Katera metal podzvrst ima tukaj največ fanatikov/poslušalcev?
Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Ostalo
Forum Name: Ostalo
Forum Description: Vreme, šport, ...
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=6185
Printed Date: 10.Oct.2026 at 23:41 Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com
Topic: Katera metal podzvrst ima tukaj največ fanatikov/poslušalcev?
Posted By: polopoklip
Subject: Katera metal podzvrst ima tukaj največ fanatikov/poslušalcev?
Date Posted: 23.Feb.2012 at 00:07
Če bi morali izbrati svojo najljubšo/najbolj poslušano metal podzvrst, katera bi to bila in zakaj?
Med izbiro sem dal po mojem najbolj osnovne podzvrsti, ki se naprej razbijejo na malo morje podpodzvrsti, ki sem jih tukaj besno ignoriral.
Me prav zanima katera struja bo v večini na tem forumu.
-------------
|
Replies:
Posted By: Poli
Date Posted: 23.Feb.2012 at 09:04
Fuck yeah, vodimo.
------------- Anything is possible https://youtu.be/XlUibhhW4eM" rel="nofollow - dec d uej
Be The Change You Want To See
|
Posted By: EndZeit
Date Posted: 23.Feb.2012 at 09:35
Verjetn Death Metal......... Bi pa lohk tud za Black ali Folk glasoval:)
-------------
|
Posted By: Gorjanec
Date Posted: 23.Feb.2012 at 09:57
|
Ne bom odgovoril, ker nimam možnosti izbrati več zvrsti ...
|
Posted By: Mirage
Date Posted: 23.Feb.2012 at 10:06
Posted By: mati zemlja
Date Posted: 23.Feb.2012 at 11:04
|
mami je thrash, heavy in black :) pol pa kolobarim :D čeprav v heavy sem se (spet) zaljubila zaradi estwind ;-) thrash in black !! v prvi vrsti... trenutno sem v black obdobju :) ma itak, sej prihaja pomlad :PPPP tak, zelo lep black ;-) ta prijazen, ne uni ta zloben ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=j_fUpqCMJzU -
the shams of optimism ... direkt v žilo... vsako jutro :)) trenutno...
ajde, kliknem black !
to pa zato, ker se z `k naravi usmerjenem` blacku lahko najbolj poistovetim... ker je nedolžen in surov hkrati  to je tisto kar nudi divjina :)
sicer pa nisem nič... ne heavy ne thrash ne black ne metal... andreja sem, poslušam pa gmajniško glasbo :) wiu wiu wiu !!
živijooooo !!!! pa lep dan želim vsem skupaj *****
------------- ~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
Posted By: KrAyZiE
Date Posted: 23.Feb.2012 at 11:14
|
Ostalo. Hardcore Punk D-beat Blackened NeoCrust fueled with Grind :D
|
Posted By: Mitja M.J.
Date Posted: 23.Feb.2012 at 15:52
|
Pri meni gre nekako tako:
1.) DEATH
2.) DEATH
3.) THRASH, HEAVY in BLACK (si delijo stopničko... sej stopnice so kar prostorne, tako da ni nekega hudega prerivanja  )
v bistvu poslušam, tako kot se počutim... če malo pomislim oz. preletim za nazaj, bi pa po zgornji lestvici moral držat procent glasbe, ki se vrti po stanovanju. Pa čeprav, ko si kak Testament Live in London DVD našvasam gor, se kar vrti in vrti in vrti...
pol kar naenkrat postane najljubši band mojega soseda... ga posluša in posluša in posluša... 
------------- MacGyver je zakon!
|
Posted By: grafin
Date Posted: 23.Feb.2012 at 17:10
kjutt.. :) meni osebno blek.. cist zarad poudarjene individualne note.. in hoje po robu sprejemljivega.. na skrajni tocki narave.. i like.. sam koji kurac, k mi tale blek ornk menja odtenke lejtli.. :D
------------- se oprasicujem za oftopik :>
|
Posted By: timoeruption
Date Posted: 23.Feb.2012 at 17:22
|
RAP? metal?
------------- The future cries
As mother nature sheds a tear
|
Posted By: timoeruption
Date Posted: 23.Feb.2012 at 17:23
bodycount, rage against the machine? -METAL?
------------- The future cries
As mother nature sheds a tear
|
Posted By: Guests
Date Posted: 23.Feb.2012 at 18:10
STUCK MOJO!!!!
tale plata Rising iz '98 je top shit - še Andy jo je mixal en zadnjih kupljenih originalov, poleg še dveh njihovih plat in pa Meldrum pa Exo 2010 prou skor 2 let že nism cdja kupu
top shit!
pozabu si še NU metal in Metal core.... neki bendov je v teh zvrsteh, k so ful zakon...
|
Posted By: Svart
Date Posted: 23.Feb.2012 at 19:24
mati zemlja wrote:
mami je thrash, heavy in black :) pol pa kolobarim :D čeprav v heavy sem se (spet) zaljubila zaradi estwind ;-) thrash in black !! v prvi vrsti... trenutno sem v black obdobju :) ma itak, sej prihaja pomlad :PPPP tak, zelo lep black ;-) ta prijazen, ne uni ta zloben ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=j_fUpqCMJzU -
the shams of optimism ... direkt v žilo... vsako jutro :)) trenutno...
ajde, kliknem black !
to pa zato, ker se z `k naravi usmerjenem` blacku lahko najbolj poistovetim... ker je nedolžen in surov hkrati  to je tisto kar nudi divjina :)
sicer pa nisem nič... ne heavy ne thrash ne black ne metal... andreja sem, poslušam pa gmajniško glasbo :) wiu wiu wiu !!
živijooooo !!!! pa lep dan želim vsem skupaj ***** |
Wtf?
|
Posted By: plecocicho
Date Posted: 23.Feb.2012 at 20:41
manjka prog (tool mastodon, neurosis,meshuggah,..)
------------- Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko
|
Posted By: Everlost
Date Posted: 23.Feb.2012 at 23:19
Tole glasovanje je itaq nesmiselno ... glasuješ lahko samo za eno zvrst, in to samo enkrat ~ za moje pojme bi vsak verjetno 'obkljukal' več zvrsti.
-------------  http://www.facebook.com/endeavoured" rel="nofollow - www.facebook.com/endeavoured
|
Posted By: Gašper Fatur
Date Posted: 24.Feb.2012 at 01:10
Če pogledaš pod Tuja scena vidiš da ima Heavy, Speed in Thrash (noter se piše pa tudi o Power Metalu) tema trenutno 35 strani, medtem ko jo Death vodi s 45 stranmi, Black pa z 69. Je BM res tako popularen al so blekiči samo hujši nakladači od hevičev? 
------------- FUCK THE WORLD
|
Posted By: Tyrant
Date Posted: 24.Feb.2012 at 02:55
Gašper Fatur wrote:
Če pogledaš pod Tuja scena vidiš da ima Heavy, Speed in Thrash (noter se piše pa tudi o Power Metalu) tema trenutno 35 strani, medtem ko jo Death vodi s 45 stranmi, Black pa z 69. Je BM res tako popularen al so blekiči samo hujši nakladači od hevičev? 
|
nč od tega, black metal je enostavno zakon  69 pa tud use pove  
------------- To err is human..to arr is pirate. mjau
|
Posted By: Tyrant
Date Posted: 24.Feb.2012 at 04:41
Svart wrote:
mati zemlja wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=j_fUpqCMJzU - [COLOR=#0000ff -
the shams of optimism[/COLOR - ... direkt v žilo... vsako jutro :)) trenutno...
ajde, kliknem black !
živijooooo !!!! pa lep dan želim vsem skupaj ***** |
Wtf? |
svart, ti nimaš pojma :P
------------- To err is human..to arr is pirate. mjau
|
Date Posted: 24.Feb.2012 at 07:56
:)
ker sem dobro spala in se počutim kot sonce :D bom napisala prevod za tiste širokogledne ljudi, ki puščajo opcije odprte, dokler so le te krojene po njihovih kriterijih...
evo:
od metala najbolj poslušam heavy (zadnje čase spet), thrash in black... odvisno od trenutnega počutja... zdej mi najbolj paše black... 
dobro jutro :)
edit:
ma ne morem  sterilnost je dolgočasna !!!
gmajna gmajna !!! đ đ đ đ gmajniški black metal  black metal hippies society  to je to !!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hudo dobro !
:)
------------- ~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
Posted By: lord infernus
Date Posted: 24.Feb.2012 at 08:19
|
black metal 
|
Date Posted: 24.Feb.2012 at 09:03
mati zemlja wrote:
black metal hippies society |
I think I'm going to throw up.
|
Posted By: OdiumNostrum
Date Posted: 24.Feb.2012 at 09:25
Daj umiri se ti malo pa se zapri v temno sobo in bodi tam trve kvlt black metal zapečkar
Blek, čeprav bi pred recimo 2 leti izbral death.
|
Date Posted: 24.Feb.2012 at 09:39
ma ja, neka viroza razsaja... bruhanje, driska... ne skrbi, bo šlo že mimo počasi pa upam, da se ne bo ta tema vnela v nek krvavi boj, kdo ima prav in kdo ne in kdo posluša "boljšo" zvrst... dejte svoja mnenja gor, pa ne utrujat drugemu folku... Se pa rezultat nagiba h Gašperjevi tezi... Črni metalci so kar nadoknadli nad Smrt metalci... To bo še tesen boj 
|
Date Posted: 24.Feb.2012 at 09:39
|
No, pa dej mi ti pol razlož black metal & hippies...
edit: Ne, ni treba, po eni strani sploh nočem vedeti, svojega mnenja pa sploh ne bom izražala. Me bo še kdo obtožu kkšnega javnga opevanja etnocida.  Nestrpnost je, seveda, prepovedana. 
|
Date Posted: 24.Feb.2012 at 09:56
tako i je že bolj všeč, konstruktivno reševanje zadev mogoče ti bo najbolje izsek iz intervjija z Wolves in the Throne Room (2006) razložil to zadevo:
You have been labelled somewhat as “hippies” and some might say that
playing black metal and those sorts of liberal earth loving ethics might be diametrically
in opposition. How do you feel about that? I mean it is obvious you don’t think
they are self-exclusionary.
Hippies? You
mean like navel-gazing aficionados of the grateful dead? I hardly think so. I
think that most people are so disconnected from a natural existence that anyone
who doesn’t see the joy in playing “first person shooters” or dining regularly
at pizza hut is a hippie. Frankly, I don’t have much interest in the opinions
of urban lay-abouts. Also, it must be noted that radical environmentalism is
very much a part of the tradition of the radical right. Even rabidly
anti-Semitic NSBM has a strong ecological sensibility, following the Nazi’s
explicit and well documented interest in preserving a pastoral, pre-modern
Aryan utopia. At the same time, centrists decry organizations such as the ELF,
who come from the anarchist tradition, as “fascists” and anti-humanists.
Clearly there is a strong link between radical ecology and Black Metal, coming
from the perspective of both the extreme right and extreme left. I don’t
understand how one could find an earth-centered ethic and Black Metal
incompatible – to me, they are one-in-the-same.
If you
listen to BM, but you don’t know what phase the moon is in, or what wild
flowers are blooming then you have
failed. It is shocking to me that one could be seriously interested in Black
Metal and not be deeply committed to radical ecology. Is BM supposed to be
about concrete high rises, suburbs, television, an easy modern existence with access to
4-tracks and corpse paint from the local hot topic? No! The music is about wild
forests, unfettered rivers, nature: furious and vengeful.
Frankly, I
think a good portion of Black Metallers haven’t thought too hard about why they
are into the music. I remember reading an interview with Garm of Ulver, I think
in Michael Moynihan’s “Lords of Chaos”. Garm just couldn’t say enough horrible
things about the youthful malcontents who buy the majority of Black Metal
records; I tend to agree with him. Black Metal is a fairly easy thing to get
into. There is a style, a sound, a set of beliefs – it’s all there to be
purchased or downloaded with nary a thought of one’s own needed to get the
whole package. There is deep truth underneath the façade of grim posturing, but
one needs to search for it.
|
Date Posted: 24.Feb.2012 at 09:59
|
me veseli, da obstajajo tudi ljudje tipa ne-svart... hvala vam, da ste ! :) brez vas bi bilo bistveno bolj mrzlo...
ti svart pa ne drekaj, si se vtaknila v moje sporočilo že pred omembo black metal hippies society  seveda, da ti ne bom razlagala zakaj kakšna beseda kje stoji... si predvidljiva  nima smisla...
v pragozdu je predvidljivo samo nepredvidljivo /anton komat/ in to je naravnost fantastično !!!
mitja, pusti...
|
Date Posted: 24.Feb.2012 at 10:01
Svart wrote:
edit: Ne, ni treba, po eni strani sploh nočem vedeti, svojega mnenja pa sploh ne bom izražala. Me bo še kdo obtožu kkšnega javnga opevanja etnocida.  Nestrpnost je, seveda, prepovedana.  |
ma dej, kaj se zdej iz zamudo lepo delaš
|
Posted By: Atheist
Date Posted: 24.Feb.2012 at 10:08
Mitja M.J. wrote:
dejte svoja mnenja gor, pa ne utrujat drugemu folku... |
Točno to. Predvsem to.
Metalci smo ena/ista vojska s par različnimi čini (seveda samodržna, samoupravljalska federativna republika ), ne pa zda vs. s.koreja vs. tibet vs. kurac palac...nobena zvrst ni boljša od druge, vse kar je metalskega je heavy metal i čao...
|
Date Posted: 24.Feb.2012 at 10:08
Mitja M.J. wrote:
tako i je že bolj všeč, konstruktivno reševanje zadev
mogoče ti bo najbolje izsek iz intervjija z Wolves in the Throne Room (2006) razložil to zadevo:
|
Niti v black metalu niti pri hipurjih ni vse samo kar se tiče narave. Primerjaj rajši drug del mišljenja.
Ahm, "Nestrpnost je, seveda, prepovedana.  " --> Se vam dejansko zdi, da sem s tem izrazla svoje mnenje? Da zagovarjam to "prepoved"?  No, da razložim, ne, ne nasprotujem nestrpnosti in ne borim se za vsi-se-imejmo-radi bullshit.
|
Posted By: OdiumNostrum
Date Posted: 24.Feb.2012 at 10:11
Date Posted: 24.Feb.2012 at 10:14
Svart wrote:
/.../svojega mnenja pa sploh ne bom izražala. /.../ |
Svart wrote:
No, da razložim, ne, ne nasprotujem nestrpnosti in ne borim se za vsi-se-imejmo-radi bullshit. |
je že v redu...
|
Date Posted: 24.Feb.2012 at 10:17
mati zemlja wrote:
si se vtaknila v moje sporočilo že pred omembo black metal hippies society |
Ne, res? Poglej tvoj slog pisanja. Sem ga navajena nekje drugje, pa se mi je zdelo pač čudno, ne... Če se mi sme zdeti čudno.
1. post se nanaša na moje mnenje glede hipijev, 2. pa na moj edit prvega posta. V čem je to povezano že?
|
Posted By: Mrkun
Date Posted: 24.Feb.2012 at 11:39
Fak ej, a se res ne morte niti v eni temi normalno pogovarjat. Pizda ste fukneni
Preberte si tilnov post še enkat:
Metalci smo ena/ista vojska s par različnimi čini (seveda samodržna, samoupravljalska federativna republika), ne pa zda vs. s.koreja vs. tibet vs. kurac palac...nobena zvrst ni boljša od druge, vse kar je metalskega je heavy metal i čao...
Zdej pa grem preden me pojeste
|
Posted By: Katana
Date Posted: 24.Feb.2012 at 12:21
Mati Narava, še naprej piš lepe poste in bot vesela itd. Da ne bo vse črno-belo Pa tut če se kšnmu ozkogledcu zdi tvoj način pisanja čuden
|
Posted By: Norther
Date Posted: 24.Feb.2012 at 12:28
old COB, old Norther, Kalmah, Graveworm ... najblizje blacku
Ceprov definitivno manjka glam/80's stuff
------------- Beer sells...........and I'm buying
|
Posted By: grafin
Date Posted: 24.Feb.2012 at 13:36
Katana wrote:
Mati Narava, še naprej piš lepe poste in bot vesela itd. Da ne bo vse črno-belo Pa tut če se kšnmu ozkogledcu zdi tvoj način pisanja čuden  |
+69 :D
------------- se oprasicujem za oftopik :>
|
Posted By: Atuin
Date Posted: 24.Feb.2012 at 13:48
Black metal. Pro-hipi veja 
Aja pa tisti, ki pravite da bi mogl glasvat za vec podzanrov. Ce prav razumem polopoklipa je poanta ravno v tem, da izberemo najljubsga. Ce bi jih lahko izbrali vec nekako zgubi smisel vrjetno :)
------------- Real pain defines what you forgot through your wasted life based on mortal morals. Pain reveals the real existence, it leads to understanding: If you seek life, then prepare for death.
|
Posted By: Davorin.L.
Date Posted: 24.Feb.2012 at 14:46
Vojska? A ti to resno? To me če kaj spominja na http://www.youtube.com/watch?v=NUbTW928sMU&feature=related - Hotel California
'Relax,' said the night man, We are programmed to receive. You can checkout any time you like, But you can never leave!
Ali pa kar na http://www.youtube.com/watch?v=AyenRCJ_4Ww&feature=related - Borg .
Da ne omenjam elitističnega podtona. Sory ampak, to je pa preveč. Ne pravim, da je neka podzvrst boljša od druge, sploh ne, zagovarjam svobodo izbire in mnenja in okusa, ampak... Vojska?
____ Kakorkoli, glasoval za bm, pa če bi bila pro-hipi možnot (kot si rekel Atuin) bi glasoval za to, pa če ne zaradi drugega, zaradi nasprotovanja rigoroznemu klasičnemu bm konformizmu, ki je... no, preživet, pokvarjen, neštetokrat posiljen in enostranski do te mere, da neprestano ščije sam po sebi, a tega ne vidi in pravi da dežuje (kri devic in nun in kristjanov itd).
------------- I kill people all day long, I sing my song, because I'm John Lawman.
|
Posted By: Atheist
Date Posted: 24.Feb.2012 at 16:35
Ne, itak da ni resno ...s tem sem samo delno metaforično ciljal na bratsvo in edinstvo (federativna- jugoslavija ), in mogoče lepoto metala z vsemi podzvrstmi, ne pa preseravanje kaj je boljše...to je predvsem dobronamerno, človeško in če že kaj= Frogijevski dobronamerni preneseni pomen, ne pa dobesedno "karkoli si že predstavljaš pod vojska"
edit: evo referenca: http://www.youtube.com/watch?v=FXv7yXrt_Io od 0:13 naprej do 1:01...
|
Posted By: Gamroth
Date Posted: 24.Feb.2012 at 17:00
Jebeš predalčkanje pa kaj je boljše, poslušaš to, kar ti sede in čaw ... če ti pa ni všeč, pa ne poslušaš in pustiš pri miru in je stvar rešena
------------- Good Guys Wear Black
|
Posted By: Mraz
Date Posted: 24.Feb.2012 at 17:06
Jst poslušam svašta.. ampak najrajš death metal in njene podzvrsti pa mešanice =)
Drgač pa +1 za Gamroth, se čist strinjam!
------------- Kitara/vokal: Doomed/Verminate Kitara: Mora
https://www.instagram.com/bonesaw.tattoo" rel="nofollow - Bonesaw Tattoo Instagram
|
Date Posted: 24.Feb.2012 at 17:15
davoriiiin po moje si pa tilena (atheist) malo prehudo vzel :) se je le vživel v neko stanje (negativnost, ki jo je vnesla svart) in to izrazil na takšen način :) in se malo metaforično izrazil (dogodku primerno)...
http://www.youtube.com/watch?v=RkZC7sqImaM - make peace not war  ohhhhhhhhhhhh, spet me bodo tr00 bm teli ubit  spet moram it v bunker za par let
edit:
se tudi strinjam s predhodnikoma, ma imamo lep primer, da tega ne razumejo vsi... če nisi z nami, si proti nam ! življenje je vojna ! khm
|
Posted By: Soultaker
Date Posted: 24.Feb.2012 at 18:10
Nevem, čemu ves ta kreg, ker je že na začetku napisano, da je interes samo v tem katera podzvrst prevladuje zadnje čase na slovenskem. ne pa zakaj je ta podzvrst boljša od druge in druga slabša od prve itd... ni logično.
tud sam ne poslušam, samo ene zvrsti, dvomim, da je tukaj kakšen tak. vsi mamo ljube skupine iz različnih podzvrsti, ampak trenutno obdobje tudi pri meni prevladuje black. zakaj? Cuz I just feel like it ...
------------- Humor is also a way of saying something serious.
|
Posted By: polopoklip
Date Posted: 24.Feb.2012 at 19:14
Zanimivi rezultati. Priznam, da sem pričakoval, da bodo thrasherji v večini, namesto tega je pa prišlo do epskosti med black in death metalci.
Če bi lahko izbirali več podzvrsti zadeva nebi imela več smisla kot je napisal Atuin. Zato neodločenim predlagam, da naj pet svojih najljubših metal komadov/albumov/bendov delijo z podzvrstjo in voila odgovor bo na dlani. :)
p.s. Bi dodal še predlagane podzvrsti, ki sem jih izpustil, vendar po mojem to ni mogoče. Ali pač?
-------------
|
Posted By: Poli
Date Posted: 24.Feb.2012 at 23:41
|
Ej, točno to. Malo me je presenetil (trenutni) rezultat thrasherjev (sploh je pa še spid zraven :D).
P.S. Ne vsega preveč resno jemat. ;)
------------- Anything is possible https://youtu.be/XlUibhhW4eM" rel="nofollow - dec d uej
Be The Change You Want To See
|
Date Posted: 25.Feb.2012 at 00:50
Gamroth je modro povedal.
Thrasherji, so se res (zanekrat)pokazali v manjšini. Kar mi nekako ni jasno, kr so ponavadi Thrash koncerti bolje obiskani od black pa death skupaj... Al se pa motim... Upam da me ne bo zdaj kdo vprašala iz kje meni to, kr se ne bom šel spominjat... Tak občutek sem pač dobil. Vedno se mi je zdelo, da je na thrasherjih večja gužva kot pri ostalih... Je pa res, da je anketa aktivna šele prvi dan, in da so lahko spremembe še nepričakovane... lahko se bo usul plaz gotičarjev (upam da ne izpade nevljudno ko jih tako pimenujem... ni moj namen)in pokosil vse ostale glasove... pustimo se presenetit
|
Posted By: sajmon
Date Posted: 25.Feb.2012 at 02:10
kaj pa vem, men je sicer prioriteta old school black / death / thrash metal, niti mi pa niso tuji novodobni metal bendi, le da se ravnajo po teh okvirjih. . mi pa sede tud 80's heavy in glam. . tezko se je samo ne eno podzvrst opredelit, ceprou iskreno povedano, sm med leti 1997 - 2001 poslusal izkljucno black metal, nism pa ravno s tem gor rastel, saj sm zacel s thrash / death metal vizami. . drgac pa resno, poslusajte tisto kar vam tekne, ne se ozirat na mnenja drugih, oziroma naj vam gre skozi eno uho noter, skozi drugega pa ven. . je ze tko dovolj enga prickanja, ne bomo se zdej se zaradi glasbe prepiral, nasplosno govorim. . uglaunem, ce se vrnem nazaj. . men sede v metal glasbi marsikaj, sam da trga gate je pa res, da se ne morm izneverit niti kksnim lepim metal / rock baladam. . sicer pa, kje so cajti, ko je imel black, death, thrash, doom, progressive, . . metal en sam samcati skupni imenovalec - HEAVY METAL ! tako da se te ankete zal ne morm udelezit, ne bi blo regularno, vsaj za moje pojme. .
------------- live for metal,die for metal !!!
|
Posted By: Šujo
Date Posted: 25.Feb.2012 at 10:05
iron maiden prodajo tok k ostali metal bendi skupi pa majo tut največje turneje, ergo je heavy najbl poslušan.
------------- Fuck you and the horse you rode in on
|
Posted By: Grrrrr
Date Posted: 25.Feb.2012 at 15:57
Sam poslušam večinoma thrash že nekaj let in se mi zdi, da bom kar ostal pri tem. Drgač pa kul debata.
------------- Your highness, when I said that you are like a stream of bat's piss, I only mean that you shine out like a shaft of gold when all around it is dark
|
Posted By: Guests
Date Posted: 25.Feb.2012 at 19:08
Posted By: Electric soul
Date Posted: 26.Feb.2012 at 08:36
Pa sem stisnila svoj glas.
Vsi metalci jejo mamile.. pow jih pol pride z jajdsam domov.. pow se jih pa klati. Niti za cesto pometat niso dobri. 
------------- Stories never end.. ends are new beginninings..
|
Date Posted: 26.Feb.2012 at 09:46
prokleti mamilaši in klateži
|
Posted By: Paparazzi
Date Posted: 26.Feb.2012 at 10:18
Ne bom glasoval, ker se ne da glasovat za več zvrsti hkrati...
------------- Papa Papa Paparazzi !
|
Posted By: AmaJezterHead
Date Posted: 26.Feb.2012 at 11:37
|
.Heavy.PA glam tut sam ga ni gor.
|
Posted By: puzavnar
Date Posted: 26.Feb.2012 at 13:44
mati zemlja wrote:
davoriiiin po moje si pa tilena (atheist) malo prehudo vzel :) se je le vživel v neko stanje (negativnost, ki jo je vnesla svart) in to izrazil na takšen način :) in se malo metaforično izrazil (dogodku primerno)...
http://www.youtube.com/watch?v=RkZC7sqImaM -  ohhhhhhhhhhhh, spet me bodo tr00 bm teli ubit  spet moram it v bunker za par let
edit:
se tudi strinjam s predhodnikoma, ma imamo lep primer, da tega ne razumejo vsi... če nisi z nami, si proti nam ! življenje je vojna ! khm |
 pa mi je všeč ta komad sam sm prow mogu ane
------------- taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
|
Posted By: lord_morthron
Date Posted: 26.Feb.2012 at 13:50
Mitja M.J. wrote:
Gamroth je modro povedal.
Thrasherji, so se res (zanekrat)pokazali v manjšini. Kar mi nekako ni jasno, kr so ponavadi Thrash koncerti bolje obiskani od black pa death skupaj... Al se pa motim... Upam da me ne bo zdaj kdo vprašala iz kje meni to, kr se ne bom šel spominjat... Tak občutek sem pač dobil. Vedno se mi je zdelo, da je na thrasherjih večja gužva kot pri ostalih... Je pa res, da je anketa aktivna šele prvi dan, in da so lahko spremembe še nepričakovane... lahko se bo usul plaz gotičarjev (upam da ne izpade nevljudno ko jih tako pimenujem... ni moj namen)in pokosil vse ostale glasove... pustimo se presenetit  |
Po mojem je fora v tem, da sta thrash in heavy tolk osnovna metal žanra, da na te koncerte hodi večina metalcev, ne glede na to, katera podzvrst jim je dejansko najljubša.
Al pa thrasherji rajš nekje pijejo pir in ne jebejo te ankete pet posto. To bi bla tut možna razlaga.
|
Date Posted: 26.Feb.2012 at 14:28
|
yordan: !!! 
ijoooooooooooooj, ku te bom premlatla*, k te srečam !!!
*ne, sej ne 
|
Posted By: PiWi
Date Posted: 26.Feb.2012 at 19:09
aaaaa... bitlsi... maj top of d pops komad je biu: http://www.youtube.com/watch?v=Nnpil_pRUiw - http://www.youtube.com/watch?v=Nnpil_pRUiw
sm se zamisnla nad sabo... eh ja, puberteta pach...
------------- Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
Posted By: Tyr_84
Date Posted: 05.Mar.2012 at 13:06
Heavy Metal !!
------------- http://myspace.com/tyr_84
|
Posted By: khors
Date Posted: 05.Mar.2012 at 13:40
AmaJezterHead wrote:
...PA glam tut sam ga ni gor. |
pa punka tud ni gor:DD
------------- Agencija za sramoto in slab vtis d.o.o.
|
|