![]() |
03.01.2009 Thraw + Hiram + Use Less, Kranj |
Post Reply ![]() |
Page <1 456 |
Author | |||
_sabathan_ ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 23.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 401 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ma kašen lokalni patriotizem??? te tvoje izjave presegajo meje normale res...:/// metal je metal...tle ni patriotizma...
In od kje tebi to da Thraw nimajo publike na obali? Če bi res bil v Kopru ko so igrali takrat nebi tega napisal. Upam da te v kratkem kdo banna iz tega foruma:) |
|||
|
|||
![]() |
|||
Ruda ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 1343 |
||
Sam preko tega pa ne morem... Kako da ni? V sloveniji imamo kr ene par takšnih "campov".Tisti kateri spadajo v te idiotske lokal patriotske metal klube že vedo, da njih mislim... Metal unity my ass :D |
|||
www.rkc.si
|
|||
![]() |
|||
puzavnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
||
jst se kle tud kr strinjam
normaln da boš naviju za svoje lokalce,kukr pa ene tujce ![]() |
|||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
|||
![]() |
|||
danzig ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2638 |
||
-------------------------------------------------------------------------------------------- Mislil sem ,da imajo Hiram veš fanov,kot Thraw na obali !!! A ni res ??? Dej klempo tebe nisem nič vprašal!! Moje izjave presegajo meje normale !Ma ti si vse to ,kar si mi vse izrekel lani ! |
|||
![]() |
|||
Wrath ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 20.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 228 |
||
zakaj noben ne banna?
pizda ste za en kurac administratorji, res. prava beda. |
|||
![]() |
|||
puzavnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
||
ne ga bannat
ne morš take svetovne osebnosti bannat na kermu drugmu forum bi pa že zdavnej odletu |
|||
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
|||
![]() |
|||
Everlost ![]() Senior Member ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1802 |
||
On je naš Jester!
![]() |
|||
![]() |
|||
doda24 ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 23.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3111 |
||
Zdej bo še tebe pecal ![]() |
|||
![]() |
|||
danzig ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2638 |
||
Everlost : A ti bi mene v morje vrgel in potunkal,to bi pa rad videl !! 50metrov stran od morja živim,pa bi se v morju igral z mano ??
....a bom ZAČO francosko govoriti !! |
|||
![]() |
|||
Everlost ![]() Senior Member ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1802 |
||
Lepše sam neb mogo opisat .... jp, začo, koroščina .... ti gre u nos?
![]() ![]() Edited by Everlost - 06.Jan.2009 at 17:25 |
|||
![]() |
|||
||
------------------------------------------------------------------------ Zakaj nobeden ne banna?Zakaj ne bi tebe?? Ali koga žalim??? Koliko so mene žalili od...pa...do... Edited by danzig - 06.Jan.2009 at 17:37 |
|||
![]() |
|||
Ventor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2239 |
||
1. Primorci smo za svoje? Mislim kej tebi dogaja u glavi clovek, kake izjave jao ... A pol ce bi dau 4im primorcem instrumente k jih se nikoli niso u zivljenju drzali, pa reku nej nrdijo bend, bi ti bli avtomatsko boljsi kot npr. Thraw, samo zato ker so primorci? Ma daj no ... 2. Zto kr ti si zatezen u bozju mater, on pa ni, zato bi lahko tebe bannali. Porkodio, ce 90% klape pravi da si mona, kej je po tvoje narod zabit al si ti? Edited by Ventor - 06.Jan.2009 at 17:45 |
|||
www.myspace.com/kellermetal Hide your head or join the dead! |
|||
![]() |
|||
Ventor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2239 |
||
Aja pa dej obrazlozi mi malo te "Kategorije kakovosti slovenskih metal bendov" k me ful zanima kko to zgleda
![]() |
|||
www.myspace.com/kellermetal Hide your head or join the dead! |
|||
![]() |
|||
vulgaris ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1836 |
||
ahahahahahahaha |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() Guest Group ![]() |
||
Ne vem za kaj se gre, ampak, ja, narod je zabit. |
|||
![]() |
|||
Pero ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3660 |
||
micka...gre se za to, da se kam pride!
|
|||
![]() |
|||
||
Porco dio,sem bolj popularen od Thraw in Hiram !!
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() Guest Group ![]() |
||
nisi
|
|||
![]() |
|||
||
Alora nisem !!
![]() |
|||
![]() |
|||
Ruda ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 1343 |
||
drekecpekecdrekecpekecdrekecpekecdrekecpekecdrekecpekecdrekecpekec
|
|||
www.rkc.si
|
|||
![]() |
|||
||
Še Hercule Poirot bi imel težave !
|
|||
![]() |
|||
||
:D
|
|||
www.rkc.si
|
|||
![]() |
|||
jerrej ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 21.Mar.2008 Status: Offline Points: 1237 |
||
tole pokoncertno komentiranje je pa nekam zašlo...
|
|||
![]() |
|||
||
No way Sherlock :)
|
|||
www.rkc.si
|
|||
![]() |
|||
jerrej ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 21.Mar.2008 Status: Offline Points: 1237 |
||
ma kakšen sherlock... dr. haus
|
|||
![]() |
|||
grafin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 6513 |
||
agree |
|||
se oprasicujem za oftopik :>
|
|||
![]() |
|||
||
Ne, ne :D
Vsak misli da so vsi ostali zabiti. hehehe |
|||
www.rkc.si
|
|||
![]() |
|||
Šaja ![]() Groupie ![]() Joined: 09.Dec.2007 Status: Offline Points: 653 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Šaja ![]() Groupie ![]() Joined: 09.Dec.2007 Status: Offline Points: 653 |
||
hmmm.. sem hotla pridet. so bili vsi avti zasedeni. škooda.
lahko mi pa hellfucker rezervira koga da bom stalna stranka. |
|||
![]() |
|||
||
ker je debata danzig zginla lahko kr kle nadaljujemo
![]() just kidding |
|||
|||
![]() |
|||
HellFucker ![]() Paranoid crew ![]() Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 1349 |
||
He he... Drugič probaj spet Mr. Smargrotha poklicat
![]() |
|||
Satan Is My Boyfriend
|
|||
![]() |
|||
||
Ne me jugat !! |
|||
![]() |
|||
savior ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 582 |
||
Č je kdo kej slikal ali snemal na koncertu se priporočam za materjal :)
hvala
lp :)
|
|||
http://www.reverbnation.com/uselessslo
http://www.fs.uni-lj.si/avio/dbf |
|||
![]() |
|||
||
kje si ti najdu jugo? Edited by puzavnar - 07.Jan.2009 at 14:30 |
|||
|||
![]() |
|||
blackie ![]() Newbie ![]() Joined: 21.Nov.2007 Status: Offline Points: 131 |
||
evo grko , fotke z spila http://84.255.199.63/gallery2/main.php?g2_itemId=14118
|
|||
![]() |
|||
Paparazzi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14.Oct.2008 Status: Offline Points: 2677 |
||
![]() |
|||
Papa Papa Paparazzi !
|
|||
![]() |
|||
savior ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 582 |
||
hvala bleckie :)
|
|||
http://www.reverbnation.com/uselessslo
http://www.fs.uni-lj.si/avio/dbf |
|||
![]() |
|||
Tokio ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 1242 |
||
Ma za te slike vem da so nastale, za tvoje pa sam prek paranoida zvem
![]() |
|||
Metal je muska za grde.
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 456 |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |