![]() |
Nov forum |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
Pero ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3651 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 13.Nov.2007 at 15:12 |
Komentarji?
|
|
![]() |
|
Bassko ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 249 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaenkrat zgleda in deluje super
![]() |
|
![]() |
|
NuuX ![]() Paranoid crew ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1069 |
Zakon! kolk hitr naloada vse skupi. Je Pero končno vklopil turbo na 386ki
![]() |
|
It's all fun and games until someone loses an eye. Then it's just fun you can't see.
|
|
![]() |
|
Obleey ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 688 |
Supr forum je zdj...edin škoda ko je vse dou zbrisalo pa mormo spet vse na novo spammat
![]() Drgač pa zakon!!!
|
|
My Friend, watch out for traitors
www.god-scard.com www.facebook/GodScard |
|
![]() |
|
Einherjar ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 13.Nov.2007 Status: Offline Points: 400 |
Upam, da ne bo spama oz. da se ga bo brisalo.
|
|
![]() |
|
Orgazmatron ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 15 |
it wasn't me
|
|
![]() |
|
Beno ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 320 |
Zkej mora bit angleški???
|
|
![]() |
|
Einherjar ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 13.Nov.2007 Status: Offline Points: 400 |
Da se da znajti v njem... |
|
![]() |
|
Pero ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3651 |
Trenutno je angleški, morda bo nekoč preveden. Odvisno od odziva in potreb...
|
|
![]() |
|
N.J.C. ![]() Groupie ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 575 |
fajn zadeva
|
|
TWO IN THE PINK, ONE IN THE STINK!
|
|
![]() |
|
frogstomp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 10811 |
sicer sm glasoval slabši kot prej ker se počasi prilagajam spremembam ampak vseen, pohvalno - deluje v Operi! upam da bo tud bolj zanesljiv... da se bo pa kultura postanja kj popravla so pa najbrž pobožne želje;)
|
|
![]() |
|
PiWi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Russian Federation Status: Offline Points: 6062 |
Mah, jz sm jezna... ta bulsh je bil ta prvi! Avatar dobite nazaj ob priliki, ker sem ga med nenapovedano selitvijo zgubila. Zdej sm v azilantskem kampu, brez vsega imetja. Na sploh mi pa ta sodobna tehnika glih zaradi te NETRAJNOSTI totalno ni fajn. Evo. Chist shkoda mi je vsega zapisanga na prejshnji in predprejshnji verziji foruma, k je shlo u nulo. Sovrazhm smrkce. Sam res. Te "logike" nimam rada spljoh.
|
|
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
|
![]() |
|
zanimivo razmisljanje :)
|
|
![]() |
|
Lunik ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2005 |
OK, eno noobovsko vpašanje (v bistvu so 3), ampak kaj čem... Zanima me če moram slikco za avatar nujno zmanjšat na 64x64 pikslov al jo bo program avtomatično predelu? Pa a mora bit nujno gif al je lahko tud jpg, pa ostali formati? Jo lahko uploadam z diska al samo s strežnikov?
|
|
![]() |
|
frogstomp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 10811 |
sam ti pomanjša,ampak ne ohrani razmerja, tko da če boš mel standardno 800x600 sliko boš mel razpotegnjeno.. jst sm si dal na svoj ftp avatar, če ma kdo probleme s placom mu lahko uploadam
|
|
![]() |
|
Bifröst ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 530 |
/j #we.care Or open subject 'my problemz' . |
|
You're an inspiration for birth control.
|
|
![]() |
|
Pipson ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 24 |
Ta nov Forum je Legenda :) (thumbs up!)
|
|
A?O ?ANTOZ KAKODAIMONOZ!
|
|
![]() |
|
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 7839 |
Meni je všeč. Morda sčasoma še celo pogruntam kako uvoziti staro faco. Sicer pa so mi račke tudi super kul in sem zadovoljen
![]() Edited by devlin - 16.Nov.2007 at 18:50 |
|
![]() |
|
matos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1733 |
funkcionira neprimerno bolš, edin mal mi je.. prazen ? tko no kšne "metal reklame" na vrhu mankajo, nekej za vzdušje no.
|
|
. . .
|
|
![]() |
|
Real ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2618 |
Zaenkrat še je vse tak prazno... Mi je kr všeč ta novi forum!
![]() |
|
Nomen est omen.
|
|
![]() |
|
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 7839 |
Dyza pa Propheta še ni...
![]() |
|
![]() |
|
grafin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 6513 |
zakaj ni cikfajta??
vau.. delete dela.. :) drgac se pa se mal privajam.. |
|
![]() |
|
grafin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 6513 |
ah, sej je cikfajt.. sm se ze ustrasla.. :)
|
|
se oprasicujem za oftopik :>
|
|
![]() |
|
polopoklip ![]() Senior Member ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 1805 |
A obstaja možnost, da bi iz starega foruma prenesli diskusijo 'kolekcija' na nov forum? Škoda bi bilo, da bi šle vse tiste slike v nič.
Drugače mi je pa nov forum na prvi pogled simpatičen, čeprav mi funkcija 'active users' povzroča malo paranoje. :) |
|
![]() |
|
Vraan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1757 |
men je tole bols ;) lepo lepo |
|
![]() |
|
.Hel. ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 64 |
Mene pa moti, ker mora biti sedaj vzdevek dolg vsaj 4 crke, tako da ne morem biti vec samo Hel :)
Pa a je ze kdo pogruntal, kje se nastima tisto, da ti pokaze le nove poste? |
|
Garth, marriage is punishment for shoplifting in some countries!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() Guest Group ![]() |
Sm pa jest hehe.Sorry narobe sm kliknu ti je še na mail poslal. |
|
![]() |
|
men še ni jasno, kje se nastavlja kolk postov ti pokaže na strani, sm bil navajen na 50..? ni, al sem spregledal?
|
|
![]() |
|
Tokio ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 1242 |
wOw! Clo dela.
|
|
![]() |
|
Ramious ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 577 |
Men zgleda odličen!
|
|
![]() |
|
Jan Ov Plain ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: China Status: Offline Points: 3235 |
Men je všeč, sam upam da bo tokrat vsaj kdo mal saniral svinjarijo sprot.
|
|
Occam's razor can leave a scar, but it can remove the cancer so often caused by the poison of liars and imaginers.
Ignorant men raise questions that wise men answered a thousand years ago. |
|
![]() |
|
Play2kill ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 489 |
fino in hitro....pa še za razliko od prejšnega v operi lepo normalno dela
|
|
Life is all in vain, for only ashes will remain
|
|
![]() |
|
zakon! nov forum, stara nesnaga šla stran :) zdej pa se lahk na novo skregamo :)
Frogy je lep na sliki, Us ma pa lep avatar :) hehe
|
|
![]() |
|
Gorjanec ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 3769 |
Mene pa moti, ker mi ne piše več pri posameznih postih, kateri so novi in kateri ne
![]() |
|
![]() |
|
Na levi je ikonca, keri so novi.
|
|
![]() |
|
Gorjanec ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 3769 |
Jaz je ne vidim, kako pa izgleda?
Če govoriš o tistih ikoncah, ki kažejo, v kateri temi je kaj novega, potem nisem tega mislil. |
|
![]() |
|
Jst se glede menjave foruma strinjam s PiWi... nekateri smo se na starem kr precej trudil z ustvarjanjem določenih tem... velik mnenj in misli je blo podanih, ki bojo šle v pozabo, vrjetno se nam pa večini zdj ne bo dalo na novo o že 'prežvečenih' stvareh nabijat.
|
|
![]() |
|
Bassko ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 249 |
Pa lahko "nabijate" o čem drugem
![]() |
|
![]() |
|
Jimmy ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 17 |
Ma meni je pa ušeč, kr mi je prou fajn da se je tolko unga "sranja" na starem, z eno samo potezo zbrisalo.... zakon... vse čestitke... :)
|
|
...always somewhere...
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3413 |
no ja vizualno mi forum deluje dost isto kot prejšn. tko da glede tega nemorem rečt da je bolš k je skor isto. dobr je da je hitrejši. mal me motjo črni okvirji na vrh oken k je use ostalo sivo alpa belo - pač preveč mi vn butajo.
ja men bi tut blo fajn da bi se kšne debate vrnile - ubistvu sploh od preteklih koncertou k so bli v njih linki do fotk |
|
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
|
![]() |
|
Crnobog ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 96 |
Meni je tale zadevca zelo všeč. Vmesnik je odličen in deluje hitro kot blisk. Kaj si lahko še drugega sploh želimo.
|
|
![]() |
|
(—`•¸·´—) ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 63 |
vsaj deluje s spodobno hitrostjo, mogoče ne bom zgubila živcev preden se mi opre kaka tema in bom mogoče pršla do točke ko mi uspe kak krep tut prebrat
![]() |
|
![]() |
|
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10476 |
Ja, tudi js pogrešam uni "Novo!" znakec. Pero? |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Tist novo se je poslovil s starim forumom. Sej se vidi na levi strani, v keri temi so novi posti...
|
|
![]() |
|
Orgazmatron ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 15 |
točno tako... teleta nepismena :P
|
|
![]() |
|
Bomo vidl kako bo ko bo par sto tisoč postov...
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 10476 |
Se mi zdi da tisto ne dela pravilno. Prej je kazalo za 2 temi da so novi posti noter, bli so pa v še eni ki je bla označena kot prebrana... |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Jah se vidi, v kateri temi so novi posti, ampak jaz pogrešam prav
oznako pri novih postih, ne pa da moram vsakič znova brati poste, ki
sem jih že prebral, da najdem, kje se začnejo tisti, ki jih še nisem ...
|
|
![]() |
|
link do zadnjega posta je sicer čist desno... do zadnjega ki ga nisi prebral pa dvomim da se bo komu dal kodo popravlat... razn če je kak plugin za tale board na netu.
|
|
![]() |
|
Nordy Nuš ![]() Newbie ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 238 |
Meni je pa fajn, da so kode lepo pregledno zbrane spodaj :)
Joj Gorjanec, kako lep avatar :P :/ |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |