Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - Prosim za vaše mnenje o prodajnem programu
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Prosim za vaše mnenje o prodajnem programu

Post Reply Post Reply
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Doom3n Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Prosim za vaše mnenje o prodajnem programu
    Posted: 19.Apr.2011 at 20:22
Pozdravljeni!

Ker sem se znašel pred kar veliko dilemo glede morebitne postavitve nove spletne prodajalne katere prodajni program bi bili modni dodatki, med drugim tudi za glasbene stile kot so METAL, ROCK, PUNK, POP itd.

Zanima me vaše mnenje glede vprašanja, pred katerim stojim jaz že par dni.

"Ali bi se takšne stvari sploh dobro prodajale prek spleta, kaj bi ljudje kupovali?"

Hvala za vaše mnenje, predloge, nasvete, ki mi bodo vsaj upam razjasnili sliko ali se v to investicijo splača it ali je bolje, da se "zapeljem" okrog nje.

Lep pozdrav!
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Apr.2011 at 20:29
misliš kj takega?

http://www.masterofmetal.net/index.php?tpl=3&kat=OSTALO
http://www.on-parole.com/shop/index.php?cPath=55&osCsid=15b976b90dfae57b4049a350cd3498ed

jst osebno še nism nikol rabil, hočem pa povedat da ni to neka nova stvar, ki bi manjkala na sceni..

maš mogoče potencial če bi delal kj bolhi podobnega, da bi si folk sam dajal gor artikle, ki jih sami izdelujejo, na tem forumu maš par gospodičn k delajo gotičarske oblekce, nakit in podobno.. ampak kokr sm slišal so jih pojuril mrjasci iz davčne...
Back to Top
Dime View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dime Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Apr.2011 at 20:39
Edit: sem naknadno opazu, da zgleda da gre u maloro in nimajo skor nič več artiklov. Ena konkurenca manj Smile

No problem

Edited by Dime - 19.Apr.2011 at 20:49
Back to Top
Doom3n View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Doom3n Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Apr.2011 at 20:41
Ja, vem kako je glede davčne. Imam že eno spletno prodajalno in sem seznanjen z raznimi ukrepi z njihove strani.

Vem, da to ni nekaj novega, ker sem nekako že naredil analizo konkurence. Med drugim je tudi tale Master of metal.

Ciljal bi predvsem na modne dodatke, ne toliko na majice. Npr.: pasovi, zapestnice, nakit,...
Majice in oblačila bi bila sekundarnega pomena. Če pa bi bile npr. te gospodične, ko delajo te oblekce (če imajo še dejavnost) pripravljene sodelovati, zakaj pa ne.

predvsem pa bi verjetno moral dobit stvari, ki jih dejansko folk išče in jih pri nas ni oz. je izbira zelo skopa.

Back to Top
Doom3n View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Doom3n Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Apr.2011 at 20:43
Dime, hvala za povezave!

Back to Top
Katana View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Katana Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Apr.2011 at 21:04
Nakita in teh stvari je povsod ko slame, za moje pojme je še najboljša trgovina za nakit tale, za kvalitetne ledr izdelke mamo tole .... Po mojem se ne splača.
Jst npr. pogrešam ravno kšno tako trgovino z zakon band merchandisom, vsi sam nek nakit in take bedarije prodajajo. Sam to se pa tut pomoje ne splača, ker bendi, k so dejansko zakon in se težko dobi njihov merch, pa tut ne grejo tok v prodajo ker jih pač manj folka pozna :D
Back to Top
Doom3n View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Doom3n Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Apr.2011 at 21:41
Katana, kako je glede prodaje izdelkov, majic z recimo logotipi, imeni znanih bendov. Moraš met kakšno "licenco" za prodajo ali to nobeden ne gleda? Verjetno gre v nekaterih primerih za celo blagovno znamko, vse ostalo so kopije in ni ravno lepa, če te dobijo.
Ja, videl sem ponudbo teh dveh.

Moram pa poudarit, da ne bi šlo izključno za le tako ponudbo, kot jo imajo recimo na MOM itd. Ciljam na ponudbo tudi drugih glasbenih žanrov. Da bi bil kot en "center" za take drobnarije oz. po domače povedano frčkarije za praktično vse glasbene mode. Od METAL do REGGEA stila.
Back to Top
Norther View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Norther Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Apr.2011 at 22:13
Misls kao ''stant s kicom ob lublanci''... sam prek neta?
Beer sells...........and I'm buying
Back to Top
Katana View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Katana Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Apr.2011 at 22:14
Ne vem če kdo dejansko potrebuje tako trgovino. Sej maš Cosmic Shock, TingTong, štante... Pa tut mislm da še ne ''zaupamo'' tok spletnim trgovinam, nismo navajeni nanje...
Nimam pojma kako je s prodajo majic bendov.
Pomojm bi se še najbolj splačal prodajat izdelke ljudi, k sami delajo, npr. tko k je en omenu prej teh par ljudi, k so tle prodajal, itd... :)

edit: Jst bi bla npr. vesela take trgovine, sam pač tole je vse ful preveč drago :D (pa tut ne govorim lih o vsaki stvari ampak mi je spet sam par zadev všeč)

Edited by Katana - 19.Apr.2011 at 22:32
Back to Top
Zupan View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zupan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Apr.2011 at 20:47
po moje se ti ne splača
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.109 seconds.