Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Paranoid > Metal Club
  New Posts New Posts RSS Feed - Upad uporabniških komentarjev na forumu?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Upad uporabniških komentarjev na forumu?

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Upad uporabniških komentarjev na forumu?
    Posted: 14.Dec.2011 at 14:27
Učeri sm mel debato, z enim od forumašev, ki ugotavlja prbližno isto kot jst in vas je večina opazla. Če pogledamo koncertne teme izpred nekaj let vidmo, da je blo po vsakem lokalnem koncertu napisanih več strani komentarjev (50 misli o koncertu na stran!).

Zdej se je to udejstvovanje zmanjšalo na par postov, razn v primerih, ko se 2 forumaša uspeta zapet med sabo.

Zanimivo pri tem je, da je število bralcev pa vseeno večje kot prej (v času oddajanja tega komentarja ima simultano Paranoid forum odprtih 160 ljudi, vsak dan forum pogleda čez 1000 različnih IPjev...).

Paranoid ni osamljen primer,hrvaški Cmar, avstrijski in švabski forumu doživljajo popoloma isto.

Najverjetneje gre pojav pripisati temu, da se "daily rant" seli na socialna omrežja z FB na čelu, kjer se ravno tako da izmenjat vsa mnenja, iformacijski sistem pa je nastavljen tako, da se vse skupi dogaja še hitreje..

Jst vseeno prednost dajem forumu, ki združujo določen profil ljudi s podobnimi interesi in na ta način omogoča:

1.) nastopajočim bandom, da dobijo povratno informacijo o svoji izvedbi
2.) služi kot arhiv za pregled vzdušja za koncerte leta nazaj...

to je to, vabljeni da predstavite svoj pogled na to, zakaj čedalje več ljudi samo čita in manj piše?
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 15:19
Mogoče so se končno utrudili življenja za monitorjem, začeli več hoditi ven s prijatelji, se več pogovarjati zunaj s prijatelji, znanci in neznanci.

Jebat ga, komp dojadi ...

Čeprav pa je možno, da je FB ''the new black'' :)

Ali pa ljudje živijo ''realno'' življenje in nič več računalniškega :D
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 15:41
Za ostale forume ne vem, vem pa, zakaj je tako na Paranoidu :>. Dobro si oglejmo naslednja topica
http://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=5219&PN=4
http://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=5846
in odgovor se bo magično prikazal!
Back to Top
Vargenhall View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vargenhall Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 15:49
hm ka je bil en komentar na hiter zbrisan k je bil čist vredu
Back to Top
Prophet View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Prophet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 16:35
Sam tudi ne hodim skoraj več nič na forum. Hodim, če me kdo res prepriča, ali pa če moram sam objaviti napovednik za koncert, ki ga sam organiziram.
Po drugi strani opažam, da tudi zanimvih debat več ni toliko, kot je bilo prej. Na forumu je tudi ogromno novih ljudi, ki pa povečinoma intelektualno niso kost kakim bolj globokim debatam. Prav tako ogromno ljudi raje objavi svojo misel na Fb-ju; verjetno zato, ker je bolj privat in ker bodo posledično tako njihovi somišljiniki prej opazili in dali njim bolj odgovarjajoč komentar na njihov post.
Never allow yourself to be used as an instrument of another man's hatred
www.profanity.si
Back to Top
Katana View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Katana Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 16:35
Originally posted by Person-man Person-man wrote:

Za ostale forume ne vem, vem pa, zakaj je tako na Paranoidu :>. Dobro si oglejmo naslednja topica

Tako je. Jst velikrat rajš ne napišem več mnenja, ker se mi pol ne da vsakič živčno (mja, preveč se sekiram) odpirat Paranoida in gledat kdo se je spet obregnu ob moj komentar/mnenje.

edit: aja, pa ni mišljeno, da pričakujem, da se bo vsak strinjal z mano. Pač način komunikacije je na dnu, nobenga spoštovanja...

Edited by Katana - 14.Dec.2011 at 16:37
Back to Top
Prophet View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Prophet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 16:39
Originally posted by Katana Katana wrote:

Tako je. Jst velikrat rajš ne napišem več mnenja, ker se mi pol ne da vsakič živčno (mja, preveč se sekiram) odpirat Paranoida in gledat kdo se je spet obregnu ob moj komentar/mnenje.

edit: aja, pa ni mišljeno, da pričakujem, da se bo vsak strinjal z mano. Pač način komunikacije je na dnu, nobenga spoštovanja...
Sej spoštovanju je tu čisto nepomembno, saj komentiraš kar je nekdo napisal, ne pa kdo je to napisal. Torej, ali imaš spoštovanje do tega, ki je nekaj napisal ni važno. Če se pa z nekom ne strinjaš, je to odličmna iztočnica za potenicalno dobro debato.
Never allow yourself to be used as an instrument of another man's hatred
www.profanity.si
Back to Top
Šoja View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šoja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 17:19
Iz istega razloga, zarad katerga razmišlam (pa vrjetn ne sam js), če se sploh splača odgovarjat na tole temo al (rajš) ne. Clown
Sej bo bolš. Če ne z letim, bo pa s tabletim.
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 17:33
Ne vem, če se sam men to dogaja, ampak včasih nekaj napišem in se kasneje premislim in pobrišem, ker se mi enostavno ne da naprej kregat okol enih popolnoma banalnih zadev. 
You can never be too Specialized!!

Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Status: Online
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 18:01
Originally posted by Ivan Ivan wrote:

Mogoče so se končno utrudili življenja za monitorjem, začeli več hoditi ven s prijatelji, se več pogovarjati zunaj s prijatelji, znanci in neznanci.

Jebat ga, komp dojadi ...

Čeprav pa je možno, da je FB ''the new black'' :)

Ali pa ljudje živijo ''realno'' življenje in nič več računalniškega :D

sej se hecaš ne? Big%20smile
MacGyver je zakon!
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 18:39
jz pa zlo rada kej napisem - ponavad to nardim zmeri, ce kam grem.. sam vcas pac samo besedico al pa dve.. po filingu..

se ne obremenjujem pretirano, kaj si drugi misljo o mojih pisarijah in kasn d fak renome mam.. to me kvecjemu zabava.. zmer rada podebatiram tut o kaksnih bolj "antropocentricnih" temah.. pa drevescke limam.. in druge podobe iz narave (nudes included.. :>)

se vid, da je tale forum moj edini digit social net.. :)))
be the change you want to see.. al kaj.. :))
se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
pestilence. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 20:31
Originally posted by Godpuppy Godpuppy wrote:

Ne vem, če se sam men to dogaja, ampak včasih nekaj napišem in se kasneje premislim in pobrišem, ker se mi enostavno ne da naprej kregat okol enih popolnoma banalnih zadev. 

Tako je. Da ni treba poslušat mnenj o sebi iz ust ljudi ki te še niso nikoli videli
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 20:49

kaj je finta v drugem linku?
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 20:53
Originally posted by pestilence. pestilence. wrote:

Tako je. Da ni treba poslušat mnenj o sebi iz ust ljudi ki te še niso nikoli videli

Not really Embarrassed
Bl se na konc vprašam, čemu je bilo potrebno zgubljat čas, ker ni noben uporabnik nič dosegel, ker tu na forumu zelo redko pride do skupnega konsenza.
You can never be too Specialized!!

Back to Top
Katana View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Katana Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 21:24
+1
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2011 at 23:59
jes od kar sm se preselila (nažalost) ne hodm več tok na koncerte kt bi rada tko da posledično tut ne smetim debat z običajnimi "koncert je biu zakon, bla sm pjana" komentarji Big%20smile...pa posledičn zarat manšga obiskovanja koncertou in manšega druženja s folkom mam kr občutek da sm mau vn iz scene padla :( in če nevem kaj se dogaja tut ni kej za komentirat..
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 00:08
Originally posted by Kali Kali wrote:

jes od kar sm se preselila (nažalost) ne hodm več tok na koncerte kt bi rada tko da posledično tut ne smetim debat z običajnimi "koncert je biu zakon, bla sm pjana" komentarji Big%20smile...pa posledičn zarat manšga obiskovanja koncertou in manšega druženja s folkom mam kr občutek da sm mau vn iz scene padla :( in če nevem kaj se dogaja tut ni kej za komentirat..

haha zakon... uno "koncert je bil zakon, bil sm pjan, ležal sem pod šankom, nč se ne spomnem, sam koncert je bil pa res NAJBOL do zdej" Big%20smile

aja glede tematike....

glede topica -svaka čast unim,k se lahka vzdržijo pisat resne komentarje na forum! Thumbs%20Up
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 09:15

Originally posted by pestilence. pestilence. wrote:

Not really Embarrassed
Bl se na konc vprašam, čemu je bilo potrebno zgubljat čas, ker ni noben uporabnik nič dosegel, ker tu na forumu zelo redko pride do skupnega konsenza.

in zakaj bi moralo prit do konsenza? sej se ne bomo ozenil med sabo.. mislim, da razlicna mnenja bogatijo in ce gledam iz svoje perspektive, ravno drugacno mnenje pretrese moje lastno in mi ga pomaga utemeljit.. vcas na podlagi kaksnega zanimivega posta tut spremenim svoje videnje neke zadeve..

nenazadnje je na forumu prisotnih tudi precej sunjacev (helou evribadi!), ki berejo, si mislijo svoje in nic ne napisejo.. nic ni narobe s tem, kakopak..

mene v bistvu dosti bolj zmoti to, da ljudje nimajo izoblikovanega mnenja .. mislim, utemeljenega mnenja, ki lahko zdrzi neko argumentacijo.. mi je ful bols videt frogija al pa dejzija, ki se jima vid, da jima mozgan sopa - tut ce se ne strinjam vedno z njima.. kot pa neko mlacno emo spuzvo.. 

komentarji bil sem pijan, blo je zakon, me pa ne motjo.. pac, vsem kdaj prevec po grlu stece.. :> in je zelo fajn, dokler ne zacne mijavkat.. :)))

Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 09:45
bols da je mal komentarjev pa uni orenk kukr pa balast in oz.kreganje

toj to
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Andrej B View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Andrej B Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 10:08
Kar zadeva mene, lahko rečem, da večinoma komentiram le tiste teme, ki so povezane s koncerti.
Glede ostalega se mi tukaj ne da preveč polemizirat... pa tudi ne da se mi ves dan sedeti pred računalnikom in izmenjevati mnenja prek foruma.
To rajši počnem na štiri oči. Mi je precej lažje. Pa tudi časa nimam neomejeno, ker je preveč koncertov in ostalih družabnih dogodkov, ki jih je treba obiskati.
Drugače pa se mi ne zdi problem to, da imamo različna mnenja. Mene osebno tukaj ( in tudi na večini ostalih forumov ) moti predvsem nivo in način komunikacije,
ki je mnogokrat res katastrofalen.

Edited by Andrej B - 15.Dec.2011 at 10:09
"Samo dve stvari na tem svetu sta neskončni :
vesolje in človeška neumnost,
čeprav za prvo nisem povsem prepričan."

Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 11:59
Originally posted by frogstomp frogstomp wrote:

kaj je finta v drugem linku?

No, če imaš čas razmišljati o "ideologiji" metala in se epsko razpisovati o tem, imaš tudi čas pogruntati to. Potrudi se, saj si pameten fantek :>
Back to Top
Sushy View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sushy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 12:00
men se ne da pisat, ker zmer eni in isti pizdijo/te čez vedno ene in iste stvari, pa lahk nimajo veze s temo... verjamem, da je 80% drugih podobnga mnenja.

uporabniki: google bot skos pregleduje te strani

+1 mičotu pa Andrej B
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 12:46
jst sm opazu recimo tud na mn3njalniku, precej vas pozna ta forum.. da je splošno prepričanje "učasih je bil to zakon forum, najboljši, zdej je pa kurac, samo drkanje, drug folk..."

pol sm šel prebirat vsebine izpred let nazaj in zdej... kaj je razlika?

prvo, učasih si na vprašanje dobil korekten odgovor, pomoč, ki si jo iskal. forumsko komuniciranje je melo smisel in namen... z leti ste morda opazil porast internetnih memejev... s katerimi je tud pršu čist drug odnos, dans je moderno bit proti, moderno je bit sarkastičn in stem mnogo ljudi prebije svoj čas iz dneva v dan z drkanjem en drugega.. ne rečem, tud jst sm to počel v 56k, ampak takrt sm mel 13 let... uglavnem dans prevladuje mišljenje "to je forum, ne pa prostor za debato, to je zajebancija" in od tod tudi take vsebine..

ko se je začela ta interaktivna spletna komunikacija so snovalci forumov in drugih portalov mel v mislih sistem, za kolaborativno izmenjavo idej in znanj... ampak verjetno bo tko kot je grafin(oz. ghandi) rekla.. "be the change you want to see"

kakorkoli, neglede na naše razlike o dojemanju foruma mislm da bi si lahko pršli na jasno kaj pomeni izrazit mnenje o določeni stvari in da ni to isto kot quotat 1500 znakov dolg komentar in odgovort z " " recimo...

kakorkoli, temo sm odpru, da bi se ponovno spodbudil prvotni namen, to pa je še 1x, vsaj v temi domači in tuji koncerti bandom podat vtise o njihovem nastopu, se zmenit za prevoze in tako dalje..

Edited by frogstomp - 15.Dec.2011 at 13:10
Back to Top
vulgaris View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vulgaris Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 13:09

meni se to dogaja vsakič, ko frogi nekaj posta in odgovorim. potem se hitro spametujem in brišem. mi je večkrat kar nerodno,da se sploh lotim brat.

Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 13:27
ja tu se velja vprasat, ce locis med osebo, ki nekaj napise in komentarjem, ki je napisan.. mislim, da velik folka tega ne razlikuje in avtomaticno popljuva neki, kar napise nekdo, ki jim ni simpaticen, brez ozira na to kaj pise.. pa ne mislm zdej tebe - enostavno se mi je ob tvojem postu samo porodila ta asociacija..

to sem dozivela, ko sem enkrat - nenalasc logirana na prophetov account - napisala nekaj povsem grafinskega, malo zbadljivega in prav nic skodozeljnega - dobila nekaj postov, ces, prophet, dej utihn, ti sam serjes tle po forumu.. :D
Back to Top
BOCO View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BOCO Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 13:57
nč,gremo na skupinsko seanso dol do soče,pr kmetu nabavmo vino in šnopc,vsak svoj prenosnik s sabo,zakurimo en velik ogenj in pokurimo vse naše kompe.pol mogoče ne bomo več tolko pametovali prek monitorjev.se bomo po koncertnih redno sestajali tam dol pr unmu ognju,spili kozarc vina in se dobro imeli.to po moje manjka marsikomu od vseh nas...
eh,fuck that shit and make some noise!!!
Back to Top
Slay View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Slay Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 14:50
Men ni več tok zanimivo odkar je prophet začel manj postatBig%20smile

Edited by Dri - 15.Dec.2011 at 14:50
Criminally insane
Back to Top
Pero View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 15:12
Ne vem za vse, ampak po načinu pisanja imam feeling, da skor vsak na forumu pozna vsaj 80% drugih, če ne več. V takem okolju se potem hitro razvijejo debate gostilniškega tipa, kjer ima prednost podjebavanje, podžiganje pizdenja itd pred kvaliteto pogovora. Vsakodnevno dogajanje, preseljeno izza šanka v splet.
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 15:28
Originally posted by Dri Dri wrote:

Men ni več tok zanimivo odkar je prophet začel manj postatBig%20smile

Js se strinjam. Sicer je nekej večjih trolov tud prisotnih, ampak se mi zdi, da so ponesreč :D
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 15:50
Originally posted by vulgaris vulgaris wrote:

meni se to dogaja vsakič, ko frogi nekaj posta in odgovorim. potem se hitro spametujem in brišem. mi je večkrat kar nerodno,da se sploh lotim brat.
Ho ho!
Cheeseburger eating motherfucker!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
GraveyardSlut View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GraveyardSlut Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 19:21
Javljam se na postaju Metal Milicije!!!
Rap: Band members with fake names
Black metal: Band members with fake names
Back to Top
Davorin.L. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Davorin.L. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 19:38
Originally posted by frogstomp frogstomp wrote:

jst sm opazu recimo tud na mn3njalniku, precej vas pozna ta forum.. da je splošno prepričanje "učasih je bil to zakon forum, najboljši, zdej je pa kurac, samo drkanje, drug folk..."

Svet se pač z leti pomanjša. Ali pa tako poveča, da izgubi relevantnost. Sem bil pred leti in leti na mn3njalu in res gojim nostalgična občutja in vse to, amapk po drugi strani... pač drkali smo se z dial-up modemi (in v mojem primeru biži že v tem skoraj vaški čudež), če si poznal en nov bend je bil to dogodek meseca... Pač spremenjamo se. Rastemo (upam). Vsaka stvar pa je samo enkrat prvič. Ali je to žal ali na srečo je pač odvsino od sentimenta (in mazohistične predispozicije) pomaseznika. LOL

Edited by Davorin.L. - 15.Dec.2011 at 19:39
I kill people all day long,
I sing my song,
because I'm John Lawman.
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 19:44

...če si poznal en nov bend je bil to dogodek meseca...

pe še res je blo LOL kiri zakon cajti. Po mojem sm dosti bolj cenil in se posvetil vsaki novosti kot danes. Je pač tako. Vsaka stvar ima svoje dobre in slabe strani. Bo že prav tako ane?

Edited by Mitja M.J. - 15.Dec.2011 at 19:44
MacGyver je zakon!
Back to Top
Zupan View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zupan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 21:16
Men se nikol ni dalo kaj preveč utrinkov s koncertov brat,sej če je blo dobr al pa slabo ve vsak pri seb. Ni treba da ti nekdo dopovedujejo kok je mel kdo slab sound,pa kje je solažo kitarist zajebu
Back to Top
martinck View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote martinck Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2011 at 21:29
Originally posted by Zupan Zupan wrote:

Men se nikol ni dalo kaj preveč utrinkov s koncertov brat,sej če je blo dobr al pa slabo ve vsak pri seb. Ni treba da ti nekdo dopovedujejo kok je mel kdo slab sound,pa kje je solažo kitarist zajebu

+1

Men so koncertne teme velik bolj pripravne za usklajevanje tehničnih stvari pred/po koncertu. Prevoz tja/nazaj, izgubljeno/najdeno. Isto je kul, da se piše pred koncertom, da folk ve kakšno udeležbo pričakovat. Ampak miljon slik pa filmčkov pa takih stvari po dogodku je pa že 3mač. Big%20smile
Back to Top
Norther View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Norther Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2011 at 01:43
Men je forum zakon, k resnicnostna metalska spanska nadaljevanka. Vecinoma itak skoraj vsi filajo svoj ego, razen par izjem. Dost zabavno, vse je chickfajt.
Beer sells...........and I'm buying
Back to Top
bASShead View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bASShead Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2011 at 11:34
Originally posted by Norther Norther wrote:

Men je forum zakon, k resnicnostna metalska spanska nadaljevanka. Vecinoma itak skoraj vsi filajo svoj ego, razen par izjem. Dost zabavno, vse je chickfajt.
+ se strinjam, malo teži k se določene teme pa poste briše drugače je pa prow ena metalska žajfnca ta Paranoid forum

In Weed We Trust!
Back to Top
Electric soul View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Electric soul Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2011 at 12:10
Nivo gostilniške debate.. in chickfajt.. je postalo nekaj edino sprejemljivega.. če ne pa vsaj edino zabavnega.. ker je bilo tako "zapeljano" in tudi "dovoljeno". Pa brez zamere. Moj ego.. pa to. Ying%20Yang
Stories never end.. ends are new beginninings..
Back to Top
naur View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote naur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2011 at 14:39
Originally posted by bASShead bASShead wrote:

+ se strinjam, malo teži k se določene teme pa poste briše drugače je pa prow ena metalska žajfnca ta Paranoid forum

+1. Ni boljšega kot potihoma opazovat evolucijo določenih osebkov, ki še vedno trosijo okoli osebni debilizem.

Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2011 at 14:47
dobr, to je en spektr tega.. men je bolj zanimivo (oz. mi gre na kurac:), da tisti povzdignjeni, distancirani zunanji opazovalci vidijo samo to, al pa pridejo pogledat samo to... kljub vsej večplastnosti..

men se zdi dbest, da mamo debate z določenim spektrom ljudi kle gor, ki so pa sposobni napisat kkšn stavk več, pa nej bo to o obiskanosti koncertov al pa filmih, kitarah... čefurjih :D
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2011 at 16:30
Originally posted by vulgaris vulgaris wrote:

+10000
The real monsters are often just people.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2011 at 16:43
brezskrbi, vidm pa vse :D
Back to Top
Norther View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Norther Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2011 at 23:38
Zacne se vse kul, dejansko prvih par postov v kaki debati je konstruktivnih.
Pol pa pride prvi smajli, pol ze ''koji kurac'', pol dva smajlija + trije LOLi, pol ze ''pa to ti mislis, jst vem'', najbols je pa na konc debate ze k nekdo napise nek stavek pa pol kao ''bye'' al pa '' to je moj zadnji post v tej temi'', seveda cez tri poste spet nek napise ker mu ego ne dovoli drugace... fun always
Beer sells...........and I'm buying
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2011 at 23:41

Zacne se vse kul, dejansko prvih par postov v kaki debati je konstruktivnih.
Pol pa pride prvi smajli, pol ze ''koji kurac'', pol dva smajlija + trije LOLi, pol ze ''pa to ti mislis, jst vem'', najbols je pa na konc debate ze k nekdo napise nek stavek pa pol kao ''bye'' al pa '' to je moj zadnji post v tej temi'', seveda cez tri poste spet nek napise ker mu ego ne dovoli drugace... fun always

ha ha ha! te so najjače ja Clap
MacGyver je zakon!
Back to Top
cheguevara View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cheguevara Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2011 at 11:07
kaj bi delali če ne bi blo foruma.........meni je super,za druge pa me kuri bolac če jim ni kej prav naj ne klikajo to gor pa je.........

++sucidal for life++
Back to Top
Electric soul View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Electric soul Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2011 at 13:16
Jep Norther.. ??v obratnem smislu kajne.. če bi bilo to tako zelo in tako vedno zabavno.. bi bilo uporabniških komentarjev kvečjemu več.. ne manj.. pa tk.
Stories never end.. ends are new beginninings..
Back to Top
polopoklip View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote polopoklip Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2011 at 23:57
Po mojem je problem tega foruma v tem, da se med seboj vsi poznate in v ozadju se med mnogimi kuha preveč zamer, ki se vlečejo že leta. Verjetno se motim.

Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Dec.2011 at 06:14
Originally posted by Immortin Immortin wrote:

Ampak miljon slik pa filmčkov pa takih stvari po dogodku je pa že 3mač. Big%20smile
hja no...mogoče pa komu k mu fali mau filma u glavi te filmčki pomagajo da dobi kšn pozabljen spomin nazaj
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Dec.2011 at 15:03
Sej mene načeloma, če se delajo ljudje pametne na forumu niti ne moti... bolj me jezi, ko pametuje mularija, ki danes misli kako je pomembna, kr to posluša, pa da zdej vse "pozna in ve", ne bojo pa dopolnili 30ih, ko bo metal v njih glavah pozabljen kot lanski sneg...

Pa dej počakaj malo, strpi se, daj skozi vsaj kakih 10let scene, pa potem pametuj in soli pamet ostalim. Pa tudi če si potem malo "težek" kot so nekateri tukaj. So ljudje, ki so sceno vsaj malo zadihali. Sej nima noben čisto vse prav (razen mene seveda Smile), ampak vsaj pobereš tiste info, ki ti prav pridejo...

Ne me narobe razumet. Nočem rečt, ja zdej pa bodite vsi tiho in poslušajte stare modrijane kaj imajo za povedat. Daleč od tega! Samo če si včeraj prvič slišal Motorhead al pa bil na zadnjih dveh MC-jih še ne pomeni da vse veš. Zato ne trdi da imaš prav in ne ponižuj drugega, kr je velika vrjetnost da se motiš. Povej kaj misliš in to je to. Prediskutiraj zadevo. Ne pa da potem tukaj napraviš celo uzbuno, kr ti nekdo (na tak al drugačen način) hoče dopovedat, da mogoče pa le nimaš prav.

So ljudje tukaj na forumu, ki imajo nekaj znanja o tej sceni. Pa niso le prebrali na wikipediji kaj pomeni death metal in na Youtubu pogledali koncert od Cannibal corpse. To so ljudje, ki so metal živeli in ga živijo naprej.
MacGyver je zakon!
Back to Top
pestilence. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Dec.2011 at 16:36
Jaz pa bom začel nabirat bazo postov ki sodijo v temo metal kot omejenost

Dejstvo je, da ko je človek 16(no, pa recimo da še na novo spozna "metal sceno"), takrat mu tudi najbolj dogaja. Nobenemu 30 letniku ki je 29 let v metalu ne dogaja tako, kot "mlajšim" ko spoznajo kakšen dober komad ali band:) In to se pozna tudi na odgovorih na forumu. Ne vem zakaj bi bilo to tako slabo.

(me pa malo spomni na povezavo, da za kaj povedat moraš bit 20 let v metalu, 3x vidt bend, in imet njihove štumfe, pa vse original cdje(pa ne remaster, ker to je itak bz)).

Ojej.
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.184 seconds.