![]() |
SEPULTURA |
Post Reply
|
Page <1 456 |
| Author | |
Mitja M.J.
Senior Member
Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5322 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18.Jun.2024 at 17:46 |
|
CAVALERA...... 9.7. smo rekli...
Neke čudne sanje so me to noč mučile... sem takoj kupil karto, da ne bi na koncu zmanjkale
Edited by Mitja M.J. - 18.Jun.2024 at 17:48 |
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Mitja M.J.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 20.Jun.2024 at 10:30 |
če bo samo 1/2 tako dobro kot je ma tem posnetku bo že bomba! ![]() Glede na to, da so na novo posneli šizofrenijo, si lahko obetamo marsikirga s tega albuma
![]() |
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 24.Jun.2024 at 15:19 |
Zdej sm šele vidu da je Igor pozabu doma bobnarski stol in je sedel na tistemu iz šole - ma zakon! ![]() Kaj pa na novo posneta Schizophrenia? Hja, mastering je v kurcu, navrto do konca, tako da ni kaj dosti dinamike na žalost... Ne vem kaj je fora, da bodo lažje poslušali srednješolci na ajfonih na vlaku v šolo? Intro je slabši kot original (ni slab sicer) in Abismo je brezveze v primerjavi z The Abyss (pa tudi ni slab drugače) - razen tega je pa prav bomba ĐĐĐ! Res škoda za mastering, zaradi tega ne bom kupu, pa sm mislu... Imam pa še vedno original ki sm ga kupu tekom SŠ za 500 SIT, od zdaj že pokojnega frenda... Anyway, se vidmo v Kranju!
![]() |
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Dejan
Admin Group
Joined: 18.Oct.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3314 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 24.Jun.2024 at 17:16 |
Nekak me masteringi ne zanimajo. po navadi je slabše kot original, čeprav je boljše. :) Sicer pa, wow, kak set nas čaka: https://www.setlist.fm/setlist/cavalera-conspiracy/2024/centrum-koncertowe-a2-wrocaw-poland-1357e1b5.html
|
|
![]() |
|
Mitja M.J.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 24.Jun.2024 at 20:01 |
|
meni je tudi ponavadi oeiginal boljši... remasteringi imajo ponavadi samo nažgano vse skupaj, vokal prevec v primerjavi z ostalim...
|
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25.Jun.2024 at 22:03 |
|
Original je seveda original in ne more bit presežen. Je pa ta remake (zelo) dober, samo na žalost je preveč navrta glasnost, zato zvok ne diha, frekvence nimajo prostora in zveni kot da je vse natlačeno v eno premajhno škatlo - zato zveni dosti slabše kot bi lahko. 2 sliki za primer, prva je od Dead Embryonic Cells (Arise), druga pa od From The Past Comes The Storms (Schizophrenia 2024). ![]() ![]() |
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Aug.2024 at 23:58 |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Mitja M.J.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Sep.2024 at 19:08 |
|
Ja, sej a ni prav nek pojav Loud War al neki tazga? Ker zadnja leta kar tekmujejo kdo bo bolj glasen in kdo bo naredil bolj kocko is sound wavea. Nekoč sem bral, da je to menda zato, ker nas vedno več posluša glasbo v avtih in se potem zgubi kar je posneto potiho. Kar se meni sicer zdi neumno. Daš na glas, da preglasiš avto in je
. Na ta način se samo dinamika zvoka zgubi.
|
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Sep.2024 at 23:25 |
|
Jep, ampak pomoje je bolj kot avto kriv telefon. Pri tanovi Schizophreniji se ful pozna in precej poslabša vse skupaj, na žalost.
|
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <1 456 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |