![]() |
Punk / Oi! |
Post Reply
|
Page <123 |
| Author | |
Goatt
Groupie
Joined: 08.Nov.2010 Location: Srpska Status: Offline Points: 840 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Mar.2012 at 00:09 |
|
Uz očajni ropac umirahu gresi, kupljeni životom: to mre vasiona.
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Mar.2012 at 10:44 |
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18.Mar.2012 at 16:30 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=UcKyVKRZEuQ
Mala moja, lipa ti je kosa Al' je lipše govno iz mog nosa Mala moja, još si lipša bosa Al' još je lipše govno iz mog nosa Govno moje zelene je boje Mala moja, kao oči tvoje Mala moja, kušaj govno moje . . . Svidit će ti se, jebe mi mater ka'neće! |
|
|
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18.Mar.2012 at 18:21 |
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18.Mar.2012 at 20:27 |
Oh, I know... MAN according to woman's brainscan. ![]() ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ http://www.youtube.com/watch?v=WlCj97nND2U Ti nisi smisao mog života Tebe ne krasi svemirska ljepota Ne privlači mene baš ni pamet tvoja Al' ipak jednog dana moraš biti moja Ti nemaš oči k'o jutarnju rosu Nemaš ni dugu raspletenu kosu Nemaš ni osmjeh k'o proljetni dan Al' zato imaš vilu, auto i stan E, da bar te osvojim i da kažeš DA Ti bi bila presretna, a ja punih džepova Sigurno misliš: "Imam neku svoju čar !" Al' kod tebe me zanima samo jedna stvar To je tvoj novac koji želim strasno Ako i ti želiš mene, moraš platit masno Ja nisam faker, a ni pičkolovac Sve što me zanima je jedino tvoj novac Jer prljava si, gadna i ružna kao ponoć Al' mani više neće trebat socijalna pomoć Sad kad sam te osvojio i kad si rekla DA Kesa mi je prepuna, a ti si presretna |
|
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Mar.2012 at 20:35 |
|
Mix of everything, but basicly punkish.
http://www.youtube.com/watch?v=edbBGxMMoFk Pauk čovek, Pauk čovek! Šta je to? To je jebeni Pauk čovek! Gde je on? S kim je sad? Neku kurvu vodi u grad Jer on, on je samo pauk! Rade ga derivati, Uz njih policajce mlati. U mrežu ih meće kao pse, K'o smeće ih baca kasnije! Pauk čovek! Pauk čovek, jeb'o te! Sa njim letiš kroz nebo, misliš da si ga jeb'o, Ali on tebe čuva i sa tobom lepak duva! Sa njim letiš kroz nebo, misliš da si ga jeb'o, Ali on tebe čuva i sa tobom lepak duva! Pauk ima valjda osam nogu, Ovo govno samo dve! Kakav je to Pauk čovek? Drogirani kreten je! On je beogradski Pauk čovek! Malboricu puši kroz masku, Prolaznike tuče s dasku; Otima im pare sve, Kakav je to čovek, bre? Pauk čovek, zajeban je Pauk čovek! Sa njim letiš kroz nebo, misliš da si ga jeb'o, Ali on tebe čuva i sa tobom lepak duva! Sa njim letiš kroz nebo, misliš da si ga jeb'o, Ali on tebe čuva i sa tobom lepak duva! Jer on, on je samo Pauk čovek, Razvaljeni Pauk čovek, Na buvljaku Pauk čovek! |
|
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Apr.2012 at 20:43 |
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Apr.2012 at 01:17 |
|
|
|
![]() |
|
Tersagir
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.May.2012 at 21:10 |
|
vaa nemorm nehat poslušat :) ( nočem nič političnega povedat s temu da nebo pomote )
http://www.youtube.com/watch?v=xw3CgQns3eo |
|
|
Sell your soul to evil; sell your soul to death
... Suicide, suicide, suicide, suicide, suicide, suicide, suicide... |
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.May.2012 at 23:18 |
|
@ Tersagir :
Direktori su matori kult od benda! Dok stojiš sam tvoja riba gleda me. Dok stojiš sam misliš - majmune ! |
|
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Jun.2012 at 22:50 |
|
Kad holokaust vecinu trenom unisti Ti ces doci u svojoj moci Da duhove rastjeras Kad lesinari vec obave svoj posao Ti ces doci u svojoj moci Da klicu zasijes Kad ni kosturima vise traga ne bude Ti ces doci u svojoj moci Vratit ces se satane Vristim, rusim, razbijam Najavljujem povratak njega Vecina oci javno spaljuje Dok iscekuju povratak njega |
|
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Jul.2012 at 01:24 |
|
Celave glave, pivo i punk!
Kada pijem pivo ponosito stojim, posle sedme flaše prestajem da brojim, Lekar mi je reko da prestanem da pijem, ma nisam mogo da se smirim..počeh da ga bijem. Piću pivo i na nebu jer to je divota, biću veran pivu do kraja života, Sveti Petre eto mene skoro ću ti doći, siđi dole, sačekaj me, peške neću moći. Jetra mi je propala Imam čir na crevu Kamenje u bubregu Jebem li mu kevu U ekipi mojoj isto dripci k'o ja, Prodali bi kevu za gajbu piva, Pamet će izgubiti u ječmu i u hmelju, ali ipak oni složno pevaju..... ...mi volimo pivo i pivo voli nas! |
|
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Jul.2012 at 10:39 |
|
Kad sam došao iz sela u grad, nisam znao gde ću tad. Čudno su me gledali svi i pitali me 'de ćeš ti?! Marš odavde, marš odavde, marš odavde šabane! Marš odavde, marš odavde, marš odavde šabane! Što me čudno gledaju svi, pa takvi smo mi šabani. Masnu kosu šetam ja, jakna mi je od skaja sva. Marš odavde, marš odavde, marš odavde šabane! Marš odavde, marš odavde, marš odavde šabane! Grickam semenke po ceo dan, SPS-a sam redovan član. Pantalone su mi kitnjaste, cipele mi špicaste. Marš odavde, marš odavde, marš odavde šabane...!!! |
|
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Jul.2012 at 11:22 |
|
Vrele žene grada Banje Luke, Golim tijelom pogled mi mame, A žena kaze pogledaj u mene, S' njene guze skloni pogled smjesta! Vrele žene Banjalučkog druma, Velikih grudi i visokih peta, Samo prođu i ostave miris, Miris nekog jeftinog parfema! Vrele žene Banja Luke, Veoma jako mirišu, Vrele žene Banja Luke... Vrele žene Banja Luke, Graciozno hodaju, Vrele žene Banja Luke, One me izluđuju. Veče padne prošetam se gradom, Ulica vrvi od vrelih žena, Pitam sebe šta na guzi piše, Masnim slovima piše Teranova! |
|
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25.Jul.2012 at 10:51 |
|
Tvoji su prijatelji svi na fejsu, A moji jednom nogom u lijesu Ti imaš dugu kosu i jako si mlada, A ja sam stara ćelava budala Tvoji su roditelji ratni profiteri, Moji bez posla propali inžinjeri Ti imaš dvoja kola, ja vozam jugića Groziš se alkohola, ja živim zbog pića Nisam ja za tebe Shvati to na vrijeme Kajat ćeš se dušo Teško je to breme Tvoji su snovi jahta i brdo koktela, A moj je kućica na kraju sela Ti ideš u skupi disko i nosiš parfeme Ja volim birtije gdje stalo je vrijeme Tvoji su džepovi puni deviza, A mene teška pogodila kriza Ti slušaš haustor i grupu majke A ja sam panker koji svira cajke Nisam ja za tebe Shvati to na vrijeme Kajat ćeš se dušo Teško je to breme. |
|
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Sep.2012 at 16:42 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Sep.2012 at 14:01 |
|
Odličan francuski punk!
|
|
|
|
|
![]() |
|
alche
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Oct.2012 at 19:00 |
|
Prevod: http://www.youtube.com/watch?v=GU4bZzM_Q4k
|
|
|
nothing to live for - nothing to die for
|
|
![]() |
|
alche
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Oct.2012 at 18:53 |
|
|
|
nothing to live for - nothing to die for
|
|
![]() |
|
BOCO
Senior Member
Joined: 10.Jan.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3088 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Oct.2012 at 10:13 |
|
UMRU JE TUSTA IZ KUD IDJOTOV!
http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/bolest-je-ipak-bila-jaca-tusta-iz-kud-idijota-vise-nije-s-nama-285417 |
|
|
eh,fuck that shit and make some noise!!!
|
|
![]() |
|
Poli
Senior Member
Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11877 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Oct.2012 at 10:49 |
|
R.I.P. Branko. ![]() |
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Oct.2012 at 11:52 |
|
Počivaj u miru Tusta!
|
|
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Oct.2012 at 11:53 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
|
KrAyZiE
Groupie
Joined: 30.Mar.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 568 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16.Oct.2012 at 00:20 |
|
najbl sux novica jutra. fuj in fej.
R.I.P. |
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Nov.2012 at 00:23 |
|
Song of fans of FK Rad, Beograd!
Belom orlu kukavica podmetnula jaja, zvezdu simbol komunizma, a i Partizana. Boljševici zatrovali mlade srpski glave, ali naša srca vole samo nebo-plave! Sami protiv svih, na crti svima stoje, sami protiv svih nikog se ne boje. Sami protiv svih, zakon jačeg vlada, sami protiv svih navijači Rada!!! Neopisiva me radost do neba ponese, kada mrežu protivnika golgeter zatrese. Kad zagrme s tribine Petra Prvog Kralja, najvjerniji navijači obrijanih glava! Sami protiv svih, na crti svima stoje, sami protiv svih nikog se ne boje. Sami protiv svih, zakon jačeg vlada, sami protiv svih navijači Rada!!! Arijevske mi smo krvi Dušanove slavne, ne volimo boljševike, niti obrezane. Cinkaroš preziremo koji mnogo laju, pesnica su naše tvrde žandari to znaju! Sami protiv svih, na crti svima stoje, sami protiv svih nikog se ne boje. Sami protiv svih, zakon jačeg vlada, sami protiv svih navijači Rada!!! |
|
|
|
|
![]() |
|
Goatt
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.May.2013 at 19:58 |
|
(I don't like chelsea nor Partizan, but song is great!)
Nedeljom uvek ošišam se ja Nedeljom uvek kad idem na tekmu, Nedeljom idem da prosipam krv Nedeljom idem da razbijam ljude. Čelzi! Čelzi! Čelzi! Čelzi! Nedeljom kada baklje se pale i hiljadu ljudi peva u glas Pobedu novu stećićemo lako jer ceo JUG je sada uz Vas! Nedeljom idem da navijam ja Nedeljom idem na stadion JNA Nedeljom više od drugih dana Nedeljom živim za PARTIZANA! |
|
|
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <123 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |