Metalcamp 2011
Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Festivali
Forum Name: Domači festivali
Forum Description: tema za domače festivale
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=3569
Printed Date: 09.Oct.2026 at 14:29 Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com
Topic: Metalcamp 2011
Posted By: Provo Kator
Subject: Metalcamp 2011
Date Posted: 14.Jul.2010 at 23:19
Torej. Naj bi bil še tretji stage.
------------- Vodkodlaki in vamparji
|
Replies:
Posted By: puzavnar
Date Posted: 15.Jul.2010 at 00:00
ve se gre se brezveze še 3 stađe delat pomožnosti tm kjer je biu manowar(bela stvar) letos
------------- taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
|
Posted By: olci
Date Posted: 15.Jul.2010 at 00:27
|
3 stage bi mogo bit na plaži in bi ga morali furat od 10.00 do 15.00 :)
|
Posted By: Pecivo
Date Posted: 15.Jul.2010 at 00:43
Posted By: Schmts
Date Posted: 15.Jul.2010 at 03:46
Posted By: Paparazzi
Date Posted: 15.Jul.2010 at 10:00
Že dva sta preveč, ne morš u miru pogledat benda, pa še prekrivajo se dobre stvari.
 Edina opcija je, če bi bil čas igranja bendov tak, da se nebi nič prekrivalo.
------------- Papa Papa Paparazzi !
|
Posted By: Egzi
Date Posted: 15.Jul.2010 at 10:04
Paparazzi wrote:
Že dva sta preveč, ne morš u miru pogledat benda, pa še prekrivajo se dobre stvari.
 Edina opcija je, če bi bil čas igranja bendov tak, da se nebi nič prekrivalo.
|
To je skorej nemogoče pomoje. Že z dvema, se ni dalo tko urihtat. Za moje pojme sta dva prou zadosti 
------------- Ne preklinjam več.
|
Posted By: frogstomp
Date Posted: 15.Jul.2010 at 10:08
če bo tretji tko kot je bil manowar šotor bo čist supr. to je zdej mfc maslo pa bi blo dbest če ne najdeš par ur nič zase da greš nekam v senco, poceni pir po en eur, blizu večini kamperjev, pa se nabuta kkšne slovenske bande notr, o čemr je tok govora da bi mogl bit, pa bomo vsi jokal od sreče
------------- https://www.youtube.com/channel/UCcJiE4QChjMCnC4ryPFMqbw/" rel="nofollow - KRIVE SPOHE - risana serija https://frogstomp.itch.io/crisix-pizza-ep" rel="nofollow - CRISIX online game
|
Date Posted: 15.Jul.2010 at 10:10
In notr se bo zbiralo miss in misterja metalkampa in ob 2h popoudne se bojo sabljali u viteških oblekah
|
Posted By: devlin
Date Posted: 15.Jul.2010 at 11:48
Tretji oder bi bil res preveč. Meni je tudi žal da ni na enem odru changeover, na drugem pa koncert. Zmeraj moraš delati kompromise, kar je včasih preveč bedno.
------------- The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence. https://postimages.org/" rel="nofollow">
|
Posted By: lord_morthron
Date Posted: 15.Jul.2010 at 11:56
mater, letos ste pa res zgodnji...  Drgač pa ja... 3. oder... Slaba ideja, razen, če bi zadevo tko izpeljal, da sta dva mainstagea (kokr na Wacknu), pa da bi blo, kot je že Devlin reku, da bi bil na enmu odru changeover, na drugmu pa koncert. Sam, če jim pa TO rata izvest (finančno in fizično), pol pa svaka jim čast, res...
|
Posted By: venom
Date Posted: 15.Jul.2010 at 12:07
a niso bli letos 3 odri edn je biv v sklopu MCFja
------------- D.T.P.
|
Posted By: f3r0m0n
Date Posted: 15.Jul.2010 at 12:54
lord_morthron wrote:
mater, letos ste pa res zgodnji...  Drgač pa ja... 3. oder... Slaba ideja, razen, če bi zadevo tko izpeljal, da sta dva mainstagea (kokr na Wacknu), pa da bi blo, kot je že Devlin reku, da bi bil na enmu odru changeover, na drugmu pa koncert. Sam, če jim pa TO rata izvest (finančno in fizično), pol pa svaka jim čast, res...
|
+1
|
Date Posted: 15.Jul.2010 at 13:00
vse želje napisat v http://www.metalcamp.com/index.php?page=survey - uradno anketo!
------------- https://www.youtube.com/channel/UCcJiE4QChjMCnC4ryPFMqbw/" rel="nofollow - KRIVE SPOHE - risana serija https://frogstomp.itch.io/crisix-pizza-ep" rel="nofollow - CRISIX online game
|
Date Posted: 15.Jul.2010 at 14:44
venom wrote:
a niso bli letos 3 odri edn je biv v sklopu MCFja
|
ja sam tm je igral cirka 2-3bendi na dan KELLER! čist majka
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
|
Posted By: Sh0dan
Date Posted: 15.Jul.2010 at 15:01
Meni se zdi ideja s tremi odri čisto sprejemljiva, če organizator vsaj malo žanrsko raznoliko potem razvrsti bende - npr. če na main stageu igra thrash frulice, so na 2. odru frulice, na 3. black in potem to nekak tak pribl. rotira. Ker če na vseh treh odrih istočasno žgejo bandi istega žanra, je večja verjetnost, da se bo večje število ljudi glede tega pritoževalo. No, nekak tak
|
Date Posted: 15.Jul.2010 at 15:06
iz mc foruma:
"newcomers stage will be 3rd stage. it will be indore stage. maybe some of you saw small storage house behind our merch tent. this will be the place. 200 people fits in it so for small bands will be definetly better cos`it will never look so empty like it looks now at 2nd stage. 2nd stage will become "special" stage for up and commers, cult bands and extreme music. we will take care about playtime so that we do not cross with main stage. main stage will star at 17h-18h...not earlier. 2nd stage will start at 15h. prices will stay same, only 3day will be 5€ more expensive...but for that we have special offer...first 2000 3day tickets will be valid for whole week. buy 3day and get whole week of MC.
take care
Bo"
|
Posted By: pestilence.
Date Posted: 15.Jul.2010 at 15:15
Ej, samo to pa mi je všeč; dejstvo da se na velikem odru koncerti začnejo okoli pete, šeste. Ob štirih je malo zgodaj..
------------- "En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
Date Posted: 15.Jul.2010 at 16:07
A to slučajn pomen, da bodo na campu tut bendi, ki niso iz Nuclear Blast? Pol pa POPOLNOMA podpiram 3 odre!!!
|
Posted By: sajmon
Date Posted: 15.Jul.2010 at 17:03
bi bil zelo srecen, ce bi bla kksna varianta, da bi naslednje leto pripeljal velikane death / thrash metal scene POSSESSED. . pa ceprou je jeff becerra na invalidskem vozicku. .
------------- live for metal,die for metal !!!
|
Posted By: Ivan
Date Posted: 15.Jul.2010 at 17:15
Če bodo zvenel mali bendi kot tile letos, kar naj bodo tam ... jao njima, če bo sonce in vroče :D
------------- DICKLESS TRACY ERUPTION
|
Posted By: brutalc
Date Posted: 15.Jul.2010 at 17:28
|
Kaj pa tretji stage nekje na sotočju? pa še striptiz bi lahko bil tam, bi se več vidlo :)
|
Posted By: puntar
Date Posted: 15.Jul.2010 at 17:51
FLOTSAM & JETSAM
Pa po možnosti v torek... 
-------------
Mha! It is EVIL! It is SO EVIL!! It is a BAD BAD plan that will hurt many people... ...that are GOOD!
|
Posted By: Vargrim
Date Posted: 15.Jul.2010 at 17:54
Posted By: Norther
Date Posted: 15.Jul.2010 at 17:57
KREATOR!!!!!
------------- Beer sells...........and I'm buying
|
Date Posted: 15.Jul.2010 at 18:07
sajmon wrote:
bi bil zelo srecen, ce bi bla kksna varianta, da bi naslednje leto pripeljal velikane death / thrash metal scene POSSESSED. . pa ceprou je jeff becerra na invalidskem vozicku. . |
to bi blo pa neki sem takoj za POSSESSED 
------------- D.T.P.
|
Posted By: BOCO
Date Posted: 15.Jul.2010 at 18:35
frogstomp wrote:
iz mc foruma:
"newcomers stage will be 3rd stage. it will be indore stage. maybe some of you saw small storage house behind our merch tent. this will be the place. 200 people fits in it so for small bands will be definetly better cos`it will never look so empty like it looks now at 2nd stage. 2nd stage will become "special" stage for up and commers, cult bands and extreme music. we will take care about playtime so that we do not cross with main stage. main stage will star at 17h-18h...not earlier. 2nd stage will start at 15h. prices will stay same, only 3day will be 5€ more expensive...but for that we have special offer...first 2000 3day tickets will be valid for whole week. buy 3day and get whole week of MC.
take care
Bo" |
a u pičku mater!kje bomo pa potem imeli mi delavci skladišče???!!!
------------- eh,fuck that shit and make some noise!!!
|
Posted By: Chemas
Date Posted: 15.Jul.2010 at 18:36
puntar wrote:
FLOTSAM & JETSAM
|
+36
|
Date Posted: 15.Jul.2010 at 18:43
Norther wrote:
KREATOR!!!!!
| +1 :)
|
Date Posted: 15.Jul.2010 at 18:45
frogstomp wrote:
iz mc foruma:
take care
Bo" |
to sm js letos na MC razmišlu, da bi blo bol, da so večji bendi od 3eh do 6ih na malem odru (namest na main stageu) ...Main stage se pa šele ukol 6ih zalaufa
al pa clo tko, k je blo na 07, da prva 2 dni main stage sploh ne obratuje (ker je takrt itq mn folka)
|
Posted By: BudZpencer
Date Posted: 15.Jul.2010 at 18:49
Jah odvisno kok velki bendi ti padejo na prva dva dneva... če dobiš na prvi dan Slayer ali kaj podobnega, ni hudič, da je treba tavelkega zaštartat...
------------- http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002
|
Posted By: Jovo
Date Posted: 15.Jul.2010 at 19:09
Ma jebes stevilo odrov, ce v celmu tednu prvlecejo 4 atraktivne bende.
Nej najprej mal na kvaliteti ponudbe podela tale MC... In ja, glede ponudbe in neprekrivanja bi se lahko mal zgledoval po Brutal Assaultu.
------------- Cheeseburger eating motherfucker!
Ma jebi se ti(jovo™)
NEW AGE!!!!!!!!!!!!!
Fru-fru muškarac.
|
Posted By: želodčni lisjak
Date Posted: 15.Jul.2010 at 19:49
venom wrote:
sajmon wrote:
bi bil zelo srecen, ce bi bla kksna varianta, da bi naslednje leto pripeljal velikane death / thrash metal scene POSSESSED. . pa ceprou je jeff becerra na invalidskem vozicku. . |
to bi blo pa neki sem takoj za POSSESSED 
|
ja POSSESSED! http://www.youtube.com/watch?v=f8XKhAWupUI invalidski voziček ga ne ovira
------------- en mrzu burek bi
|
Posted By: Oh,sleeper.
Date Posted: 15.Jul.2010 at 20:57
Kurc, letos ni blo nč zame tko, da nism šu. Nasledno leto pridem če bodo kšni konkretni bendi aka MACHINE HEAD.
|
Posted By: Taijfl
Date Posted: 16.Jul.2010 at 10:10
|
To je metal camp in govorimo jasno o metal bandih, ne o neki pop zmazkih.
|
Date Posted: 16.Jul.2010 at 12:17
machine head pop zmazek? dej lepo te prosim letos je blo 12 bendov gothic :)) torej ja letos hočm machine head
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
|
Posted By: pprimozz
Date Posted: 16.Jul.2010 at 12:44
jaz bi tudi bil vesel Machine Head ! pa še kako Chimairo zraven 
|
Date Posted: 16.Jul.2010 at 12:58
pprimozz wrote:
jaz bi tudi bil vesel Machine Head !pa še kako Chimairo zraven  |
Ja kr najbolš. Pa še Limp Bizkit, pa Linkin Park, pa Blink 182, pa postane to en lep ShitCamp, pardon PopCamp.
|
Posted By: Downs Tiga
Date Posted: 16.Jul.2010 at 13:07
|
nujno je treba nekam fuknit karaoke, to je neki najbl žalostno smešnega ne metal festih... na wacknu sem vidu ljudi ki po cel vikend niso šli gledat velkih bendov ampak so sam potrjeni cel cajt viseli pred odrom s karaokami in čupali na pijano fušanje :D
|
Date Posted: 16.Jul.2010 at 13:12
Sej to je zakon
|
Posted By: Prophet
Date Posted: 16.Jul.2010 at 13:19
Ka vam bo tretji stage?!? Saj večina folka prhaja zarad lokacije ne pa bendov. Kopanje v Soči in poslušanje slayer hkrati je zares nekaj dobrega.
------------- Never allow yourself to be used as an instrument of another man's hatred
www.profanity.si
|
Date Posted: 16.Jul.2010 at 13:24
če bi šlo za poslušanje slayer ob soči.. tako kot vsako leto so tud letos švabi s svojo zavojevalsko miselnostjo 23m od kopališča namontiral metrske zvočnike iz katerih se je cele dneve razlegala groza jbo klonov... upam da bo kmalu v spreju kej proti njim...
|
Posted By: J. J.
Date Posted: 16.Jul.2010 at 13:34
Twisted sister motley crue Rammstein Simphony x
Za začetek :D
Drgač pa 3. stage: Men sta tud že dva preveč... Glede na to, da hočm use slišat.
------------- www.scratch.si
|
Posted By: želodčni lisjak
Date Posted: 16.Jul.2010 at 13:47
3. stage - bi bil lahko po vzoru Brutal Assault, da bi se grozljive vrtele (lahko tudi bi bili slovenski filmi, ki so grozno slabi ) - guitar hero - karaoke
------------- en mrzu burek bi
|
Posted By: pprimozz
Date Posted: 16.Jul.2010 at 13:58
Provo Kator wrote:
pprimozz wrote:
jaz bi tudi bil vesel Machine Head !pa še kako Chimairo zraven  |
Ja kr najbolš. Pa še Limp Bizkit, pa Linkin Park, pa Blink 182, pa postane to en lep ShitCamp, pardon PopCamp. |
če je za tebe MH in Chimaira isto kot limp bizkit, blink 182 potem očitno nimaš pojma
|
Date Posted: 16.Jul.2010 at 14:20
frogstomp wrote:
če bi šlo za poslušanje slayer ob soči.. tako kot vsako leto so tud letos švabi s svojo zavojevalsko miselnostjo 23m od kopališča namontiral metrske zvočnike iz katerih se je cele dneve razlegala groza jbo klonov... upam da bo kmalu v spreju kej proti njim... |
Zanimivo, da ni nič letelo proti njim ko so poslušali to http://www.youtube.com/watch?v=2oi-8xl7uZs - http://www.youtube.com/watch?v=2oi-8xl7uZs
Za bende, ki bi jih radi videli pa predlagam MC forum, dvomim, da bo boban prešteval vse poste še tukaj :)
|
Posted By: thor's hammer
Date Posted: 16.Jul.2010 at 15:10
|
Ne vem kako je vaše mnenje, sam kar se mene tiče je komot še 3. oder, v vsakem primeru si predčasno nekak določn kere bende MORAM vidt ostalo je bonus. Je pa ena stvar ke me je motla letos in se jo da next year popravt... PIVO!!!!!!!
Ta pir mi ni biv preveč dobr, tak da za nasledn let prosm javte v anketi na MC strani glede tega, če se seveda strinjate...
|
Posted By: HelceArNaro
Date Posted: 16.Jul.2010 at 15:12
J. J. wrote:
Twisted sister motley crue Rammstein Simphony x
Za začetek :D
Drgač pa 3. stage: Men sta tud že dva preveč... Glede na to, da hočm use slišat.
|
Če ti bo ratal spravit Rammsteine na festival pa svaka ti čast, kokr jst vem rabjo oni en tedn da prštimajo vso svojo municijo.
-------------
|
Date Posted: 16.Jul.2010 at 17:09
Kar se pira tiča je vseen drek, če je redčen Laško, Union, Ottakringer, Fosters al pa Heiniken. Men je blo čist vseen. Glavn da je HLADEN!
-------------
Mha! It is EVIL! It is SO EVIL!! It is a BAD BAD plan that will hurt many people... ...that are GOOD!
|
Posted By: Slay
Date Posted: 16.Jul.2010 at 19:12
Moje želje za letos...
SADUS SADUS SADUS SADUS SADUS SADUS SADUS
Exhorder Solstice Possessed Slayer Annihilator Hirax
------------- Criminally insane
|
Posted By: Downs Tiga
Date Posted: 16.Jul.2010 at 19:26
|
Bemumater Turisas bi blo elitno videt, pa Alestorm bi spet.
|
Date Posted: 16.Jul.2010 at 20:49
želodčni lisjak wrote:
3. stage - bi bil lahko po vzoru Brutal Assault, da bi se grozljive vrtele (lahko tudi bi bili slovenski filmi, ki so grozno slabi ) - guitar hero - karaoke
| a ni bilo nekaj podobnega v "Manowar šotoru" pred Magic Circle festivalom?
------------- Never allow yourself to be used as an instrument of another man's hatred
www.profanity.si
|
Date Posted: 16.Jul.2010 at 20:54
Na Wackenu so imeli pred leti na njihovem forumu glasovanje (mogoče še imajo, nisem preveril) za nepriznano skupino (nimajo profesionalne podogbe z založbo), ki je kasneje igrala na najmanjšem stageu. Mogoče to ne bi bila slaba ideja za MC. V vsakem primeru bi pa dvignilo kvaliteto drugega stejđa.
www.profanity.si
|
Date Posted: 16.Jul.2010 at 21:28
Prophet wrote:
Na Wackenu so imeli pred leti na njihovem forumu glasovanje (mogoče še imajo, nisem preveril) za nepriznano skupino (nimajo profesionalne podogbe z založbo), ki je kasneje igrala na najmanjšem stageu. Mogoče to ne bi bila slaba ideja za MC. V vsakem primeru bi pa dvignilo kvaliteto drugega stejđa. |
Hm, a veš da ne vidim, v čem je to drugače kot že nekaj let obstoječ 2nd stage band voting na metalcampovi spletni strani?
|
Date Posted: 17.Jul.2010 at 10:26
V bistvu je men največja želja za naslednje leto LEPO VREME
Z bandi tak ne bom nikol zadovoljen. :)
-------------
|
Date Posted: 17.Jul.2010 at 11:35
Provo Kator wrote:
Prophet wrote:
Na Wackenu so imeli pred leti na njihovem forumu glasovanje (mogoče še imajo, nisem preveril) za nepriznano skupino (nimajo profesionalne podogbe z založbo), ki je kasneje igrala na najmanjšem stageu. Mogoče to ne bi bila slaba ideja za MC. V vsakem primeru bi pa dvignilo kvaliteto drugega stejđa. |
Hm, a veš da ne vidim, v čem je to drugače kot že nekaj let obstoječ 2nd stage band voting na metalcampovi spletni strani? | No zato tudi nisem vedel, a sem predvideval, da tega ni, saj skupine na 2nd stageu glih ne blestijo.
www.profanity.si
|
Date Posted: 17.Jul.2010 at 11:46
Prophet wrote:
Provo Kator wrote:
Prophet wrote:
Hm, a veš da ne vidim, v čem je to drugače kot že nekaj let obstoječ 2nd stage band voting na metalcampovi spletni strani? | No zato tudi nisem vedel, a sem predvideval, da tega ni, saj skupine na 2nd stageu glih ne blestijo. |
Vsi 2nd stage bendi, razen headlinerjev, so prišli v izbor izključno z glasovanjem.
Na glasovanjih pa ne zmagajo najboljši, pač pa tisti, ki prepričajo največ glasovalcev. Najboljšo muzko pa posluša le peščica. Dober black/death/thrash bend recimo komaj napolni galo, shitty metalcore pa enostavno napolni šiško. Žal je tako in zato imamo take neizrazite, enakozveneče 2nd stage bende. Večina evropejcev kot kaže raje posluša tako sranje. Na srečo so slovenski bendi reševali kvaliteto 2nd stagea.
|
Posted By: XYXY
Date Posted: 17.Jul.2010 at 19:28
|
Nile! Nile! Nile! Nile!
Nile! Nile! Nile!
|
Date Posted: 17.Jul.2010 at 20:29
XYXY wrote:
Nile! Nile! Nile! Nile!
Nile! Nile! Nile! |
Ne! Ne! Ne! Ne!
Ne! Ne! Ne!
|
Posted By: AishaBerg
Date Posted: 17.Jul.2010 at 20:30
Behemoth, Belphegor, Hypocrisy, Dark funeral, Carach angren so moje
želje za nasledn let :) isto naj ostane lokacija sevede pa letošnji
varkoti naj bojo tut nasledn let, pa pr vhodu za na plažo nej
pregledujejo za šampone (in za pjačo)!
(sramota, da se folk šamponera u Soč, pol pa usta odpre je pa za povrh še
slovenc (to sem mogla napisat z malo), najbl žalostn je pa to da pride
en skin u vodo pa se uštuli k enima pičkama k sta mele šampon. pol se pa uprašaš.. k so TOK za Slovenijo)
Men tut ni nč važn kvaj zaen per, sam dj mrzu 
------------- ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ!
|
Posted By: sajmon
Date Posted: 17.Jul.2010 at 20:36
behemoth pa belphegor majo loh mau pavze. . smo jih letos enkrat ze gledal, oboje namrec. .
p . s . bi bil cajt da se spet kej morbid angel prkotalijo u slovenijo, pa tud malevolent creation, oziroma suffocation neb blo svoh videt na MC, glede na to, da sploh se nikol niso igral na tem festivalu. . treba dat moznost vsakemu, ce bodo le na turneji naslednje poletje. .
------------- live for metal,die for metal !!!
|
Posted By: HelceArNaro
Date Posted: 17.Jul.2010 at 21:41
Downs Tiga wrote:
Bemumater Turisas bi blo elitno videt, pa Alestorm bi spet. |
Kokr sm se pogovarju z Turisasovci so rekl da bi že nekej let radi prši na metalcamp pa jih niso nkol uzel, ne vem zdej koko je s tem.
-------------
|
Posted By: Morriganslo
Date Posted: 18.Jul.2010 at 11:07
puzavnar wrote:
machine head pop zmazek? dej lepo te prosim letos je blo 12 bendov gothic :)) torej ja letos hočm machine head
|
ei en let smo pa lahk tud tisti k gothic poslušamo pršl na svoj račun :D ... podpiram da je naslednje leto tud kej drugih zvrsti še za ostale ;) jst sm zlo tolerantna in odprto misleča kar se metala tiče :) i like almost everything
|
Posted By: devlin
Date Posted: 18.Jul.2010 at 11:46
+1 Iz vsakih zvrsti se najde kaj všečnega.
------------- The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence. https://postimages.org/" rel="nofollow">
|
Date Posted: 18.Jul.2010 at 18:14
Behijov in Belfijov se ne naveličam nikol ^^
Turisas: +1
loh bi tut Anorexio nervoso prulekl sam k vem d bom sam jz pod odram pa še ene 2. alpa Rhapsody bi tut enkrt vidla  
Ahumado granujo, Gut, DNS, DHG, Behexen.
|
Posted By: Isvaroth
Date Posted: 18.Jul.2010 at 18:31
|
Na Behexen kr pozab... nimajo populacije sploh, pa tut ne bi hodil na tako komercialno veselico.
Drgač pa ja, ta zadn cajt da Hypocrisy spet pridejo; bi bli kr zelo dobrodošli :)
------------- You are not dead, you never existed
|
Posted By: Norther
Date Posted: 18.Jul.2010 at 18:31
I want Norther
------------- Beer sells...........and I'm buying
|
Posted By: XYXY
Date Posted: 18.Jul.2010 at 18:56
Provo Kator wrote:
XYXY wrote:
Nile! Nile! Nile! Nile!
Nile! Nile! Nile! |
Ne! Ne! Ne! Ne!
Ne! Ne! Ne! |
?
|
Date Posted: 18.Jul.2010 at 18:58
Isvaroth wrote:
Na Behexen kr pozab... nimajo populacije sploh, pa tut ne bi hodil na tako komercialno veselico.
Drgač pa ja, ta zadn cajt da Hypocrisy spet pridejo; bi bli kr zelo dobrodošli :) |
se jih da u šotor za 200 ldi :)
|
Posted By: grafin
Date Posted: 18.Jul.2010 at 19:53
darkthrone.. :))))
------------- se oprasicujem za oftopik :>
|
Date Posted: 18.Jul.2010 at 20:01
|
Na MC forumu so Nile med 10 najbolj zaželjenimi bendi po rezultatih ankete, mislim, da bo ta deseterica med nastopajočimi naslednje leto, če ne pride kaj vmes...
|
Posted By: tanch
Date Posted: 18.Jul.2010 at 22:02
hypocrisy so tretji 
(L)
------------- feel the gloom of restless spirits
|
Posted By: Pelin
Date Posted: 18.Jul.2010 at 22:26
grafin wrote:
|
+ Bathory + Emperor 
Drgač pa kaki Venom nebi bli švoh pomoje, al kaj?
------------- Koji Kurac?!?!
|
Date Posted: 18.Jul.2010 at 22:44
to bi bla tarifa čist!
|
Posted By: Lupus
Date Posted: 18.Jul.2010 at 23:05
Za interesante, da ne boste prepozni;
Dear Metalcampers,
Due to extreme interest in 3day tickets that will be valid for whole
week at Headbangers Holidays we will start presale at August 1st.
As you all know first 2000 of you that are fast enough will get whole week at Metalcamp for price of 3day ticket.
Please understand that what count is date when the money is on our account-not date of ordering.
Once those 2000 tickets are gone we will inform you about and will start to sell regular Week and 3day tickets.
Tickets will be shipped from September 1st, not earlier.
We wish you all luck and are very thankful for showing us this great trust.
Your MC team
|
Posted By: Person-man
Date Posted: 18.Jul.2010 at 23:14
ah, že vidim naslednjih 42 strani tega topica, ko bo 98,4% postov sestavljenih iz imen bandov, ki jih uporabniki tega foruma želijo videt :D
------------- http://www.facebook.com/otorinolaringolog - KiborgSpužva Büking™ FB pejđ
http://www.profanity.si/ - Profanity fuckzine
I party with lemons
|
Posted By: Grrrrr
Date Posted: 18.Jul.2010 at 23:26
Se takoj podpišem pod tale zgornji post
------------- Your highness, when I said that you are like a stream of bat's piss, I only mean that you shine out like a shaft of gold when all around it is dark
|
Date Posted: 19.Jul.2010 at 00:01
Jst bi rad Severino na Metalcampu. Pa Halid Bešljić je tud zakon.
|
Posted By: Nerthag
Date Posted: 19.Jul.2010 at 00:38
Provo Kator wrote:
Jst bi rad Severino na Metalcampu. Pa Halid Bešljić je tud zakon. |
Šaban Šaulić please... 
------------- You all are flies, flying towards the light, seeking death...but yet you don't know...
|
Posted By: jesus
Date Posted: 19.Jul.2010 at 06:56
Provo Kator wrote:
Jst bi rad Severino na Metalcampu. Pa Halid Bešljić je tud zakon. |
JA SEVERINO, pa ne na velikem in malem odru ampak v Sotočju na striptise stezi
|
Date Posted: 19.Jul.2010 at 09:11
Aja, pa Ekrema Jevrića bi na velkem odru imeli! Kučaaa posooo!
To bi blo polno folka. Please please please!
|
Date Posted: 19.Jul.2010 at 12:40
Pelin wrote:
grafin wrote:
|
+ Bathory + Emperor 
Drgač pa kaki Venom nebi bli švoh pomoje, al kaj?
|
ha ha, pa po možnosti še Mayhem z Deadom pa Euronymousom... Bi bil že cajt za reunion, ne vem kaj mutijo... Pa še Varg nj pride za komad al pa dva kot gost bas igrt... Sj veš, da bosta z Arsethom mal obujala spomine na dobre stare čase, ko sta se brezskrbno podila po tistih štengah z noži pa tem... Ah, ni ga čez nedolžno otroštvo... 
|
Posted By: grafin
Date Posted: 19.Jul.2010 at 13:52
Person-man wrote:
ah, že vidim naslednjih 42 strani tega topica, ko bo 98,4% postov sestavljenih iz imen bandov, ki jih uporabniki tega foruma želijo videt :D
|
no shit sherlock.. :DDD
no sam sanctuary so pa lepa realna izbira.. zelo rada bi jih
vidla - pod pogojem, da warrel izvadi svoj glas v nulo.. :))
aja, pa nizozemci.. countess.. heilige vuur!!! to so moje sanje..
bethlehem.. root.. ipd. cobalt!!
------------- se oprasicujem za oftopik :>
|
Posted By: Šujo
Date Posted: 19.Jul.2010 at 13:55
če pridejo 3je od bendov:
-sanctuary -riot -agent steel -magnum -saxon -def leppard -praying mantiis -helloween -edguy -SAVATAGE -queensryche
grem, ziher.
------------- Fuck you and the horse you rode in on
|
Posted By: Mirage
Date Posted: 19.Jul.2010 at 13:59
alora n bo nč.
|
Posted By: doda24
Date Posted: 19.Jul.2010 at 14:03
ANNIHILATOR špilajo v nulo, k bi plato poslušal:):).
http://www.youtube.com/watch?v=Eo-fyGPPa9E - http://www.youtube.com/watch?v=Eo-fyGPPa9E
|
Posted By: plegueangel
Date Posted: 19.Jul.2010 at 14:11
Pelin wrote:
grafin wrote:
| + Bathory + Emperor  |
No, če smo pa že spet tam...
+ Burzum, Dissection pa Hellhammer
------------- Faggot.... mislim fagot, pa flavta...
|
Posted By: pestilence.
Date Posted: 19.Jul.2010 at 14:44
plegueangel wrote:
Pelin wrote:
grafin wrote:
| + Bathory + Emperor  |
+ Burzum, Dissection pa Hellhammer  |
Pa DIO.
------------- "En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
Date Posted: 19.Jul.2010 at 16:33
Grave, Hypocrisy, Pestilence, Immolation, Sadus, Carcass ... to bi si najbol želu videt drugo leto
------------- D.T.P.
|
Date Posted: 19.Jul.2010 at 16:41
doda24 wrote:
ANNIHILATOR špilajo v nulo, k bi plato poslušal:):).
http://www.youtube.com/watch?v=Eo-fyGPPa9E - http://www.youtube.com/watch?v=Eo-fyGPPa9E |
Jajajajajajajajajaja!!! 
Se pridružujem željam.
-------------
|
Posted By: GraveyardSlut
Date Posted: 19.Jul.2010 at 17:22
pestilence. wrote:
plegueangel wrote:
Pelin wrote:
grafin wrote:
| + Bathory + Emperor  |
Pa DIO. |
Ja,
pa Celtic Frost...
------------- Rap: Band members with fake names
Black metal: Band members with fake names
|
Posted By: BoBaN
Date Posted: 19.Jul.2010 at 17:49
http://metalcamp.com/forum/viewforum.php?f=6&sid=65d682104b154aa8b087afeb6dce5783 - http://metalcamp.com/forum/viewforum.php?f=6&sid=65d682104b154aa8b087afeb6dce5783
------------- METALHOLIDAY www.metalholiday.com BURNING SEA www.burning-sea.com http://www.facebook.com/metalholiday http://www.facebook.com/BurningSeaFestival boban@metalholiday.com
|
Posted By: jerrej
Date Posted: 19.Jul.2010 at 19:02
[QUOTE=doda24]ANNIHILATOR špilajo v nulo, k bi plato poslušal:):).
http://www.youtube.com/watch?v=Eo-fyGPPa9E%5b/QUOTE - http://www.youtube.com/watch?v=Eo-fyGPPa9E[/QUOTE ]
mal so ratal šminkerčki 
|
Date Posted: 19.Jul.2010 at 19:04
pestilence. wrote:
plegueangel wrote:
Pelin wrote:
grafin wrote:
| + Bathory + Emperor  |
Pa DIO. |
pa Death in Control Denied ane
|
Date Posted: 19.Jul.2010 at 19:24
...
Motorhead,
Coroner,
Carcass,
Mastodon,
Tool,
Artillery,
Municipal Waste,
Hypocrisy,
Iced Earth,
Atheist,
Flotsam and Jetsam,
Saxon,
Megadeth,
Porcupine Tree,
Novembers's Doom,
Katatonia,
... pa še ene 36 drugih bendov :)
|
Posted By: Katana
Date Posted: 19.Jul.2010 at 19:41
Gama Bomb, Forbidden, Borknagar, MW, Coroner, Anthrax, Europe, Heathen, Helstar, Destruction, Nargaroth, SuicidalT
itd
|
Posted By: plecocicho
Date Posted: 19.Jul.2010 at 20:13
Chemas wrote:
... Motorhead, Coroner, Carcass, Mastodon, Tool, Artillery, Municipal Waste, Hypocrisy, Iced Earth, Atheist, Flotsam and Jetsam, Saxon, Megadeth, Porcupine Tree, Novembers's Doom, Katatonia, ... pa še ene 36 drugih bendov :) |
+42
------------- Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko
|
Posted By: SphynX
Date Posted: 19.Jul.2010 at 20:58
Freia wrote:
Gama Bomb, Forbidden, Borknagar, MW, Coroner, Anthrax, Europe, Heathen, Helstar, Destruction, Nargaroth, SuicidalT
itd
|

------------- We don't need their laws together we destroy. If it's not in your blood you will never understand
|
Posted By: GraveyardSlut
Date Posted: 20.Jul.2010 at 13:47
Enslaved
Watain
1349
Kampfar
Opeth
pa tud Candelmass pa Cathedral
pa Dismember
Nile, Benediction bi bli tud kul.
Aja pa itak Slayer + še kak thrash