Prostor za vaje - zaklonišče Ljubljana Rudnik(Rako
Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Paranoid Metal Market
Forum Name: Živa roba
Forum Description: iščem/kupim/menjam/prodam člana banda
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=7138
Printed Date: 11.Oct.2026 at 01:37 Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com
Topic: Prostor za vaje - zaklonišče Ljubljana Rudnik(Rako
Posted By: Messiah
Subject: Prostor za vaje - zaklonišče Ljubljana Rudnik(Rako
Date Posted: 12.Feb.2013 at 12:33
Sprostila se je soba za vaje v zaklonišču v Ljubljani na Rudniku (Rakovnik). Soba je velika 22m2, z elektriko, stene so oblečene v plamaval akustično peno, tudi tla so izolirana, za razvlaževanje in prezračevanje je poskrbljeno. Išče se samo 1 band ki bi imel dostop do vaj 24/7 v dogovoru s samo 1 bandom (ki že vadi v sosednji sobi) da se med seboj nebi motili. Osebki v bandu pa morajo biti kulturni, zaupanja vredni in imeti pravilen odnos do tuje opreme in stvari. Cena je stvar dogovora. za info mi pošljite mail: behemothsi@yahoo.com ali pm.
------------- I kneel for no man!
|
Replies:
Date Posted: 18.Mar.2013 at 06:53
Oddano.
|
Date Posted: 14.Nov.2014 at 11:30
Sprostila se je soba za vaje v zaklonišču v Ljubljani na Rudniku (Rakovnik). Soba je velika 22m2, z elektriko, stene so oblečene v plamaval akustično peno, tudi tla so izolirana, za razvlaževanje in prezračevanje je poskrbljeno. Varno pred poplavami, za 3-mi zaklenjenimi vrati zapored. Išče se samo 1 band ki bi imel dostop do vaj 24/7 v dogovoru s samo 1 bandom (ki že vadi v sosednji sobi) da se med seboj nebi motili. Osebki v bandu pa morajo biti kulturni, zaupanja vredni in imeti pravilen odnos do tuje opreme in stvari. V placu so že mize, omarica, tepihi in sedežna garnitura. Možnost najema skupaj z ozvočenjem, 4x12 box, mikrofonska stojala... Cena je stvar dogovora. za info in ceno mi pošljite mail: mailto:behemothsi@yahoo.com" rel="nofollow - behemothsi@yahoo.com ali pm.
V mail prosim vključite koliko ljudi sestavlja bend in kakšna muzika se preigrava in morebitne potrebe po najemu opreme. Najema se za pol leta z možnostjo podaljševanja pogodbe.
|
Posted By: Incubation
Date Posted: 05.Sep.2016 at 18:10
Sprostila se je soba za vaje v zaklonišču v Ljubljani na Rudniku (Rakovnik). Soba je velika 22m2, z elektriko. Varno pred poplavami, za 3-mi zaklenjenimi vrati zapored. Išče se samo 1 band ki bi imel dostop do vaj 24/7. Osebki v bandu pa morajo biti kulturni, zaupanja vredni in imeti pravilen odnos do tuje opreme in stvari. V placu so že mize, tepihi in sedežna garnitura. Možnost najema skupaj z 4x12 box, 2x12 box, 100w lampaška glava, bas combo, kitarski kombo, pianet, mikrofonska stojala... Cena je stvar dogovora. za info in ceno mi pošljite mail: mailto:behemothsi@yahoo.com" rel="nofollow - behemothsi@yahoo.com ali pm.
V mail prosim vključite koliko ljudi sestavlja bend in kakšna muzika se preigrava in morebitne potrebe po najemu opreme. Najema se za pol leta z možnostjo podaljševanja pogodbe.
|
|