Potty Mouth wrote:
...seveda, ampak ne gre pretiravat z ogljikovimi hidrati, še posebej zvečer niso dobrodošli na jedilniku. Če si mal v letih in če hočeš ostat kolikor toliko fit, moraš brisat z jedilnika ogljikove hidrate... testenine, kruh, sladkor, pa tud s sadjem ne gre pretiravat da ne bo ciroze.
Meso in zelenjava je ok, maščobe živalskega izvora so ok! Piščanc, puran, mal govejga ales gut! In da ne bo pomote prasc je kralj živali.
Godspeed!
|
Pa baje je problem OH v tem, da so semena oluščena. Pšenica, riž,... Polnozrnata moka baje ne povzroča redenja, ker ima GI manjši. V primeru če uživaš hrano hitro pretvorljivo v naš sladkor (visok GI) dobiš prebitek sladkorja kar povzroči izločanje inzulina v kri ki uravnava krvni sladkor in višeč sladkorja pretvarja v maščobne obloge. Če pa kao se redno gibaš pa telovadiš pa delaš kao velik pa češ da pol lahko ješ veliko hrane z visokim GI pa lih tko lahko dobiš sladkorno ker skuriš un organ ki proizvaja slinavko.
Da pa lahko dobiš cirozo zarad preveč sadja sem pa presenečen. A to zarad primera nezrelih plodov (trgovine,...) al kaj drugega? The fuck.
Ja pravjo, da lahko zelenjave veliko ješ in ne bo nič narobe. Jaz bi samo poudaril kar nekaj vem iz izkušenj ker sem izgubil občutek za žejo da zelenjava in zelišča terjajo dovolj vode čene ti potegne na zeleno šarenico kar sklepam da gre za simptom ali premalo vode ali preveč zdravilnih snovi v telesu oziroma oboje med sabo povezano.
Mesek je pa good, ja. Vedno sem imel najraje belo piščančje meso, kar pravijo že dolg da je uber good. Ribe so mi tud dobre. Kake svinjske, goveje, puranje zadeve pa ne maram. Da koliko ne maram mastne hrane pa bolje da ne govorim.
Enkrat se mi je mal cuker dvignil. Me je zdravnica poslala na dieto - presno zelenjavo, belo piščanje, puranje meso, ribe, presno sadje. In mali obroki ter malo več obrokov. Vodo. Nič sokov. Tri mesece sem tako jedel in se mi je cuker uravnal nazaj v meje normalnosti. ... Je pa nekaj omenile eno vrsto testenin k majo nekaj napisan eno besedo na embalaži. Ve kdo za kaj se gre? A gre za tip moke, al kaj? Nekaj je blo takrat govora okrog teh testenin v kontekstu moje dijete.
Špageti! Mmmmm...
Jaz se jih prav ne morem najest. Če bi si jih skuhal 3L bi jih vse pojedel pa še bi bil lačen. The fvck?
Isto je s pizzo. Trebuh me že boli jaz pa še kar nisem sit. Koji kurac je to?
------------- https://soundcloud.com/rising-night-wave" rel="nofollow - Rising Night Wave https://www.deviantart.com/ijus-666" rel="nofollow - Ijus-666
|