Print Page | Close Window

SUICIDAL TENDENCIES

Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Bandi
Forum Name: Tuja scena
Forum Description: Debata o tuji sceni in bandih
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=3743
Printed Date: 10.Oct.2026 at 20:16
Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com

Topic: SUICIDAL TENDENCIES
Posted By: Guests
Subject: SUICIDAL TENDENCIES
Date Posted: 30.Aug.2010 at 13:27
ne morm vrjet, da S U I Č I  nimajo svoje teme. Prou tko najbol bend na svetu Big%20smile 

Po dolgem času sm si vzel Art of rebellion CD (mojo najljubšo plato od njih) v avto in mi totalno dogaja - kak masterpiece je to nooo!!!!

Bend, k je začel s čist povprečnim HC punkom je s plato How will I laugh tomorrow.... ratal men ful zakon. Res so mi carski, k jih ne morš neki opredelit - niso ne punk, ne HC in ne Thrash - ampak so vse to, pa še totalno perfest.

Cyco Miko je totalni car. Besedila, osebnost, moves, vokali - naredu je neki čist svojega, unikatnega. DeGrasso mi je itak en izmed najljubših bobnarjev. Mike Clark zakon ritem kitarist in Rocky George nad zakon leadi - sm se spomnu - lih od njega sm pobral une fore na leadih, k greš iz tappinga v slide čez fretboard proti magnetom, k uni sqeeky skueeezy sound pride ven ta zakon Big%20smile 

Rob Trujillo je pa itak da shit - najbolši basist v metalu ever !!! (poleg Cilffa Big%20smile

nad zakon spodi - sploh Waking the Dead pa YOU CAN'T BRING ME DOWN!!!! -> moj favorite komad od njih. Zarad tega spota & komada sm sploh ratal njihov fan 1990 in tudi zarad njih sploh padu v to muzko.

najljubše plate :

- Controled by Hatered e.p.
-How will I laugh tomorrow....when I can't even smile today
-Lights, Camera.... .Revolution
-Art of Rebellion
-Stil Cyco .... after all this time (na novo posneti stari komadi - ta plata ga totalno zmaga - nujno si morm še orignal nabavit, k ga nimam :D
pa tud zadnja iz tega obdobja - Suicidal 4 life mi je dost dobra (ma ene 4,5 ful hudih komadov - my favorite je - "No fuckin Problem" -  te mam tud originale....

prvi dve plati mi nista ne vem kaj...od kasnejših mi je Freedumb dost kul, ostale pa zaenkrat preslabo poznam :D

Res nor bend. Clap 

dolga leta sm ignoriral njihovo nadaljne ustvarjanje po letu 1995, k so šli vsi razn Cycota pa Clarka ven. Sam v bistvu tudi kasnejši Suiči ful sekajo, sm si snel plate.

da shit!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=CrctcJqfpXU&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=CrctcJqfpXU&feature=related

Clap

Replies:
Posted By: Buco
Date Posted: 30.Aug.2010 at 13:36
Suicyco for life haha!
V tej debati imo lahko pišemo tud o Infectious Grooves! :D

Date Posted: 30.Aug.2010 at 13:51
ja neki tacga sm hotu predlagat!!!! da ni treba met 2 debat.

The plague that makes your bootie move .... it's the infectious grooves je meni tko res TOOOOOP plata - sm jo odkril skup z Annihilator - Set the World on Fire in pa Pantera - Power Metal - ma sm cel letnik sredne skor sam te 3 plate poslušal Big%20smile

Date Posted: 30.Aug.2010 at 13:51
lights camera revolution je bil en prvih mojih CDev, k mi jih je posodla soseda na prej izdelano limp bizkit pa aerosmith podlago in ga mam prepečenga še dans , res najbolša plata!
zato nism tok maro metallice, k mi je zram posodla še S&M pa ni to blo to ne   

infectious grooves mi je še (skor) bolš ko ST....... kdor ne pozna in mu je všeč ime banda, mu bo zih tut muska

Posted By: Atheist
Date Posted: 30.Aug.2010 at 13:52
Pri IG res pokaže Trujillo, da je mojster od mojstra...

Posted By: plegueangel
Date Posted: 30.Aug.2010 at 14:43
Lights camera revolution mi je še dans ena boljših plat...

-------------
Faggot.... mislim fagot, pa flavta...

Posted By: SphynX
Date Posted: 30.Aug.2010 at 15:19
japs totalno nadzakon bendClap! upam, da pridejo na turneji kam bliz nas, da se gre na koncert. Najbol plate so mi How will I laugh tomorrow....when I can't even smile today, Lights camera revolution in Join the army, pa tut kasnejše stvari niso švohStar

-------------
We don't need their laws together we destroy. If it's not in your blood you will never understand

Date Posted: 30.Aug.2010 at 16:58
ja dj če bodo kje v bližini, sporočte - jst bi šou 100%, ker jih še do dans nism vidu. V stari zasedbi se edino spomnem, da so bli '90 jeseni v minhnu z Megadeth, Testament in Slayer Shocked  sam sm bil še preveč mulc Cry pa nism šou...

sm se jih navadu tud v teh novejših zasedbah in sm ravno 2 dni nazaj gledal en video za komad  "Come Alive", pa mi je bil prou kul.

Res bi jih preveru!

še bol bi blo, da bi mel Infectious Grooves in pa Ugly Kid Joe skup turnejo Big%20smile pol se me ne bi dal več iz njihovga busa spravt, ker bi hotu USE koncerte videt Big%20smile 

Men so tud IG skor boljš, k ST - edino Infectousi mi majo samo prvo plato res za dol past, pol naprej pa skoz slabše.... mal so brez idej bli pol.... kaki komadi so mi bli še kul Turtle Wax Big%20smile pa Causin Randy Big%20smile Big%20smile sam ta boljš je bla prva plata - una ga res ubija - Stop that Funkin with my Head!!!!! kwa gaj to kumad - pa Therapy Big%20smile pa Punk it up!  Na drugi strani pa mi majo Suicidali res tko skor vse plate zakon. Ta prvi dve mi nista tolk pa zdej te ta zadne mi niso tolk. Vmes pa 4,5 plat fenomenalnih.

Posted By: Buco
Date Posted: 30.Aug.2010 at 18:10
Zaenkat najbliži je pomoje Wacken :/

Posted By: SphynX
Date Posted: 30.Aug.2010 at 20:36
Originally posted by Wind Carrier Wind Carrier wrote:

ker jih še do dans nism vidu

jah sj jst tut žou ne Big%20smile lan so semizdi bli u minhnu, pa sm jih zamudu, letos so bli pa na Exitu pa tut ni blo cajt za dol it. zihr bojo ket bl bliz kt je wacken Smile

-------------
We don't need their laws together we destroy. If it's not in your blood you will never understand

Posted By: dole
Date Posted: 31.Aug.2010 at 13:24
suisajdl!

men je lights...camera...revolution top plata od nih k prov ni enga komada k ne bi biv bedn:D

Posted By: Ivan
Date Posted: 31.Aug.2010 at 14:07
So bli na letošnjem Exitu ... :((( Mi je ful žal, da jih zaradi Campa nisem videl.

Drugače pa definitivno Styll Cyco v celoti, ostale pa po komadih ...

Infectious? Sarsippious' Ark is da shit!!!

-------------
DICKLESS TRACY
ERUPTION

Posted By: plegueangel
Date Posted: 31.Aug.2010 at 15:14
Originally posted by dole dole wrote:

suisajdl!

men je lights...camera...revolution top plata od nih k prov ni enga komada k ne bi biv bedn:D

En ne preveč HEHEHE

-------------
Faggot.... mislim fagot, pa flavta...

Posted By: mlins
Date Posted: 16.Dec.2011 at 17:01
Suicidial 4 life! edn mojih fejvourit bendov!

-------------
Je rjku gospodar: zvij kanu na buči vina!

Posted By: backbone
Date Posted: 16.Dec.2011 at 17:24
ST, nekoč naj naj band. LCR je legendarna plata, Art of Rebellion pa zadnja užitna, potem so ga pa za moje pojme začel preveč srat. Suicidal for Life podpovprečna, nato pa preveč mešanja z IG (nisi več vedel, kje se ST konča in IG začne) in to mi ni več pasal...

Date Posted: 16.Dec.2011 at 18:05
ekola vidiš to tudi mene moti pr novejših platah kr je preveč podobno infekšusom....meni drgači zmaga plata controled by hatred

-------------

Posted By: cheguevara
Date Posted: 17.Dec.2011 at 09:26
++suicidal for life++

Posted By: BOCO
Date Posted: 19.Dec.2011 at 21:14

ko smo glih pri suicidalih...mike muir paper toy.družbo mu pa dela lemmy hehehe  

-------------
eh,fuck that shit and make some noise!!!

Posted By: BOCO
Date Posted: 19.Dec.2011 at 21:18
 tko je pa v fazi nastajanja,družbo mi dela mačka heh

-------------
eh,fuck that shit and make some noise!!!

Date Posted: 30.Dec.2011 at 11:08
Uštja boco nism vedu da se ukvarjaš tudi z origami umetnostjo LOL Thumbs%20Up

-------------

Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08 - https://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net