Vassafor/Bölzer/Ascension/Dysangelium EUTour 2015
Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Koncerti
Forum Name: Tuji koncerti
Forum Description: Kje ste bili, kam greste...
URL: https://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=8371
Printed Date: 10.Oct.2026 at 21:54 Software Version: Web Wiz Forums 12.08 - https://www.webwizforums.com
Topic: Vassafor/Bölzer/Ascension/Dysangelium EUTour 2015
Posted By: Pimmot
Subject: Vassafor/Bölzer/Ascension/Dysangelium EUTour 2015
Date Posted: 13.Jan.2015 at 01:51
Replies:
Date Posted: 13.Jan.2015 at 01:59
Tour dates:
19/2 Arnhem/NL – Willemeen
20/2 Brüssel/B – Venue tba
21/2 Oberhausen/D – Resonanzwerk (w/o Bölzer; w. The Ruins of Beverast)
22/2 London/UK – The Dome (w. Deströyer 666 as headliner)
23/2 Paris /F – Divan du Monde
24/2 Rennes/F – Ubu
25/2 Saint Etienne/F - La Clé d'Voute
26/2 Brescia /IT – Circolo Colony
27/2 Olten/CH – Provisorium 8
28/2 Erfurt/D – From Hell (w. Albez Duz as opener)
1/3 Berlin /D – K17
|
Posted By: Gmajnar
Date Posted: 09.Feb.2015 at 23:19
|
Hudo - Vassafor in Bolzer v enem večeru! Dva noro dobra in divja benda!
|
Date Posted: 11.Feb.2015 at 14:21
Gmajnar wrote:
Hudo - Vassafor in Bolzer v enem večeru! Dva noro dobra in divja benda! |
Ja, oba že preverjena v živo! A bi kdo šel/peljal slučajno? Če ne, planiram it sam s Prevozi.
|
Date Posted: 11.Feb.2015 at 20:12
Jaz že kr velik let nisem šel na noben koncert, ampak Vassafor in Bolzer bi šel pa poslušat, če bi imeli koncert v Sloveniji. Vsi datumi na tej turneji so pa kr daleč od Slovenije. Uživaj na tem divjem koncertu in srečno pot!
|
Posted By: rožica
Date Posted: 11.Feb.2015 at 20:27
|
Dokler bo obiskanost na slovenskih koncertih nepopularnih kvalitetnih bandov ki so v undergroundu zelo čaščeni in znani (kot so trenutno Bolzer) tako majhna kot je ponavadi, so pomoje možnosti za prihod takih bandov bolj stvar naključja kot pa da bi resno na to računal.
------------- All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.
It’s called the 2nd Law.
|
Date Posted: 11.Feb.2015 at 20:54
rožica - saj to čist razumem in se strinjam s tabo. Jaz drgač nč ne jokam zarad tega, ker ta turneja ne pride do Slovenije, ker me koncerti že dolgo ne ganejo več. Če me bo pa spet kaj bl prijelo, da bi šel na kakšen dober underground koncert, se bom pa tud jaz zapeljal na kakšen koncert v sosednjo državo. Uživaj, če slučajno greš na tole!
|
Date Posted: 15.Feb.2015 at 10:30
Pimmot - kam pa ti misliš it na ta koncert / kater datum je najbližje Sloveniji? Verjetno je italijanski datum najbližje, ampak ta Brescia je kar zlo daleč. Pa to, k si napisal, da bi šel sam s Prevozi - a to je kšna firma, ki te pelje kamor ti želiš, al imajo že oni to turnejo v svojem programu (kar pa močno dvomim)? Verjetno nisi mislil it sam s Prevozi, ampak še z drugimi, ker drugače je to verjetno zelo drago?
|
Date Posted: 16.Feb.2015 at 23:36
Verjetno kr v Italijo ker je najbližje.
www.prevoz.org
|
Date Posted: 17.Feb.2015 at 10:18
Aaaa, zdj pa razumem :) Želim ti, da dobiš prevoz za tale odličen koncert in seveda tud za nazaj! Upam, da Vassafor še kdaj pridejo v Evropo in da bom takrat bolj finančno zmožen ter se bom lahko s svojim avtom odpeljal na koncert.
|
|