![]() |
Wardance |
Post Reply
|
Page <123 |
| Author | |
Zupan
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Jun.2010 at 13:05 |
|
EEEEEEEEEEEEEJJJ ....... tole s serđotam ga pa čist faking zmaga
|
|
![]() |
|
vulgaris
Organizator
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2035 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Jun.2010 at 13:11 |
|
vokal ultra odličen, komad pa nek pederski nemški power metal :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Jun.2010 at 15:48 |
|
Vivid Dreams s Serđotom res ful zakon, zdej poslušam še ostale komade... Kdaj bo vse končano? Myspace ful kvari zvok.
|
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Jun.2010 at 16:00 |
HAHAHAHA
eeee, drugač ta komad sm napisal pod vplivom benda Riot - Angel Eyes, k je takrat lih ven pršou
@Fatur - Myspace nardi sound pribl tak, k če bi naredu 22.100 Khz Rate Mp3 z ene 90 Kbit/ s - kej tacga....
sj mam spodi player za 4 komade - tak sound bo na plati. Zdej sam še basko morm znižat, k se mi zdi, da sm čist preteral
tko da zdele bom tole popedenal in vrjetno zamenjal komade gor, pol pa plata enkrat upam, da še ta mesec v štanc. Jutri se artwork dela. Komplicirat pa ful ne mislem - sam rad bi že dal to stvar od sebe med folk, pa šou naprej z lajfom
pol lajfa sm namreč skoz po malem delal na tej plati
Sergej je pa zakon! Ni kej - to je posnel prehlajen z zabasanim nosom pa zmačkan od šnopsa
|
|
![]() |
|
pestilence.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Jun.2010 at 16:15 |
|
Meni je pa Sergejev vokal in pri requiem in pri iron median, tako v živo kot studijsko zakon.. samo tu pa me nekaj moti. Don't really know what or why:)
Ostale skladbe pa so simpatične. Wardance Edited by pestilence. - 09.Jun.2010 at 16:15 |
|
|
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
|
![]() |
|
Buco
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2133 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Jun.2010 at 17:38 |
|
Men komad kot tak tud ni neki... Ne vem, navajen sm da mi od Dejza muska bl paše hehe, Sergej = awesome.
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Jun.2010 at 20:36 |
|
meni je pa ql Vivid, sm si ga ful želel dodat na plato, ker če ne bi Serđio odpel, bi ta komad umaknu in bi ga pogrešal
bi blo "samo" 16 komadov na plati
tko jih bo pa 17 - don't ask - pač ful se jih je nabralo skoz leta (pa še ene 3x tolk sm jih postu v pozabo Edited by Wind Carrier - 09.Jun.2010 at 20:37 |
|
![]() |
|
ZeroTolerance
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Jun.2010 at 20:39 |
|
Men je tut ql Vivid... vbistvu tak ful dober izpade :) Res ful pohvalno :) Soloti so mi všeč pa riffi tut... vokal pa itak bomba :)
|
|
|
https://www.facebook.com/CorduraOfficial
http://www.reverbnation.com/timdraksler http://www.youtube.com/user/nopainmoregain?feature=mhee |
|
![]() |
|
Ozee
Groupie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Antarctica Status: Offline Points: 779 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Jun.2010 at 21:09 |
|
Ni se mi davo vsega poslušat bom ko bom mev cajt...Ja DYZ spt si preseneto, zakon je sproducirano
Če bom tudi jaz v roku par let snemal solo ploščo si vabljen da posnameš kakšno western solažo
|
|
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Jun.2010 at 09:11 |
|
ti kr pošl, pa ne tolk odlašat, kokr sm jst
sm posnel prvi demo '98 - v bistvu so se iz njega sploh Negligence rodil, k je Jey ta demo slišal sva začela skup muzko delat
pol sm 2004 hotu to narest v plato, pa mi pol ni blo všeč in pol še 2007 z Wardance spet plato, pa je tud nism izdal, k sm se bolj na Negligence konentriral....
sam mi je pa vseeno ene par komadov blo pa res tolk zakon, da mi je blo škoda, da ne bi nikoli izdal.
zdej pa končno vse skup namešan
vedno mi je blo nekako v mislih, da morm izdat z Negligence 2 plati in pa tole solo plato, pol mam pa lahk mir v sebi in dam lahka mir drugim. Edited by Wind Carrier - 10.Jun.2010 at 09:14 |
|
![]() |
|
Schoobitz
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Jun.2010 at 11:28 |
|
Ej, d best!!!
Vivid Dreams je fakin amejzin!!! Prav nisem pričakoval tazga stila od tebe. :D Serđo je pa itak ! Pa večglasje!!!! Sicer morda res spominja na kake Nitro, ampak who cares, harmi so zakon!
Ostalo pa tak več al manj že mam doma in je tut kul. |
|
|
www.myspace.com/simonsubic
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Jun.2010 at 12:03 |
|
:D to je stari stil - sj take muzike ne bom več delal - sam pač '98 sm naredu ta komad in vedno je čakal na tak vokal... na ene stvari je vredno počakat
ma ja, men je fora to, k so čist totalno različni stili na plati, k sm tud sam vse te stile poslušal v tem času, k sm delal to plato - od Heavy Metala, Thrasha, Grunga, Ugly Kid Joe (oni so nad vsemi stili :D Souther Rocka / Metala itd itd....
nism pa čist šur, če bo folk to prebavu, k je res med enimi komadi kr ornk razlika - no vse to sm jst - vse to mi sede, takle mamo...
za ta dnar Edited by Wind Carrier - 10.Jun.2010 at 12:05 |
|
![]() |
|
Ozee
Groupie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Antarctica Status: Offline Points: 779 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Jun.2010 at 22:08 |
|
preveč se obremenjuješ
...to je tvoj izdelek, v katerega si vložil vse kar si čutil, ko si ustvarjal te komade in rife, ter skladateljske ideje . Pač skratka zaslužiš si nekakšno plaketo za vse kar si doprispeval nasploh v SLO metal sceni...mislim da bo Atheist imel še kakšen konstruktiven opis glede tvojega dela in vplivnega pristopa do vsega tega...hehe. Ustvarjaj glasbo, ki jo imaš rad, ter še naprej nam bodi vzor mlajšim generacijam, ki si želimo ustvarjati glasbo in ob tem tudi uživati.
|
|
|
|
![]() |
|
Z-A-X
Newbie
Joined: 27.Jan.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 249 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.Jun.2010 at 09:50 |
word! |
|
|
NEVERMORE... the greatest band that alcohol ever ruined. (d. Warrel)
|
|
![]() |
|
PiWi
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Russian Federation Status: Offline Points: 6069 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.Jun.2010 at 13:42 |
![]() |
|
|
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <123 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |