KISS @ EUROPE08
Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Koncerti
Forum Name: Tuji koncerti
Forum Description: Kje ste bili, kam greste...
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=446
Printed Date: 11.Oct.2026 at 00:15 Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com
Topic: KISS @ EUROPE08
Posted By: Guests
Subject: KISS @ EUROPE08
Date Posted: 20.Feb.2008 at 19:36
em ja :)
sj se ze velik o tem govori....
js sm ze odlocen za Beograd, pa sm ze tut bil odlocen za vlak, sam zdj je concertfreak organiziro, pa sploh ni ta drag!
http://koncerti.net/k_concerts/viewConcert/560
kdo?
|
Replies:
Posted By: Crazy Vixx
Date Posted: 21.Feb.2008 at 18:34
js grem vrjetn n Dunaj čeprou j cena 100 eurov ...za v beograd je p cena 85 eurov ....to bo tut fajn koncert se mi zdi...
------------- I'm crazy after all.......
|
Posted By: danzig
Date Posted: 21.Feb.2008 at 18:53
|
V Beogradu naj bi bila vstopnina 90 eurov !!
|
Date Posted: 21.Feb.2008 at 18:55
Posted By: Crnobog
Date Posted: 21.Feb.2008 at 19:42
Mi smo danes nabavili karte za Dunaj. 60€ za stojišča. Kamorkoli že greste, svetujem, da si hitro rezervirate karte, ker je blazno povpraševanje.
|
Date Posted: 21.Feb.2008 at 20:33
piše n koncerti.net d je v Beogradu : Cena aranžmaja: 84,99 EUR....
mah useen..js drug tedn kupm aranžma z n Dunaj p je... :)
|
Date Posted: 27.Feb.2008 at 12:04
evo mi smo tut naročl n koncerti.net aranžmaje z Dunaj :) juhej!!
|
Posted By: Kipar
Date Posted: 27.Feb.2008 at 15:48
Ka zdej Fabo? Vsi nekak gremo na Dunaj. Ka še kr štrajkaš z Beogradom:) Dunaj it is. Jst bom v čim krajšem času rezerviru aranžma.
------------- You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
|
Posted By: Šujo
Date Posted: 27.Feb.2008 at 16:47
dunaj 4 me also
------------- Fuck you and the horse you rode in on
|
Posted By: Aich
Date Posted: 16.Mar.2008 at 13:30
Mam že rezervirano karto
|
Posted By: spoonman
Date Posted: 16.Mar.2008 at 19:42
jest =
|
Posted By: Helldragon
Date Posted: 18.Mar.2008 at 00:16
|
Evo, jaz tudi narocil za Dunaj :)
|
Posted By: puzavnar
Date Posted: 18.Mar.2008 at 14:09
spoonman wrote:
jest =
|
vse najbolše!! ejga ulet u soboto na bazen. bowa skp praznowala
------------- taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
|
Posted By: Ventor
Date Posted: 01.Apr.2008 at 13:48
Ni za v to debato ma vseeno... ej ma kaj ta CampMania bo res al je to prvoaprilska sala?:D Kr se mi zdi vecina danasnjih novick prvoaprilskih, sam nikoli ne ves hehe
-------------
www.myspace.com/kellermetal
Hide your head or join the dead!
|
Date Posted: 02.Apr.2008 at 15:35
šala šala :)
|
Date Posted: 08.Apr.2008 at 15:40
js bom se kak dan al pa 2 pocako, ce se bo beograjski koncert prestavo v zagreb, pol pa narocil dunaj......
.....in definitivno ne bom pustil uses in oci zunaj
|
Posted By: angus27
Date Posted: 11.May.2008 at 13:22
Kaj kdo ve kje bi se še dalo dobit karte za koncert v Veroni ? Pri nas je ne dobim, kdo ve kje se da dobit v Italijj (Trst, Gorizzia... ?)
|
Date Posted: 11.May.2008 at 20:52
yeeeeeey jutr zjutri gremo p n Kisse :) jst se že veselim ;)
|
Date Posted: 11.May.2008 at 20:52
Jop jop . Zakon bo in z velik pirotehnike!
------------- You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
|
Posted By: ZeroTolerance
Date Posted: 11.May.2008 at 23:09
Date Posted: 12.May.2008 at 06:39
Waaaaaaaaaaaa, kr dons je že!!!!
|
Date Posted: 13.May.2008 at 08:29
lepo smo se mel.... p show n odru majo res zakon :)
|
Posted By: poison
Date Posted: 13.May.2008 at 10:33
|
jup. hud koncert! light show in pirotehnika sta bila nora, tudi sound je bil dober! merch pa med 30 - 50 eur ...
|
Date Posted: 13.May.2008 at 10:51
To je bil pa res koncert kot se šika. Bright & Loud ;).
Slikca:

btw: Ste slučajno opazili basista od Cinder Road. Ta tip se pomoje po par ur na dan gleda v ogledalo in tolče po glavi: "Zakaj nisem Nikki Sixx, Zakaj nisem Nikki Sixx...."
|
Posted By: ZeroTolerance
Date Posted: 13.May.2008 at 11:16
|
Tk zakon koncerta pa še ne vse je štimal edin folk je bil mi mal glup ker nekateri avstrijci so bli ful zateženi pač ne razumem tak folk ko si zatiska ušesa al pa stoji na takem koncertu kot eno drevo pa se pol pizdi če folk okol njega skače.... drugač pa zakon koncert pirotehnika itak zmaga band res 1a res mi ni žal dnarja
|
Date Posted: 13.May.2008 at 11:47
|
bas je pr cinder road v prvem komadu sekal ven za popizdit, bil je pa pol tona mimo najmanj....in tonc je kretena toleriral še pol enega komada, pol ga je pa enostavno izklopil iz miksa do konca nastopa :)
kiss pa adijo pamet....bil sem očitno 2-3 metre stran od črnoboga (malo na levo, malo naprej :) in sm se skor usral enkrat ko je pyro usekal čist zravn :)
|
Posted By: poison
Date Posted: 13.May.2008 at 13:30
|
črnobog ... daj nekam fotke za nas ko smo bli pa nismo fotkali da mamo kaj za spomin ..
|
Date Posted: 13.May.2008 at 13:38
poison wrote:
črnobog ... daj nekam fotke za nas ko smo bli pa nismo fotkali da mamo kaj za spomin .. |
Bom poskusil, ampak jih ni bogvekolk uporabnih. Ta ki sem jo prilepil je še najboljša. Telefon pač...
|
Date Posted: 13.May.2008 at 13:49
|
http://crnobog.cjb.net:8080/KISS/ - Slike
|
Date Posted: 13.May.2008 at 22:30
Evo še jst... Pot gor je hitr minila in na busu je blo lušno, pitje v parkecu pred koncertno dvorano na soncu tud všečno, pol pa koncert...... Predskupina mi je bla dolgočasna, pa basist je bil nekij najbolj obupnega kar sem do zdej vidu, se je pa vse zlo hitr popravl, ko je blo moč naenkrat slišat The Who, kmal zatem je pa padla zavesa in iz zraka so se na oder spustil KISS . Od takrat naprej pa itak totalno zakon koncert z ful energije, zlo dobrim nastopom, miljonom pirotehnike, svetovno setlisto in vsem drugim. Pač... nekij kar lahko nardijo sam KISS. Se pa pr njih že vseen mal vidi, da niso več ravno mladi, še posebej pri Paulu, ki je zadnih par komadov precej zdolgočaseno odpel. Nisem ravno navajen na Detroid rock city odpet potiho in bolj kot ne v enem tonu. Ampak all-in-all je bil pa odličen koncert in definitivno nekij kar je treba doživet in se ne da opisat z besedami . Me happy!
|
Date Posted: 14.May.2008 at 14:53
MA men je blo zakon:). OD poti gor, do samega koncerta!! Show je bil nepopisno dober, band pa prav tako:). Pa stat v 6. vrsti, ko ti pojejo LIck it up.. TRaaaans:))
|
Posted By: Katana
Date Posted: 21.May.2008 at 20:42
|
js grem pa nasledn let k bojo baje spet
|
Posted By: vonklinkerhofen
Date Posted: 05.May.2010 at 22:24
[QUOTE

[/QUOTE]
ajde gremo......
-------------
|
Date Posted: 06.May.2010 at 21:02
|
Jazst grem letos na KISS, koncerti.net :) Še kdo?
|
Date Posted: 14.Jun.2010 at 23:35
MAAAAAAAAAAAAAAA BOLNCA!!!!!! sem jih gledal včeraj v Malmo-ju na švedskem in je bil odfuk-tipi so žgali 2 uri 10 minut in mel NORO setlisto.
|
Posted By: poba
Date Posted: 15.Jun.2010 at 13:26
|
Baje špilajoo na zadnji turneji tud komad Crazy Nights... zdej že men postaja žal, da jih takole ignoriram...
|
Date Posted: 15.Jun.2010 at 13:33
Crazy nights, i love it loud, shout it out loud, god gave r'n'r to you, BETH...setliste je bilo za več kot 2h in bila je ODLIČNA!
|
Posted By: poba
Date Posted: 15.Jun.2010 at 13:35
Jebo majku.... Klinac. Če bi se lahko človek kdaj kloniral in zraven kloniru še svoj osebni dohodek.... Jebemu. Ta lajf postaja odločno prekratek!
Sva čast . Še vas je par "pravih norcev" (kompliment) na planetu.
|
Date Posted: 15.Jun.2010 at 21:26
|
Jap, nora setlista, šov in vse! Na Dunaju so pa mal zajebal Detroit Rock City, hehe. Drgač pa zakon :) Koncert leta do zdej
|
|