Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - Dežno Čarovništvo v osebnem Spoznanju Znanj
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Dežno Čarovništvo v osebnem Spoznanju Znanj

Post Reply Post Reply
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Dežno Čarovništvo v osebnem Spoznanju Znanj
    Posted: 23.Jul.2026 at 17:59

Najprej bi vas povabila, da sledite to stran, ce imate Fb in bi vas to zanimalo.

Nekaj objav bom kopirala tu, se bojo pa pojavile tudi unikatne objave, ce pride do debate.

Kratek uvod:

Edited by V1981 - 23.Jul.2026 at 18:08
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:01
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:01
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:02
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:03
1. objava:

Stran je se v nastajanju. Razmisljam kje bi zacela. Potrebujem pa mir, da me nihce ne moti, tako da bom verjetno pisala po 21 h zvecer, ali pa res zgodaj zjutraj. Ce pa koga kaj zanima pa lahko vprasa.

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:09
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:12
2. objava:

Morala bi omeniti najprej osnove. V mojem vidiku je Dusa pac dusevnost in Duh je resnicni Jaz - materialno telo je Lupina, ki spada v Sefiro Malkut(Kraljestvo), Dusa pa spada v Fluidno, kar je tudi Malkut - se pravi Malkut je Materialni Plan in Fluidni Plan. Ostali Plani so se Astralni, Etericni, Mentalni in Duhovni Plan - grejo od Malkuta navzgor, proti Sefiri Keter(Krona, Pravica - Duhovni Plan). Lazna Sefira Daath(Znanje) pa spada v Mentalni Plan, ta Sefirot je v bistvu Klifot. Ne morem vam zal nasteti za vse Sefirote kam spadajo, ker sem pozabila v teh letih, trenutno niti nimam nobene knjige s katero bi si pomagala, izgubila pa sem pred leti Shemo Drevesa Zivljenja z Ovito Crno Kaco Set-an - ko bom dovolj skoncentrirana in sproscena jo se enkrat narisem in objavim. Kot omenim v deljenem videu, pa je Makrokozmos(Duhovni Univerzum) izven in v Mikrokozmosu(materialni univerzum) - Lupina je del Mikrokozmosa in celotno materialno vesolje, Duh pa je del Makrokozmosa in vsa Duhovna Bitja - tu je se nekaj pomembno o Mikro in Makroprozopusu, cesar se zal ne spomnim. Z malo pisano mikrokozmos pa so lahko bakterije npr., z malo pisano makrokozmos pa je vse kar nas obdaja. Ce ima kdo kaksen vidik bi bil zazeljen kaksen komentar.

3. objava:

V mojem prepricanju obstaja Reinkarnacija, ki je Krog Inkarnacij - kot omenjeno v videu, se Dusa Razprsi, Duh pa nadaljuje svojo Pot, se Inkarnira, ali pa se Zdruzi z Duhovnim Univerzumom(Zavestjo), Zdruzi se, ko se Krog Inkarnacij posameznika zakljuci. Vse okrog nas je Resnicna Iluzija, v nekaterih prepicanjih, ki sovpadajo s tem glediscem, Imenovana Maya. Vsi dogodki iz prejsnjih Inkarnacij so le balast in so pozabljeni, ostane nam samo Duhovno Znanje, ki se ga Spomnimo, ko se zacnemo poglabljati, se pa zgodi, da se kdaj vrne Spomin tudi na dogodke prejsnijih Inkarnacij, kar bi pa bilo morda povezano s soki od slabih dogodkov, ki jih kaksna oseba dozivi v tej Inkarnaciji. Tu bi morala omeniti, da je v mojem prepricanju tudi Karma, vendar ni vse slabo kar dozivimo Karma.

4. objava:

Nisem nasla tistih listov, ki sem jih iztrgala iz knjige Magija Atlantide od Franka G. Ripla, bom en drugi dan se pogledala - gre za nekaj stavkov o Deznem Carovnistvu, zaradi katerih sem se v najstniskih letih odlocila to postati - omenjeno je, med drugim, da so zgodovinski kristjani Dezne Carovnice po krivem obsojali, da delajo nalive in neurja - nikoli jih niso, vedno je slo za klicanje Dezja Zivljenja, ki je ustavil suso in zalil pridelek. Dezja Zivljenja se se nisem naucila priklicati, ker nisem zasledila v nobeni drugi knjigi, ki sem jo uspela pridobiti, opisov tega prepricanja, do celotne teorije, ki sem jo zacela pisati pri 22. letih na Paranoid forumu sem prisla sama, perko Kontakta z lastnim Jazem (Duhom) s Stvarstvom.
Presla bom na to temo, ker sem ze pri tem. Set-an naj bi zgodovinsko izviral iz Egipcanskega Seta, Sutekha, Shaitana - Pan pa ni cisto primerljiv, pri nekaterih satanistih pa Satan izvira iz Pana zgodovinsko kao, pri nekaterih pa iz teh, kot moj Set-an.
Satan in Lucifer nista isto niti pri Riplu, Satan je Razsirjevalec Temin, Lucifer pa Prinasalec Luci - vendar moj Set-an ima Naravo obeh Bitij. Drugace se da naravo Set-ana ponazoriti metaforicno tudi s Kali Ma, Shivo Shakti, Kali Durgo (poguglajte ta Imena, ce boste nasli pristne in ne izkrivljene informacije). Sicer jaz Ga najraje ponazorim z Naravo Kundalini in Ouroborosa. Luciferja najpogosteje ponazarja Venera, Satana pa Saturn(mislim da) in Sirius - mojega Set-ana ponazarja Sirius.
Set-an ima dve Naravi, Zensko in Mosko, ki sta sili Narave, Sila Ognja in Sila Vode, sposoben je Uniciti (t. i. Unicevalna Sila) npr. slabe vzorce v posamezniku, Njegova Gradilna Sila pa povzroci Preporod. Sposoben je prevzemati tudi vsako obliko, ali pa Obliko, Njegovi Sveti Podobi pa sta Crni Kozel in Crna Kaca, v bistvu je Baphometh.

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:17
Album: Omemba zgodovinskega Deznega Carovnistva

Magija Atlantide - Frank G. Ripel

Na teh straneh je omemba Deznega Carovnistva, ki me je pritegnila v najstniskih letih in sem se odlocila postati to, do svojih teorij sem prisla sama, ker nisem nikjer drugje v knjigah, ki sem jih imela na razpolago, nasla tega prepricanja.

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:22
Album: Carovniske flaske

Do glavne ideje, da naredim carovniske flaske za zascito osebne esence in ostalih esenc, hise in vrta, sem prisla sama, nardila sem jih cisto po svoje. Potem sem razmisljala, ce bi jih naredila se za zdravljenje in sem jih(vplivala je se neka prisotnost, da sem prisla do te ideje). Potem pa sem po nekih prisotnostih prisla se do ideje, da jih naredim se za nekromantske namene.

Carovniske flaske za zascito osebne esence so znacilne v mnogih, tudi starih, prepricanjih.
Sedaj pa moram malo razmisliti in potem naredim "edit" za nadalnji opis le teh pot to sliko. Tile dve sta za zdravljenje, zelo sta mi v pomoc(tudi druge, v drugacno pomoc, kot tile dve).

Edit:

- Carovniska flaska za zascito osebne esence:

Ta je prva, ki jo je dobro narediti, jaz imam v nekaterih vec kristalov, v nekaterih pa kristalov ni. Dobro je dati vsaj zepno kameno strelo, obsidian, oniks. Od zelisc in zacimb so najbolj pomembne/a - cesen, sol, poper, rozmarin, zajbelj - lahko dodate se druge/a po zelji. Rdeca nitka je za zascito. Lahko dodate jajce. Rdec vosek je za zascito, crn vosek prepreci vdor skodljivim energijam, lahko uporabite tudi bel vosek. Crepinje stekla in loncevine odzrcalijo kar je nezeljeno, kovina prepreci vpliv nezeljenega, zmede celo skodozeljno varianto Duhov, ki tako ne najdejo cilja svojega zeljenega napada. Od kovine lahko dodate npr. bucike, sivanke, zeblje, kovance itd. Lahko dodate zrcalo, odzrcali. Potem dodate svojo osebno esenco - se pravi - urin, lase, nohte, menstrualno kri, moski seme. Pri dodajanju simbolov, sigilov bodite previdni.

Zapecatite jo z voskom, ga stopite, zalijete, lahko tudi s pokrovom se.

Izgovorite npr. Vse sestavine v tej moji carovniski flaski, varujte moj dom in vse v njem in okrog njega, varujte pred zavistjo in skodovanjem. To je moja Volja in tako naj bo.
Jaz jih dam v lepilo za plscice, ko se strdi, jih zakopljem vsaj 20 cm v zemljo, da je vsaj 20 cm zemlje cez.

- Za zascito hise in vrta:

Lahko naredite skupno, ali pa za vsako posebej. Jaz sem se dodala kamene strele za zascito ostalih osebnih esenc, npr, bivajoci tu, nekoc bivajoci tu, obiskovalci, domace zivali, ki jih imamo, rastline, ki jih hocemo imeti, ljudje, ki mi pomagajo(za temno stran posebej in svetlo posebej). Dodala sem vec kristalov in vec zacimb in zelisc in kovino, ter crepinje, zrcalce itd. in rdece vino. In zalila s crnim voskom.

Te so v lepilu v zemlji.

- Za zascito prostorov:

Za zascititi prostore lahko date samo zelisca in zacimbe, lahko pa tudi crepinje in kovino po zelji in kaksen kristal. Te imam nekatere zalite z voskom, nekatere brez voska.
Te so v prostorih, niso v lepilu za ploscice.

- Za neromantske namene:

Zelisca, zacimbe, kristali, kovina, vosek, rdece vino in simboli.

So v lepilu v zemlji.

- To je to, imam jih tudi narejene za dolgozivost.

So v lepilu v zemlji.

- V tistih za zdravljenje je vec kristalov, veliko razlicnih, blagodejno vplivajo.

So v lepilu v zemlji.

- To je to na kratko. Eno noc je dobro, da imate vsako carovnisko flasko, ki jo naredite, v prostoru, kjer spite, da vas Duh naredi Zavest carvovniski flaski, ki je Duh carovniske flaske.

---

Posodice so lahko steklene, loncene, ali jeklene. Ne uporabite plasticnih(povem, ker je enkrat ena oseba to nameravala), pokrov je lahko plasticen.
Ce koga kaj zanima naj vprasa.

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:28
5. objava:

V razlicnih prepricanjih lahko zasledite, da je clovek lahko tudi kreator - v mojem gre za to, da lahko Manifestira svoje Misli(tiste, ki izvirajo iz lastnega Jaza (Duha) in niso kontaminirane z dvomi) v prostor in Prostor oz. v realnost - ce ste globoko skoncentrirani na svoje zelje in date veliko Energije(Duha) in energije misli v izpolnitev teh zelja, boste opazili, da bojo postali tudi dogodki bolj prijetni npr.
Hotela sem v bistvu predociti, da je vsaka Oblika Magije v bistvu Manifestacija, ali Materializacija lastnih Misli v Obstoj - ko se koncentrirate na lastno (globje) Bistvo je do tega najlazje priti - vsak Urok npr. je Materializacija lastnih Misli(seveda pa se nekateri Uroki osredotocajo tudi na pomoc raznih Entitet oz. Bozanstev).
Pred nesreco sem bila sposobna v bistvu tudi telekineze, z Mislimi sem povisala plamen svece in dosegla neke nianse barv plamena, ali pa sem zmogla z Mislimi premakniti papircek. V kolikor okrevam dovolj in bom spet tega sposobna, bom morda naredila video, ce bom imela obcutek, da se s tem ne bom prevec izpostavila - seveda bom zadevo tudi bolj podrobno razlozila po tem. Seveda pa sem v plamen, ali papircek zrla tudi dlje casa, ni bilo takoj rezultata.

6. objava:

Mislim, da bi bilo v redu, da povem se nekaj iz osnovnega gledisca. V bistvu imamo, kot vsak posameznik 3 psiholoske jaze(kar je v psihologiji visji jaz, jaz in nizji jaz - v mojem prepricanju so pac tudi 3 jazi) - bom kar uporabila ta poimenovanja iz psihologije - visji jaz nikakor ni Duh, kot nekateri ljudje napacno predocajo, ker so ti 3 jazi del razuma. V glavnem pomembno je znati ustaviti medsebojne dialoge med temi 3 jazi in dvome tudi, da se pac lazje osredotocimo na tiste osnovne Misli, ki izvirajo iz resnicnega Jaza (Duha), pac za te Misli so nasi mozgani nekaksen sprejemnik/pretvornik. Seveda to je misljeno takrat, ko se na nekaj osredotocamo npr.
Sicer tudi Jaz ima Razum, v tem primeru ga to pisem z veliko zacetnico.
Pomembno je tudi poglabljanje v lastno senco, kar se zasledi v mnogih prepricanjih. Sicer to ne znam se ubesediti, ker je bolj abstraktno predoceno v mojih mislih) se pa nekako, sicer bolj povrsno, poglabljam. V nasi senci se znajdejo razni potlaceni strahovi npr., ki jih je potrebno predelati in pretvoriti, da nas ne obremenjujejo. Sicer je senca del nas in z njo smo celota.
Sicer te osnove sem sebi ze predocila, ne le te, je pa predoceno se abstrakno, se nisem spravila v ubeseditev, morda v nadaljevanju zapisem se kaj o tem.
Ce kdo zeli kaj predociti o tem je to zazeljeno. Drugace Junga in Freuda se nisem brala, tako da mi morda ne bo takoj vse jasno, ce bo kdo kaj povedal o teh vsebinah in bo moral ne prevec povrsno povedati. Vem pa da se navezujejo vsebine na ta razmisljanja, ki sem jih zapisala, zaradi parih videev, ki sem jih pogledala, sicer sele po tem, ko sem ta razmisljanja zgoraj ubesedljala na starem Paranoid forumu iz svojega gledisca sicer.

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:30
[Verse 1]
Ignorant is the mind you've set
All you see is a world in black
Never in doubt of your own eyes
You found the truth hidden between lines

[Pre-Chorus]
Wise, so wise
You found the truth on the internet
Eyes read lies
From the blind that will wash your head

[Chorus]
Conspiracies for the one in doubt
Cannon fodder for the blind that shout
You resonate with the lies they spread
Follow the blind to their world of dread

[Chorus]

[Verse 2]
Ignorant is the one who does
Not see the way you see and thus
The infidels are the enemies (and they are everywhere)
In your world of conspiracy

[Bridge]
Follow the blind
Follow the blind
Follow the blind
Follow the blind

[Pre-Chorus]
Wise, so wise
You found the truth on the internet
Eyes read lies
From the blind that will wash your head

[Chorus]

[Outro]
Repeat their word of conspiracy
Repeat and form your reality
Repeat and form your reality
Repeat and it's your reality

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:32
7. objava:

V 4. objavi omenim Set-ana in bom nadaljevala v tej. V zgodovinskem Deznem Carovnistvu je Njegova Podoba tudi Crni Pes, vendar jaz sem do sedaj "zaznala", kot Podobo Crno Kaco in Crnega Kozla. Res je, da se neko Bozanstvo ponavadi Manifestira v Podobi, ki je neki osebi najblizje, tako da morda sta meni najblizji omenjeni 2.
Njegov Plamen je Crn, kot pri drugih Satanih, Ga pa simbolizira tudi Pomen Crnega Sonca, vendar ne v vsakem Pomenu Crnega Sonca, ki ga lahko zasledite npr. na spletu, nekatere predstavitve so zgresene in tudi ni isto, kot je v nekaterih poglobljenih prepricanjih, katerih ne morem opisovati, cetudi imam dovolj Znanja, da locim, ce je neka vsebina pristna, ali pa ni.
Sili Ognja in Vode, sta Unicevalna(Unicenje slabih vzorcev) in Gradilna(Preporod). Stremim k temu, da sem Eno z Njim, kar me dela boljso in bolj poglobljeno osebo, sicer tudi pred tem nisem bila zla.
Morda bi morala omeniti, da ne zahteva zrtvovanja kaksnih zivali npr., ker mnogi zmotno mislijo da, lahko Mu namenite tudi samo kadila npr. ob kaksnem poglabljanju.

8. objava:

Morda sem zaradi martyrdooma(ni del mojega prepricanja in nima veze s tu omenjenim) v preteklosti zmotno "zaznavala" Njegovo Svetlobo, kot Modro, ker martire, med drugim, vidijo tudi modro svetlobo, Crna je. Drugace sta Njegovi Naravi ponazorjeni tudi z Redco/Belo Kaco in s Crno Kaco, v osnovi pa je Njegova Podoba tudi Crna Kaca. Ta Crna Kaca ni primerljiva s Crno Kaco Choronzon, ki pa je Cuvaj Praga Zagrinjala Brezna, z Njim pa se lahko soocite v "kontaktu" z Lazno Sefiro Daath(Znanje), vendar bodite previdni, da pridobite Znanje in ne padete v Njegov Drugi "Aspekt", ki pa je Blaznost ...

9. objava:

Najraje bi imela debato o vsem tem na tej strani, tako da vas vabim, da sledite strani. Hvala. (pripis: za forum velja v tej diskusiji)

10. objava:

Sedaj sem se spomnila na eno debato na starem Paranoid forumu in bom omenila nekaj dejstev.
Npr. na obmocju neke nesrece vidite Duhove pokojnih, umrlih v nesreci, in so le ti prosojni, in po tem vidite celotno pot, kjer so se peljali, in je tudi avto v katerem sedijo prosojen - Duhovi, ki jih vidite so Duhovi pokojnih(Ghost in ne Spirit, Spirit je Duh zivecega, Soul je Dusa oz. dusevnost in ne Duh), avto in "Duhovi", katerih pot vidite pa so le posnetek v prostoru ..., ce videvate kako so umrli pogosto, gre lahko za odmev smrti, kar zopet niso Duhovi pokojnih.
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:34
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:35
11. objava:

Makrokozmos je v in izven Mikrokozmosa. Vse je Energija in energija na razlicnih Nivojih in nivojih. - kar pomeni, da je nas Jaz (Duh) v nas samih in Kontakt z Makrokozmosom(Duhovnim Univerzumom, Duhovna Bitja npr.) je izveden preko nasega resnicnega Jaza (Duha) s poglabljanjem v svojo notranjost in svoje Bistvo. Vse je Energija/energija, celo materija. Ni potrebno se koncentrirati na "dalec" na "zunanji" Makrokozmos, ker Makrokozmos ni le izven nas(oz. ni le izven Mikrokozmosa - nase telo npr. in celotno materialno vesolje).
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:36

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 18:37

Teorije zarote, antipropaganda in zgreseni stereotipi

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2026 at 23:11
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jul.2026 at 16:46
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Jul.2026 at 01:54
To bom tudi dala na to stran. (v diskusijo, ker sem objavila na strani) Upam, da cimprej ponovno najdem venome, pravzaprav zensko kateri "pripadam".

Illuminati scamerji so me nasli, niso vec samo bitcoin scamerji in lazni rakavi bolniki ipd.

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Jul.2026 at 01:55
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Jul.2026 at 08:32
Besedilo od 05:00 naprej sem prvic zasledila v Crowleyevi knjigi Magika, ne vem vec knj. 1 ali 2 - ker mi je blizu delim. Drugace se pojavi tudi v Riplovi knj., ne vem vec kateri - in se marsikje drugje - no pa se pri Behemotih.

Akephalos
Shine through me
Come forth in war
Come forth in peace
Bring down the sun
Extinguish all the stars
Let me remain
In splendor ov thy light

Bornless One
As darkness bright
Found not in tongues
Found not in light
Bring down the rain
Drain waters ov Styx
Faustian luminary
Redeem, blaspheme

Like a day without the dawn
Like a ray void ov the sun
Like a storm that brings no calm
I'm most complete, yet so undone

Agathos daimon
Ov plague and fever
Thy name is nowhere
Thy name is never
Liberate me
Ignite the seeds
Bind not to guilt
Ignis Gehennalis

O Father, O Satan, O Sun
Let the children come to Thee
Behold the Morning Star
Akephalos
Shine through me
Come forth in war
Come forth in peace

Like a day without the dawn
Like a ray void ov the sun
Like a storm that brings no calm
I'm most complete, yet so undone

O Lion-Serpent Sun, the Beast that whirlest forth,
A thunder-bolt, begetter of Life!
Thou that flowest! Thou that goest!
Thou Satan-Sun Hadith, that goest without Will!
Thou Air! Breath! Spirit!
Thou without bound or bond! Thou Essence,
Air Swift-streaming, Elasticity!
Thou Wanderer, Father of All!
Thou Wanderer, Spirit of All!
Hear me, and make all Spirits subjects unto me;
So that every Spirit of the Firmament, and of the Ether,
Upon the Earth and under the Earth,
On dry land and in the water of whirling air,
And of rushing fire, and every spell and scourge of God,
May be obedient unto me.
Thou Spiritual Sun! Satan!
Thou Eye! Thou Lust! Cry aloud! Cry aloud!
Whirl the wheel!
O my Father, O Satan, O Sun!

https://www.youtube.com/watch?v=05hAQWiX4F4&list=RD05hAQWiX4F4&start_radio=1
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Jul.2026 at 11:06
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Jul.2026 at 13:35
Album: Drevo Zivljenja

Se navezuje na 2. objavo, zal sem izgubila tisto Shemo Drevesa Zivljenja z Ovito Crno Kaco Set-an oz. mi jo je ukradla Elvira na Mihovem stradonu, skupaj s stvarmi, vecino ukradenega je zavrgla, vendar jaz nisem bila vec v LJ. En dan jo zopet izrisem in takrat bom opisala katerim Sefirotom pripada katera Sfera(Narava Planeta) in kateri Plan in Telo(resnicni Jaz na razlicnih Stopnjah Razvoja).

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Jul.2026 at 13:38
Album: Duh(resnicni Jaz), Dusa(dusevnost), materialno telo

Tretje Oko je glandula pinealis

Cakre

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Jul.2026 at 16:34
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2026 at 02:14
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Aug.2026 at 09:21

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Aug.2026 at 00:59
Čarovniške flaske - witch bottles

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Aug.2026 at 02:41
Čarovniške flaške - witch bottles 1

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Aug.2026 at 21:04
Carovniska flaska - witch bottle

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Sep.2026 at 15:16
Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Sep.2026 at 03:18
Rusija je v srednjem veku.

Putin je nerazgledani omejenec.

Citiram Fb stran Artxic Wall:

In a move that has stunned the free world, Vladimir Putin’s Russia has officially criminalized Satan worship. In July 2025, Russia’s Supreme Court banned the so-called “International Satanism Movement” as an extremist organization, making the display of pentagrams, Baphomet images, inverted crosses, or even the number 666 punishable by fines or years behind bars. Organizing or participating in any form of Satanic activity can now lead to lengthy prison sentences.

This is not just symbolic. Russian police have already raided heavy metal concerts, shut down festivals, and detained people simply for possessing occult symbols or posting related images online. What many in the West once dismissed as fringe ideology is now treated as a direct threat to the Russian state.

For audiences in the United States, United Kingdom, Canada, Australia, Germany, France, Philippines, and across the European Union, this should serve as a stark reminder of how quickly religious freedom can disappear when governments expand “extremism” laws. While Western societies continue to debate free speech and personal belief, Russia under Putin has drawn a hard line: Satanism is now a crime.
The question for the free world is simple how far will this crackdown go, and will other authoritarian regimes follow the same path?
.
.
.
.
Russia Satanism ban, Putin bans Satanism, International Satanism Movement, Russian Supreme Court ruling, extremist organization Russia, pentagram illegal Russia, Baphomet ban, occult symbols banned, prison for Satan worship, Patriarch Kirill, anti extremism laws Russia, religious freedom crackdown, heavy metal raids Russia, inverted cross illegal, 666 symbol ban, Russian police detentions, Satanic activity criminalized, Putin religious policy, freedom of belief Russia, Western reaction Satanism ban, authoritarian religious laws, Russia occult crackdown, Supreme Court extremism, dark ritual, ritual symbols banned, social media fines Russia, corrective labour sentence, metal concert raids, traditional values Russia, free speech erosion

Back to Top
V1981 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote V1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Sep.2026 at 03:48
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.188 seconds.