bli zakon (2002, 2003).
Na prvo sm šla na skrivaj, brez da bi tastari vedl  Pomoje je to dal še dodatn čar 
Drugač pa se mi zdi oživljanje MMOA brez dogovora z organizatorji POA (ki so bli odločilen del MMOA) skrajno nefer in hinavsko.
Jasno je, da če bosta 2 festivala, bosta oba pušiona in res bi blo super, da nakonc ostanemo brez obeh mhm... 
------------- Metal je muska za grde.
|
Posted By: konan
Date Posted: 30.Sep.2009 at 09:23
itak da pridemo na metal manijo, a smo še kero leto jo zamudil, resda vsako leto kšn dan nismo mogli pridet na prireditveni prostor k smo že prej omagali, sam jebat ga. sam glejte d ne bote meli istih datumov ku so festivali na češkem, pa tku naprej
------------- smrt fašizmu, babe u kjewdr
|
Posted By: Guests
Date Posted: 30.Sep.2009 at 09:26
ma, men se pa zdi ideje tele MMOA kr dobra, kr metalcampa itak več ne dojemam kot domač festival in bojo mogl v naslednih letih vraaaaažje dobre bande potrdit da ga bom obiskal (kot bi recimo obiskal gods of metal...)...., tak da dojemam PARANOIDA kot tist "veliki metalski dogodek", na kerga se gre gledat bande, se družit itd...
(upimo, da bo, ne... )
zato absulutno podpiram manjše festivalčke kot so izola open air (ne znam napisat še kr tiste H-besede), metal kramp....... in to lahk postane tut metal manija!
zarad mene brez tujih bandov, mešani žanri, kak cover band....
je pa res, da mam pač rad festivale in grem raj na 5 festivalov, kot pa na 15 koncertov v enem poletju
v te spore bišto vs. poa ekipa pa se ne bom vtikval kr nevem niti natančno zakaj se gre, se mi zdi pa kr jasna razlaga, da je MMOA z letom 07 postala že prevlka za tist kraj in prizorišče....
upam da bote pršl skupi v dialogu, uskladil datume (metal manijo na začetek julija al pa september) in da bomo dobil še en u izi festival z prijetno družbo in velikimi količinami prekomerno in nič-obdavčenih subtanc
|
Posted By: Valuk
Date Posted: 30.Sep.2009 at 10:16
Jaz glasujem za povabilo Iron Maiden na MMOA 2010 in pol se celo leto dela MMOA Benefit koncerte kot je v modi zadnje cajte...  Magari uštulim vmes en benefit še zame :)
------------- .:the brighter the light - the darker the shadow:.
|
Posted By: Lunik
Date Posted: 30.Sep.2009 at 11:06
Jst sem v prvi vrsti za samo en festival v prihajajočem poletju, bodisi MMOA bodisi POA. V uspešno organizacijo obeh posebej zelo dvomim.
Prišel bi pa menda na oba, mogoče bi kvečjemu Brutal Assault znal poskrbet za izostanek na enem ali drugem festu.
|
Posted By: BudZpencer
Date Posted: 30.Sep.2009 at 11:39
Valuk wrote:
Jaz glasujem za povabilo Iron Maiden na MMOA 2010 in pol se celo leto dela MMOA Benefit koncerte kot je v modi zadnje cajte...  Magari uštulim vmes en benefit še zame :)
|
Če bosta dva festa lahko res pričakujemo samo še benefite showe... razen če ma kdo backup še od prej.
------------- http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 12:28
Lah pa je tut MMOA stands for Mercator Mania open air, pa bo vredu sponzor, pa pol ni panike s kešom, hedlajnajo pa šank rok u petek pa iran maiden u soboto.
------------- www.rkc.si
|
Posted By: Mrtupevc
Date Posted: 30.Sep.2009 at 12:28
Haha, le kam bi pršl brez bujne domišljijA
------------- Ole - OleOleOle;
Peterle - zakaj pa ne?
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 13:01
BOCO wrote:
prve metal manie so se dogajale v škrbini,mislim da enkrat v zimskem cajtu,tam okoli leta 2000,ne vem točno,so bli pa to navadni koncerti z dvemi,tremi bendi,kar se spomnem.
|
Ja, je res, se spomnem da sm vidu leta 2000 plakat za eno tako Metal Manio - koncert v Škrbini. Nisem 100%, ma se mi zdi da so igrali Olom pa menda tudi Scaffold. Takrat (leta 2000) so bli koncerti tudi v Prestranku, preden so zaprli dvorano. Tam je bla totalna ludnica, sej Šufer se bo spomnu verjetno. 
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 13:32
Gašper Fatur wrote:
Hvala za fotke Kaja, nism jih še vidu. Pa kaj je to, EGA grafika?
| k bi usaj vedla :))) pojma nimam...glup fotkič uglavnem. ga kdo hoče? ga zdilam zastonj! itak bojo baterije pršle še največ k jih je za kšn fest treba met sabo celo vrečo k jih po 20min zmanjka.
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 15:01
Gašper Fatur wrote:
BOCO wrote:
|
Ja, je res, se spomnem da sm vidu leta 2000 plakat za eno tako Metal Manio - koncert v Škrbini. Nisem 100%, ma se mi zdi da so igrali Olom pa menda tudi Scaffold. Takrat (leta 2000) so bli koncerti tudi v Prestranku, preden so zaprli dvorano. Tam je bla totalna ludnica, sej Šufer se bo spomnu verjetno. 
|
Ja 100% so bli scaffold.Turnej je bla scaffold,Olom,pa še eni iz postojne sma se en spomnem imena
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 15:03
Pitoni al pa Disintegrator verjetno.
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 15:05
Gašper Fatur wrote:
Pitoni al pa Disintegrator verjetno.
|
Ne eni drugi,pol pa niso bli iz postojne,neki so bl filozofiral.Drgač pa offtopic a greš v petk kam,jest sm dobu frej sam bi šel v velenje.Ker v soboto grem v kranj.
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 15:07
Nevem še, v Velenje se mi ne da it, v soboto bomo pa na Metelkovi, ker se hoče Katarina pogovarjat z Avulsed.
|
Posted By: plegueangel
Date Posted: 30.Sep.2009 at 15:15
Ej... dejte nardit nekje konc maja/začetek junija , folk ma še keš, vsi so v pričakovanju, vreme je ponavadi že tapravo...

------------- Faggot.... mislim fagot, pa flavta...
|
Posted By: sovdat
Date Posted: 30.Sep.2009 at 15:47
sajmon wrote:
na prvi metal maniji ( 2002 ) je biu sam en tuj bend ( ce ne stejem hrvaskih ), in sicr black metal bend - ANCIENT. . na drugi metal maniji ( 2003 ) sta bla pa ze 2 tuja benda - AGATHODAIMON in NOCTE OBDUCTA. . bolj black / gothic style. . za naprej pa itak veste. . mislm od leta 2005 dalje, glede na to da metal manije leta 2004 ni blo, pac pa je biu metal dose u bregah pri krskem. .
edit : ne bom pozabu zapestnic, kjer se je nahajou smrkec gor  |
'03 je blo več tujih bendov, tudi Cockroach, ki so odšpilali še Death in Slayer :)
|
Posted By: sovdat
Date Posted: 30.Sep.2009 at 15:48
|
Aja; Omen na MMOA pa Metalizator za predskupino! :D
|
Posted By: Lunik
Date Posted: 30.Sep.2009 at 15:52
plegueangel wrote:
Ej... dejte nardit nekje konc maja/začetek junija , folk ma še keš, vsi so v pričakovanju, vreme je ponavadi že tapravo...

|
Pa vsi k študirajo izostanejo, sej veš izpiti pa to. 
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 16:05
Gašper Fatur wrote:
BOCO wrote:
|
|
weeping weelow so bli enkrat tudi tam v škrbini.pa v prestranek smo tudi hodili,castrum iz pule al iz kje so že bli sm gledal tam pa tej postonjski bendi in še ceu kup koncertov je blo tam.tam so bli žuri ja,zima 100 na uro mi pa itak vsi pijani in zadeti hahaha
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 20:36
|
ne je slo za kopaca
drugace pa ja so ble ze prej metal manije kot je reku Boco koncerti v Skrbini
|
Posted By: grdksmrt
Date Posted: 30.Sep.2009 at 21:19
Metalcamp P.O.A MMOA Metalkramp
ne vem, če si bo folk lahko vse to privoščil?
------------- http://www.myspace.com/grdksmrt - http://www.myspace.com/grdksmrt
http://www.Slikomat.com/slika/4752987.htm">
|
Posted By: frogstomp
Date Posted: 30.Sep.2009 at 21:20
grdksmrt wrote:
MetalcampP.O.AMMOAMetalkrampne vem, če si bo folk lahko vse to privoščil?
|
+ da nas kar nekaj hod še v tujino kkšn fest pogledat..
------------- https://www.youtube.com/channel/UCcJiE4QChjMCnC4ryPFMqbw/" rel="nofollow - KRIVE SPOHE - risana serija https://frogstomp.itch.io/crisix-pizza-ep" rel="nofollow - CRISIX online game
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 21:22
|
ze, sam metal mania je mela neko tradicijo, nek poseben car. . je bla, se predn so se rodil festivali takega kova, kot so : MC, metal kramp, POA. .
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 21:32
sovdat wrote:
Aja; Omen na MMOA pa Metalizator za predskupino! :D |
Pa tebi 2 okrog ušes. Drugače pa bi itak umru od veselja če bi se to res zgodilo, ampak originalni Metalizator bobnar je žal pokojni. 
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 21:41
grdksmrt wrote:
Metalcamp P.O.A MMOA Metalkramp
ne vem, če si bo folk lahko vse to privoščil?
|
Jst si bom privošču vse razen prvega (če bodo vsi). 
|
Date Posted: 30.Sep.2009 at 22:30
|
Tule je še Haliaetum plus še kaj se bo našlo... V Slo. je poplava festov:D
|
Posted By: plegueangel
Date Posted: 30.Sep.2009 at 22:35
Jaz sem za drugo leto zaenkrat ziher za H:O:A, pa za P.O.A. (če bo) za drugo pa ne hvala... bo treba kake plenice kupovat...
------------- Faggot.... mislim fagot, pa flavta...
|
Posted By: Ytsejam
Date Posted: 01.Oct.2009 at 00:00
Evo pa še ena najava :) Tisti ljudlje ki so se trudli uničit HMN na ubeljskem so me ta vikend kontaktirali in skoraj prosili če bi lahko poleti naredili HMN! Končno smo dobili plac nazaj. Upam da man rata najdt en pametn datum in zakon bende! Vglavnem pa končno je folk doumel da so metalci zakon in da od koncerta ni nobenga profita, tako da zdej ni več nepotrebne foušije!!! Zakon. Še metalizatorji da pridejo pa lohk sam še rušmo na ubeljskem!!!!!
FAJTTTT!!!!
|
Date Posted: 01.Oct.2009 at 00:05
Metalizatorji Ja, tu je pa tudi od tebe odvisnu hehe...
Drugače pa zakon, HMN rulz! Letos pa res bodo Pristi, a? 
|
Posted By: frogstomp
Date Posted: 01.Oct.2009 at 00:13
Ytsejam wrote:
Evo pa še ena najava :) Tisti ljudlje ki so se trudli uničit HMN na ubeljskem so me ta vikend kontaktirali in skoraj prosili če bi lahko poleti naredili HMN! Končno smo dobili plac nazaj. Upam da man rata najdt en pametn datum in zakon bende! Vglavnem pa končno je folk doumel da so metalci zakon in da od koncerta ni nobenga profita, tako da zdej ni več nepotrebne foušije!!! Zakon. Še metalizatorji da pridejo pa lohk sam še rušmo na ubeljskem!!!!! FAJTTTT!!!!
|
..razn folk pr sazasu
------------- https://www.youtube.com/channel/UCcJiE4QChjMCnC4ryPFMqbw/" rel="nofollow - KRIVE SPOHE - risana serija https://frogstomp.itch.io/crisix-pizza-ep" rel="nofollow - CRISIX online game
|
|