![]() |
Metallica+Machine Head+The Sword,14.5.2009,Dunaj |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Author | ||
Janchk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pa nevem zkva pol se coverje igrajo ce majo tok mal casa na razpolago
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Stne ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1080 |
|
pa zakaj ni nikjer OLDaaaaaaaaaaaaaaa!!! nej maidne fuknejo vn pa bo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
You ask me if I have a God complex. Let me tell you something: I AM GOD!
|
||
![]() |
||
joza ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 404 |
|
zakaj ni aestetics of hate?!?!? pa miadne zgejo?!?! jebemo mater. pa tak mal cajta...
ej forbidden ja jst sm cist pozabu. pizda skoda ko nas niso skupi dal. sej mogoc se pa zmenmo s kerimi za prefukat hehe drgac bo pa bombaaaaaa!!!! |
||
Lejga kamerat sam bumf bo nardil!
|
||
![]() |
||
doda24 ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 23.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3111 |
|
Sramotno kratka lista.Jest sm mislu da bojko saj 1 uro
|
||
![]() |
||
vonklinkerhofen ![]() Senior Member ![]() ![]() Dežurni SDS-ovc Joined: 11.Jan.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1234 |
|
![]() |
||
![]() |
||
razor ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 19.Nov.2007 Status: Offline Points: 263 |
|
No ja, saj nisi velik falil. 47 min in pol znese teh 6 kom, pa še mal pričanja med komadi, smo pa tam tam, a ne, fotr :)
|
||
![]() |
||
vonklinkerhofen ![]() Senior Member ![]() ![]() Dežurni SDS-ovc Joined: 11.Jan.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1234 |
|
...ja sigurno vmes povejo kako politično pa poučno.
![]() Zaka pa ma tta Metalika zdj nekega indijanca na basu.
-Ki pa je zdj un ko je skoz bučo sukal ![]() Edited by vonklinkerhofen - 13.May.2009 at 15:48 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Forbidden ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 02.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 253 |
|
ja to bi blo kul... će bi biu kir iz 6tke prpravljen it na 7tko... al pa obratno mgoč, mi smo trije :) ka zrm tebe gre tvoja punca al kir drug? can't wait.... |
||
Master of puppets I'am pulling your strings, Twisting your mind and smashing your dreams!
|
||
![]() |
||
Forbidden ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 02.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 253 |
|
pa ne ga jebat... že pred dvemi leti je scal.. k sreči po koncertu... še dobr da je tokrat v dvorani.... |
||
Master of puppets I'am pulling your strings, Twisting your mind and smashing your dreams!
|
||
![]() |
||
Ejsi_Disi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08.Apr.2008 Status: Offline Points: 1374 |
|
Aaaaaaaaaaa tzg tzg tzg tzg tagadagadaaaa Dyers Eve. K bi vsaj teg aztrenal. |
||
Rock n' roll ain't noise pollution.
|
||
![]() |
||
Tačka ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 30.Oct.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 43 |
|
woohoooo se vidmo ob 9ih :)
|
||
![]() |
||
doda24 ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 23.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3111 |
|
wiiiiiiiiiii Lana gre tud
![]() |
||
![]() |
||
joza ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 404 |
|
ja dekle gre zraven. pa še par kolegov (edn od teh je bozo). pizda nas bo ej! :) |
||
|
||
![]() |
||
|
ČAk zdej mi pa res ni jasn.Zakaj jest že skoz mislm da je koncert v dvorani.Zakaj pol un o enih marelah govori.
|
||
![]() |
||
J. J. ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 20.Jan.2008 Status: Offline Points: 513 |
|
a rab ker 2 karti z aranžmajem?
Edited by J. J. - 13.May.2009 at 18:23 |
||
www.scratch.si
|
||
![]() |
||
puzavnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
|
na tole sm mislu jit sam zarad mačinov pa widm da je blo bol da sm jih spustu ma morš nato računat da majo 3 komade po 10 minut.to pa že neki da |
||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
![]() |
||
|
ql, zakon bo! :) MAŠIN HEADD and METALLICAA! Davidian and SEEK AND DESTROY! |
||
|
||
![]() |
||
Ejsi_Disi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08.Apr.2008 Status: Offline Points: 1374 |
|
Ajde, gremo!!!!!
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ajde Jte da bo mir tu gor pa fajn se mejte in še za mene začupejte.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Katana ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1838 |
|
Ja fak lahko bi mal prej napisu, jst sm pa ful iskala, sam ne 1 dan prej... ![]() |
||
![]() |
||
J. J. ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 20.Jan.2008 Status: Offline Points: 513 |
|
stari sorry učeri sm dobu mesage prec sm napisu... sej štekam... jebi ga...
|
||
www.scratch.si
|
||
![]() |
||
|
Pa ka je zdej to za en cirkus, a tkole načičkan je zdej pri mitaliki?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Evo pršu dam.
The sword so mi bli bendi,verjetno tudi zaradi sounda Machine head prekratko sploh oa sramotno slab zvok za tako dober in znan bend.Metallica 1 polovica koncerta šudr,pol se je nekako zvok izboljšal to mislm predvsem na vokal.Igrali so dobro tiste komade,ki jih igrajo pogosto,tiste k pa redko so bli pa kr polom npr Jumb in the fire in pa Fight fire with fire obupno odigran tisti del k je lihk najboljši solo ever. Koncert je bilk povprečen mi je bilo boljše za bežigradom |
||
![]() |
||
MIIB ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 120 |
|
Men je blo pa čist mega, nimam pripomb, razen na slab zvok Machine Head. Še se bo šlo fantje...
|
||
![]() |
||
|
Zvok pri prvih dveh komadih na MEtallici je bil porazen. MAchine Head pa sploh ni za omenjat. Na plati tako hudo odigrajo cover od MEjdnov, na koncertu so pa čist pokvarl najboljši komad.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ma kak najboljši komad priredba,kje vi živide vsi ostali komadi v njihovi izvedbi so boljši,vendar zvok je naredu svoje.Nč se ni dalo razbrat.Porazno
![]() |
||
![]() |
||
Stne ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1080 |
|
the sword---> komi čaku da sp konc
machine head---> glede na to da sm jih že enkrat vidu, sem pričakoval malce več. razlog je predvsem v slabem zvoku!
metallica---> niam besed, sam morda boljša setlista pa bi blo najnajnajnajnajbolš, drgeč pa itq ve se METALLICA se še bo vidla! takšni koncerti s takšnim šovom so obveza!!!
lepo blo!!!! |
||
|
||
![]() |
||
Nasty ![]() Newbie ![]() Joined: 11.Mar.2009 Status: Offline Points: 150 |
|
PERI!!!!!!!!!!!! meni je blo fenomenalno
![]() |
||
![]() |
||
Strugi ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 17.Feb.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 60 |
|
Še moj kratek komentar, The Sword so mel totalno bedn zvok tko da glih neka huda uživancija niso bli. Machine head zakon ampak prekratko, vidu prvič, treba bo jt še na njihov samostojn koncert. Metallica dobra, men je bil skoz čudn zvok, mogoče mij to mal pokvarl celotn vtis, drgač je bil pa nastop pa šov odličen, izbor komadov pa tut ni bil švoh
![]() All in all: ŠE SE BO ŠLO!!!! Pa hvala za drušno, sj veste keri ![]() |
||
Baba more bit blont, avto pa nemšk!
|
||
![]() |
||
|
uf men je bil koncert bomba!
tam kjer sm bil jst je bil pa kul zvok. razn na machine head. oni so mel pa res tak v kurcu sound da si prav mogu poslusat ka spilajo pa ceprav sm poznal vse komade na pamet. ma sam da so zgal aestetics of hate. za metallico pa itak nimam besed. PERFECT! |
||
|
||
![]() |
||
Katana ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1838 |
|
Hmm torej a se splača it na Metallico v Milano? Ker se odločam med Metallico in GOM :/
|
||
![]() |
||
black_cat ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 20.Nov.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 60 |
|
v Bologni mi je bilo super,Metallica in Down kot pika na i s tem,da sem bila z predskupino"seznanjena"na licu mesta
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tokio ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 1242 |
|
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Psihično in fizično sm čist uničena, še kr prhaja za mano!
Od vseh Metallica koncertov k sm jih vidla, morm rečt, da mi je biu tale poleg Imole najbolši.
The Sword - že drugič potjeno bedni
Mašinhed - super, res so ga žgal, power, samo sm se šparala za Metallico
![]() ![]() Set lista mi je bla super, zvok se je pol tut popravu, bli smo fuuul bliz, vsako kaplco švica, vsak premik prstov po strunah, VSE se je vidl (tut Kirkov mejkap
![]() Samo Jump in the fire je bla slaba izvedba, drgač pa super, šov d best, ogen še mal ogrel ozračje. Še nikol se nism tok zašvicala fuŁ, ko sm šla vmes po pjačo me je folk sprašvou, če sm OK
![]() Jodlarji pa so tut fini, kr se da tko lepo naprej prerint
![]() ![]() Družba v slovenskem lokalu je bla super, lepo smo se prpravlal na koncert
![]() ![]() Izjava dneva ob pričakovanju Metallice: "Js če bi biu invalid, js bi shodu!"
![]() No, pa kukr je James reku - SEE YOU IN 6 WEEKS!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Edited by Tokio - 15.May.2009 at 17:46 |
||
Metal je muska za grde.
|
||
![]() |
||
Tokio ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 1242 |
|
Metal je muska za grde.
|
||
![]() |
||
|
nej kdo prpopa setlisto tlke gor od dunaja da si zapečem cd po vrstnem redu kokr so pč igral komade!!!!
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Tačka ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 30.Oct.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 43 |
|
carskoooooo je bilo :)
![]() |
||
![]() |
||
|
Potrjeno! ![]() 1. That Was Just Your Life 2. The End Of The Line 3. Harvester Of Sorrow 4. Of Wolf And Man 5. One 6. Broken, Beat And Scarred 7. Cyanide 8. Sad But True 9. Turn The Page 10.All Nightmare Long 11.The Day That Never Comes 12.Master Of Puppets 13.Fight Fire With Fire 14.Nothing Else Matters 15.Enter Sandman ------------------------------------- 16.Jump In The Fire 17.Motorbreath 18.Seek And Destroy Edited by Ejsi_Disi - 16.May.2009 at 03:00 |
||
|
||
![]() |
||
|
Par mojih:
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
zakon koncert, samo setlista ni bla to to.. glede na to da je bla leta 07 perfektna setlista mi je bilo slabše tokrat... machine head pa tko kot so že drugi poveda... obupn sound pa še prekratki so bli.... škoda.
|
||
|
||
![]() |
||
Real ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2675 |
|
Men je tudi blo zakon! Pričakoval sem sicer Creeping death...
|
||
Nomen est omen.
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |