![]() |
Elvenking 8. 5. 2026 Fontanafredda |
Post Reply
|
| Author | |
Ymmo
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Elvenking 8. 5. 2026 FontanafreddaPosted: 10.May.2026 at 23:22 |
|
Mali Astro Club v kraju Fontanafredda blizu Pordenona v Italiji je moj "happy place". Približno eno uro od slovenske meje je ena alter luknja, ki stoji v vasici skoraj sredi ničesar, na sredini nekega polja, kjer ni niti parkplacov, ampak moraš parkirati na do pasu visoki travi. No ja, važna je vsebina.
Klub je luškan, mogoče malo manjši kot Orto. Za vikend so tam špilali Italijani Elvenking, ki se jih mogoče spomnite kot predskupino Alestorm. Tokrat niso izvajali svoje klasične setliste, ampak tematsko samo iz njihove trilogije albumov Reader of the Runes, da so proslavili obletnico izdaje albuma. Predskupina so bili Rakinua. Na oder je prišla pevka res spoštljivega obsega. Pričakovala sem operni vokal, ki pritiče takšnemu prsnemu volumnu, ampak na žalost je zvenela vse prej kot tako. Mi je bilo kar težko potrpet do konca. ![]() So pa zato Elvenking popravili vtis! ![]() ![]() ![]() No, za konec, ko jih publika ni hotela spustit z odra, so malo prelomili obljubo, da bojo igrali samo komade iz Runes trilogije in odšpilali še dva največja stara hita za vroč zaključek večera. |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |