Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - levitacija, caranje in ostale zadeve, ki burijo mozgane
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

levitacija, caranje in ostale zadeve, ki burijo mozgane

Post Reply Post Reply
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: levitacija, caranje in ostale zadeve, ki burijo mozgane
    Posted: 15.Sep.2011 at 12:04
zadnjic smo 4 babe s svojimi 8 kazalci dvignile 100kg tipsona, ki se je zazdel lahek, kot da je iz stiropora, na podoben nacin.

zanima me, kaj je za tem, kako to razloziti na fizikalen nacin in ali obstajajo se kaksne podobne fore..
se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
Jan Ov Plain View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jan Ov Plain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Sep.2011 at 12:28
Evo ti. Pač trik je.:) Nč tazga.
Occam's razor can leave a scar, but it can remove the cancer so often caused by the poison of liars and imaginers.

Ignorant men raise questions that wise men answered a thousand years ago.
Back to Top
Gorjanec View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gorjanec Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Sep.2011 at 13:23
Jaz sem svoje zmožnosti levitacije nedavno demonstriral predstavnikom On Parole Productions in Dirty Skunks Big%20smile
Metoda Davida Blainea pač.
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Sep.2011 at 13:58
Originally posted by Jan Ov Plain Jan Ov Plain wrote:

ma me nekako ne preprica ta tropartitna argumentacija..

1. vedno smo dvigovali na tri-ster-zdaj, najprej brez rituala in potem z ritualom (jsm bla totalna nejeverna tomazka, dokler se nam ni posrecilo)..

2. ja, uspel smo ga drzat samo nekaj trenutkov, ampak smo ga.. in ko so dvignili mene, se mi prsti, ki so me dvignili, niso zazrli v telo, kot je sicer logicno..

3. verjamem, da prsti lahko zdrzijo precejsnjo tezo, tut 25 kil najbrz, ampak ta tipson se je zdel res lahek, prsti sploh niso bli obremenjeni, dokler pac teza spet ni zacela delovat..

me pa se zmer zanima najt commonsensical razloge, ce obstajajo in ce kdo ve zanje.. anyone?

kaj si torej pocel, gorejanez?
se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
Gorjanec View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gorjanec Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Sep.2011 at 21:55
Originally posted by grafin grafin wrote:

Ja, kaj? Lebdel pač Smile
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Sep.2011 at 15:46
Originally posted by grafin grafin wrote:

Originally posted by Jan Ov Plain Jan Ov Plain wrote:

ma me nekako ne preprica ta tropartitna argumentacija..

1. vedno smo dvigovali na tri-ster-zdaj, najprej brez rituala in potem z ritualom (jsm bla totalna nejeverna tomazka, dokler se nam ni posrecilo)..

2. ja, uspel smo ga drzat samo nekaj trenutkov, ampak smo ga.. in ko so dvignili mene, se mi prsti, ki so me dvignili, niso zazrli v telo, kot je sicer logicno..

3. verjamem, da prsti lahko zdrzijo precejsnjo tezo, tut 25 kil najbrz, ampak ta tipson se je zdel res lahek, prsti sploh niso bli obremenjeni, dokler pac teza spet ni zacela delovat..

me pa se zmer zanima najt commonsensical razloge, ce obstajajo in ce kdo ve zanje.. anyone?

http://www.youtube.com/results?search_query=shaolin+monk+finger+stand&aq=0&oq=shaolin+monk+finger

Sem jih videl tudi tlačit prste med dva ogromna železna valja ipd. Po mojem ni toliko scene v magiji, ampak koncentraciji. Ritual ti morda da samo potrebno samozavest (v podzavest : )).

Edited by devlin - 16.Sep.2011 at 15:47
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.