![]() |
levitacija, caranje in ostale zadeve, ki burijo mozgane |
Post Reply
|
| Author | ||
grafin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: levitacija, caranje in ostale zadeve, ki burijo mozganePosted: 15.Sep.2011 at 12:04 |
|
|
zadnjic smo 4 babe s svojimi 8 kazalci dvignile 100kg tipsona, ki se je zazdel lahek, kot da je iz stiropora, na podoben nacin.
zanima me, kaj je za tem, kako to razloziti na fizikalen nacin in ali obstajajo se kaksne podobne fore.. |
||
|
se oprasicujem za oftopik :>
|
||
![]() |
||
Jan Ov Plain
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: China Status: Offline Points: 3237 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Sep.2011 at 12:28 |
|
|
Evo ti. Pač trik je.:) Nč tazga.
|
||
|
Occam's razor can leave a scar, but it can remove the cancer so often caused by the poison of liars and imaginers.
Ignorant men raise questions that wise men answered a thousand years ago. |
||
![]() |
||
Gorjanec
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Sep.2011 at 13:23 |
|
|
Jaz sem svoje zmožnosti levitacije nedavno demonstriral predstavnikom On Parole Productions in Dirty Skunks
![]() Metoda Davida Blainea pač. |
||
![]() |
||
grafin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Sep.2011 at 13:58 |
|
ma me nekako ne preprica ta tropartitna argumentacija.. 1. vedno smo dvigovali na tri-ster-zdaj, najprej brez rituala in potem z ritualom (jsm bla totalna nejeverna tomazka, dokler se nam ni posrecilo).. 2. ja, uspel smo ga drzat samo nekaj trenutkov, ampak smo ga.. in ko so dvignili mene, se mi prsti, ki so me dvignili, niso zazrli v telo, kot je sicer logicno.. 3. verjamem, da prsti lahko zdrzijo precejsnjo tezo, tut 25 kil najbrz, ampak ta tipson se je zdel res lahek, prsti sploh niso bli obremenjeni, dokler pac teza spet ni zacela delovat.. me pa se zmer zanima najt commonsensical razloge, ce obstajajo in ce kdo ve zanje.. anyone? kaj si torej pocel, gorejanez? |
||
|
se oprasicujem za oftopik :>
|
||
![]() |
||
Gorjanec
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Sep.2011 at 21:55 |
|
Ja, kaj? Lebdel pač ![]() |
||
![]() |
||
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8890 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16.Sep.2011 at 15:46 |
|
http://www.youtube.com/results?search_query=shaolin+monk+finger+stand&aq=0&oq=shaolin+monk+finger Sem jih videl tudi tlačit prste med dva ogromna železna valja ipd. Po mojem ni toliko scene v magiji, ampak koncentraciji. Ritual ti morda da samo potrebno samozavest (v podzavest : )). Edited by devlin - 16.Sep.2011 at 15:47 |
||
![]() |
||
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |