![]() |
Hellfest 2023 - Event Date: 15.Jun.2023 - 18.Jun.2023 |
Post Reply ![]() |
Author | |
Atreides ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 06.Nov.2014 Location: LA Status: Offline Points: 655 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 22.May.2023 at 19:39 |
Hellfest 2023
Clisson (Francija) - od 15. do 18. junija Line-up
////// Po dolgih letih sanjarjenja, se letos končno spravljam na Hellfest in me zanima, če je kdo tu že bil, ker bi imel kakšno vprašanje, sploh ker zadnja leta ni forum od Hellfesta kaj preveč aktiven, FB event ima onemogočeno komentiranje, kjer drugje pa skoraj da ni možno izmenjat kakšno informacijo... Festival ABC oz. FAQ sem prebral v celoti, pa se še vedno najde kakšno vprašanje... še bolj dobrodošlo pa bi bilo vedet, če je tu kdo, ki gre letos... B |
|
![]() |
|
Mosquito ![]() Newbie ![]() Joined: 17.Aug.2022 Location: Slovenija Status: Offline Points: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Če bi imel karto bi sigurno šel :)
|
|
![]() |
|
Atreides ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 06.Nov.2014 Location: LA Status: Offline Points: 655 |
Se jih še da kr dobit.... Reelax je official reseller ... daš offer za karto in greš v queue... vsak dan ko bo bližje festival, pa bo še toliko več vstopnic na voljo.
|
|
![]() |
|
Mosquito ![]() Newbie ![]() Joined: 17.Aug.2022 Location: Slovenija Status: Offline Points: 21 |
Sem na tej listi že ene par mesecev, včeraj so nek update poslali, ampak mislim, da nebom imel sreče :)
|
|
![]() |
|
Zgleda sem jaz nekaj zaštrikal... ker ko dam tamle spodaj, da bi kupil vstopnico... je na seznamu samo "Thursday 15/06 |Thursday 15 June €108.90", torej kot da nekdo išče samo to enodnevno vstopnico.... kakorkoli, če kaj zasledim, da kdo prodaja, javim....
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10880 |
OK, ampak kaj je pa z Metaljotom? Bo še kdaj? Letos, na žalost, verjetno ne?
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |