Before The Murder
Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Bandi
Forum Name: Slovenska scena
Forum Description: Debata o domači sceni in bandih
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=2380
Printed Date: 09.Oct.2026 at 23:57 Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com
Topic: Before The Murder
Posted By: xbreakdownx
Subject: Before The Murder
Date Posted: 20.Oct.2009 at 00:53
da nas predstavim ;D
Smo bend iz prekmurja natančneje iz Lendave, igramo deathcore. Imamo kar nekaj svojih avtorskih komadov. Vpliv dobivamo od bendov kot so Chelsea Grin,Suicide Silence,Carnifex,Whitechapel, ... Za sabo imamo kar nekaj koncertov ter oder smo si delili z večjimi imeni kot so War From A Harlots Mouth,All Falls Down,Mindtrap,...
http://www.myspace.com/beforethemurderband - http://www.myspace.com/beforethemurderband
na myspacu je trenutno le en live posnetek ter 2 videa .. naslednji teden bodo gor demo posnetki!upam vsaj ;D
------------- It's Not About Breaking Hearts, It's About Breaking Noses
|
Replies:
Posted By: Ventor
Date Posted: 21.Oct.2009 at 13:13
Before the murder, black dahlia mudrer, murder theory, ... kej maste s temi umori?
-------------
www.myspace.com/kellermetal
Hide your head or join the dead!
|
Posted By: Valuk
Date Posted: 21.Oct.2009 at 13:21
Jaz čakam, da se naredi en Murder Fest z vsemi temi bendi...
------------- .:the brighter the light - the darker the shadow:.
|
Posted By: Obleey
Date Posted: 21.Oct.2009 at 13:32
Ventor wrote:
Before the murder, black dahlia mudrer, murder theory, ... kej maste s temi umori?
|
Že res sam so pa mal več tujine vidli kot pa vi 
Respekt... lepa lepa... Btw, vaši basist slučajno pri Vulvathrone poje?
------------- My Friend, watch out for traitors
www.god-scard.com www.facebook/GodScard
|
Posted By: milanche
Date Posted: 21.Oct.2009 at 14:56
Ventor wrote:
|
isto kot trešerji s končnicami -tor in -er.
drugače pa obleey to je jureslav,ja.
------------- AC/DEICIDE
|
Posted By: Janchk
Date Posted: 21.Oct.2009 at 14:58
milanche wrote:
Ventor wrote:
|
isto kot trešerji s končnicami -tor in -er.
drugače pa obleey to je jureslav,ja.
|

-------------
|
Date Posted: 21.Oct.2009 at 15:29
Obleey wrote:
Ventor wrote:
|
|
hah.nevem ko smo izbirali ime sploh nismo pomislili na ostale "MURDER" bende ;D
am ja Jure poje pri Vulvičih :)
|
Posted By: Ivan
Date Posted: 21.Oct.2009 at 15:58
Super bend, morda kak blastbeat več in kak breakdown manj.
V živo več kot fenomenalni kaos od teh fantičev! Mislim, da so Carnifex proti njim pičkice, pevec kruli kot Aborted prva plata, boben je masten, breakdowni pa nadležni in brutalni!
Support!
------------- DICKLESS TRACY ERUPTION
|
Posted By: Fenriz_D
Date Posted: 21.Oct.2009 at 16:03
Ventor wrote:
|
Nimaš kaj napisat, pa ti gre njihovo ime v nos!?
|
Posted By: Guests
Date Posted: 21.Oct.2009 at 16:06
hja bomo preverili v živo pa bomo widli
|
Posted By: olci
Date Posted: 21.Oct.2009 at 16:08
|
Ja, jebeno je to. Men so že po slikah face :) taki Bring me the horizon :) upam da špilamo kdaj kje skup. Aja pa dajte neki na myspace, to zdaj mi je premalo razločno :)
|
Date Posted: 22.Oct.2009 at 00:52
Ivan wrote:
Super bend, morda kak blastbeat več in kak breakdown manj.
V živo več kot fenomenalni kaos od teh fantičev! Mislim, da so Carnifex proti njim pičkice, pevec kruli kot Aborted prva plata, boben je masten, breakdowni pa nadležni in brutalni!
Support!
|
hvala ;)
|
Date Posted: 22.Oct.2009 at 00:53
olci wrote:
Ja, jebeno je to. Men so že po slikah face :) taki Bring me the horizon :) upam da špilamo kdaj kje skup. Aja pa dajte neki na myspace, to zdaj mi je premalo razločno :) |
bodo v kratkem boljši posnetki gor. upam da že naslednji teden.
|
Date Posted: 22.Oct.2009 at 09:51
Obleey wrote:
Ventor wrote:
|
|
Kej ma pa zdej to veze?:)))) Samo da si neki butnu kontra a :)
Pac bom komentiru muziko kdr bo muzika gor, do takrat pa me zanima kej majo s temi umori, kej je potrebno neki sikat nazaj? Kaki folk ...
-------------
|
Posted By: Tyrant
Date Posted: 22.Oct.2009 at 10:11
Date Posted: 22.Oct.2009 at 12:32
A niso to že eni?:)))
-------------
|
Posted By: awbl
Date Posted: 01.Nov.2009 at 15:59
Posted By: Egzi
Date Posted: 01.Nov.2009 at 17:19
Ma kaj Fail kurac... Itak da obstajajo že.
http://www.myspace.com/afterthemurder - http://www.myspace.com/afterthemurder
------------- Ne preklinjam več.
|
Posted By: JuRiJ
Date Posted: 01.Nov.2009 at 17:47
Pomoje je biu Fail namenjen celotni temi, glede na to, da ni nobenga citiral
-------------
|
Posted By: Jovo
Date Posted: 01.Nov.2009 at 18:05
Double fail.
------------- Cheeseburger eating motherfucker!
Ma jebi se ti(jovo™)
NEW AGE!!!!!!!!!!!!!
Fru-fru muškarac.
|
Posted By: Domen
Date Posted: 01.Nov.2009 at 18:46
yordan wrote:
|
jz sm že v Lendavi na nekem ''festu'' pa ni bvo glih prepričljivo
------------- www.myspace.com/thrawmetal
Guilty You'll Rot!!
|
Date Posted: 01.Nov.2009 at 18:54
JuRiJ wrote:
Pomoje je biu Fail namenjen celotni temi, glede na to, da ni nobenga citiral
|
Jst sm se pa lih pametnega teu nrdit... 
|
Date Posted: 01.Nov.2009 at 21:28
objavljeni so malo boljši posnetki..ampak še vedno ni to to kar bi moralo bit..am dokler ne gremo v studio pa naj bo.. glavno da se sliši bistvo.
http://www.myspace.com/beforethemurderband - http://www.myspace.com/beforethemurderband
|
Posted By: Buco
Date Posted: 02.Nov.2009 at 08:43
Date Posted: 02.Nov.2009 at 10:51
Buco wrote:

|
+1
-------------
|
Posted By: Provo Kator
Date Posted: 02.Nov.2009 at 11:01
|
Pa kaj če so murder. A morte vsi komentatorji bit tud provokatorji?
|
Date Posted: 02.Nov.2009 at 11:07
|
Moj ''komentar'' se je nanašal na to, da je iz slišanega pač slab band.
|
Posted By: Pyrc
Date Posted: 02.Nov.2009 at 11:25
|
Za nekoga je dobr.Tle pa nismo zato,da bi bende pljuvali.Vsak se trudi,jebi ga.
|
Posted By: BOCO
Date Posted: 02.Nov.2009 at 11:47
aaa,evo,zdej mi je padlo-zadnjič ste igrali v vipolžah,ne?ne vem točno kjeri po vrsti ste bli ma vem da sm nekaj cajta snemal z kamero,sam ste imeli en ful dolg komad pa se mi ni dalo več snemat in sm skenslau.rahlo dolgočasno zaradi predolgih komadov,brez zamere.
------------- eh,fuck that shit and make some noise!!!
|
Date Posted: 02.Nov.2009 at 11:49
BOCO wrote:
aaa,evo,zdej mi je padlo-zadnjič ste igrali v vipolžah,ne?ne vem točno kjeri po vrsti ste bli ma vem da sm nekaj cajta snemal z kamero,sam ste imeli en ful dolg komad pa se mi ni dalo več snemat in sm skenslau.rahlo dolgočasno zaradi predolgih komadov,brez zamere.
|
igrali smo prvi.. nevem komade mamo po 3-4 minute.. če je to predolgo
|
Date Posted: 02.Nov.2009 at 12:21
|
Nisem reku, da mora bit vsem slabo, men je pač iz slišanega band slab, drugačna mnenja se mi zdijo seveda sprejemljiva.
|
Posted By: awbl
Date Posted: 02.Nov.2009 at 12:54
Mogu bi obstajat Random Shitty Breakdown Police, ki bi rezal ven iz komadou le te. Sam potem vam neb kej dost ostal od komadou :D Šalo na stran, na kozlanje mi gre da se bo ocitno tut pri nas deathcore kuga razpasla. Obup
|
Posted By: pestilence.
Date Posted: 02.Nov.2009 at 14:56
Ni mi všeč:)
------------- "En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
Posted By: ZeroTolerance
Date Posted: 02.Nov.2009 at 15:54
Ne vem sm poslušu zdle ene parkrat.... pa mi tole ni všeč...
------------- https://www.facebook.com/CorduraOfficial
http://www.reverbnation.com/timdraksler
http://www.youtube.com/user/nopainmoregain?feature=mhee
|
Date Posted: 02.Nov.2009 at 18:41
awbl wrote:
Mogu bi obstajat Random Shitty Breakdown Police, ki bi rezal ven iz komadou le te. Sam potem vam neb kej dost ostal od komadou :D Šalo na stran, na kozlanje mi gre da se bo ocitno tut pri nas deathcore kuga razpasla. Obup
|
mate probleme z temi breakdowni.. v avstriji na koncertih komaj čakajo na njih :) seveda govorim za hardcorovce ker metalci tega itak ne poslušajo..
am ja vem za nekaj bendov ko delajo na deathcoru in upam da bo kaj z njih..ker smo mi trenutno edini deathcore bend v sloveniji. bo treba malo razvit to subkulturo v sloveniji.
|
Date Posted: 02.Nov.2009 at 18:47
Potem pa nrdte karkoli že - core forum in tam govorte to
|
Date Posted: 02.Nov.2009 at 18:50
ti bi pa lahko šel na THRASH forum
|
Posted By: Baco
Date Posted: 02.Nov.2009 at 18:52
hehe,,,sej tle je večinoma THRASH hehehe...
------------- Bajc the mean-machine - keep it KOROMAČ
|
Date Posted: 02.Nov.2009 at 18:54
heh :D sem opazil ja.. jebat ga.. mi bomo svoje nadaljevali..če vam je všeč pridete na kak koncert če ne pa ne ;) cheers guys! :)
|
Date Posted: 03.Nov.2009 at 08:46
xbreakdownx wrote:
ti bi pa lahko šel na THRASH forum
|
On je HEAVYČ hehehe ;)
-------------
|
Posted By: beast
Date Posted: 03.Nov.2009 at 09:38
ma ja ventor, ti res nimaš iskat kej v tem topicu, nasploh pa na paranoidovem forumu. Ker očitno se maš za nekega kvazi strokovnjaka, ki lahko svetuje bendom na začetku kako in kaj. Kot da si že ne vem kaj naredu v svojem življenju in s tvojimi Keller. Zraven pa še iz pleničk nisi orng pogledu.
Dej se raj s sam sabo ukvarjaj, ne pa da cele dneve visiš na forumu in nimaš kej drugega za počet.
Samo zaradi takih kot si ti (ki se more vmešavat vsepovsod in negativno kritizirat vsako stvar, ki ni old fucking school thrash) je paranoid forum velikokrat poln kregarij.
Kadarkoli odprem kak topic, vidim takoj tvoj post :D
|
Posted By: Obleey
Date Posted: 03.Nov.2009 at 09:49
beast wrote:
ma ja ventor, ti res nimaš iskat kej v tem topicu, nasploh pa na paranoidovem forumu. Ker očitno se maš za nekega kvazi strokovnjaka, ki lahko svetuje bendom na začetku kako in kaj. Kot da si že ne vem kaj naredu v svojem življenju in s tvojimi Keller. Zraven pa še iz pleničk nisi orng pogledu.
Dej se raj s sam sabo ukvarjaj, ne pa da cele dneve visiš na forumu in nimaš kej drugega za počet.
Samo zaradi takih kot si ti (ki se more vmešavat vsepovsod in negativno kritizirat vsako stvar, ki ni old fucking school thrash) je paranoid forum velikokrat poln kregarij.
|
Pa ne sam za bende na začetku, je tudi pameten za bende ki so neki naredli... Isto ko Fabo (zraven pa nič za pokazat)

------------- My Friend, watch out for traitors
www.god-scard.com www.facebook/GodScard
|
Posted By: Jeraa
Date Posted: 03.Nov.2009 at 11:21
Ja. Dajte se skurcat med sabo! Pizda ste otročji. Če vam niso všeč, vam niso. Jih ne poslušajte. Če bi skurcali vsako stvar, ki vam ni všeč bi lahko samo to delali cel lajf. Fak je včasih primitivn ta paranoid.
------------- http://www.myspace.com/whitenightband
|
Posted By: fallen
Date Posted: 03.Nov.2009 at 11:52
malo sem preletel vse poste in vidim da ful šinfate en druge :S nevem kaj je smisel tega ampak če se ti določen bend ne dopade pač ne komentiraš oz. ga ne skritiziraš do konca da pol voljo zgubi do nadaljnega dela. Pač so še mladi in se trudijo.
------------- Wake Up, Wake Up!
|
Date Posted: 03.Nov.2009 at 13:43
|
Men je pa zmer kul če me kdo skurca, vsaj vem na čem delat (seveda če mi več folka napiše isto stvar, če mi bo eden napisu niste me všeč ker igrate to pa to mi bo pač vsen).
|
Date Posted: 03.Nov.2009 at 13:45
Meni pa se zdi da če nekdo sprašuje za mnenje, ma človek pravico napisat če mu je všeč ali ne. Drugače pa ne spraševat za mnenja, če so dobrodošla samo pozitivna.
------------- "En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
Date Posted: 03.Nov.2009 at 13:47
No, točno to ja! Mnenje ni samo: Ful ste hudi!
|
Posted By: Person-man
Date Posted: 03.Nov.2009 at 13:49
Ful ste hudi!
------------- http://www.facebook.com/otorinolaringolog - KiborgSpužva Büking™ FB pejđ
http://www.profanity.si/ - Profanity fuckzine
I party with lemons
|
Posted By: Dolen
Date Posted: 03.Nov.2009 at 13:58
pestilence. wrote:
Meni pa se zdi da če nekdo sprašuje za mnenje, ma človek pravico napisat če mu je všeč ali ne. Drugače pa ne spraševat za mnenja, če so dobrodošla samo pozitivna. |
+1 mnenje itak more bit, men tud paše če me kdo skurca, vsaj vem kaj popravit .. kr neko brezglavo kurcanje pa pač ne pride v poštev :D
Meni osebno ti posnetki ne dokazujejo nič, slabo se sliši, zaenkrat pa mi je bol ne vredu kot kaj druga, čeprav kr sem v tej zvrsti.. gledal sem pa vas enkrat, ko smo igrali skupaj, v srednji bistrici, če se ne motim.. tam ste bol al manj začeli, pa ste špilali kr mimo no.. vrjamem pa da ste se zdaj popravli. vaših komadov se ne spomnim nekaj, spomnim se pa najbol Live for This od Hatebreed, ki pa je bil zelo slabo odšpilan :)
------------- !St. Ilj Hardcore!
|
Date Posted: 03.Nov.2009 at 14:17
pestilence. wrote:
Meni pa se zdi da če nekdo sprašuje za mnenje, ma človek pravico napisat če mu je všeč ali ne. Drugače pa ne spraševat za mnenja, če so dobrodošla samo pozitivna. |
+1
Točnu taku...
|
Posted By: Jeraa
Date Posted: 03.Nov.2009 at 14:34
Fail pa tut ni nobeno mnenje. Se mi zdi prav, da se da mnenje, da bend ve pri cem je.. Ampak to se lahko nardi tut na normaln nacin. Reces ni mi vsec, ce mas voljo se obrazlozis kaj, pa je. Ne pa da cela tema postane kokošnjak.
------------- http://www.myspace.com/whitenightband
|
Posted By: frogstomp
Date Posted: 03.Nov.2009 at 14:40
al pa napišeš enostavno in predvsem iskreno fail.
------------- https://www.youtube.com/channel/UCcJiE4QChjMCnC4ryPFMqbw/" rel="nofollow - KRIVE SPOHE - risana serija https://frogstomp.itch.io/crisix-pizza-ep" rel="nofollow - CRISIX online game
|
Posted By: Everlost
Date Posted: 03.Nov.2009 at 14:42
frogstomp wrote:
al pa napišeš enostavno in predvsem iskreno fail. |
-------------  http://www.facebook.com/endeavoured" rel="nofollow - www.facebook.com/endeavoured
|
Posted By: Guests
Date Posted: 03.Nov.2009 at 15:26
yordan wrote:
|
vzamem nazaj na posnetku ko se ne sliš tko dobr je blo kul zdej je pa cheap core crap sory
|
Posted By: dole
Date Posted: 03.Nov.2009 at 15:40
beast wrote:
|
ja men se pa kul zdi da kdo kej pove, skritizra/pohval alpa svetuje mlajsmu bendu. sam nej bo to u neki meji, pa da se to opredeli tut.
mam zlo dobre izkusne z nekatermi k so ze nekej casa u temu (pa so skritiziral, pohvalil, svetval...), pa nm je prov prslo, pa tut dal nm je nekej da smo ustrajal pa pa pr parih stvareh tut se pobolsal.
sej useen keri zlo pretiravajo pa solijo pamet, se delajo strokovnake itd. sam pust jm vesele pa ignorirej.
drgac pa men -core zvrsti tutalno smrdijo (se posebej deathcore), sam toj moj okus, pac sto ljudi sto cudi p to.
telm pa dam useen en velk support k so najvecje face, smo se fajn mel na vozni na vlaku na MC, pa s skupnimi mocmi spraznil tist plato pira!
|
Date Posted: 04.Nov.2009 at 04:45
Dolen wrote:
pestilence. wrote:
+1 mnenje itak more bit, men tud paše če me kdo skurca, vsaj vem kaj popravit .. kr neko brezglavo kurcanje pa pač ne pride v poštev :D
Meni osebno ti posnetki ne dokazujejo nič, slabo se sliši, zaenkrat pa mi je bol ne vredu kot kaj druga, čeprav kr sem v tej zvrsti.. gledal sem pa vas enkrat, ko smo igrali skupaj, v srednji bistrici, če se ne motim.. tam ste bol al manj začeli, pa ste špilali kr mimo no.. vrjamem pa da ste se zdaj popravli. vaših komadov se ne spomnim nekaj, spomnim se pa najbol Live for This od Hatebreed, ki pa je bil zelo slabo odšpilan :)
|
uff ja tisto je bil naš drugi koncert.. bil je dobesedno ZA K***C !!! :SSSS malo prej sem prišel z Graza smo meli kkoncert z Here Comes The Kraken pa lokalnimi avstrijskimi deathcore bendi..in je bil ful pozitiven odziv publike..
|
Date Posted: 04.Nov.2009 at 09:50
beast wrote:
|
Dobro what the fuck is your problem? Non stop mi neki pizdis.
Kvazi strokovnjaka, zakaj? Kej sm jim pa reku? Zakaj mores spet neki izzivat z Keller, ker zdej pa res ne vidim kej ma bend pr tem? Kej ti govoris clovek ma karneki. Ene besede nism reku kontra bendu tuki in tko ku je buco reku, ce so fantje odprli temo verjetno ne pricakujejo da bojo vsi govorili "Fak zakon, ful ste dori!".
Nisem cele dneve na forumu, na forumu sm najveckrat med 09:00 - 12:00, nikoli vec kot za pol ure. Jst mam tudi zivljenje za zivet, za razliko od tebe.
Ni res da skritiziram vsako stvar - skritiziram stvari, ki mi niso vsec. Nikoli nism reku niti enemu bendu da so v pizdi in da nevem kej se trudijo, vedno sm reku da mi pac niso vsec - zakaj tega ne bi smel napisat, mi poves? Pomojem so fantje odprli debato ravno zaradi tega, da se lahko umesajo tudi taki kot jst in podamo negativno mnenje. Kaki old school thrash a zdej me bos se ti mene ucu kjra muzika mi je najbolj usec in kej kritiziram? Dej zgub se nekam ...
Gotovo pa se Before The Murder-jem ne da brat tvojih debilnih izpadov in mojih posledično debilnih in nepotrebnih odgovorov.
Če maš probleme z mano in s keller - boli me kurac, nestoj smetit drugih debat s tvojimi neumnostmi, napisi vsaj v Keller debato al pa meni na pm...Sploh pa nestoj mi non stop metat naprej da kej si jst mislim zdej kr mam keller - kej si cem mislt? Delam glasbo ki mi je vsec in to je to, sej nism nek rockstar da bi si lahko spoh kej mislu.
P.S.
Zakaj ne pizdis ostalmu folku k so rekli da jim niso vsec? Retard.
-------------
|
Date Posted: 04.Nov.2009 at 13:11
Ventor nstoj se jazit ka boš dobu gube ...hehehe...
in se pousem strinjam szi ostalimi da pač forum ni da se bo samo hvalo a , pač usakemi ni ušeč use ... in če ste že tko da se more samo hvalit dejte password in dejte pass samo tistim ka jim je bend ušeč hahahahaha malo fantazije :D
in to ka je napisu beast da nima ventor kej tle jskt... kej kdu mu pej preprečuva da nesme bit tole. Dejmo sej to ni neki privat forum...
|
Date Posted: 04.Nov.2009 at 13:45
ja, sam ni treba pol skoz u debato pisat kok ti niso všeč. je dost d sam enkrat napišeš pol pa daš mir. an?
-------------
|
Posted By: frogstomp
Date Posted: 04.Nov.2009 at 14:20
a to se je metal bonton posodobil al kako?
------------- https://www.youtube.com/channel/UCcJiE4QChjMCnC4ryPFMqbw/" rel="nofollow - KRIVE SPOHE - risana serija https://frogstomp.itch.io/crisix-pizza-ep" rel="nofollow - CRISIX online game
|
Date Posted: 04.Nov.2009 at 14:25
a metal bonton sploh obstaja?
-------------
|
Posted By: beast
Date Posted: 04.Nov.2009 at 14:44
Dragi moj ventor! Vidim, da te je moj post zelo prizadel. Se opravičujem, da je offtopic tole ratal, ampak si preprosto nisem mogel pomagat  Zaradi podobnih osebkov kot si ti, marsikdo sploh ne spremlja tega foruma, ki naj bi bil nekakšen slovenski metal forum. Za moje pojme je to old fucking school thrash forum. Sam polgejte si na slovenski sceni, kateri bendi so na vrhu debat!
Vse, kar je moderno oz. kar ni old fucking school thrash se skritizira. Ti zarad mene piši in riši kjerkoli hočeš. Se takoj vidi, kako omejen si, ko takole reagiraš, ko ti nekdo neki kontra napiše. Morš vedet, da ti to cel cajt drugim delaš.
V glavnem, da ne bo cela gnojnica ratala, fanjte iz Before the Murder, velik uspeha pri ustvarjanju!
|
Posted By: Boiler
Date Posted: 04.Nov.2009 at 15:37
Fantje iz BTM en kratek nasvet: Ingnorirajte te lejmerske poste pa špilite kar vam paše! Jebeš ka si drugi mislijo musko delaš za sebe, da teb paše!
Keep on the good work!!!
------------- Slave To The Grind
|
Date Posted: 04.Nov.2009 at 16:05
Podpis, Boiler!
|
Posted By: Fenriz_D
Date Posted: 04.Nov.2009 at 16:13
Ventor je thrasher pa misli , da je kaj več....!! Drugače pa Before The Murder sem gledal z Dicklessi in Nukleusi v Murski in ste kar zanimivi.Veliko uspeha naprej
|
Date Posted: 05.Nov.2009 at 09:39
beast wrote:
Dragi moj ventor! Vidim, da te je moj post zelo prizadel. Se opravičujem, da je offtopic tole ratal, ampak si preprosto nisem mogel pomagat  Zaradi podobnih osebkov kot si ti, marsikdo sploh ne spremlja tega foruma, ki naj bi bil nekakšen slovenski metal forum. Za moje pojme je to old fucking school thrash forum. Sam polgejte si na slovenski sceni, kateri bendi so na vrhu debat!
Vse, kar je moderno oz. kar ni old fucking school thrash se skritizira. Ti zarad mene piši in riši kjerkoli hočeš. Se takoj vidi, kako omejen si, ko takole reagiraš, ko ti nekdo neki kontra napiše. Morš vedet, da ti to cel cajt drugim delaš.
V glavnem, da ne bo cela gnojnica ratala, fanjte iz Before the Murder, velik uspeha pri ustvarjanju!
|
Spizdi.
-------------
|
Date Posted: 05.Nov.2009 at 09:44
Fenriz_D wrote:
Ventor je thrasher pa misli , da je kaj več....!! Drugače pa Before The Murder sem gledal z Dicklessi in Nukleusi v Murski in ste kar zanimivi.Veliko uspeha naprej
|
Kera izjava ...
Edn nej bi prosim pejsta oz. quota kej sm reku v tej debati SLABEGA O BENDU, da vam je slo v noska ker meni res ni jasno in resno razmisljam al sm jst mona al so nekateri okoli mene. Kr ljudje kot beast se itak pizdijo ku vidijo "posted by Ventor", brez da bi post sploh prebrali zgleda... Nevem, ce ti recem da thrasha sploh ne poslusam tolk in ti kontra nazaj "Vse kar ni old school thrash se skritizira" ku da bi biu prizadet...
-------------
|
Date Posted: 05.Nov.2009 at 10:40
|
vse kar ni thrash je trash?
|
Date Posted: 05.Nov.2009 at 10:42
Janchk wrote:
a metal bonton sploh obstaja?
|
Ne, pač pa obstaja mentol bonbon
|
Posted By: BOCO
Date Posted: 05.Nov.2009 at 10:44
dejte se ustavit pa čekirat te necrotic hitro!
------------- eh,fuck that shit and make some noise!!!
|
Posted By: black_cat
Date Posted: 05.Nov.2009 at 11:30
iz majhnega zraste veliko....
|
Date Posted: 05.Nov.2009 at 11:36
black_cat wrote:
iz majhnega zraste veliko....  |
Kurc so ja :D
|
Posted By: SilentScream
Date Posted: 13.Jan.2010 at 15:35
Fenriz_D wrote:
|
+1 :)
------------- As Winter Falls
www.myspace.com/awfbandsite
|
Date Posted: 05.Feb.2010 at 10:04
Yo, bičez!
Daj pošljite mi kako promo fotko za Master Mag za Prekmurje report (sem vam pisal že nekaj dni nazaj, pa nihče ne jebe - lahko tudi od Broken Trigger) - lahko je live, promo itd., sam da je večja kot 1 mega!
Lp,
Tegla
|
Date Posted: 08.Feb.2010 at 01:30
Ivan wrote:
Yo, bičez!
Daj pošljite mi kako promo fotko za Master Mag za Prekmurje report (sem vam pisal že nekaj dni nazaj, pa nihče ne jebe - lahko tudi od Broken Trigger) - lahko je live, promo itd., sam da je večja kot 1 mega!
Lp,
Tegla
|
http://www.shrani.si/f/1X/3S/38uIQuRI/img4503popravljeno.jpg - http://www.shrani.si/f/1X/3S/38uIQuRI/img4503popravljeno.jpg
evo..
|
Posted By: Architect
Date Posted: 13.May.2010 at 13:56
|
Julija grejo dečki v studijo,komaj čakam na pametne posnetke
|
Date Posted: 13.Aug.2010 at 23:26
Evo.. Teaser za komad Withered je online. EP "Ruins" bo izdan Septembra.
http://www.myspace.com/beforethemurderband
|
Posted By: DEATH
Date Posted: 14.Aug.2010 at 20:32
|
Ow yeah... več te glasbe prosim ^^
|
Posted By: engl
Date Posted: 15.Aug.2010 at 10:53
Date Posted: 15.Aug.2010 at 11:55
Vokal mi ni ravno.. ostalo pa niti ni slabo: )
|
Date Posted: 15.Aug.2010 at 12:53
Hvala :) Saj pravim,čez dva - tri tedne bojo vsi komadi gor!
|
Posted By: Mraz
Date Posted: 15.Aug.2010 at 17:09
Dost placa za razvoj..
Vokal je res mal za privadit, drgač pa fain
da se usaj nekaj dela in drgač pa ste tud face..
Drugo leto spet BA? :P
------------- Kitara/vokal: Doomed/Verminate Kitara: Mora
https://www.instagram.com/bonesaw.tattoo" rel="nofollow - Bonesaw Tattoo Instagram
|
Date Posted: 17.Aug.2010 at 09:35
Dor posnetek, dosti bujs se slisi ku prej :) Profi scena ...
-------------
|
Posted By: f3r0m0n
Date Posted: 17.Aug.2010 at 12:11
emo posiljevanje metal subkulture.

|
Posted By: Mick336
Date Posted: 17.Aug.2010 at 14:46
Kdo te sili da sploh klikneš? Ziher si ful hud metal tipček :)
f3r0m0n wrote:
emo posiljevanje metal subkulture.

|
|
Date Posted: 17.Aug.2010 at 15:17
sry samo povedal sem svoje mnenje, če tega ne znaš prenest pač tvoj problem.
cheers
|
Date Posted: 17.Aug.2010 at 18:15
mah pusti taki folk ko se delajo pametni,sami pa nimajo nč za pokazat. @f3ro:ti pa se nauči trollat,to je res bil fail attempt 
drgač pa hvala vsem
|
Date Posted: 17.Aug.2010 at 20:03
Architect wrote:
mah pusti taki folk ko se delajo pametni,sami pa nimajo nč za pokazat. @f3ro:ti pa se nauči trollat,to je res bil fail attempt 
drgač pa hvala vsem
|
vsakemu svoje
|
Date Posted: 17.Aug.2010 at 20:43
f3r0m0n wrote:
vsakemu svoje
|
to pa se morm strinjat.bye
|
Posted By: pprimozz
Date Posted: 19.Aug.2010 at 10:21
tudi meni deathcore ni niti približno všečen, BTM pa sem videl že kar nekaj krat na koncertih po prekmurju in mi nasplošno bend ne deluje glih slabo, za izjemo od vokalista...
|
Posted By: Mick336
Date Posted: 23.Aug.2010 at 07:59
|
Morate priznat, da marsikateri na forumu ne prizna glasbe katera mu je všeč že zaradi končnice Core.
|
Date Posted: 23.Aug.2010 at 09:43
mislim da v temu ni problem =) jst poslušam tud kakšno core zadevo, ala madball, biohazard,sick of it all, agnostic front...etc., samo tole mi pa ne diši pa da ga jebeš.
|
Posted By: metalci16
Date Posted: 23.Aug.2010 at 12:02
Bravo fantje! posneto ku se spodobi :) kr tko naprej
------------- There is never too much...of KOROMAČ!
|
Posted By: MoshInc.
Date Posted: 23.Aug.2010 at 16:46
... zakaj ne objaviste kar cel komad, če je na strani studiota kjer ste snemali objavljen v celoti?
|
Date Posted: 23.Aug.2010 at 17:23
|
Js bi postavu isto vprašanje, tud če nebi bil nikjer drugje objavljen v celoti... Kaj je fora teh short clip stvari res ne vem :S
|
Date Posted: 23.Aug.2010 at 17:39
Buco wrote:
Js bi postavu isto vprašanje, tud če nebi bil nikjer drugje objavljen v celoti... Kaj je fora teh short clip stvari res ne vem :S
|
da približno veš za kaj se gre dokler zadeva ni čist poštimana...
uglavnem ko sm slišal cel komad je zadeva kar poslušljiva, ampak vseeno ne moj rang
|
Date Posted: 24.Aug.2010 at 13:32
trenutno se dela myspace layout...in pol naenkrat vse objavimo... ja na strani od studia je gor. :)
|
Date Posted: 05.Sep.2010 at 18:16
10. Septembra bomo izdali EP "Ruins",kupite ga lahko med prvimi če pridete v MIKK Murska Sobota! Tak pa bo zgledala zadeva:
http://www.Slikomat.com/slika/4532755.htm">
|
Posted By: pprimozz
Date Posted: 05.Sep.2010 at 19:23
dober cover
|
Posted By: Mraz
Date Posted: 05.Sep.2010 at 20:35
Zanimiv cover, dajte ga še mal spilit, da ne bo zgledalo use tok skup zlimano ;)
------------- Kitara/vokal: Doomed/Verminate Kitara: Mora
https://www.instagram.com/bonesaw.tattoo" rel="nofollow - Bonesaw Tattoo Instagram
|
|