![]() |
Hi-Fi |
Post Reply
|
| Author | |
pestilence.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Hi-FiPosted: 11.Jan.2010 at 16:37 |
|
Prodam naslednji sistem:
- Predojačevalec Rotel RC-960BX - Končna Stopnja Rotel RB-960BX - Zvočnki Wharfedale Diamond 9.2 (v barvi bukve) - 2x4m zvočniškega kabla, 50cm povezovalni kabel(ojačevalec in končna stopnja) - Zvočniška stojala Atacama (črne barve, polnjena z peskom) Predojačevalec funkcionira kot more, končna stopnja pa kljub 2x40W deklarirane moči.. še ni šla čez polovico(na zahtevnih zvočnikih). Zvočniki so dobili več nagrad, pa nasplošno v svojih krogih veljajo za best buy. Stojala služijo svojemu namenu, kabli pa so sistemu primerni. Manjka samo še gramofon in/ali CD predvajalnik in/ali računalnik. Cena: 450€ za vse skupaj (kable podarim). Najraje prodam v kompletu. Slike so simbolične. Vse skupaj je izredno lepo ohranjeno (brez prask). Po želji sestavim na domu:) Sistem je odličen za rock/metal.
EDIT: Novoletno čiščenje.. Zraven podarim gramofon ki je bil nekoč avtomatski(zdaj pa ni več, da pa se ga uporabljat kot ročnega), v vrednosti okoli 100€. + Podarim tudi hi-fi omarico pokojnega slovenskega mojstra(Malboret). + Podarim še Lenco tuner(radio), komponento. malce slabše ohranjeno, vendar popolnoma izpravno. Če bom dobre volje pa še kaj^^ Končna stopnja je bila očiščena, odkril pa sem še to da je Dual Mono zadeva. Predojačevalec pravtako. Kupit preden se premislim^^ Igra bolje od raznih Dalijev ipd iz big banga:) |
|
|
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
|
![]() |
|
pestilence.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16.Jan.2010 at 19:56 |
|
Rezervirano. Če kaj ne bo šlo naprej, pa naredim nov oglas..
|
|
|
|
|
![]() |
|
pestilence.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Jan.2010 at 17:18 |
|
And off it goes.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |