12/01/2012 Motorhead + Anthrax, Munchen
Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Koncerti
Forum Name: Tuji koncerti
Forum Description: Kje ste bili, kam greste...
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=6688
Printed Date: 09.Oct.2026 at 16:02 Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com
Topic: 12/01/2012 Motorhead + Anthrax, Munchen
Posted By: martinck
Subject: 12/01/2012 Motorhead + Anthrax, Munchen
Date Posted: 20.Aug.2012 at 10:29
|
Men se zdi precej boljša izbira k LJ za boljšo ceno maš zravn še Anthrax! Pa še sobota je :D
|
Replies:
Posted By: Gupi
Date Posted: 20.Aug.2012 at 21:31
jebemti da dobr zgleda
|
Posted By: Drvar
Date Posted: 21.Aug.2012 at 07:54
|
Jp, zato je pa pr nas odločitev padla, da gremo v Munchen in ne v LJ na koncert.
|
Posted By: martinck
Date Posted: 21.Aug.2012 at 23:00
|
Če bo meu kdo kšn plac viška v avtu me lahko sabo vzame :)
|
Posted By: Andrej B
Date Posted: 29.Aug.2012 at 21:03
Kakšnega aranžmaja s Koncerti.net pa letos najbrž ne bo... 
------------- "Samo dve stvari na tem svetu sta neskončni : vesolje in človeška neumnost, čeprav za prvo nisem povsem prepričan."
|
Posted By: Vitoslav
Date Posted: 01.Sep.2012 at 12:17
|
Sigurno ne bo prevoza, ker pač Motorne glave špilajo v Ljubljani. Že za lani mi je čudno da jih je Freak peljal gori, glede na to da Motorheadi v Munchnu vsakega decembra špilajo že od pamtiveka, a jih je Freak do lani (al predlani?) "ignoriral".
Greva pa zelo verjetno z Alešem gor, tko da se komot pridružiš Andrej.
|
Posted By: Andrej B
Date Posted: 01.Sep.2012 at 16:38
Vitoslav wrote:
Sigurno ne bo prevoza, ker pač Motorne glave špilajo v Ljubljani. Že za lani mi je čudno da jih je Freak peljal gori, glede na to da Motorheadi v Munchnu vsakega decembra špilajo že od pamtiveka, a jih je Freak do lani (al predlani?) "ignoriral".
Greva pa zelo verjetno z Alešem gor, tko da se komot pridružiš Andrej. |
Super ! To bi bilo res odlično. Sploh če enkrat jaz ne bi vozil...  Če ponudba še velja, sem 100% za akcijo ! 
------------- "Samo dve stvari na tem svetu sta neskončni : vesolje in človeška neumnost, čeprav za prvo nisem povsem prepričan."
|
Date Posted: 01.Sep.2012 at 18:43
Kul! Lej, računi da gremo, je pa itak do decembra še daleč, tko da se še čujemo na to temo!
|
Posted By: Grrrrr
Date Posted: 18.Sep.2012 at 17:16
Karte so na varnem. V avtu mamo še en plac tko, da če kdo rabi prevoz ... welcome. Bomo pa v Minhnu prespali na nedeljo. Mal je kruta, da bi se vozili domov po koncertu.
Skratka...z veseljem vzamemo koga s sabo.
------------- Your highness, when I said that you are like a stream of bat's piss, I only mean that you shine out like a shaft of gold when all around it is dark
|
Posted By: mzeleznik
Date Posted: 09.Nov.2012 at 15:12
Motorhead vstopnice za 10.12.2012. v hali Tivoli. Ker gremo v tistem terminu na smučanje, prodam vstopnice za koncert Motorhead The laudest ring. Cena 40 evrov. Pokliči na 051892563, na emaile ne odgovarjam. LP Marko.
|
Posted By: leyer
Date Posted: 10.Nov.2012 at 15:16
|
Če gre kdo 21.11.2012 v Lj na KREATOR/Morbid angel bi bil zelo vesel prevoza iz Mb-Lj ,če ima kdo plac v avtu? Lp Bošt
|
Posted By: mzeleznik
Date Posted: 11.Nov.2012 at 20:01
mzeleznik wrote:
Motorhead vstopnice za 10.12.2012. v hali Tivoli. Ker gremo v tistem terminu na smučanje, prodam vstopnice za koncert Motorhead The laudest ring. Cena 40 evrov. Pokliči na 051892563, na emaile ne odgovarjam. LP Marko.
|
Vstopnice so že pošle, hvala za klice. LP Marko.
|
Date Posted: 11.Nov.2012 at 23:12
|
Ejga ljudstvo!
V avtu za Munchen je še en plac, tako da če bi šel kdo rad zraven, naj me kontaktira. Koncert je sicer že razprodan, ampak vedno se da itak kupit karte pred dvorano. Ponavadi Motorheadi v Munchnu niso popolnoma razprodani, tko da letos je zagotovljena še večja norišnica kot ponavadi! Anyone? 
Urban
|
Posted By: Grrrrr
Date Posted: 12.Nov.2012 at 09:23
Tudi pri nas je še en plac v avtu frej. Če kdo rabi naj kar pošlje p.m.
Pa upam, da se kaj srečamo tam Urban 
------------- Your highness, when I said that you are like a stream of bat's piss, I only mean that you shine out like a shaft of gold when all around it is dark
|
Posted By: Guests
Date Posted: 29.Nov.2012 at 21:30
|
A imate drgač že vsi vstopnice?
|
Date Posted: 30.Nov.2012 at 00:08
|
Jaz imam vstop zrihtan, ampak če bi šel zraven greš komot - karte se da vedno nabavit pred dvorano.
|
Date Posted: 30.Nov.2012 at 18:33
|
Sem še nekoliko razmišljal, ampak sem se premislil. Drugače pa hvala. Uživajte!
|
Posted By: RutS
Date Posted: 07.Dec.2012 at 08:13
|
No, kako je blo? kolko cajta traja una setlista,se splača it? :)
|
Date Posted: 07.Dec.2012 at 15:30
Če se na Motörhead splača it? Vedno in povsod. Čeprav je Lemmy iz leta v leto bolj zgaran - počasi krajšajo set listo, pred dvemi leti v Munchnu na isti lokaciji so igrali 1:45, zdaj samo 1:20. Ampak se splača it nasmejat mal, itak.
Anthrax so bili meni nenormalno zakon. Morda zato, ker sem jih gledal sploh prvič. Pa tudi ta novi komadi so se lepo vklopili v nastop.. skratka vse je klapalo. Škoda ker jih v LJ ne bo. 
|
Date Posted: 08.Dec.2012 at 22:50
Za Anthrax je res velika škoda ja...
|
|